Mijn vrouw en haar date

Mijn vrouw en haar date.

Mijn verhaal begon toen ik eindelijk mijn ultieme fantasie opbiechtte aan mijn vrouw. Ik droomde er namelijk al een hele tijd van om het haar te zien doen met een andere man. Mijn vrouw is eerder het preutse type dus ik wist niet hoe ze ging reageren. Haar eerste reactie was dan ook heel onbegrijpend maar ik stond erop dat ik het zo wou. Uiteindelijk ging ze akkoord om mij een plezier te doen.

De afspraak was dat ik op internet een man zou zoeken en dat zij op de bewuste avond op onze kamer verbleef tot ik de man naar boven begeleide. Ikzelf zou niet aanwezig zijn in de kamer zodat ze zich volledig zou kunnen laten gaan. Ik ben er zeker van dat haar hartje in haar keel bonsde van angst. 20 uur ‘s avonds gaat de bel. Daar staat hij dan. Ik had een knappe zeer fors gespierde man uitgekozen. Wat ik eigenlijk stiekem hoopte was dat ze zichzelf niet zou kunnen bedwingen, maar mijn vrouw is niet het sletterige type dus dat zat er niet in.

Ik doe de deur open en verwelkom hem naar binnen. Ik leg hem uit dat ik er erg op zou kicken als hij ze zo ver mogelijk kan laten gaan. Aangezien mijn vrouwtje eerder onderdanig is zal ze niet snel nee durven te zeggen, zeker niet als je een beetje pusht, zei ik hem. Ik vertel hem waar hij even kan douchen en wijs hem de kamer waar mijn vrouwtje ligt te wachten. Ik heb ze voor deze eerste keer geblinddoekt. En zodra ik hoor dat hij gedoucht heeft, sluip ik de trap op. Ik zie hem nog net de kamer binnengaan. Nu komt mijn moment. Ik ga aan de deur staan en duw die op een kier. “Je ziet er lekker uit!”, hoor ik hem zeggen. Ik had haar outfit uitgekozen. Ze had zo’n bh-tje aan met enkel ondersteuning en daarover een strak T-shirtje. Het leek net of ze een opgespoten F-cup had maar ze waren echt! Een kort stoffen rokje eronder en leren laarsjes.

Mijn vrouwtje durfde niks te zeggen denk ik. Ze ademde zwaar door haar mond. Ik zag aan die kerel dat hij niet in de gaten had dat ik mee gluurde want hij ging al direct met zijn stijve lul naast haar gezichtje hangen. Daar bleef hij wel een hele minuut aan zichzelf rukken, 5 cm van haar mondje. Ja, ja, ik had mijn vrouw voor een geile beer gegooid en ik werd zo geil als boter van die gedachte. Ik zag ook dat hij wel enkele maatjes meer had dan mij. Hij pakte mijn vrouwtje vanachter bij haar hoofd en bracht haar richting zijn dikke harde paal. Mijn vrouw had al een tijdje door wat er moest gebeuren, ook al was ze geblinddoekt. Haar mondje ging meteen open. Volgens mij was ze geil geworden van de geur van zijn vocht want zo had ik ze nog niet dikwijls zien pijpen.

Binnen in mij werden het gevoel van jaloezie en opgewondenheid samengesmolten in een abnormale geilheid. Dit had ik nog nooit gevoeld. Ongeveer tien minuten later stond hij nog steeds met zijn pik in haar mond en ze vond het zalig. Af en toe gleed er wat speeksel vermengd met zijn zaad uit haar mondje.

Opeens werd het die geilaard een beetje teveel denk ik. Hij nam haar nogal ruw vast en legde haar met haar gezicht naar beneden op het bed. Hij pakte haar billen die nog in het rokje zaten stevig beet en trok haar kontje omhoog. Nu schoof hij haar rokje omhoog en likte haar kutje. Je kon zien dat mijn vrouw zo geil was als boter want ze was nat, kletsnat. Het duurde dan ook maar enkele seconden voor hij zijn dikke lul in haar stak. Hij begon op mijn vrouw in te pompen dat ik er bijna medelijden mee kreeg, zo hard. Maar mijn vrouw, dat preutse vrouwtje van voorheen, begon te hijgen en te kreunen en mee te pompen. Ik heb ze nog nooit zo dikwijls JA! horen roepen als wij het deden. Het bed piepte en kraakte als nooit tevoren. De geile slet in mijn vrouw was naar buiten gekomen!

Dit was zo’n geile neukbeurt! En ik kwam bijna klaar van het zien hoe mijn brave vrouwtje afgeneukt werd door een hete vreemde vent. En ze was geil, supergeil. Regelmatig schoof zijn lul eruit van de nattigheid waarna ze hem er zelf weer in schoof. Nu gingen ze bijna klaarkomen! Hij stopte, haalde zijn mega lul uit haar strakke kutje en draaide haar op haar rug. Hij schoof haar strakke truitje omhoog en daar kwamen haar lekkere dikke tieten tevoorschijn. Hij duwde haar benen wijd open en ramde zijn paal direct terug naar binnen. Nu beukte hij erop los als een beest terwijl hij haar bij haar dikke prammen pakte. Hij zoog aan haar beide tepels en pompte harder en harder. Mijn vrouw begon het uit te schreeuwen. Ze kwam klaar. En even later kwam hij ook klaar, in haar kutje. Dit was het.

Dacht ik. Maar meneer ging zijn vol met zaad hangende kloppende lul nog een keertje lekker in haar mondje duwen... En ze genoot er van. Zo had ik ze nog nooit zien smullen van mijn lul. Mijn verlegen vrouwtje was een geile slet en ik had ze daartoe gedwongen.

En ik..., ik kon gewoon niet wachten om een volgende date te zoeken voor mijn slet.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb