Mijn vrouw en een vriend.

Mijn vrouw Ans doet snel haar jurk, BH en slipje uit. Meteen gaat ze weer op de bank liggen, geheel naakt met haar benen strak tegen elkaar. We zijn al lang bij elkaar, maar toch vind ik, haar nog steeds enorm aantrekkelijk en sexy. Eigenlijk is dat toch wat raar, want als je goed naar Ans kijkt, is ze heel erg gemiddeld’’. Ze is niet lelijk, maar ook niet knap. Ze valt echt niet op. Nooit kijkt een man haar na wanneer ze over straat loopt. Toch blijf ik haar heel aantrekkelijk vinden. Ze heeft kort, krullerig en grijzend haar, ze heeft een kilootje te veel, haar borsten ‘cup C’ zijn vol gevormd, hangen al behoorlijk, maar dat mag voor een achtenveertigjarige, toch?

Haar buikje is zacht met enkele plooien, haar benen zijn heel vrouwelijk en haar vagina is een prachtig kunstwerk. Gelukkig scheert Ans zich altijd, waardoor de glorie van haar schaamlippen maximaal getoond worden! Haar schaamlippen zijn fors, een klein beetje gerimpeld, maar zo zacht, zo uitnodigend! Ons seksleven is redelijk. We zijn erg gewend aan elkaar, hierdoor is het toch wat minder spannend en we doen het gemiddeld tweemaal per maand. We maken het soms wat spannender door het spelen van toneelstukjes. We krijgen allebei een bepaalde rol en spelen die met verve. Hierdoor raken we erg opgewonden en komen we altijd lekker klaar. In onze jongere jaren hebben we allebei wel wat gerommeld, maar we hebben elkaar ontmaagd en we zijn elkaar allebei trouw gebleven, dat wil zeggen, ik wel. Wat wel leuk is om te weten: zodra Ans opgewarmd is en haar eerste orgasme heeft gehad, blijft ze zo geil, dat ik ‘bijna’ alles met haar kan doen.

Maar goed, het was alweer even geleden dat we geneukt hadden en ik had er wel weer eens zin in, vooral omdat ik een speciaal doel, een plan had deze keer. Ans lag lekker op de bank iets te lezen en ik vroeg haar ineens of ze zich voor mijn ogen wilde bevredigen. Daarom kleedde ze zich snel uit. Dat vind ik altijd mooi, Ans is een echte jurkjesvrouw en als ze die uitdoet, doet ze dat heel sexy. Dus daar lag ze, naakt op de bank. Ik pakte mijn telefoon erbij en begon filmopnames te maken. Ans begon met het kneden en strelen van haar zachte borsten. Ze hangen iets naar buiten, maar Ans duwt ze wat naar binnen en omhoog, met haar beide duimen en wijsvingers haar bruine tepels pakkend. Ze masseert, kneedt en knijpt en ik zie aan haar gezicht dat het haar opwindt, helemaal omdat ik toekijk en filmopnames maak. Terwijl ze kneedt, schuift ze haar knieën langzaam omhoog. De knieën nog steeds tegen elkaar. Als haar knieën hun hoogste punt bevinden, houdt ze even stil en terwijl ze geil in de camera kijkt opent ze langzaam haar benen. Langzaam komt haar kutje tevoorschijn! Wat prachtig! Ze blijft haar benen spreiden, waardoor haar schaamlippen zich ook iets openen. Haar binnenste schaamlippen plakken aan elkaar, maar beginnen zich ook wat te spreiden. Ze is al wat vochtig, zie ik! Ze streelt met een hand haar buik en zakt naar beneden.

Al snel vinden haar vingertoppen haar clitje, dat door een zachtroze kapje beschermd wordt voor de buitenwereld. Langzaam bewegen die vingertoppen over dat kapje. Ans sluit al snel haar ogen en blijft zachtjes masseren. Ik weet dat ze de rustige opbouw het lekkerst vindt, ze komt daarna altijd het lekkerst klaar. Af en toe glijdt haar middelvinger door haar schaamlippen heen op zoek naar vocht. En als de nattigheid gevonden is, wordt de natte middelvinger direct weer ingezet om over het clitje te wrijven. Ans zet een been op de grond naast de bank, om zodoende haar kutje nog verder te openen. Ik film in close up haar poesje, haar vingers, haar harde tepels en haar van geilheid verwrongen gezicht. Ik zie haar hand sneller bewegen, haar andere hand glijdt ook naar beneden en twee vingers glibberen in haar neukholletje. Ans verhoogt haar tempo, haar kutje glimt van nattigheid. Haar heupen beginnen neukbewegingen te maken, haar ademhaling gaat sneller en sneller, ze begint te kreunen. Ik slik, door de beelden via mijn camera raak ik zo opgewonden! Haar vingertoppen gaan vliegensvlug over haar clit. Ze heeft met haar duim de huid boven haar clit omhoog getrokken waardoor alles strak staat en de clitoris vrij komt te liggen. Met haar andere hand ramt ze in hoog tempo twee vingers in en uit. Haar vingers zijn drijfnat van haar kutsappen. Ineens stuwt ze haar bekken omhoog en gromt ze het uit! Ze komt klaar op een weergaloze wijze! Ik ontkleed mij snel en klim tussen haar benen op de bank. Ik probeer te blijven filmen en dat ziet Ans met een glimlach aan. Terwijl mijn leuter al stijf staat, kijk ik recht in haar gleuf! Goed doorbloedt, drijfnat en een beetje openstaand word ik welkom geheten.

Maar nu begint het doel van mijn opzet. Een beetje verlegen kijkend zeg ik stotterend tegen Ans, “ik heet Ron, ik ben nog maagd, ben erg verlegen, maar heb wel een dikke pik.” Om eerlijk te zijn heb ik geen dikke pik, integendeel, hij is aan de dunne kant en is ongeveer vijftien a zestien centimeter, maar ook dit is een onderdeel van mijn plan. Ans denkt meteen te weten dat ik een rollenspel ga spelen en zit meteen in haar rol.  “Zo, Ron, dus jij hebt een dikke pik en je hebt het nog nooit gedaan? Zal Ans jou dan eens even helpen? Vertel me eens Ron, vind je me mooi? Heb ik geen heerlijke dikke tieten? Zie mijn tepels eens, ze zijn hard omdat ik graag wil neuken met jouw dikke pik! Wacht even, oh, ik zie dat hij al lekker stijf is! En Ron, wat is hij mooi en groot en stijf! Ik weet niet of hij wel zal passen. Zullen we dat eens proberen? Kom maar Ron, kom maar dichterbij. Nee, hij mag er nog niet in, eerst ga je mijn poesje likken, kom maar.” Ik doe net alsof ik haar gleuf nog nooit gelikt heb en doe het onhandig. Ans snapt het en geeft mij heel gerichte bef tips. Om eerlijk te zijn gaf ze tips die ik zelf ook nog niet kende. Terwijl ik uitgebreid haar prachtige kut helemaal uitlik, geeft Ans diverse aanwijzingen en laat ze steeds luider merken hoe geil ze is! Met het nodige gedoe film ik alles, maar ik ben bijna bezorgd of het er wel goed op komt. Ze kreunt, roept geile opmerkingen en beweegt haar bekken voortdurend! Oei, dit rollenspel windt haar echt op!

Ans eist van me dat ik een vinger naar binnen schuif. Ik doe net of ik niet weet hoe dat moet en Ans helpt mij weer. “Ja, stop je middelvinger er maar in. Zie je hoe gemakkelijk dat gaat? Dat komt omdat ik zo nat ben. Die nattigheid zal er zo voor zorgen dat ik jouw hele dikke pik goed naar binnen kan laten glijden! Ja, doe maar wat sneller met die vinger. Oh ja, roer maar een beetje. Goed zo, Ron, je bent een snelle leerling! Zo ja, en nu maak je een kromming met je vinger en als je daar een speciaal plekje voelt, ga je dat masseren. En je kunt me gewoon blijven likken hoor! Goed zo Ron, wat doe je dit lekker zeg. Je bent een natuurtalent! Wil je ook af en toe over mijn kutlippen likken? Ja, die dunnere flapjes zijn ook schaamlippen, zuig ze maar eens lekker naar binnen, goed zo! Zeg, Ron, is jouw pik al een beetje groot en hard? Ben je er klaar voor om me te neuken, want ik ben er helemaal klaar voor om door jou geneukt te worden, Ron, met je dikke pik! Dat is wat ik altijd al wilde, een heel dikke pik in mijn natte, rijpe kut!” Ans pakt mijn hoofd en tilt hem omhoog. Dan ziet ze de camera in mijn hand, ze pakt die hand en zegt recht in de camera, “Ron, neuk me nu, ik wil je maagdelijkheid wegroven en in mijn bezit nemen. Pak je superdikke pik en neuk me nu!”

Het lukt me bijna niet om dit alles te filmen, toch blijf ik het doen. Ik doe alsof ik loop te stuntelen met mijn pik bij haar kut. Ans grijpt in en pakt mijn superstijve leuter. Ze zet hem voor haar kut, beweegt mijn eikel over haar clit, door haar zachte schaamlippen en maakt hem nat. Dat gaat gemakkelijk, want er is geil kutsap genoeg voorhanden! Ans zegt nogal dringend dat ik hem nu naar binnen moet duwen. Dat doe ik, maar ik zorg ervoor dat dit geile moment uitstekend in beeld komt. Ans is zo nat, dat ik met gemak tot aan mijn scrotum naar binnenga. Meteen omhelzen haar benen mijn heupen en smelten we tot een eenheid. Ik doe daarna niets, dus Ans zegt, “oh Ron, je bent binnen! Wat is hij groot en dik! Zo’n dikke pik heb ik nog nooit gevoeld! Ga maar heen en weer, in en uit. Ja Ron, goed zo, dat doe je lekker! Nu mag je sneller en harder! Ja Ron, neuk me als een dekhengst, kom op!” Ik begin in een steeds hoger tempo te neuken en bemerk dat ik ook ontzettend opgewonden raak. Mijn pik is harder en stijver dan ooit! Ans herken ik bijna niet meer, ze gaat tekeer, kreunt en hijgt luidruchtig, ze duwt haar bekken omhoog en omhoog! Ik blijf filmen, maar weet niet of het nut heeft. Ans lijkt weer klaar te komen, wauw! Ineens stopt ze. Ze zegt, “Ron, zo lekker heb ik nog nooit geneukt, wil je me nu echt als een dekhengst neuken?” Ze haalt mijn pik uit haar kut en draait zich om op ellebogen en knieën. Ze toont me haar volle billen, een licht knijpend anusje en een wagenwijd openstaande kut! Ik film haar meteen, terwijl ik mijn stijve pik zie kloppen. Die film ik ook even, maar al snel film ik haar kontje weer. Ik film haar kut en in de verte zie ik haar rijpe tieten hangen. Wat zijn ze toch eigenlijk mooi, die lekkere tieten van mijn echtgenote. Daar verschijnt een hand van Ans. Ik film die hand die over haar onderbuik naar haar kutje glijd. Eerst masseert ze haar clit en daarna haar schaamlippen.

Ans vertelt, “Ron, dit is mijn heilige plekje waar jij welkom bent. Jij bent de tweede ooit die mijn kut ziet en de tweede die zijn pik erin mag stoppen. Kijk mijn kutje eens, hij is heet en nat en hij staat helemaal open voor jou! Wil je mij beklimmen als een echte hengst en die grote, dikke pik erin rammen. Ik kom bijna klaar en als jij klaar wilt komen, spuit dan maar al je zaad diep in mijn gleuf, Ron.” Tja, wat doe je dan, ik zit achter haar, kom overeind, zet mij schrap en terwijl Ans mijn kloppende pik beet pakt en richt, duw ik me naar binnen. Dit kon ik nog wel goed filmen, maar daarna werd het allemaal wat trillerig. Ik begin Ans te dekken. Ik voel me ook echt een dekhengst, die een tochtige merrie moet bevruchten. Ans moedigt me aan. “Kom op Ron, je kunt nog harder en dieper! Ga door, ik voel hem zo lekker in mijn kutje! Oh ja, ik ga klaarkomen op jouw dikke pik, Ron! Oh ja, ga je ook komen Ron? Ga jij je volle ballen legen in mijn open kut? Ga je dikke stralen heet zaad in mij spuiten? Ah, Ron, kom maar, spuit maar, ik kom, ik kom. Jaaaah, wat heerlijk!” Al kreunend en schreeuwend komt Ans klaar op mijn bescheiden pik, denkend dat het een hele dikke pik is. Ook ik kom klaar en spuit voor mijn gevoel tien liter sperma diep in haar neukparadijsje! We vallen beiden neer op de bank en we genieten na. Ans zegt dit rollenspel heerlijk gevonden te hebben, ze had ook een beetje de indruk dat mijn pik groter leek dan anders. We streelden elkaar nog een tijdje en gingen later uitgeteld naar bed, om te slapen.

Een maandje eerder sprak ik een goede vriend van mij ‘Ron’. Ik ken hem van voetbal, we hebben jarenlang bij elkaar in het team gezeten. Hij was een half jaar eerder gescheiden en daardoor kwam hij enkele malen per maand bij ons langs om te eten, te kletsen enz. Op een gegeven moment gaf hij aan het zat te worden om steeds zichzelf maar weer te moeten aftrekken. Hij miste de seks enorm! Hij had het er echt moeilijk mee. Hij was niet echt zo’n versierder en een prostituee vond hij helemaal niets. Ik beschouw hem echt als een goede vriend. Ik weet dat hij een veel grotere pik heeft dan ik heb. Ik wilde echt iets voor hem doen. Ik heb een riskant plan bedacht dat ik als enige in mijn hoofd had. Ik heb de filmopnames van het hierboven beschreven neukfeestje met rode wangen naar hem opgestuurd met de vraag wat hij ervan vond en of hij volgende week bij ons langs wilde komen. Ik heb hem op het hart gedrukt dat Ans nergens vanaf wist! Hij mocht dan van mij zich tot die tijd niet masturberen, alleen een keer bij het zien van het filmpje. Hij appte na een uur dat hij het filmpje schokkend geil vond, dat hij zich superheerlijk afgetrokken had en dat hij graag volgende week langskwam.

Hoe slecht kan een echtgenoot zijn? Ik twijfelde gedurende de week nadat ik Ron het filmpje had opgestuurd. Ik had mijn vrouw laten masturberen en ik had haar intens geneukt, terwijl we een soort rollenspel deden. Tijdens dit rollenspel had ze me ‘Ron’ moeten noemen. Tijdens dit filmpje riep ze de geilste dingen tegen ‘Ron’, terwijl ze mij bedoelde. Maar als je de filmopnames terugzag, leek het of ze het alleen maar tegen ‘Ron’ had en die had ik het filmpje toegestuurd. Hij was er heftig op klaargekomen en ik had hem uitgenodigd om langs te komen. Dit deed ik omdat hij na zijn scheiding zo worstelde met een tekort aan seks en als beste vriend zijnde wilde ik iets voor hem doen. Vandaar dit plan. Ik zei wel tegen Ron dat, mocht het lukken, hij wel een condoom moest gebruiken en hij mocht ook geen sperma achterlaten op haar lichaam of zo. Dus ook sperma in het condoom. Anders werd het net iets te persoonlijk, vond ik. Mijn vrouw Ans wist uiteraard helemaal nergens van. Ron kwam de week erop langs. Hij kwam vaker langs, dus mijn vrouw Ans begroette hem hartelijk met een stevige knuffel. Dat deed ze altijd, maar ik zag nu ineens dat Ron een andere blik had toen Ans haar flinke, zachte tieten tegen hem aandrukte. En ik voelde toch wat jaloezie, omdat ik wist dat hij die tieten ging zien en kneden en hij mijn Ans waarschijnlijk ging neuken. Ik was echt gespannen, maar mijn pik stond al behoorlijk stijf! Na de koffie ging Ans even douchen en kwam even later in haar badjes weer naar beneden. Ik kon zien dat ze geen BH meer aanhad, want haar romige hangtieten schommelden supergeil heen en weer. Ans was zich niet bewust van die twee supergeile mannen in de woonkamer.

Ik zat op de bank en Ans ging op de bank liggen, op haar zij, met haar hoofd op mijn schoot. Ze glimlachte even, want ze voelde mijn stijve, maar ze kon niets doen, omdat Ron in een stoel dicht bij haar voeten zat. We keken tv en ineens vond ik dat het moment daar was. Ik rommelde wat met de afstandsbediening en ineens kwam groot in beeld de filmopname die ik die week ervoor gemaakt had. We zagen Ans op de bank liggen en ze spreidde haar benen zodat haar heerlijke, geile en zachte kut tevoorschijn kwam. Ans protesteerde meteen dat deze beelden op tv kwamen, want er was nog nooit een ander geweest die haar naakt had gezien en nu zat Ron met een verlekkerde blik toe te kijken! Ik hield Ans meteen stevig vast en zei dat we dit filmpje gingen kijken en dat ze zich nergens voor hoefde te schamen. Ans schaamde zich dood, protesteerde nadrukkelijk, maar bij elke minuut van de beelden werd haar protest minder en ging ze zich steeds meer focussen op de beelden. Ook zij werd geil van haar eigen masturbatie, geloof ik. De spanning in de woonkamer nam toe, ik slikte en voelde mijn stijve nog dikker worden. Ans begon al iets met haar hoofd over mijn gulp te wrijven. Ron keek ondertussen kwijlend en met grote ogen naar de beelden! Zijn broek stond strak en ik kon zien dat zijn pik echt groter werd. Op het moment dat Ans tijdens de filmopnames recht in de camera keek en ze Ron smeekte haar te neuken, stopte ze met haar protest. Ze wist dat dit niet meer te stoppen was en stiekem keek ze met een oogje naar Ron die geobsedeerd naar de beelden keek.

Hoewel hij de beelden al eerder gezien had, wond het hem wederom op! Ans zag ook de grote vlaggenmast in zijn broek en ik voelde opwinding bij Ans opkomen. Daarom begon ik zachtjes haar gezicht en hals te strelen. Mijn hand schoof langzaam naar beneden en zo kwam ik bij haar dikke tiet. Ik masseerde die zachtjes en reikte naar haar bruine tepel. Ja hoor, zo hard als staal! Ik streelde, masseerde en kneep de tepel en ik voelde de opwinding groeien bij Ans. Langzaam deed ik haar badjas iets open en legde haar heerlijke tiet bloot. Ans voelde zich geil worden en had geen bezwaar dat Ron haar naakte borst kon zien. Trouwens, Ron keek op de tv naar haar wild schommelende tieten en naar haar natte kutje, dat inmiddels hitsig gespleten werd door mijn knalharde pik! Ron had dus al meer van haar gezien dan alleen maar haar blote tiet. Het filmpje loopt ten einde en de stilte die dan valt is oorverdovend. Ik blijf de tiet masseren en Ron keert zich naar ons. Hij staat op, toont ondertussen zijn volle, strakgespannen broek en gaat op heuphoogte bij Ans op de grond zitten. Naast de bank, dus. Hij begint met het strelen van het onderbeen van Ans. Haar badjas eindigt bij haar knieën, waardoor Ron vrij spel heeft. Ik open de badjas wat meer zodat de andere borst ook bloot komt te liggen. Ik vraag Ron wat hij van het filmpje vond en hij verzucht dat hij nog nooit zoiets geils heeft gezien en dat hij Ans een ongelooflijk hitsig wijfie vindt en hij nu eigenlijk nog maar een ding wil. Ik wil vragen wat hij bedoelt, maar Ans is mij voor, zij vraagt hem wat hij alleen nog maar wil! Ron antwoordt meteen dat hij zijn stijve leuter diep in Ans wil duwen. Ans geeft aan dit een heerlijk idee te vinden! Dit gaat me te ver!

Ik wilde iets doen voor Ron, dus ik doe van alles, wetende dat mijn bescheiden, onopvallende echtgenote nog nooit een ander heeft gehad tussen haar benen. En ik was zo bang dat ze echt niet wilde, dat ze kwaad zou worden, dat de vriendschap met Ron moest ophouden, enz. en nu neemt zij zo’n beetje het initiatief! Ans zegt: “Dus jij wilt mij neuken? Ik wil dat je me eerst lekker laat klaarkomen!” Ron: “Oké, maar hoe wil je dat ik dat doe?” Ans: “Laat maar eens zien wat je kunt.” En terwijl ze dit zegt, zet ze, terwijl ze op haar zij ligt, haar ene voet op de binnenkant van haar andere knie. Hierdoor spreidt ze haar benen nadrukkelijk en ze opent hiermee ook haar kutje, want ze heeft geen slipje aan, de slet! Ron ziet dat haar dikke, zachte schaamlippen zich langzaam spreiden en openen. Ze is al vochtig en haar poesje glimt! Langzaam laat hij een hand via de binnenkant van haar dijbeen naar boven glijden totdat de hand arriveert in haar lies. Hij streelt haar lies uitgebreid, af en toe een schaamlip strelend. Ans begint zachtjes te kreunen. Ik kijk toe, maar weet niet precies wat er tussen haar benen gebeurt, de badjas zit er te veel voor. Ik kan het wel raden natuurlijk. Ik besluit ook maar wat te doen dus ik streel het gezicht, hals en beide tieten van Ans. Het kan niet, maar het lijkt wel of haar tepels nog harder worden. Ze voelt zich in een heel geile situatie, waarin twee hitsige mannen haar onzedelijk betasten. Ron streelt langzaam over haar kutje. Hij streelt haar buitenste schaamlippen en duwt regelmatig even op het verscholen clitje. Hij streelt haar tussen alle lipjes door, hij duwt steeds meer en harder op haar clit en langzaam zie ik haar heupen kleine stootbeweginkjes beginnen te maken. Dan duwt hij ineens zijn duim in haar openstaande gleuf. Ans schrikt er een beetje van en laat een gilletje horen. Hij gaat steeds vlotter te keer tussen haar benen en ik zie Ans geiler worden dan ik ooit heb gezien. Ze geilt meer op Ron dan op mij!

Ineens tilt hij zijn strelende hand op en laat mij een drijfnatte hand zien. “Zo, jouw Ans is veel geiler dan ik ooit gedacht had! Ik ga haar zo meteen keihard toch neuken, vriend! Hoe vind je dat!!!” Daarna liet hij Ans zijn natte hand aflikken. “Moet je eens proeven hoe lekker je kut smaakt” zegt hij tegen Ans en meteen daarna streelt hij haar verder. Ans weet van geiligheid niet wat ze moet doen, die onbekende hand op en in haar kut doet het zo goed! Ron gaat op zijn knieën. Hij doet snel zijn broek naar beneden en hij buigt voorover om haar kutje te likken. Hij zit op de grond, terwijl Ans nog steeds op haar zij ligt, deels op mijn schoot. Hij likt haar volle schaamlippen, zuigt de binnenste schaamlippen stevig in zijn mond en likt zachtjes rondom het dikker wordende clitje van Ans. Haar sappen druppelen inmiddels uit haar kutje en Ron likt dat telkens weer op. Ans kreunt dat ze zijn pik wil voelen en ik zie haar hand zoeken naar zijn knuppel. Met haar ogen dicht van genot zoekt ze en als ze de dikke pik te pakken heeft geeft ze een harde kreun van verrassing. Ze was mijn dunne pik van vijftien centimeter gewend, maar een polsdikke knuppel van tweeëntwintig centimeter is iets wat ze nooit verwacht of op gehoopt had! Met lichte moeite omvatte ze die dikke leuter en ze begint zachtjes de pik van Ron af te trekken. Ik kijk opgewonden toe en realiseer me dat ik wel wist dat die van Ron groter was, maar in erectie is hij buitenaards! Omdat ik toch wat te doen wil hebben en deel wil nemen, open ik de badjas helemaal, zodat ze haar volle glorie kan tonen.

Wat is ze toch mooi! Ja, ze heeft meer vetplooien en rolletjes dan vroeger, maar toch is ze gewoon zacht en mooi. Haar hangende tieten zijn opwindend en rijp en haar kutje, ik blijf me verbazen over de geile schoonheid van haar neukparadijsje! Ans begint klaar te komen, zie ik! Ze stoot harder en harder met haar heupen, ze kreunt luider en ze duwt het hoofd van Ron stevig tussen haar benen. Ze roept ineens, “hij bijt in mijn kut! Hij bijt in mijn clit, oooooohh wat geil! Harder! Ja, ga door, ga door! Ooohhh, ik kom, zo lekker kom ik nooit, ik kom, ik kom, ik kom!!!” En luid kreunend komt ze klaar! Veel vocht lekt er uit haar kut, geile geluiden en een arrogant kijkende Ron, die trots is dat hij mijn Ans een beter orgasme kan geven. Ans lijkt even bij te moeten komen, maar Ron is los! Hij verplaatst Ans zo, dat ze wat onderuit hangt op de bank met haar voeten op de grond. Hij duwt ruw haar knieën uit elkaar en neemt plaats tussen haar benen. Hij pakt zijn dikke pik en ramt hem meteen in haar natte kut! Ans weet niet wat haar overkomt en kijkt geschrokken naar mij! Die pik is zo groot, dat is Ans natuurlijk niet gewend! En dan ook nog neuken met een ander waar haar echtgenoot bij is. Ron kan het allemaal niets meer schelen. Hij ramt in een stevig tempo door en is alleen maar uit op klaarkomen. Ik kijk een beetje verontrust toe, want Ron doet wel erg ruw. Ik wil mijn zorgen tonen naar Ans toe, maar ik zie haar ongeremd genieten van de brute behandeling! Ze spreidt haar benen wijder en wijder, probeert haar dikke, natte schaamlippen uit elkaar te trekken zodat Ron nog dieper kan en ze begint hem zelfs aan te moedigen! “Kom op, Ron! Neuk me met je dikke paal! Harder! Ja, glij er maar lekker in, voel je hoe nat ik ben? Dat komt alleen maar door jou en je superpik! Ach, mag ik je pik houden? Kom, neuken, man! Wil je me elke week neuken? Mijn kut staat altijd voor je klaar! Ja, dat is lekker, ja, dieper, ik voel me helemaal vol! Ron, kijk me aan, ja, diep in mijn ogen! Spuit je geile, hete sperma diep in me! Ik wil je zaad! Spuit me vol! Kom op, neuk door en spuit! Kijk me aan, beloof je me dat je me elke week komt neuken?” Toen spoot Ron zijn week lang opgespaarde zaad diep in het kutje van mijn lieftallige echtgenote! Golf na golf spoot hij dik, klonterig sperma diep in Ans! En Ans schreeuwde het uit dat dit de hemel was en dat ze zijn sap voelde kolken! Langzaam neukte Ron nog een beetje door. Ineens trok hij zijn nog steeds stijve leuter uit Ans. Haar rode, drijfnatte kut stond wagenwijd open! Ik kon diep naar binnen kijken en zag de eerste slierten sperma verschijnen. Ans pakt mijn hoofd en duwde me naar haar kut. “Lik het sperma eruit!”

Dat vond ik een vies idee, maar ook Ron duwde mee, zodat ik geen keus had. Ik rook haar geile kutje en ik rook vers sperma. Ik likte langzaam, ik proefde Ans en dat was lekker, maar het zaad van Ron vond ik echt minder. Ik hoopte dat het nu klaar was. Ja, ik had steeds een stijve van opwinding, maar Ans genoot meer van Ron dan ik verwacht had en tja, hij was toch klaargekomen? Helaas, ik was de enige die zo dacht. Ans greep de nog steeds flink stijve knuppel van Ron en begon op een ranzige wijze te pijpen. Elke restje sperma en kutsap likte ze op, ze likte vulgair zijn ballen en zijn anus, ze probeerde de volle tweeëntwintig centimeter naar binnen te zuigen en ondertussen trok ze hem stevig af. Ze ontblootte op ruwe wijze telkens weer zijn grote, paarse, glimmende eikel. En telkens zoog ze erop, ze beet erin en likte veelvuldig het gevoelige toompje. Een pornoactrice deed het slechter! Ans vroeg of Ron nog een keer kon en dat het nog wel wat steviger kon. Ik raakte steeds meer geschokt van de ongebreidelde geilheid van mijn lieve, schattige Ans. Ron keek geil en zei dat hij haar te grazen zou nemen zoals hij dat wilde! Hij pakte haar bij haar haren. Hij trok haar naar zich toe en dwong haar op haar knie en elleboog. Ondertussen schommelden haar tieten flink mee, want het ging wild! Ron gaf haar een paar flinke tikken op haar billen die meteen rood werden! Ans kreunde erbij! Ron zei: “Zo slet, zeg maar waar mijn pik in moet!” Ans: “Ik wil jouw dikke pik diep in mijn kutje, hier.” En Ans bewoog een hand tussen haar benen en spreidde haar lekkere schaamlippen maximaal. Ron zette zijn harde pik voor haar neukholletje en voordat hij hem erin kon rammen, schoof Ans haar volle kont naar achteren, waardoor de pik meteen diep in haar schoof! Ron bleef stil en liet Ans het werk doen. Zodoende werd Ron geneukt door Ans.

Toch nam Ron het weer over. Hij pakte Ans bij haar haren en trok haar naar achteren. Zodoende kon hij haar flink hard neuken. Ans ging helemaal uit haar dak! Ze kreunde en steunde, ze kneep in haar tieten die mee klotsten op het neukritme. Tussendoor probeerde ze ook in haar clit te knijpen en dat lukte soms goed. Weer kwam Ans klaar, ze schreeuwde werkelijk en ze leek flauw te vallen. Ron hield haar vast en riep dat ik moest helpen. Ik ging bij het hoofd van Ans zitten en terwijl ze bruut doorgeneukt werd, kwam ze weer bij. Ze herstelde zich en met hernieuwde geilheid kreunde ze weer verder. Ondertussen begon Ans mijn broek te openen. Ze viste mijn leuter eruit en begon me te pijpen. Heerlijk zeg, ze deed dit geiler dan anders! Al snel moest ik klaarkomen en zonder iets te zeggen spoot ik mijn sperma in zeven stralen in haar mond. Tijdens de laatste straal trok Ron ineens harder aan haar haar, waardoor ze mijn spuitende pik moest laten gaan. Mijn laatste straal eindigde dan ook tegen de zijkant van haar gezicht. Ron wilde ook in haar mond klaarkomen en hij had het eerste recht, vond hij. Hij duwde zijn van kutgeil druipende pik meteen diep in Ans’ mondje en spoot zijn kokende zaad rechtstreeks bij mijn zaad. Ans had moeite om alles door te slikken, het was zoveel!

Ik ging achterover liggen om bij te komen van dit alles. Ans lag voorover, half in coma, met haar benen wijd. Ron stond op, kleedde zich rustig aan en terwijl hij nog snel drie vingers in het openstaande kutje van Ans duwde, fluisterde hij dat hij uiteraard geen nee kon zeggen tegen het verzoek haar wekelijks te neuken. Zachtjes sloot Ron de achterdeur, ons uitgeteld achterlatend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb