Mijn vrouw en een andere man

Mijn vrouw en ik zijn al 20 jaar samen en stapelgek op elkaar. In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest. Zij ziet er (nog steeds) zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar (en zij in mij). Met haar grotere borsten, platte buik en kaalgeschoren kut weet zij mij nog altijd helemaal gek te maken.

Tijdens de sex die wij nog steeds met regelmaat hebben, laten wij onze fantasie vaak de vrije loop. Het laatste jaar was dat steeds dezelfde fantasie die in eerste instantie van mij afkwam. Sex met een andere man erbij! Ik merkte aan mijn vrouw dat dit haar ook erg opwond. Als ik tijdens de sex zei dat ik haar geneukt wilde zien worden door een ander, dan werd zij direct opgewonden en duurde het niet lang voordat zij klaarkwam.

Op een gegeven moment hadden wij het ook over de fantasie tijdens het eten. Dat was de eerste keer dat dit gebeurde, want het was tot dan toe altijd alleen in bed besproken. Dit was voor mij een teken dat het dan ook moest gebeuren. Maar tussen fantasie en werkelijkheid zit een heel groot gat. Kan ik het wel aan dat mijn vrouw met een ander naar bed gaat? Wil zij het echt en kan zij het aan? Wij hebben het er de daarop volgende weken uitgebreid over gehad en zijn toen samen tot het besluit gekomen om de fantasie tot uitvoer te brengen, maar dat er vooraf wel bepaalde regels gesteld moesten worden.

Voor mijn vrouw was het belangrijk dat het een “bekende” moest zijn. Geen directe vriend, maar wel iemand die zij kon vertrouwen. Voor mij was het belangrijk dat het een volledige heteroman zou zijn. Bovendien wilde ik het tafereel filmen (doen wij wel vaker) en zou het “spel” gestopt worden als 1 van ons beide zich toch niet prettig zou voelen. Al snel hadden wij iemand op het oog, waar wij al regelmatig contact mee hadden. Hij voldeed aan de “eisen” die wij onderling hadden gesteld.

Tijdens een evenement dat werd gehouden in de stad waar wij wonen, kwamen wij hem tegen. De zenuwen begonnen direct bij ons op te spelen, maar na een paar borrels werden mijn vrouw en ik wat vrijer en ging het gesprek al snel over sex (dat gebeurt bij ons wel vaker onder invloed van alcohol). Mijn vrouw kwam los en begon over de fantasie. Hij werd enigszins rood, maar er verscheen ook een glimlach op zijn gezicht. Jezus, hij hapte toe!! Later die avond zijn wij naar ons huis gegaan. De muziek werd aangezet en de gesprekken kwamen los. De spanning steeg, maar op de juiste manier. Wij vertelden hem hetgeen mijn vrouw en ik besproken hadden en hoe wij het wilden. Daar kon hij mee leven, hij wilde alleen niet herkenbaar op de film. Dat was zijn goed recht.

Mijn vrouw was gaan douchen en dat was voor ons een mooi moment om ook naar boven te gaan. Daar stond zij zich inmiddels af te drogen. Wat een heerlijk lichaam heeft zij toch. Met volle bewondering keek ik naar haar, maar ook onze sexpartner kon zijn ogen niet van haar afhouden. Mijn vrouw begon te blozen en sloeg snel een handdoek om haar lichaam. Met een zenuwachtig lachje ging zij naar de slaapkamer en kroop in bed, gevolgd door 2 zwijgende mannen.

So far, so good!

Met ons ondergoed nog aan, kropen wij ook in bed. Het is namelijk toch een vreemde ervaring om als opgewonden mannen naakt tegenover elkaar te staan. Eenmaal in bed, onder het dekbed, ging alles uit en begon ik mijn vrouw te zoenen en te strelen. Opeens raakte ik zijn hand aan die op de borst van mijn vrouw werd gelegd. Even ging er een schok door mijn lichaam. Moesten wij hiermee verder gaan? Ik voelde dat mijn lul begon te groeien en dat ik het dus niet erg vond dat mijn vrouw werd aangeraakt. Ik sloeg het dekbed weg en zag dat zijn hand de borsten van mijn vrouw betastten. Toen waren bij mij de remmingen weg. Ook mijn vrouw begon zachtjes te kreunen toen zij werd betast. In mijn oor fluisterde ze dat ook zij wilde doorgaan. Onwennig lagen wij daar, volledig naakt en alle drie opgewonden. Ik zag dat hij nu met zijn hand naar beneden ging, op weg naar de geschoren kut van mijn vrouw terwijl hij haar in haar nek zoende. Mijn ademhaling werd onregelmatig. Jezus, dit was het tweede moment van twijfel (ook bij mijn vrouw). Hij gleed met 1 vinger in haar kut. Op dat moment stond ik bijna op springen. Wij moesten hiermee doorgaan!! Mijn vrouw gaf zich toen volledig over. Ook zij wilde dit nog steeds. Wat een geil gezicht was dat. Een “vreemde” hand die mijn vrouw vingert. Ik begon de borsten van mijn vrouw te likken en zag dat onze sexpartner een behoorlijke (stijve) lul had. Nu was het moment om de video aan te zetten. Ik sprong uit bed en pakte de apparatuur. Ik wilde het moment vastleggen dat mijn vrouw voor het eerst door een ander geneukt zou worden. Onze sexpartner lag op zijn rug, mijn vrouw keek naar hem en ging bovenop hem zitten. Zijn lul nog niet in haar. Zij wreef met haar natte doos over zijn onderlichaam. Zijn lul werd nog stijver. Ik nam mijn vrouw goed in beeld toen zij een condoom om zijn lul deed en zij bovenop hem zat met haar rug naar hem toe. Voorzichtig pakte zij zijn lul vast en hield hem voor haar kut. Stukje voor stukje, tergend langzaam, liet zij hem in haar kut glijden. Wat een heerlijk gezicht. Mijn vrouw werd nu echt geneukt door een andere man. De fantasie was werkelijkheid geworden. Onwennig liet zij haar lichaam op en neer gaan. Ik zag de grote lul langs haar schaamlippen glijden en genoot met volle teugen. Zij veranderde van positie. Mijn vrouw ging op haar rug liggen terwijl onze sexpartner haar knieën omhoog trok. Wederom schoof hij zijn lul naar binnen en zag ik mijn vrouw genieten. Ik zette de camera neer en begon de borsten van mijn vrouw te likken. Zij keek naar mij en lachte. Dit was heerlijk voor ons beide.

Om en om neukte wij nu mijn vrouw. Een echt trio en dat na 20 jaar. Wie had dat gedacht. Mijn vrouw trok gretig aan onze lullen en liet zich neuken, likken en vingeren. Ze hield het niet meer. Ik ken haar lichaam goed en als zij bijna klaarkomt, dan zie ik dat aan haar. Het was zover. Mijn vrouw kwam klaar toen zij werd gevingerd door de “vreemde” handen. Nu was het de beurt aan de mannen. Ik stopte mijn lul in de mond van mijn vrouw, terwijl zij op haar knieën zat en achterlangs geneukt werd. Dit werd mij teveel en spoot mijn lul leeg op haar gezicht en in haar mond. Onze sexpartner trok zijn lul uit haar kut en begon zich af te trekken boven haar borsten, terwijl mijn vrouw zichzelf vingerde. Hij spoot zijn lul leeg op haar borsten en buik. Het was hemels. Na afloop liepen wij naar de douche om onszelf te fatsoeneren. Onder de douche hebben wij nog lekker staan “friemelen” aan mijn vrouw. Onze sexpartner is daarna op het logeerbed in slaap gevallen.

De video van deze avond bekijken wij vaak. Wij vinden het beide heerlijk om alles nog eens te beleven. Dit was een zeer grote stap die ook onze relatie had kunnen verknallen. Het is echter een groot succes geworden en het zal in de toekomst mogelijk worden herhaald. Een echte aanrader voor mensen die elkaar vertrouwen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten