Mijn vrouw eindelijk zover.

Ik was al een tijd bezig om mijn vrouw zover te krijgen dat ze zich zou laten neuken door een ander. Telkens zei ze “misschien later, maar niet hier thuis.” Ik zei toen “oké ik hoor het wel als je zover bent.”

Toen ik een keer thuis kwam van mijn werk bleek dat zij een buitenlandse chauffeur had meegenomen die bij haar een vracht had geladen. Zij vertelde dat ze hem had uitgenodigd voor een etentje bij ons. Ik vond dat prima, het was een nog jonge vent van ik denk 29 en ik ben zelf ook chauffeur dus het klikte wel. Na het eten en de nodige drank met hem en mijn vrouw had ze mij al laten weten dat ze hem leuk vond, maar hij wilde weg terug naar zijn truck, ik heb hem weggebracht.

Toen ik terug kwam zei mijn vrouw “met hem wil ik het wel doen, breng me maar naar hem toe.” Ik zei “oké, maar dan ga je nu douchen en ik leg de kleding voor je klaar.” Ik had een heel kort rokje en topje voor haar klaargelegd. Ze zei “waar is mijn slip, ben je die vergeten soms.” “Nee” zei ik “als je als een slet wil neuken, ga je ook als slet naar hem toe, dus geen slip en bh dan kan hij makkelijk overal bij.”

Wij terug naar zijn truck, hij keek wel vreemd op en was bang dat ik kwaad zou worden. Maar toen hij zag dat ik het prima vond was het goed en wilde hij maar wat graag met haar neuken. Ik heb hun toen naar een hotel gebracht, hij kon niet van haar afblijven en zat onder het rijden onder haar topje en aan haar kut te voelen, die altijd super glad geschoren is.

Later hoorde ik van haar hoe het verder gegaan was op de kamer, hij had haar eerst flink gezoend en klaar gelikt waarna zij hem gepijpt heeft. Nu was de afspraak die wij hadden, dat ze alleen met condoom zou neuken, maar daar is niets van gekomen. Hij heeft haar die nacht in kut, kont en mond diverse keren volgespoten.

Toen ik haar de volgende morgen ophaalde, al heel vroeg, hij sliep nog (kamer had ik al betaald) stapte ze in mijn auto en het geil liep echt uit haar kut en kont.

Onderweg naar huis heeft ze me precies verteld wat er gebeurd was op de kamer, ik werd er geil van en eenmaal thuis heb ik haar nog maar eens volgespoten in haar al volle kut.

Ze zei “dat ga ik zeker vaker doen het was SUPER.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb