Mijn vrouw begluren

Mijn vrouw begluren.

Samen met mijn vrouw Jenny genieten we van een uitbundig seksleven. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat we met elkaar vrijen. We hebben allebei een drukke baan en dan is het heerlijk om aan het einde van zo’n dag je in positieve zin af te reageren in bed.

Ik merk dat mijn vrouw geïnteresseerd is in het verkennen van de grenzen. Ze vindt het opwindend om andere mannen een beetje op te hitsen en kleedt zich op dat soort dagen heerlijk uitbundig. Ik moedig dat graag aan. Prachtig vind ik het wanneer andere mannen hun hoofd omdraaien om naar mijn vrouw te kijken die langs loopt. Soms praten we daarover, maar verder gaan dan alleen flirten is er bij Jenny vooralsnog niet bij. Ik ben van jou en ik blijf van jou! zegt ze dan altijd. Dat is op zich fijn om te horen.

Laatst had ze een film op tv gezien waarbij een vrouw door een vreemde man begluurd werd. Het leek haar bijzonder geil als ze met mij aan het vrijen was om zich dan aan een andere man te laten zien. Toen ze me dat vroeg, verslikte ik me bijna. Het was een verrassende wending en ik beloofde dat ik er eens over na zou denken.

De dagen erna bedacht ik van alles, maar vermoedde dat het te hoog gegrepen zou zijn. Soms roept mijn vrouw iets en als ik het dan probeer dan komt ze er op het laatste moment op terug. Ik moest het dus voorzichtig opbouwen en niet overdrijven.

Langzaam maar zeker begon zich een idee in mijn hoofd te vormen. Wij hadden samen een buitenhuisje aan het water. Het huisje lag wat afgelegen aan een groot meer en was in onze familie van vader op zoon overgegaan. Dat zou een mooie locatie zijn om iets uit te proberen bedacht ik me. Ik bleef er over nadenken en opeens had ik een geweldig idee.

Ik stelde aan Jenny voor om weer eens een lang weekend naar het buitenhuisje te gaan en ouderwets te genieten van elkaar. Ze moest al lachen toen ik het voorstelde. “Ja, ja ik weet precies waar je aan denkt!” lachte ze.

De vorige keer hadden we heerlijk in de vrije natuur rondom het huisje gevreeën en op de meest onmogelijke plekjes elkaar te pakken genomen. Ze was snel overgehaald en een datum was gevonden.

Wat ze niet wist was dat ik een oproep op de website van De sportvisser had geplaatst om iemand uit te nodigen om samen met mij te gaan vissen. Er kwamen een stuk of tien reacties op binnen en na wat heen en weer gemaild, leek me één persoon wel aardig. Hij heette Tom, was vijfendertig jaar, getrouwd en zag er volgens de foto aantrekkelijk uit. Ik nodigde hem uit om zaterdagochtend vroeg te komen vissen aan het meer. Ik wist een uitstekende stek en een afspraak was snel gemaakt.

Toen we die vrijdagochtend onze spullen stonden in te pakken, vertelde ik mijn vrouw dat ik zaterdag zou gaan vissen. “He wat saai!” riep ze meteen uit.

“We zouden toch het hele weekend heerlijk van elkaar gaan genieten?” Ik grijnsde en bevestigde dat we dat zeker zouden gaan doen. Ze keek me wantrouwend aan, maar vroeg niet verder. Een paar uur later waren we bij het huisje. De eerste uren gebruikten we om alles schoon te maken en de tuin te wieden. Daarna gingen we heerlijk op het terras zitten en genoten van de zonnige namiddag.

Terwijl we daar zaten liet ik mijn blik langs de waterkant glijden. Al gauw had ik een goede plek gevonden. Op die plek kon je goed vissen. Belangrijker was dat je vanaf die plek ook het huisje goed kon zien. Tegen de avond maakte ik een voederplaats voor de vissen op de betreffende plek aan.

‘s-Avonds had Jenny veel zin om met me te vrijen, maar ik hield haar op afstand. “Wat is er dan?” vroeg ze zich verbaasd af over het onbegrijpelijke gedrag van me, “anders wil je altijd?” Ik vertelde haar dat ik de volgende ochtend vroeg op moest omdat Tom met me zou komen vissen. “Wie is Tom?” vroeg ze. “Nou Tom is een onbekende man die ik via een oproepje op Internet heb ontmoet en die morgenochtend met me gaat vissen. We vissen op het plekje dat je daar bij die overhangende boom kan zien.”

Jenny begreep het niet. “Dus je kent Tom helemaal niet? En je gaat hier vlakbij vissen?”

Ik keek haar grijnzend aan “Inderdaad, schat”.

Ze snapte het nog niet.

“En misschien zien we, als we daar aan het vissen zijn wel een uitdagende vrouw die in dit huisje verblijft!”

De reactie bleef nog even uit, maar toen had ze het door. “Oh, je bedoeld dat je mij kan zien!”

Eindelijk begreep ze wat ik had geregeld. “Jeetje Henk, ik weet niet of ik dat durf hoor!”

“Natuurlijk wel Jenny, vooral ‘s-ochtends ben je altijd zo heerlijk geil.”

Toen ze het eenmaal wist, had ze het niet meer. De hele avond voelde ze zich opgewonden en wilde ze met me vrijen. Bewust deed ik dat niet en hoopte zo dat ze de volgende dag in de juiste stemming zou zijn. We gingen niet te laat naar bed en ook daar hield ik me in.

De volgende ochtend stond ik om vijf uur op. Ik trok mijn kleren aan en reed met de auto naar het ontmoetingspunt langs de snelweg. Tom was er al. Hij had gelukkig nog niet lang hoeven te wachten. Ik vertelde hem waar we ongeveer naartoe moesten en even later reed hij achter me aan naar de visstek. We parkeerden onze auto’s en liepen naar de plek. Hij vond het een mooie stek en rond zes uur lagen onze hengels in het water.

We kletsten wat en genoten van de rust. “Van wie is dat huisje daar?” vroeg Tom.

“Oh, dat is een vakantiewoning waar steeds nieuwe mensen in wonen” antwoordde ik zo luchtig mogelijk.

Rond een uurtje of acht werd er licht in het huis aangedaan. We zagen af en toe iemand door het huis lopen. “Kijk er is iemand wakker” wees ik Tom op het huisje.

“Ja ik zie het, volgens mij is het een vrouw” antwoordde hij.

De persoon in kwestie bleef even voor het raam staan en we konden inderdaad aan de ochtendjas en het lange haar zien dat het een vrouw was.

Terwijl we toekeken, zagen we hoe ze haar ochtendjas uitdeed en in een kort niemendalletje voor het raam flaneerde. “Nou ze ziet er niet gek uit!” merkte Tom op.

Mooi dacht ik, hij is in ieder geval geïnteresseerd. Aandachtig keken we toe hoe Jenny af en toe langs het raam liep. Even later werden de terrasdeuren open geslagen. De eerste zonnestralen braken door en op het terras was het vermoedelijk al heerlijk vertoeven.

We zagen hoe Jenny met haar ontbijt bordje een plekje in de zon op zocht. Ik zag hoe Tom continue naar haar zat te staren. “Nou Tom, volgens mij hebben wij vandaag genoeg afleiding” grinnikte ik tegen hem. Hij knikte.

“Wil je misschien mijn verrekijker lenen?” vroeg ik hem.

“Heb je er één bij je dan?” Ik taste in mijn tas en pakte mijn verrekijker te voorschijn.

“Om de beurt, want ik wil natuurlijk ook genieten” zei ik tegen hem.

Hij stelde de kijker in en floot tussen zijn tanden. “Wauw, het is echt een heerlijke meid! Zo te zien heeft ze een paar stevige borsten en ook haar benen mogen er zijn!”

Hij keek nog even en gaf toen de verrekijker aan mij. Ik tuurde en zag Jenny in haar dunne zwarte nachthemdje. Wat een heerlijke vrouw had ik toch.

Terwijl Tom weer door de kijker tuurde had ik intussen mijn mobieltje aangezet. Ik belde naar Jenny en liet de lijn open staan. (Jenny had een oortelefoontje in en kon zodoende ongemerkt de telefoon aannemen en luisteren.)

“Zeg Tom ben jij getrouwd?”vroeg ik hem.

“Ja, maar niet met zo’n mooie meid als je die daar ziet staan!” antwoordde hij ad rem.

“Kijk ze gaat weer naar binnen!” We keken samen toe hoe ze door het huis liep. Voor het grote raam in de zon bleef ze staan. Ze rekte zich helmaal uit en liet toen haar handen langs haar lichaam glijden. “Wauw Tom, ik geloof dat we een showtje krijgen!”

“Zou je denken” antwoordde hij terwijl hij met de kijker alles probeerde te volgen.

De vrouw liet nu haar handen overduidelijk over haar borsten glijden en masseerden ze door de stof heen. Tom floot opnieuw tussen zijn tanden. Toen ze daarna ook haar handen nog tussen haar benen liet glijden had hij het niet meer.

“Volgens mij is dat wijf bloedgeil” merkte hij op.

“Ja ik denk dat je daar wel eens gelijk in zou kunnen hebben. Wat zou jij er dan mee willen doen?” vroeg ik hem. “Wat ik met zo’n heerlijk geil wijf zou doen?” herhaalde hij “nou die zou ik eens stevig onderhanden nemen. Ik zou haar een beurt geven die ze niet gauw zou vergeten.”

We keken toe hoe Jenny het dunne nachthemdje over haar hoofd trok. Ze draaide zich half weg waardoor we tegen haar naakte rug aan keken. Het bekende fluitje klonk naast me.

“Kom draai je eens om, geile meid!” hoorde ik Tom in zichzelf praten. Het leek wel alsof ze het had verstaan want even later draaide ze zich inderdaad om.

“Tering, wat een tieten!” Ik kon mijn lach met moeite onderdrukken. Het zou Jenny ongetwijfeld deugd doen om een fan zo duidelijk een kwalificatie te horen uitspreken. Tom dacht er niet meer aan om de kijker met mij te delen, maar zat verslaafd naar de sexy vrouw te loeren. Van afstand zag ik dat Jenny een super klein zwart slipje aan had. Toen ze zich omdraaide bleek het een string te zijn.

“Wauw, wat een zalige kont! Dat zou ik wel eens in mijn handen willen pakken!” hoorde ik Tom weer naast me uitroepen.

“Wat let je Tom, loop er gewoon naartoe. Volgens mij is dat wijf zo geil als boter! Elke man die langs komt die kan haar krijgen!”

Ik probeerde hem gek te maken en zag dat hij zijn lippen aflikte. “Ja, dat durf ik dan weer net niet” antwoordde hij eerlijk “ik heb wel een grote mond, maar puntje bij paaltje ben ik dan net iets te verlegen.”

Het was gevoelig hoe hij dat zo eerlijk zat op te biechten. “Zal ik langs gaan?” vroeg ik hem “ik heb wel zin om zo’n heerlijk geil wijf te pakken!”

“Jaja, dat durf jij niet!” daagde hij me uit. Ik stond op en legde mijn visgerei neer. Het mobieltje stopte ik ongemerkt tussen het visgerei.

“Wil jij dan op mijn spullen passen? Dan ga ik even een fles water bij haar halen.”

En zo liep ik weg. Tom keek me met open mond na. Jenny zag me door het raam al aan komen en deed de deur voor me open. Ze vloog me bijna aan.

“Oh geile beer, wat hebben jullie me heerlijk zitten opgeilen met jullie praatjes!”

Terwijl ze me kuste liet ze haar hand over mijn half stijve geslacht gaan. “Mmm daar heb ik wel zin in!” fluisterde ze me in mijn oor.

“Ik ook schat, maar wil je dat dan voor het grote raam doen, zodat Tom ons goed kan zien?”

Even schrok ze maar toen begonnen haar ogen te twinkelen. “Jij bent echt een stout mannetje. En dan wil je zeker ook nog dat ik je dan uitgebreid pijp?”

Ik zag aan haar ogen dat ze ongekend geil was en tot alles in staat. Ik liep naar het raam en ging er uitdagend voor staan.

“Oké, kom dan hier mijn geile sletje en laat je heerlijk bewonderen door een vreemde kerel!” Zonder schroom kwam ze naar me toe. Ik pakte haar beet en zoende haar op de mond. Ik draaide haar om zodat ze met haar blote borsten naar Tom toe stond.

“Kijk Tom hoe ik dat geile vrouwtje pak” fluisterde ik in haar oor terwijl ik mijn handen over haar borsten liet gaan. Door het oortelefoontje hoorde ik in de verte het gefluit van Tom.

Jenny vond het heerlijk en bleef uitdagend voor het raam staan. Toen ik mijn hand over haar slipje liet glijden voelde ik dat het kletsnat was. Ze was er rijp voor. Ze kreunde zachtjes.

“Kom schat, pijp me eens lekker!” moedigde ik haar aan. Jenny keek me geil aan en zakte toen door haar knieën. Met haar handen maakte ze mijn broek open en trok mijn stijve lul te voorschijn.

“Tering” hoorde we beiden door het oortelefoontje.

We wisten wat Tom zag en werden nog geiler. Ik voelde hoe de lippen van mijn vrouw over mijn keiharde paal gleden. Zo geil was ik nog nooit geweest.

“Oh wat heerlijk” kreunde ik toen ik voelde hoe ze mijn harde paal zo ver mogelijk in haar mond nam.

“Mijn god, het is nog veel geiler nu je weet dat er iemand staat toe te kijken.”

Ik pakte haar hoofd beet en begon zachtjes mijn lul in en uit haar mond te schuiven, alsof ik haar aan het neuken was. Door de geilheid van de situatie voelde ik al snel een orgasme aan komen. Ik onderbrak Jenny met haar heerlijke werk en trok mijn lul uit haar mond.

“Kom ik wil je neuken!” fluisterde ik in haar oor.

Ze kwam overeind en trok demonstratief haar slipje uit. Daarna ging ze in gebogen houding voor me staan, met haar handen tegen het raam. “Kan je er zo lekker bij, ventje?” vroeg ze geil aan me.

Ik keek vanachter tegen haar uitnodigende spleet aan en zag de geilheid in druppels aan haar kutje hangen. Ik stapte naar voren en plantte mijn eikel tegen haar gloeiende spleetje.

“Jenny meid, wat ben je toch een gruwelijk geil wijf!” En terwijl ik het zei dreef ik mijn paal diep in haar nauwe kanaal.

“Oh Henk, ik ben nog nooit zo geil geweest! Neuk me, neem me zoals je me nog nooit heb genomen.” Ik werd door de woorden van mijn vrouw nog meer opgehitst en ramde mijn stijve lul met kracht keer op keer in haar hete scheur.

“Toe maar, jochie, naai me, pak me, ram die dikke lul in me!” kreunde Jenny voor me.

Ze wist me daarmee nog verder op te geilen. Ik pakte haar billen stevig beet en naaide haar ongemeen hard! Vaag hoorde ik in de verte nog iemand “Jezus!” roepen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en al beukend kwam ik luid kreunend klaar. “Oh Jenny, geil wijf van me; ik kom!”

Ik voelde hoe ze onder me kreunde en verstijfde. Ze kwam ook en toen ik haar vol spoot met mijn warme zaad liet ze een luide langgerekte kreun horen. “Ohhhhhhhhhhhh Henk, wat zalig!”

Uitgeput hing ze in mijn armen. Goh wat hadden we hier naar gesnakt. Ik bleef haar lichaam strelen en stelde al snel vast dat ze opgewonden bleef. “Gaat het een beetje Jenny?” vroeg ik haar lief “of heb je nog trek in meer?”

“Oh ja Henk, zo’n beurt wil ik nog wel een keer!” reageerde ze direct.

Ik had mijn lul uit haar gloeiende kutje getrokken en zag nu dat mijn zaad langs haar benen omlaag droop. “Wat zou die Tom hier graag bij geweest zijn!” merkte ik zachtjes op.

“Wat zei je Henk?” vroeg mijn vrouw terwijl ik haar bleef strelen. “Dat Tom het denk ik ook wel lekker zou vinden om je te neuken!” antwoordde ik direct. Mijn vingers hadden ondertussen haar kutje bereikt en waren naar binnen gedrongen.

“Ohhh wat lekker. Dat meen je toch niet Henk?” Ze keek me aan en zag aan mijn gezicht dat ik het wel meende. “Nee, dat doe ik niet, ik ben geen hoer!” reageerde ze fel.

Mijn vingers hadden nu ook haar klitje gevonden en wreven daar uitgebreid over.

“Ohhhhh” hijgde ze. “Zou je het niet lekker vinden dan?” vroeg ik haar lief, terwijl ik met mijn vingers door bleef gaan. “Ohhh Henk, ik ben zo geil. Toe pak me nog een keer!” hijgde ze. “Alleen als je je eerst door Tom laat pakken! Er kan niets gebeuren ik ben vlakbij je!” fluisterde ik in haar oor. Ze viel bijna in zwijm van geilheid. “Oké, als iemand me maar neemt” stemde ze eindelijk toe.

Ik pakte haar gezicht beet en fluisterde: “Lieve lieve Jenny, wat ben je een ongekend geile vrouw. Laat je maar lekker als een geile slet door een vreemde kerel neuken! Ik ga hem nu voor je halen!” Ik liet mijn vrouw los, trok mijn kleren aan en liep naar buiten. Tom kon bijna niet wachten tot ik terug was.

“Allemachtig man, wat heb jij dat geile wijf te grazen genomen. Ik wou dat ik gegaan was!”

“Wat let je Tom. Ze is werkelijk botergeil en als je nu gaat vreet ze je helemaal op!”

“Zou je denken?” vroeg hij me nog voor de zekerheid.

“Absoluut, ga nou maar! Ik let wel op je spullen!” En ja hoor daar ging hij.

In het huisje zag ik mijn vrouw nog voor het raam staan. Ik pakte het mobieltje en sprak: “Hij komt er aan met een enorme harde paal in zijn broek! Verslind hem!”

Toen verbrak ik de verbinding, pakte de verrekijker en keek vol verwachting toe.

Ik zag Tom naar binnen gaan en even later voor het raam verschijnen. Jenny liet zich op haar knieën vallen en kroop naar zijn kruis. Begerig maakte ze zijn broek open en toverde een stevig exemplaar te voorschijn. Wauw, wat een geil gezicht om je vrouw een andere man te zien pijpen. Ze had zijn paal in haar mond genomen en begon hem nu heerlijk met haar mond te verwennen. Aan de houding van Tom te zien vond hij dat zalig. Ze liet hem uit haar mond glippen en likte nu aan zijn ballen. Ze maakte er uitgebreid werk van.

Ik voelde hoe mijn paal ook weer langzaam overeind kwam door datgene wat ik zag. Ze hielp Tom uit zijn broek zodat hij even later met ontbloot onderlijf voor het raam stond. Hij pakte haar beet en dwong haar op handen en voeten voor hem te gaan staan. Zelf zakte hij door zijn knieën en drukte zijn paal vanachter tegen haar kutje. Ja hoor ze liet zich als een geile slet neuken door een vreemde kerel. De rillingen liepen over mijn lijf. Ik keek toe hoe Tom haar heupen beetpakte en haar wild begon te neuken. Af en toe hief hij zijn hand op en gaf hij haar een pets op de billen. Hij had een geweldige conditie en neukte haar een half uur lang in hoog tempo. Toen zag ik hem eindelijk schokken en begreep dat hij zijn geil in haar had gespoten. Wat had ik toch een geil wijf als vrouw!

Even later kwam Tom weer naar buiten. Met een voldaan gezicht liep hij naar me toe. “Dat was een supervangst!” riep hij me toe.

“Wat een bloedgeil wijf was dat. Ze kermde alsof ze maar niet genoeg kon krijgen. Ik heb me helemaal uitgeleefd op haar en ik geloof dat ze wel vier keer is klaar gekomen.” zei Tom triomfantelijk.

Ik sloeg hem op zijn schouder en merkte op dat we misschien niet zoveel gevangen hadden maar wel een prima stek hadden gevonden.

Inmiddels was het bijna tien uur geworden en was het tijd om op te stappen. We pakten onze spullen in en liepen terug naar de auto. “Ik zal je nog een stukje terug brengen, Tom. En als je de volgende keer weer zin heb dan geef ik je wel een belletje”

“Nou Henk, voor jouw visstek kom ik graag langs” glunderde hij terwijl hij in de auto stapte. Ik bracht hem tot aan de snelweg, toeterde even en weg was hij.

Met een geil gevoel reed ik terug naar het huisje. Hoe zou het met Jenny zijn? Had ze er van genoten? Had ze er spijt van gekregen? Allemaal vragen waarvan ik popelde om antwoorden op te krijgen. Snel parkeerde ik de auto en liep naar het huisje.

“Jenny, waar zit je? Ik ben het, Henk” riep ik bij binnenkomst.

Midden in de kamer zag ik haar liggen op het grote vloerkleed. Spiernaakt met haar benen uitnodigend gespreid. Ze had haar vibrator gepakt en lag zichzelf naar een hoogtepunt toe te werken. Haar kutje en benen waren nog besmeurd door het vele zaad.

Toen ze me zag riep ze me “Oh Henk, blij dat je er bent. Ik ben nog steeds zo geil. Pak me alsjeblieft nog een keer!”

Ze trok de vib uit haar spleetje en toonde me de geile opening waar ze me in wilde hebben. Grommend trok ik mijn broek uit en stortte me op haar. Opnieuw nam ik bezit van haar en begon mijn harde paal in haar te pompen. “Oh ja” hijgde ze “pak me”

Mijn vrouwtje was veranderd in een hete nymfomane leek het wel. Onverzadigbaar ging ze te keer. Toen ze opnieuw luid kreunend klaar kwam hield ik het ook niet meer en stortte voor de tweede keer al mijn zaad in haar klaar. Uitgeput zakten we in elkaar.

“En Jenny heb je genoten?” vroeg ik haar nieuwsgierig.

“Oh Henk, het was heerlijk. Die kerel die je had uitgekozen heeft me echt keihard genomen en ik heb er schaamteloos van genoten!” bekende ze oprecht.

“Mmm je bent een schat!” en ik nam haar liefdevol in mijn armen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Vandaag al sex met dit stel ?