Mijn vrouw als slet

Mijn vrouw als slet.

Mijn vrouw kwam onze slaapkamer op, zij was naakt en schoof naast mij in bed en slaakte een diepe zucht, en hoe was het, vroeg ik haar terwijl mijn hand naar haar kut gleed, vermoeid, zei ze en nu wil ik lekker rusten.

Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee schatje ik kan met zo'n dikke lul niet slapen dus doe je beentjes maar eens uit elkaar. Dat zei jan ook op het laatst, zei ze, jij hoeft niets te doen, had hij gezegd ik stoot wel en neuk je wel tot je weer klaar komt. Jan was de man die wij binnen hadden gehaald om Annie vaak te neuken en hij had toestemming van zijn vrouw om bijvoorbeeld een nacht bij ons door te brengen en dat gebeurde nu voor de eerste keer. Jan zijn vrouw had Annie gewaarschuwd van weet waar je aan begint hij woont je gewoon uit en kan uren neuken en beuken en dat had zij nu ondervonden.Wij hadden eerst een tijd beneden in de kamer gezeten en daar was het op een gegeven ogenblik begonnen. Annie mocht van Jan, wanneer hij er was geen slipje dragen, wat ik een goed idee vond en ik haar voorstelde dat zij het slipje ook uit liet wanneer wij samen waren, zelfs wanneer wij op bezoek bij andere vrienden gingen. Dus Jan had haar al lekker aan haar kutje gezeten en gevoeld dat zij weer goed nat en geil was. Zij kreeg op een gegeven ogenblik de opdracht van Jan, hij was dominant en had ook aan Annie gezegd dat zij moest doen wat hij wilde dat ze zou doen dan was de afspraak gelijk aan het begin toen hij kwam, zij moest lekker met haar kut spelen.

Daar zat zij dan, benen over de armleuning van de stoel en spelen met haar kut en klit en wij hoorden haar soppen en zagen het geil glinsteren. Haar grote kutlippen stonden open door deze houding en natuurlijk zaten Jan en ik met een dikke lul en Jan helemaal omdat hij zo'n  geweldige paal had. Na zo twee uur zei Jan, trek alles uit en ga even op de lul van Bram zitten wippen, wat ze deed. Ik moest mij inhouden om niet klaar te komen maar het duurde niet zo lang toen ze te horen kreeg, zo er af en kom mee naar boven ik heb zin om je eens een flinke tijd te pakken te nemen en Jan had haar een flink klap op haar kont gegeven en zij waren naar de logeerkamer gegaan. Ons huis is boven aardig gehorig en zo kon ik haar uren horen kreunen en verschillende keren horen klaar komen. Steeds weer van ja , ja Jan ga door ik kom klaar en ik hoorde hem een paar keer luid zeggen ik ga je hoerenkut vol spuiten teef, ja doe dat, was dan haar antwoord. Daar lag ik dan met een kwijlende lul, mijn eikel lekte flink en nu schoof zij naast mij in bed en zou niet neuken, nee hoor. Ik rolde mij bovenop haar en zij deed haar benen uit elkaar, doe je voorzichtig mijn kut en baarmoeder zijn zo gevoelig wat heeft hij mij te pakken gehad. Dat wis je schat en ik schoof mijn lul er in, haar kut was nog nat van het zaad van Jan en haar eigen kutgeil. Het is wel gevoelig, zei ze maar wel lekker en ik stootte diep door, o dat voel ik, zei ze, dat moet ook, zei ik je zult ook weten dat ik in je hoerenkut zit slet van mij. Ja dat ben ik, ik ben jouw geile slet en neem mij dan maar lekker want ik kom zo toch weer klaar. Ik ramde diep zij moest het ook weten dat ik haar te pakken nam en daar spoot mijn zaad bij dat van Jan en Annie kwam weer klaar. Ik was van mijn eerste spanning af en gunde haar nu de slaap wat ze nodig had.

De volgende dag werden wij wakkeer omdat het laken van ons werd afgetrokken. Daar stond Jan en nu zag ik wat een geweldige paal hij had en ik kon mij voorstellen dat Annie haar baarmoeder beurs werd geneukt wanneer hij haar te pakken nam, zeker 23 centimeter en zo dik als een pols. Kom zei hij tegen haar je gaat er weer onder ik heb zin, eerst de pil, zei Annie, laat maar liggen, ik wil nu neuken en wanneer er wat van kan komen maakt het mij alleen maar geiler. Hij gaf haar een flinke klap op haar kont en zei naar de neukkamer slet en even later hoorde ik haar weer kreunen en hij ging weer flink te keer. Natuurlijk stond mijn lul stijf hoe lang zou hij haar nu te pakken nemen, dacht ik. Nou dat werd drie uur, ik was mij maar gaan douchen en had mij aangekleed en koffie gezet. Toen hoorde ik dat er één naar de badkamer ging maar het duurde toch nog een half uurtje voordat ze naar beneden kwamen Jan had zich aangekleed maar Annie had alleen haar duster aan.

Laat Bram zien wat er gebeurd is, zei hij. Annie deed haar duster open, stond naakt en ik zag dat hij haar helemaal kaal had geschoren, zo wil ik mijn hoeren hebben, zei hij, thuis is ze ook kaal en die grote bos van Annie moest er maar eens af en moet je nu eens kijken hoe die grote kutlippen er uit steken en hij had gelijk en denk er aan, zei hij tegen mij, ik scheer haar wekelijks jij blijf daar af. Ik vond het prima, eindelijk was ze kaal, iets waar ik het vaak over had gehad maar dat zij niet toeliet en nu Jan het wilde gebeurde het gewoon, zalig die geile kut van haar vol in beeld.

Toen Jan weg was begon ze er zelf over, ik had niets in te brengen, zei ze en ik weet dat jij het ook graag wilde schat, ja zei ik en nu wil ik je kale kut ook neuken. Nu nog een keer, vroeg ze, ja zei ik en nam haar diep en steeds wanneer wij nu neuken en denk ik aan de eerste keer dat ze geschoren werd en met een beurs geneukte kut de dag rondliep. Natuurlijk is het niet bij die eerste keer gebleven en werd zij als een hoertje door vrienden van Jan ook gebruikt en uitgewoond en zo hoort het ook en mijn geile slet genoot er van.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb