Mijn vrouw als foto en neukmodel.

Mijn vrouw delen met een andere man, dat was mijn droom, maar het duurde lang voordat het zover was. Ik vertelde haar toen wij net verloofd waren, dat ik ervan zou genieten om naar haar te kijken als ze seks zou hebben met een andere man. Ze lachte altijd, gaf me nooit een echt antwoord, maar stompte me vaak op mijn schouder en had dan een brede grijns op haar gezicht. Zij is een mooie slanke vrouw met lang bruin haar, bruine ogen en lange benen. Als we uitgaan, weet ze altijd wel de aandacht te trekken van andere mannen.

Toen ze 26 was en ik op dat moment een jaar met haar getrouwd was, zei ik op een dag dat ze een perfect naaktmodel zou zijn en dat ze op die manier aardig wat bij zou kunnen verdienen. Schijnbaar had ze er over nagedacht, want een paar weken later stemde ze ermee in en reageerde ze op een advertentie via een of andere website op een amateur-fotograaf die een beginnend naaktmodel zocht. Hij zou haar alle fijne kneepjes van het vak leren, zoals de juiste poses en dergelijke, zes weken lang waren ze vanaf die dag wekelijks samen. Ze merkte dat ze het leuk vond dat anderen haar lichaam waardeerden.

Zo hoorde ze van hem dat veel modellenbureau’s lijsten bijhouden van vrouwen die naakt willen poseren voor fotografen. Een van dat soort bureau’s was niet zover bij ons vandaan. Ik nam een ​​foto van haar, naakt en leunend tegen de muur in onze woonkamer en printte die uit. Ze nam de foto die middag mee naar het modellenbureau en liet die aan de eigenaar van het bureau zien met de vraag of er veel fotografen op zoek waren naar naaktmodellen. De man vertelde haar dat er een aantal fotografen altijd wel op zoek waren naar naaktmodellen en dat sommige minder frequente klanten hem ook wel eens vroegen of hij naaktmodellen in zijn bestand had.

Bijna al die verzoeken kwamen van amateur-fotografen; hij zei dat ze bijna allemaal amateurs zochten en geen professionals. Hij had nu vijf amateur-modellen in zijn bestand die hij aan kon bieden, maar wist zeker dat ze populair zou zijn als ze zich ook bij hem in zou schrijven. Ze wilde het proberen en liet haar naam en telefoonnummer achter.

Ze begon die week direct al de eerste telefoontjes te krijgen. Waar de eigenaar van het modellenbureau haar al voor had gewaarschuwd, waren dit amateurs die alleen foto’s wilden maken om ervaring op te doen of voor persoonlijke redenen. Twee kwamen bij ons thuis en er was er een bij die de foto’s liefst bij hem thuis wilde maken. Ik ging niet met haar mee naar het huis van de ene fotograaf, maar genoot wel van de fotosessie’s bij ons thuis. Ik vroeg haar later nog of ze niet het gevoel dat ze seks met die fotografen zou willen hebben. Ze lachte alleen maar en antwoordde niet, ervan uitgaande dat ik het niet serieus bedoelde. Waarop ik haar duidelijk maakte dat ik het goed zou vinden en dat ik het idee alleen al opwindend vond.

Een van de fotografen was 23 jaar oud. Hij nam naaktfoto’s in verschillende kamers en vroeg haar uiteindelijk of hij een ​​paar foto’s van haar in de slaapkamer mocht nemen. Terwijl ze, zoals hij had gevraagd, op haar rug op ons bed lag, zag ik dat hij bij de vierde foto een flinke bobbel in zijn broek kreeg. Ik zag het gelijk omdat ik op een stoel in de hoek van de slaapkamer zat en een duidelijk zicht op zijn kruis had. Een minuut of wat later zag mijn vrouw ook zijn stijve paal zitten die nu stevig tegen zijn broek aan drukte. Hij ging even weg om een lamp uit zijn tas in onze woonkamer te halen, en ik herinnerde haar aan mijn verlangen. Hij kwam alweer de slaapkamer binnen voordat ze op mij kon reageren.

Hij vroeg haar om haar armen op haar zij te leggen terwijl ze op haar rug lag en haar hoofd naar hem toe draaide. Het was duidelijk dat ze naar zijn kruis lag te staren, maar hij deed alsof hij het niet merkte. Hij stond aan de zijkant van ons bed en terwijl ze haar armen strekte, raakte ze met haar vingers opzettelijk zijn bobbel aan. Hij nam nog een paar foto’s terwijl haar vingers zijn verborgen erectie streelden. Hun ogen ontmoetten elkaar. Hij beefde van haar manipulaties maar zei niets. Ik vroeg of ze wat wilden drinken. Ze zeiden dat ze daar wel zin in hadden en ik verliet de slaapkamer.

Ik wachtte minstens drie minuten in de keuken voordat ik terugkeerde. Ik liep rustig naar de deur van onze slaapkamer en gluurde de kamer in. Ze had nu zijn broek open geritst en streelde zijn lul. Zijn paal was stijf en oogde groot in haar bleke hand. Haar hand was te klein om zijn lengte volledig te bedekken. Hij was zeker 5 centimeter langer dan mijn 16 centimeter en zijn omtrek was ook duidelijk een paar centimeter meer. Zijn stevige, paarsachtige eikel stak boven haar vuist uit.

Ze vroeg: “Voel je je goed?” Hij fluisterde: “Oh, ja, maar vind je man dit wel goed?” Ze zei: “Wat ik ook doe, hij zal het zeker goed vinden, hij zal het zelfs geweldig vinden.” Zijn ogen rolden in zijn kassen. Hij kon zich duidelijk niet meer concentreren op het maken van foto’s. Hij zette zijn camera op de stoel achter hem. Ze draaide zich naar hem toe en nam zijn pik in haar mond. Haar lippen spanden zich in om de omvang van zijn pik in haar mond te nemen. De orale stress veroorzaakte tranen op haar wangen. Hij stootte naar voren, zijn volledige lengte bijna in haar keel drukkend. Haar ogen gingen wijd open toen haar hoofd tegen zijn kruis aan kwam. Ze jammerde hartstochtelijk en geil.

Hij deed zijn spijkerbroek en schoenen uit. Ze knoopte zijn hemd los en hij knielde op het bed, tussen haar benen. Beiden keken me even aan, maar ik glimlachte en zei dat ik hun drankjes op de bijzettafel zou laten staan voor later en verliet de slaapkamer weer. Hij negeerde me gewoon, en zijn tong beroerde nu haar clitoris. Haar heupen draaiden wild, haar benen trilden, haar handen gingen open en dicht waardoor ik begreep dat ze genoot.

Ik stond in de gang, uit het zicht en masturbeerde terwijl ik hun bekeek. Ze vroeg hem: “Neuk me, neuk me nu.” Haar gekreun van genot en zijn gekreun vulde de slaapkamer. Het losse hoofdeinde van het bed klapte hard tegen de muur midden in hun vurige paring. Ik keek even rond de deurpost. Haar hielen had ze om zijn billen terwijl hij haar neukte. Zijn grote ballen zwaaiden machtig heen en weer terwijl zijn pik in haar vochtige kanaal gleed.  Opeens zei hij met trillende stem “ik kom, ik ga klaarkomen.” Toen werd het verdacht stil.

Na een minuut stilte stond ik op het punt om de slaapkamer weer binnen te gaan. Maar toen ik de deur wilde openen zag ik net op tijd dat ze knielde en haar handen grepen het hoofdeinde van het bed vast. Ze draaide haar hoofd rond om te kijken hoe hij zijn pik achterlangs in haar kutje liet verdwijnen. Ze masturbeerde zich met een hand terwijl hij diep in haar kutje begon te stoten. Zijn ballen slingerden wild heen en weer toen hij haar waanzinnig hard neukte. Ze duwde haar kont meer naar achteren om hem extra diep in haar kutje te voelen en opeens kreunde ze het uit: “Ik ga klaarkomen.” Hij zei: “Ik ook, nu, ik kom.” Zijn sperma spoot hij diep in haar trillende tunnel.

Ik liep de kamer in, zette zijn camera opzij en ging weer op de stoel zitten. Ze lagen naakt en uitgeput naast elkaar met hun armen en benen in elkaar verweven. Ze fluisterde tegen hem: “Wil je met me douchen?” Hij knikte bevestigend en volgde haar naar de badkamer. Tussen het geluid van het opspattende water kon ik ze onder de douche weer horen neuken. Kreunen van genot en passie hoorde ik uit de douche komen. Ik ging maar niet naar binnen om te kijken, maar later vertelde ze me dat ze tegelijkertijd klaar waren gekomen.

Toen hij wegging, zei hij tegen haar: ‘Heel erg bedankt.’ Hij wendde zich toen tot mij en zei: “En u, ook bedankt voor alles.” Nog steeds naakt, kuste ze hem bij de deuropening en zei ze: “Je bent van harte welkom als je weer een keer langs wilt komen, zelfs als je geen foto’s nodig hebt.” Hij zei: “Wat denk je van zaterdagavond?” Ze zei: “Perfect.” Hij bezocht haar sinds die dag om de twee weken, zes maanden lang, tot ongeveer een maand geleden omdat hij ging verhuizen.

Mijn vrouw stemde er daarna mee in om ook andere mannen te ontmoeten via advertenties die wij op datingsites plaatsten. Ze is sindsdien bij zes verschillende mannen van verschillende leeftijden van 21 tot 45 jaar geweest. Twee daarvan, midden in de dertig, zijn mannen die hier in de buurt wonen en die haar regelmatig neuken. De anderen waren mannen die op een te grote afstand wonen maar wel op de advertentie hadden gereageerd, dus dat waren eenmalige ontmoetingen.

Ze accepteert nog steeds verzoeken van amateur-fotografen voor naaktfoto’s maar heeft tot nu toe geen seks gehad met die andere fotografen. De meeste daarvan zijn mannen, maar er zijn ook twee vrouwelijke fotografen bij. Om veiligheidsredenen belt ze me wanneer ze aankomt en wanneer ze vertrekt bij de mannelijke fotografen. De meeste sessies zijn bij hen thuis in plaats van bij ons thuis. Ik ben verbaasd dat ze niet hebben geprobeerd om haar te neuken omdat mijn vrouw en degene die de foto’s neemt altijd alleen zijn.

Ik zei haar laatst nog dat ik het niet erg zou vinden als ze een vent neukt bij hem thuis. Ze zei: “Misschien doe ik dat nog wel, maar als ik dat doe, beloof ik dat ik je zeker alle details eerlijk zal vertellen.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb