Mijn vrouw afgeneukt

Mijn vrouw afgeneukt.

Wij, Wendy en ik, lagen naakt op ons bed voor de vierde keer naar een pornofilm te kijken. Daarin wordt een vrouwtje door drie mannen flink te pakken genomen. Alle openingen worden gebruikt en ze moet het zaad opvangen in haar geile pijpmond. Wendy ligt met haar benen uit elkaar zodat ik heerlijk bij haar grote kutlippen kan komen en ik voel haar steeds weer super nat worden. Mijn lul staat ook flink overeind en ze heeft hem lekker vast en met een vinger gaat zij onder mijn voorhuid waaronder het lekker nat is van mijn voorgeil. Dat zou jij ook wel eens willen mee maken he schatje, zei ik. Ja, zegt zij eerlijk, dat lijkt mij zo geil om eens door een man of drie gebruikt te worden, dat mijn kutje geen kans krijgt om te krimpen na het klaarkomen, maar dat er dan al weer een dikke paal in ramt.

Ik dacht je moest eens weten wat je te wachten staat want ik had drie mannen gevonden in de seksshop waar ik vaak kom om films te kijken. Wendy weet daar van en die mannen willen wel over een geile teef heen, zeiden ze. Ik heb een van hen een sleutel van ons huis gegeven en ze zouden tegen half twaalf komen en het schoot al aardig op. Je zou je echt door die mannen laten doorpalen,vroeg ik. Ja hoor natuurlijk, ze mogen alles met mij doen als ik maar flink klaar kom ik zou ze zelfs pijpen, zegt ze. Dat is iets wat ze helaas niet vaak doet. Nou reken er dan maar vast op dat jij gaat pijpen, zeg ik. Hoezo, vroeg ze. Ik heb drie mannen geregeld en die komen zo binnen. Dat kan niet, zei ze. Je zult het zien, zeg ik, zal ik ze halen, vroeg ik. Je hebt ze toch niet, je zegt dat alleen maar om mij geiler te maken. Ik sop even flink met haar geile kut en zei, laat mij maar even gaan en ik ga onze slaapkamer uit en ga naar beneden.

Daar zaten de mannen, alles uit zei ik, ze is geil en zij geloofd het niet, maar jullie moeten mijn slet flink uitwonen. Ze waren zo naakt en daar stonden drie dikke palen. Kom maar mee, zei ik en liep naar boven en deed de slaapkamerdeur open en daar lag Wendy. Ik liep op haar af want zij wilde haar benen bij elkaar doen, maar ik pakte haar bij haar enkels en zei uit elkaar met die geile benen laat ze je kut zien en dat deed ze. Jongens hier is mijn geile teef haar kut is al zeiknat dus ze moet flink gebruikt worden, want dat wil je toch, vroeg ik aan haar. Ja zei ze en schoof wat onderuit trok haar benen op en zei, kom maar op ik wil geneukt worden en nummer een drukte zijn dikke lul tussen haar schaamlippen die open stonden en ramde gelijk diep er in.

De andere mannen gingen bij haar hoofd zitten en pakten haar hoofd om de beurt vast en duwde hun lul in haar mond en zij pijpte ze. Wat is dit een geil gezicht, zei ik en ik zag aan haar ogen dat zij genoot en de man die haar neukte beukte er flink op los, precies zoals zij graag gepakt wordt. Ik speelde met de kloten van hem en het duurde niet zo lang of Wendy begon te kreunen, ik ga komen, ga door, ga door, o wat is dit geil, en daar kwam zij. Nummer twee nam snel de plaats in van de eerste, want die kroop naar haar mond, rukte nog een paar keer en zei open die zaadbek. En dat deed zij en het spoot er flink in, maar er kwamen ook klodders zaad in haar gezicht en op haar ogen. Zo werd mijn Wendy flink gepakt en op het laatst zette ik haar op mijn lul, trok haar naar mij toe en trok haar billen uit elkaar en zei neem haar in haar kont en zo zat zij heerlijk tussen ons in en werd ze flink opgerekt en wat genoot mijn zaadslet.

Hierna gingen wij naar beneden en dronken nog wat, Wendy en ik bleven naakt voordat de mannen weg gingen pakten ze haar nog een keer vol bij haar vette kut en smeerde het geil over haar borsten. Toen wij boven waren zei ze, schat wat was dit een verrassing dat mag je nog wel eens een keer doen. Ga eens liggen, zei ze, ik deed dat en zij ging mij pijpen tot het zaad lekker in haar keel spoot en zij slikte het door en beloofde dit vaker te doen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb