Mijn vrouw achter het raam

Mijn vrouw achter het raam.

Astrid en Erik waren al een aantal jaren bij elkaar. Ze hadden elkaar leren kennen toen Astrid 19 was. Erik was toen een paar jaar ouder. De eerste tijd ging alles bijna vanzelf. De spanning van het nieuwe samenzijn, de eerste seks. Na verloop van tijd kwam daar te klad in. Dat kennen we denk ik allemaal. Zodra de spanning eraf is wordt alles routine, vaak ook de seks.

Astrid en Erik hadden gemerkt dat de verveling toesloeg. Natuurlijk genoten ze van elkaars aandacht en ze kwamen allebei nog steeds gemakkelijk klaar. De hoeveelheden sperma die Astrid te verduren kreeg waren enorm. Na iedere beurt van Erik liep ze werkelijk helemaal leeg en droop de sperma langs haar lichaam. Toch ging het niet helemaal goed. Toen ze er met elkaar over spraken kwamen ze tot de conclusie dat ze allebei fantasieën hadden waardoor hun seksleven spannender zou kunnen worden.

Vervolgens waren ze aan de speeltjes begonnen. Dildo’s, riemen, zweepjes etc. Na verloop van tijd kwam echter het grote woord eruit. Iets wat ze tot dan toe niet hadden durven uitspreken uit angst de ander te kwetsen. Astrid had de stille wens om door meerdere mannen genomen te worden, maar niet zomaar in een club, maar als hoer. Dat had Erik nooit verwacht van zijn vriendin. Wel vond hij het een enorm opwindend idee dat zijn vriendin door een ander genomen zou worden. Ook Erik begon opgewonden te raken door het idee dat zijn vriendin als hoer behandeld en genomen zou worden. Beide waren het snel met elkaar eens en begonnen met de voorbereidingen.

Astrid had het plan opgevat om via een advertentie op internet aan klanten te komen. Erik ging dat echter niet ver genoeg. Hij vond dat alles zo echt mogelijk moest zijn, dus dat Astrid geen klanten zou kunnen weigeren en deze direct terecht konden bij de hoer. Via internet had het nadeel dat wanneer de foto Astrid niet aansprak zij kon weigeren. Bovendien kon zij zich voorbereiden op de ontmoeting met een klant. Erik wilde dat niet en zei tegen Astrid dat hij wel voor haar alles zou regelen. Hij wilde de pooier spelen zei hij en Astrid vond dat goed.

Dus Erik ging aan de slag. Hij wilde dat het echt hoerig zou worden en wat was er erger dan op de wallen, achter een raam. Nu woonden ze in Rotterdam, dus naar Amsterdam was uit den boze. Nee, in Rotterdam moesten ook mogelijkheden zijn. Na enig zoeken in het havengebied kwam Erik terecht in een straat waar de lokale hoeren rondliepen. In die straat waren ook een paar verlichte ramen. Enkele daarvan waren leeg. Hij klopte aan bij een van de deuren midden tussen de verlichte ramen. Na korte tijd ging de deur open en stond Erik oog in oog met een grote, behaarde man met een enorme buik. Erik verklaarde zijn aankloppen en de man zei tegen Erik dat hij de kamers eigenlijk per week verhuurt, maar omdat ze nu toch leeg stonden hij er wel een voor een dag mocht huren, als dat dan maar de dag erna zou zijn, dit om te voorkomen dat wanneer er zich een huurder meldde hij nee zou moeten verkopen. Na enig onderhandelen over de prijs kreeg Erik de sleutel voor twee dagen overgedragen. Erik had zojuist een echte peeskamer gehuurd voor zijn eigen vriendin, die hier nog helemaal niets vanaf wist.

Tevreden reed Erik terug naar huis en thuisgekomen vertelde hij Astrid dat alles geregeld was en dat zij de volgende avond zo hoerig mogelijk gekleed om 19.00 uur klaar moest staan. Astrid begon door te vragen: wat gaat er gebeuren, wat heb je geregeld, maar Erik hield zijn mond stijf dicht.

De hele volgende dag liep Astrid bijna zwevend door het huis. Ze wist dat ze vanavond de hoer zou zijn, dat haar wens eindelijk in vervulling ging. Maar net als een echte hoer wist ze niet wat er zou gebeuren, met wie of hoe vaak. Het enige dat ze wist is dat Erik het geregeld had. De middag begon ze zich klaar te maken voor haar fantasie. De kast ging open en de kledingstapel op het bed groeide. Ze wist precies wat ze zocht, maar kon het nog niet vinden. In een hoek van de kast kwam ze een kort, rood leren rokje tegen. Dat was wat ze nodig had. Kort is sexy en sexy wordt snel hoerig. Het vervolg was snel gevonden. Een hemdje van zwarte badstof waardoor haar borsten bijna helemaal zichtbaar waren en zwarte netkousen. Samen met haar rode pumps zou dat het plaatje compleet maken. Ook haar onderkleding was vervolgens een kwestie van tijd. Ze had niet zo heel veel keuze, dus de keuze was snel gemaakt. Haar witte kanten slip met bijbehorende BH, cup C-70 maakte het af, de witte BH sprong naar voren onder haar zwarte hemdje. Als ze een klein beetje voorover bukte keek je bijna tot aan haar navel naar binnen. Haar halflange kastanjebruine haar stak ze op waardoor ze langer leek dan de 1,75 m die ze werkelijk was. Nu de make-up nog.

Het totaalplaatje was werkelijk geweldig. Als een echte slet stond daar zijn vriendin Astrid. Erik keek zijn ogen uit. De paal in zijn broek groeide, maar hij hield zich in. Vanavond zou zijn Astrid door vreemde mannen worden genomen en ze zou er nog voor betaald gaan krijgen ook. Met enigszins wankelende benen volgde Astrid Erik naar de garage en stapte ze in de auto. Erik reed naar de havens en toen ze stopten voor de verlichte ramen schrok Astrid behoorlijk. Ze begon te spartelen en wilde de auto niet uit. Als een volleerd pooier trok Erik haar uit de auto en schreeuwde tegen Astrid, en nu als de sodemieter naar binnen en geld verdienen. Jij bent de hoer, ga mijn huur verdienen. Astrid wist niet was ze hoorde. Verbaast over de toon die Erik aansloeg stapte ze de auto uit en volgde ze Erik de deur door, het kamertje in.

Het kamertje was niet echt inspirerend. Het was vaal wit geverfd, er stond een twee persoonsbed in, zo’n oud model met spijlen en er stond een barkruk bij het raam. Dat dit een echte peeskamer was betwijfelde Astrid geen moment. Ze begon aan het idee te wennen. Ze zou de hoer moeten spelen, precies zoals ze zelf gewild had. Het enige verschil met haar fantasie was dat ze de klanten eerst zelf moest zien te verleiden en dat die klanten echte klanten zouden zijn. Weigeren was niet mogelijk. Ze zou zichzelf hier aanbieden aan voorbijgangers. Die voorbijgangers konden kiezen. Zij niet. Ze had maar te accepteren wie er naar binnen wilde komen.

Haar weerzin was overwonnen. De spanning kwam naar boven en Astrid was verkocht. Ze liep de kamer door richting de barkruk voor het raam. De gordijnen waren nog dicht. Zonder er bij na te denken trok ze de gordijnen open en keek de schemerende avond in. Op straat was het nog redelijk rustig. Een paar professionele hoeren liepen al voorbij en keken naar binnen, naar het nieuwe vlees, de concurrentie. Astrid nam plaats op de kruk en keek Erik vragend aan. Wat doe jij nog hier. Wil je mij neuken, dan kost je dat geld. Zo niet, wegwezen. Erik keek verbaast naar zijn vriendin. Dat ze zo in het spel op zou gaan had hij niet verwacht. Hij stapte de kamer uit en reed met zijn auto weg. Aan de overkant van de straat parkeerde hij de auto. Op die manier kon hij precies in de gaten houden wat er zich bij Astrid afspeelde.

Astrid had gezien dat Erik zijn auto aan de overkant van de straat parkeerde. Ze vond het een opwindend idee dat haar vriend wist dat zij zichzelf verkocht aan vreemden en dat hij precies zou weten wanneer ze geneukt werd, zonder dat hij daar iets aan kon doen. Astrid ging staan. Precies op dat moment liepen twee mannen langs. Het waren duidelijk kantoorsullen. Ze bewoog zich naar het raam en draaide met haar heupen. De mannen stoten elkaar aan en spraken tegen elkaar. Door de ruit kon ze niet horen wat ze bespraken. Astrid likte met haar tong over haar lippen. De mannen overlegden duidelijk wat ze zouden doen. Plotseling namen ze een beslissing. De mannen liepen naar haar deur en openden die. Ze kwamen naar binnen.

Ondanks dat het haar wens was de hoer te spelen en met vreemde mannen te neuken schrok Astrid toch even. Nu ging het toch echt gebeuren. De mannen kwamen binnen en vroegen wat het zou gaan kosten. Astrid was even uit het veld geslagen. Daar had ze nog niet over nagedacht. Toen herstelde ze zich en vroeg: Wat willen jullie dat ik doe? De mannen keken elkaar aan en de langste van de twee zei: Wij willen je neuken, allebei! Twee man tegelijk binnen en ze wilden haar allebei neuken. Astrid zei dat kost je 50 Euro de man. De mannen begonnen te protesteren. De langste zei weer. We zijn met z’n tweeën, dan krijgen we toch wel korting. Als je het voor 75 Euro doet hebben we een deal, anders niet. Akkoord zei Astrid en ze sloot de gordijnen terwijl ze naar de auto van Erik keek. De mannen sloten de deur en kwamen verder. Het geld werd uitgewisseld. Astrid realiseerde zich toen dat ze nu niet meer terug kon. De mannen hadden haar gekocht om te neuken en zij had geaccepteerd.

Ik heet Hans zei de langste man, die tot nu toe steeds het woord had gevoerd. Hij heet Frederik, zeg maar Fred. Ik ben A... nita . Ze had bijna haar echte naam gezegd. Toch voor de zekerheid maar niet! Anita dus! Hans en Fred deden hun jas uit en trokken hun stropdas los. De knopen van de overhemden volgden al snel. Astrid bekeek dit alles met ingehouden adem. De mannen ontkleden zich geheel op hun onderbroek na. Hou jij je kleding aan of was je nog van plan ons iets te laten zien van jouw neuklijf. Met trillende hand pakte Astrid haar hemdje beet en trok het over haar hoofd. Hierdoor werd de kanten BH zichtbaar die maar met moeite de C-cup kon temmen. Daarna ritste ze haar rokje open en haar slip werd zichtbaar. Toen waren de kousen aan de beurt. Ze zette een voet op het bed en rolde de kous omlaag. Door deze positie konden Hans en Fred recht in haar kruis kijken. Het enige dat ze zagen waren een paar haartjes die om haar slipje heen krulden en een klein donker plekje midden op haar slip. Astrid was door de spanning nat geworden!

Na de tweede kous keek ze op. Ze draaide haar rug naar Hans toe en zei: Maak jij hem even open. Geroutineerd maakte Hans de haakjes los en met een zachte plof viel de Bh op de grond. Astrid draaide zich om en toonde de mannen haar forse tieten. Ondanks hun omvang waren ze niet gaan hangen. Ze was immers nog jong. De rode tepels stonden stijf naar voren. Met haar handen masseerde ze haar borsten die er daardoor nog verleidelijker uitzagen dan ze al waren. De knoppen van de tepels staken recht naar voren. Veel harder konden ze niet worden. Ze draaide met haar vingers om de tepels en kneep er zachtjes in. Hans en Fred keken ademloos toe. Dit mooie meisje ging met hen neuken voor geld. Dit was nog eens een mooie hoer. Ze leek er zelfs echt zin in te hebben.

Door die gedacht kon Fred zich niet meer inhouden. Hij liep op haar af en greep haar borsten vast. Hij kneedde ze stevig en kneep zelfs af en toe gemeen in haar tepels. De tepels waren al hard en gevoelig. Het knijpen van Fred vergrote het genot van Astrid. Hij wreef, kneedde en kneep dat het een lieve lust was. Trok aan de tepels tot ze strak stonden als elastiek. Astrid rilde van genot en begon zacht te steunen. Een vreemde kerel zat aan haar tieten, kneep in haar tepels en ze had het maar goed te vinden. Fred duwde op haar schouders en Astrid zakte op haar knieën. Ze wist wat er nu ging komen. En inderdaad. Fred trok zijn broek omlaag en zijn zware stamper kwam tevoorschijn. Hij was niet lang, maar wel lekker dik. Zonder nadenken pakte Astrid de dikke lul beet en begon ze met haar tong te likken. Dat was niet wat Fred wilden. Hij greep haar hoofd en duwde dat over zijn lul heen. Zijn hele lul verdween in de mond van Astrid. Haar wangen bolden op. Ze kon wel veel in haar mond hebben, maar daar moest ze dan altijd even aan wennen. Nu kreeg ze in een keer die grote stamper van die vreemde vent in haar mond. Een nieuwe lul om aan te zuigen. Aan haar haar begon hij Astrid heen en weer te trekken op die manier haar mond neukend. Astrid rook de zweetlucht van de pik. Fred hoefde Astrid niet lang heen en weer te bewegen. Ze begon zelf mee te bewegen en kreeg er plezier in. In hoog tempo bewoog ze haar hoofd en likte ze de eikel van Fred. Ze kronkelde haar tong in haar mond om de lul van Fred heen en dreef hem daarmee tot waanzin.

Hans stond ondertussen niet stil. Hij had zijn onderbroek uitgetrokken en stond met zijn stijve stamper in de hand naar het schouwspel te kijken. Toen liep hij om het stel heen en knielde achter Astrid neer. Hij stroopte haar slipje naar beneden en zag de slijmdraden van haar kutsap aan het broekje kleven. Ze was zo nat als een waterput. Een geile hoer, een echte hoer. Een vrouw die het voor geld deed en er zelf van genoot. Dat idee maakte Hans zo geil als boter. Hij pakte zijn stamper en drukte die tegen de natte doos van Astrid. Zijn grote eikel drukte tegen de natte lippen van Astrid’s kut. Door het vele vocht schoof hij langs haar doos en niet erin. De tweede keer ging het beter. Astrid die gemerkt had dat Hans klaar stond om haar van achteren te nemen was iets verder voorover gebogen daarmee de toegang voor Hans vergemakkelijkend. Dat werkte. Met een stoot duwde hij door tot aan haar baarmoeder. Zijn grote eikel en lange stam vulden haar volledig van onder tot boven. De adem stokte in de keel van Astrid. Ze werd in een keer helemaal gevuld. Niets langzaam opbouwen, steeds wat verder. In een keer helemaal vol. Met haar werd duidelijk geen rekening gehouden. En waarom zouden ze ook. Zij was de hoer, een gebruiksvoorwerp. Hans stootte steeds harder in haar. Zijn lul splijtte haar bijna open. Zo voelde dat. Astrid voelde dat ze begon te hijgen. Ze werd steeds geiler en natter. Haar buikspieren begonnen te schokken en voor ze er erg in had kwam ze klaar.

Zowel Hans als Fred keken daar van op. Deze hoer had er echt zin in. Door het onregelmatig ademen en zuigen van Astrid was Fred helemaal gek geworden. Met een paar laatste trekken kwam hij geweldig klaar. Hij trok zijn lul uit Astrid’s mond en spoot zijn enorme witte lading recht in haar gezicht. Het vele geil van Fred droop werkelijk langs haar gezicht in sliertjes naar beneden. Met haar tong werkte Astrid wat sperma in haar mond waarna ze dat smakkend doorslikte. Haar hele gezicht zat onder de eiwitten, waardoor ze er nog geiler uitzag dan daarvoor. Hans had alles gezien en verhoogde zijn neuktempo. Hij trok zijn grote lul steeds weer uit de doos van Astrid om hem er in een keer weer in te rammen. Astrid werd gek van genot. Iedere keer weer werd ze door die reuze stamper geopend en volgepropt. Hans bleef maar pompen. Hij zag zijn dikke stam uit de natte kut van zijn hoer komen, helemaal nat en onder de witte slijm van haar doos. Hij pompte door en uiteindelijk spoot hij met een paar snelle bewegingen zijn lading diep in Astrid buik. Met lange halen bleef hij doorneuken totdat hij helemaal leeg was en Astrid overliep van zijn warme zaad.

De mannen hijgden na. Astrid was helemaal ondersteboven. Dat ze van neuken hield wist ze, maar dat ze zo makkelijk klaar kom komen op vreemde mannen wist ze niet. Fred had echter nog niet genoeg. Hij ging op de stoel naast het bed zitten en trok Astrid naar hem toe. Hij had betaald om te neuken dus hij zou neuken. Zijn dikke pik stond nog stijf overeind. Astrid stond met haar rug naar hem toe. Fred trok haar achteruit en ze lande op zijn schoot. Zijn stijve lul drukte tegen haar rug. Dat was niet de bedoeling van Fred. Aan haar heupen tilde hij Astrid op en zei tegen Astrid. Duw mijn lul naar binnen. Hij zag de hand van Astrid naar zijn lul gaan en zich om de paal heen vouwen. Ze kneep er zelfs in. Hij zag haar richten en langzaam door de knieën zakken. Zij zag zijn dikke pik langzaam verdwijnen in het schaamhaar en voelde de warmte van de natte doos van Astrid. Die liet de lul los en zakte verder. Door het sperma dat Hans had achtergelaten gleed Fred makkelijk naar binnen. Toen pas realiseerde Astrid zich dat ze geen condoom had gebruikt. Ze was dus geneukt en volgespoten door Hans zonder bescherming, zonder dat ze hem kende. En nu zat er een tweede vreemde in haar doos die precies hetzelfde zou gaan doen. Ze wilde opstaan om een condoom voor Fred te pakken, maar het was al te laat.

De lul in haar doos begon te bewegen. Dat was voldoende om haar alle begrip voor de wereld te laten verliezen. De dikke zwans vulde haar doos en de restanten sperma van Hans dropen naar buiten, langs de lul van Fred en de dijen van Astrid. Ze voelde de lul in en uit glijden en steeds meer begon ze mee te bewegen. Ze hopte op en neer op Fred’s schoot en de lul werd zichtbaar en gleed weer naar binnen, naar buiten, naar binnen. De dikke paal zag wit van haar kutvocht en het sperma van Hans. Ze voelde haar buik verkrampen en automatisch schoof haar hand naar haar klit. Terwijl ze door Fred werd geneukt bewerkte ze zelf haar doos ook nog. Het genot werd steeds groter. Ze deed haar ogen dicht en haar hoofd achterover. Ze hijgde en steunde. Ook Fred begon te hijgen. Zijn lul werd steeds dikker leek het wel. Dat was precies wat Astrid nog nodig had. Haar vaardige vingerhand en de dikke bewegende stam van Fred lieten haar klaarkomen. Ze schreeuwde het uit van genot. Ze was een hoer en kwam klaar op het neuken van haar klanten. Zo kon ze het allemaal wel leuk gaan vinden.

Toen ze haar ogen open deed zag ze Hans op het bed zitten. Die bekeek de scène en ze zag dat zijn hand om zijn lul gevouwen was. Hij trok zichzelf af. Ze wenkte hem naar haar toe te komen. Hans stond op en kwam voor Astrid staan. Zonder Fred uit haar kut te laten ontsnappen boog Astrid voorover en nam de harde, roodkoppige lul van Hans in haar mond. In hoog tempo begon ze hem te pijpen. Fred neukte ondertussen steeds harder en dieper in haar kut. Ze werd werkelijk volledig open gerukt door zijn stam. Ze nam pijpend het tempo aan van de stoten van Fred in haar doos, en dat was een behoorlijk tempo. Het kon niet lang duren en dat klopte. Fred steunde steeds harder en de stoten werden onregelmatiger. Met een luide kreet kwam Fred klaar. Hij spoot zijn zaad in de kut van Astrid en mengde dat met het zaad van Hans dat er eerder was ingespoten.

Het gevoel van de dikke lul van Fred en de warmte van zijn zaad in haar buik was voor Astrid de druppel. Het idee dat ze nu door twee wildvreemde mannen was volgespoten als een hoer maakte haar helemaal gek. Ze voelde de rillingen door haar lichaam trekken en haar buik verkrampen bij het idee van de dubbele portie sperma die ze nu in zich had gekregen. Door haar genot vergat ze Hans even. Die trok zijn lul terug en nam de paal weer in zijn hand. Hij zat dicht tegen zijn hoogtepunt aan en met een paar geoefende rukken kwam ook Hans klaar. Hij spoot zijn tweede lading van die dag. Nu recht in het gezicht van Astrid. Die wist niet hoe snel ze haar mond om de paal van Hans moest doen om de laatste sperma scheuten op te kunnen vangen en door te slikken. Daardoor kreeg ze de derde lading sperma van die avond naar binnen gespoten. Twee ladingen in haar nu druipende kut en een lekker recht in haar keel.

Uitgemolken stonden Fred en Hans op en kleedden zich aan. Astrid stond versuft in de kamer. De mannen waren zeer tevreden. Dit nieuwe neukdier had klasse. Die hoer vond het duidelijk heerlijk genaaid te worden en te naaien. Hier zouden ze zeker terugkomen. Astrid stond ondertussen midden in de kamer met een tissue haar gezicht af te vegen en zich weer toonbaar te maken. Het sperma droop tussen haar kutlippen vandaan en kwakte op de grond. Ook haar dijen zaten onder het zaad.

Toen de manen waren aangekleed liepen ze naar de deur en zeiden gedag. Bedankt voor de neukpartij. Je was werkelijk geweldig. Je bent de eerste hoer waar we zonder condoom mogen en die zelf ook nog geniet van haar vak. Je bent een echte professional. Daarna liepen de mannen weg. Astrid maakte zichzelf verder schoon aan de wastafel in de kamer. Zo goed en zo kwaad als het ging veegde ze het sperma weg en depte ze haar kut droog met een handdoek. De kutlippen waren opgezwollen van de dubbele behandeling. Het aanraken was heel gevoelig. Dat beloofde nog wat voor de rest van de avond.

Erik had het ondertussen allemaal zien gebeuren. Zijn vriendin die voor dat raam zat te lonken naar iedereen die voorbij kwam, en al heel snel twee mannen tegelijk naar binnen kreeg. Hoewel de gordijnen dicht waren en hij niets kon zien van wat binnen gebeurde werd hij bij de gedacht dat zijn vriendin een dubbele beurt kreeg door twee wildvreemde mannen die haar daar ook nog voor betaalden enorm geil. Zijn pik knelde in zijn broek. Hij wilde bijna zichzelf een handje helpen, maar bedacht zich.

Astrid had zichzelf weer een beetje toonbaar gemaakt en liep naar het raam om het gordijn weer open te doen. Haar avond was goed gestart. Precies wat ze wilde. Onverwacht neuken, met wildvreemden die niet beter wisten dan dat zij een hoer was. En was ze eigenlijk niet gewoon een hoer. Neuken voor geld betekent dat je een hoer bent. Zij was een hoer. Ze moest zelf nog even wennen aan het idee. Daar had ze tijd genoeg voor. Na de soepele start van haar carrière leek het allemaal wat moeilijker te gaan. De mannen liepen voorbij. Inmiddels had ze wel onder knie hoe ze met hen moest omgaan.

Zittend op de kruk, haar jurkje omhoog geschoven, tot net onder haar drijfnatte slipje. De restanten van Hans en Fred waren blijkbaar toch niet helemaal schoongemaakt. Ze lonkte naar iedere man die voorbij liep. Sommige had ze al een paar keer voorbij zien komen. Zeker twijfelaars of stille genieters. Typische Hollanders: wel kijken, niet kopen!

Na zo’n anderhalf uur kwam er een klein, krom lopend, oud mannetje voorbij. Typisch zo’n hoerenloper dacht Astrid nog. Die zal toch niet, maar jawel hoor. Het mannetje liep langs en keek naar binnen. Ze zag zijn oogjes gaan schitteren. Zonder aarzelen liep het mannetje naar de voordeur en opende die. Eenmaal binnen deed hij die op slot en kwam de kamer binnen.

Astrid was even van de kaart. Dit wilde ze niet. Dit was een vies oud mannetje, hij had haar opa kunnen zijn, zo zag hij eruit. Maar hij was al binnen, te laat, ze kon al niet meer terug. Hij was de winkel ingekomen en de winkel was niet gesloten geweest. Te laat om nog te sluiten. De ouwe stond al binnen en keek door zijn kleine gluiperige oogjes naar de koopwaar, naar haar dus!

Erik had het buiten allemaal zien gebeuren. Hij huiverde bij de gedachte dat zijn vriendin zou worden genomen door dat oude mannetje. Aan de andere kant vond hij het ook wel weer opwindend dat zijn vrouw door zo’n oude vent genaaid en betaald zou gaan worden voor het openstellen van haar lichaam.

Astrid was inmiddels de eerste schrik te boven en besloot haar fantasie volledig uit te leven. Ze wilde een avond de hoer zijn. Dit hoorde daarbij. Ze sloot de gordijnen en liep op het oude mannetje af. Die kreeg een grijns op zijn gezicht toen hij zag wat hij zou gaan kopen. Astrid zei tegen hem. Hai, schat, wat kan ik voor jou doen vanavond. Het mannetje antwoordde zonder aarzelen: Ik wil dat je me pijpt. Hier heb je 20 Euro. Astrid dacht dat ze het verkeerd gehoord had. Dat mannetje wilde met zijn oude mannenlul tussen haar jonge lippen en zijn lading in haar keel schieten. En dat voor 20 Euro. Afijn, het ging haar niet om het geld, maar om de ervaring en de spanning. Ze stak haar hand uit en de man legde een briefje van 20 daarin. Ze stopte het weg en nam de man bij de arm en leidde hem naar het bed. Voor het bed hield ze hem tegen en voelde ze met haar hand aan zijn broek. Ze maakte de riem los en vervolgens de knoop en ritssluiting. De broek zakte op de grond en daar stond het mannetje in zijn blote benen met zijn broek op zijn enkels. Zijn benen waren mager en slap, typische oude mannen benen. Bovenaan zijn benen zat een degelijke onderbroek, zo’n witte met een gulp.

Met twee handen trok Astrid de broek naar beneden en ze kreeg de lul van de man in het oog. De lul was eigenlijk een verschrompeld worteltje, dat er uitzag alsof het iets te heet was gewassen. Met haar hand wreef Astrid over het piemeltje. Ze voelde dat die onder haar handen groeide. In stijve toestand was dat lulletje toch nog een centimeter of 10 geworden. Het verbaasde haar dat dat gelukt was. Ze wreef nog wat langer en sloot toen haar vingers om de wortel van de lul. Langzaam begon ze naar voren en naar achteren te bewegen. Ze trok hem nog stijver. De man begon een beetje te kreunen. Dat was het moment waarop ze hem bij de schouder pakte en op het bed duwde. Hij zat op de rand, met zijn broek op de enkels en zijn lul recht omhoog. Astrid zakte door de knieën en pakte de lul met een hand beet. Voorzichtig boog ze voorover en haar mond naderde de lul. Met haar tong likte ze voorzichtig over de top van de eikel. De man kreunde harder.

Astrid rook de lul. Een penetrante zweetlucht, gecombineerd met de lucht van een opgewonden pik. Ze walgde een beetje van die lucht, maar ze ging dapper verder. Steeds een beetje verder ging haar mond om de pik heen. Het mannetje zag zijn lul steeds een beetje dieper in de mond van zijn hoer verdwijnen. Tot zijn lul geheel in haar mond verdween. Door de geringe lengte lukt dat makkelijk en Astrid voelde het schaamhaar van de oude man aan haar neus kietelen. Hij voelde de warmte van haar mond en haar tong om zijn eikel en stam. De rode lippen zagen er supergeil uit en dan zijn lul daartussen. De tong van Astrid bleef ondertussen bewegingen om de eikel maken. Het mannetje kreunde dat het een lieve lust was. “Wat doe je dat goed. Je kan wel merken dat je ervaring hebt, snol, Je pijpt als de beste, geil wijf”.

Astrid werd geil van het pijpen en de vieze praat van de man. Langzaam trok ze haar topje naar beneden. Het hing om haar middel. De BH had ze maar uitgelaten. Hij knelde een beetje en bovendien had ze die in dit vak toch niet nodig. Kortom, ze zat in haar blote tieten geknield voor een oud mannetje, die met ontblote lul naar haar keek. Ze bewoog naar voren en haar tieten maakten contact met de lul van de man. Het pikkie zat gevangen tussen de tieten van Astrid en Astrid kneep haar tieten stijf om de lul heen. Ze neukte hem tussen haar grote ballen. Omhoog en omlaag met die ballen. Steeds raakte ze de lul even met haar tong aan. Ze likte hem op het moment dat de lul hoog boven haar tieten uitstak. De man wist niet wat hij meemaakte. Harder en harder begon hij te hijgen. Astrid voelde dat hij begon te schokken. Dat was voor haar het teken. Ze liet haar tieten los en boog zich verder voorover. In een beweging nam ze de hele lul in haar mond en begon ze snel op en neer te bewegen. Het mannetje schokte verder, hij verkrampte en met een lange zucht kwam hij klaar. Astrid voelde het sperma van de oude man tegen haar gehemelte schieten en maakte slikkende bewegingen. Er kwam niet veel uit de ballen van de man. Maar wat wil je. Zo’n oud lulletje. Astrid kon het makkelijk weg krijgen. Toen hij klaar was likte Astrid zijn lul keurig schoon. Het mannetje stond op, stopte zijn lul achter zijn broek en vertrok. Hij had niets meer gezegd. Hij was klaargekomen en had gekregen waarvoor hij betaald had.

Astrid had nu echt het gevoel dat ze als een hoer behandeld werd. Ze was gehuurd, gebruikt en weggegooid. Zelfs een dank je wel of tot ziens kon er niet af. Ze was een gebruiksvoorwerp geworden. Hij had zijn zaad geschoten en zij had het geslikt. Het zaad van een oude, ranzige man die haar opa had kunnen zijn. Ze liep naar de wasbak en spoelde haar mond. Nam een slok water tot besluit en liep weer naar het raam en opende de gordijnen. Ze zag de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers. Iedereen weet immers dat wanneer de gordijnen bij een hoer dicht zijn dat ze een klant binnen heeft en waarschijnlijk net genaaid is als die weer opengaan.

Korte tijd later, Astrid had al weer naar een paar voorbijgangers zitten lonken kwam er een groepje zeemannen voorbij. Astrid wist dat door hun opvallende matrozenpakjes. Zeker mensen uit het Oostblok dacht ze nog. Ze zag de Slavische gezichten. De mannen, vijf in getal stonden stil voor haar raam en lachten en wezen op Astrid. Voordat Astrid er erg in had liepen de vijf naar haar deur en stonden ze midden in de kamer. Ook Erik had dat zien gebeuren. Hij schrok. Wat gebeurde er nu. Dat was niet de bedoeling. Twee man oké, maar vijf tegelijk. Hij stapte uit de auto en rende naar de deur van Astrid. Daar was hij net te laat. De laatste van de matrozen had net de deur op slot gedaan en de gordijnen waren gesloten. Erik stond machteloos. Zijn vriendin was overgeleverd aan 5 matrozen, jongens die waarschijnlijk lange tijd geen vrouw hadden gezien en die nu een hoer hadden gevonden om hun lusten op bot te vieren.

Ook Astrid was geschrokken. Ze wilde graag te hoer spelen, maar was er niet van uit gegaan dat dat kon betekenen dat er opeens 5 man tegelijk in haar kamer zouden staan die haar wilden gebruiken. Ze had echter geen keus. De matrozen hadden de deur al op slot gedaan en het gordijn gesloten. Ze liepen op haar af, en binnen een mum van tijd lag Astrid languit op het bed. Vijf paar handen gleden over haar lichaam. Haar machtige tieten werden bijna fijn gewreven. Handen voelden aan haar buik en benen en een paar zaten zelfs al tussen haar benen. Zoveel aandacht en beweging op de gevoelige plaatsen was Astrid niet gewend en ze begon van genot te kronkelen. De mannen hadden het in de gaten en gingen een stapje verder. Met snelle bewegingen trokken ze Astrid’s kleding uit. Volledig naakt lag Astrid voor de vijf matrozen die maar door bleven gaan met het strelen en voelen.

Zonder enige moeite werd Astrid drijfnat. Dat merkte ze pas goed toen een van de mannen moeiteloos drie vingers in haar kut naar binnen schoof. Dat kwam natuurlijk ook een beetje door de eerder neukpartij met Hans en Fred, maar toch. Met drijfnatte vingers kwam de matroos weer naar buiten. Hij hield ze voor zijn neus en likte zijn vingers af. De anderen keken ernaar terwijl ze Astrid bleven bewerken. Handen aan haar tieten, ze knepen af en toe in haar tepels, handen aan haar buik, haar benen, haar hoofd, overal handen.

Het geile gevoel werd steeds groter en steeds verder spreidde Astrid haar benen. Op een gegeven moment lag ze wijdbeens op het bed. De matrozen hadden vrij zicht op de natte pruim. Het donkere kuthaar plakte langs de dikke schaamlippen. Dit was voor de matrozen het teken om zich ook van hun kleding te ontdoen. Het was duidelijk dat de mannen een tijd zonder vrouw hadden gezeten, want de ene na de andere pik kwam in stijve stand tevoorschijn. Het waren geen kleine pikkies. De mannen waren allen redelijk fors geschapen, met een uitschieter. Dit was werkelijk enorm. Zo’n 20 centimeter, maar daarnaast ook nog reuze dik, zo’n 6 centimeter. Het leek wel een boomstam.

De vijf stijve lullen stonden in de aanslag voor Astrid. Lang kreeg ze niet de kans ernaar te kijken. De eerst stelde zich op voor haar neukgrotje. Zonder enige moeite duwde hij de kop van zijn pik tussen de lippen. Met twee korte bewegingen gleed hij tot aan zijn wortel naar binnen. Astrid werd voor de derde keer die avond gevuld. De man begon in een strak tempo in en uit haar te bewegen. Astrid voelde hem langs haar kutwanden schuren. Ondertussen had een andere matroos zijn pik aangeboden bij de mond van Astrid. Zonder aarzelen nam de nu immens geile Astrid de pik van die vreemde vent in haar mond. Met haar handen nam ze twee andere matrozen te pakken. Ze trok aan hun pikken dat het een lieve lust was. Een matroos stond ondertussen aan zichzelf te trekken. Ja, ze had niet meer ruimte. Of toch wel. Ze liet de mannen los en maakte zich los van de neukende matroos.

Ze stond op van het bed en gebaarde een matroos te gaan liggen. Dat deed hij, zijn geile neukstaaf trots omhoog. Astrid klom bovenop hen en hielp zijn stijve peen in haar kut. De man begon langzaam te neuken. Zijn pik bewoog in en uit haar gladde doos. Astrid gebaarde drie matrozen naar het hoofdeinde. Daar nam ze er een in haar mond en twee in de hand. Ze ging verder waar ze eerder was opgehouden. De ene matroos die nu over was begreep de veranderde positie. Ook hij klom op het bed, maar achter de bewegende kont van Astrid. Met zijn vinger haalde hij wat kutvocht uit de kut van Astrid die ondertussen geneukt werd door zijn collega. Met dat vocht smeerde hij de anus van Astrid lekker nat. Een beetje spuug op zijn pik. Voorzichtig duwde hij zijn stijve knots tegen het kontgaatje van Astrid. Ze had het verwacht en ontspande zich onmiddellijk.

Rustig gleed de eikel langs haar sluitspier en in haar endeldarm. Zijn hele pik volgde. Zonder enige moeite gleed hij helemaal haar kont in. Nu was Astrid volledig gevuld. Haar kut, mond en kont, maar ook haar beide handen had ze helemaal vol. In hoog tempo neukten de twee matrozen haar in haar kut en kont. Beide mannen voelden elkaars pikken langs elkaar glijden. De kutneuker kwam het eerste klaar. Astrid voelde de man spannen en het warme sperma in haar buik spuiten. Dat maakte na vanavond toch niets meer uit. Hij was pas de derde die dat deed. Vrijwel direct daarna voelde ze haar kont vollopen met warm sap. Ook haar kontneuker was gekomen. De nauwheid van haar kontgaatje had hem snel naar zijn hoogtepunt gebracht.

De matrozen wisselde met regelmaat van positie. Astrid werd aan alle kanten, in alle gaten genomen. De ene matroos had zijn lul nog niet leeggespoten in haar zuigend kut of de volgende nam zijn plaats al weer in en stampte er op los. Ook haar kontgaatje werd continu geneukt. Van de nauwheid was niet veel meer over. De ene na de ander lul verdween in haar darmen. Diezelfde lul werd na zich te hebben geleegd voor haar mond gehouden. Ze likte haar eigen stront van de lullen van de mannen af. Stront vermengd met het sperma van de mannen en haar eigen kutsappen.

Terwijl ze aan de achterkant stevig genomen werd bewerkte ze met haar handen en mond de mannen weer tot een erectie. De ene pik in haar mond. Twee anderen in haar handen, terwijl hun collega’s bezig waren de twee andere gaten te vullen. Het was een enorm geil gezicht, zo geil dat de mannen geen enkele moeite hadden om meerdere keren te komen. Ze spoten hun goed gevulde zakken helemaal leeg. Een aantal van hen deed dat in haar mond. Astrid kreeg diverse ladingen sperma te verwerken. Soms was het zoveel dat een flink deel langs haar kin naar buiten liep. Ze pijpte de mannen steeds maar weer. De ene dikke kop na de andere verdween in haar geile pijpmondje. En ondertussen voelde Astrid steeds weer het neuken in haar kont en kut.

Astrid wist niet hoe ze het had. Ze voelde de mannen op alle manieren naar binnen dringen. Steeds weer bewogen die lange palen in haar kut en kont. Door al dat neuken werd Astrid heter en heter. Toen de derde matroos zich in haar sappige kut leegde werd het haar teveel. Ook Astrid beleefde weer een orgasme. Het zaad liep inmiddels langs haar hele lichaam. Steeds als een lul in haar werd gestopt drukte die het zaad van zijn voorganger eruit. Ze zag er werkelijk uit als een platgeneukte hoer. Haar kut stond wijd open en was rood van het langdurige gebruik. Ook haar kontgaatje was een gat geworden. De spieren waren helemaal uitgerekt en een dikke sliert sperma gleed naar buiten. Haar gezicht was bezweet en haar haren plakten tegen haar gezicht aan. De laatste matroos had het nodig gevonden om haar gezicht onder te spuiten in plaats van haar zijn warme zaad te laten slikken.

De matroos met de dikste en langste lul, het monster had nog niet genoeg. Terwijl de andere matrozen helemaal leeg waren geneukt en al hun sperma in en op het lichaam van hun neukhoertje hadden gespoten stond de paal van het monster nog omhoog. Die trok de glibberige Astrid van het bed en duwde haar naar het raam. Door het lopen liep al het sperma uit de wijd geopende kut en ook haar kont kon de grote hoeveelheden zaad niet binnen houden. Het mengsel van kutvocht, zweet, stront en natuurlijk het zaad van vijf mannen liep uit alle gaten naar buiten langs haar benen naar beneden.

Bij het raam aangekomen trok de matroos het gordijn open. Astrid was inmiddels zo suf geneukt dat ze het eigenlijk niet eens meer doorhad. Het gordijn was open en iedereen op straat kon zien dat de hoer in die kamer door vijf man was genomen. Dat was niet het ergste. Ook Erik was op straat. Nadat hij te laat kwam om de vijf mannen tegen te houden was hij voor het raam blijven hangen. In de buurt voor het geval dat. Toen de gordijnen open gerukt werden stond Erik daar dus nog. Hij keek recht de kamer in en zag de vijf matrozen en zijn vriendin.

Astrid zag helemaal niets. De man duwde haar met haar gezicht tegen het raam. Haar wang werd fijn gedrukt tegen het raam. Met haar geopende kont stond ze naar de matroos toe. Haar Erik stond aan de andere kant van het glas verbijstert te kijken. Hij wist niet wat hij zag. Zijn vriendin, de hoer voor een avond was door vijf man genomen, volgespoten, ondergespoten (dat kon hij zien aan het opgedroogde sperma op haar gezicht) en nu werd ze voor haar ogen tegen het raam gedrukt om nog een keer genaaid te worden door een matroos met een werkelijk enorme lul.

Astrid kreunde alleen maar toen de matroos haar nam. Zijn harde lul was voor die tijd al een paar keer haar lichaam ingedrongen. Nu neukte hij haar hard in haar kut, haar hoofd tegen het raam gedrukt en haar haar met zijn handen als teugels beethoudend. Hij trok haar hoofd achterover, en duwde zijn machtige lul nog harder en dieper in het platgeneukte lichaam van Astrid. Erik kon van buiten aan haar ogen zien dat ze genoot. De matroos voelde haar kutspieren spannen. Ze begon hem te melken. Ieder keer als hij diep in haar stak spande Astrid haar spieren. Ze genoot echt van de harde neukbewegingen van de matroos. Ook het feit dat iedereen op straat haar nu zag terwijl ze geneukt werd wond haar erg op. Astrid hield het niet lang meer vol. Haar zoveelste orgasme volgde. Ze kneep de matroos bijna fijn in haar kut. Dat was ook voor hem teveel. Hij bolde zijn rug en Erik zag van buiten dat hij ging komen. Zijn vriendin zou voor zijn ogen worden volgespoten door die matroos, die man die ze helemaal niet kende. Astrid dacht daar niet over na. Ze was net gekomen en wilde eigenlijk alleen maar nog een keer het warme zaad in haar voelen spuiten. En dat gebeurde vrijwel onmiddellijk. De matroos kreunde hard toen hij zijn warme zaad in haar soppende kut spoot. Ondanks de inspanningen van die avond kwam er toch nog een hele straal uit. De openstaande kut van Astrid kon het niet meer verwerken. Zodra de matroos zijn druipende lul eruit trok liep het zaad er alweer uit. Astrid was werkelijk helemaal vol.

De mannen trokken hun kleding aan en vertrokken zonder iets te zeggen. Astrid bleef helemaal uitgeput in de vensterbank hangen. Erik kwam snel naar binnen en sloot de gordijnen. Bezorgd legde hij haar op bed. Toen begon Astrid te lachen. Ze had het echt naar haar zin. Ze vertelde Erik dat ze zich echt als een beest behandeld voelde de avond. Dit was precies waarvan ze eigenlijk stiekem gedroomd had. Ze was een hoer, genomen als een stuk vlees, volgespoten door wildvreemde mannen en betaald voor haar diensten.

Betaald, ja steeds, behalve die laatste keer. De groep van vijf had haar overvallen, overweldigd, genaaid en genomen, en dat alles zonder te betalen. Astrid vond dat niet erg. Ze had het immers niet om het geld gedaan. Bovendien, zo’n neukbeurt mochten ze haar best voor niets geven.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten