Mijn Vrouw

Mijn vrouw was/is een net vrouwtje van 46 jaar. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander. Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren best geil te noemen.

Zo wou ze wel eens in een lift belanden met twee mannen die ze moest gehoorzamen. Ook een rape in het bos daar fantaseerde ze over, en als ze mij pijpte dat een kennis van ons haar langs achter vol in haar kutje neukte. Ze had nog veel meer dromen en was in haar fantasie wereld een teef en een hoer die het met iedereen deed.

Mijn droom was dat haar dromen eens uit zouden komen. Dat ze het gewoon eens met een ander of anderen zou doen. Haar kleren van haar lijf getrokken en zien hoe ze naakt was overgeleverd aan de grillen van een of twee mannen en toekijken hoe ze meedogenloos hard geneukt werd. Ik wilde haar horen kreunen en hijgen en zien kronkelen, schokkend van de stotende pikken. Ik wil haar gillend klaar horen komen haar naakte lijf bezweet schokkend haar ogen naar de hemel gericht niets ziend. Ze mochten haar neuken tot ze niet meer kon, haar helemaal uitwonen. Ik wou het alleen maar filmen. Dat was mijn droom. Misschien vreemd maar ik kreeg bij de gedachte al een stijve. Maar hoe kreeg je dat voor elkaar als ze zelf zei, dat ze zoiets nooit zou doen. Langzaam maar zeker beruste ik me erin.

Tot de dag dat Ad op bezoek kwam. Ad was een goede vriend van school, hij had mijn e-mail van een andere vriend met wie ik contact had. Hij kwam langs en ik zag even een twinkeling in zijn ogen toen hij Dini zag. En Dini reageerde zoals gewoonlijk, koeltje en knikte tegen hem. Maar hoe later het werd te meer hij kwispelde als een jonge hond. Hij leek echt geïnteresseerd in haar. Toen hij opstapte en ik met hem naar beneden liep zei ik het hem. Je vind haar leuk hè en hij knikte. Maar zei ik, ze is getrouwd hoor. Hij lachte en zei natuurlijk en ik ook, daar zou ik ook nooit tussen willen komen. En trouwens mijn vrouw wil ik ook niet missen. Maar wij hebben een vrij huwelijk. Ik glimlachte en zei, wij niet, maar als mijn vrouw iets zou willen, van mij mag ze. Hij lachte en zei daar kom ik op terug en ik vond dit een prima ontwikkeling, wie weet. Voor Ad zijn auto instapte zei hij, ze keek wel vaak naar me en ik zag even een blik van hitsigheid, ik denk dat ik haar wel krijg. Ik glimlachte en zei, wat mij betreft heb je de vrije hand. Hij sloot de autodeur, grijnsde en spoot weg.

Die avond zei Sandra mijn vrouw, hij is aardig hé. Ik glimlachte en zei, en een goede vriend. Ad kwam meerdere malen en soms zag ik een twinkeling in Sandra’s ogen als ze elkaar aankeken. Ze wist dat hij getrouwd was en wist dat hij nooit weg zou gaan bij haar. Ik zelf vertelde van zijn open huwelijk om het vuurtje een beetje op te stoken.

Op een dag ging ik even naar boven terwijl ik hun beide beneden liet. Dat was het lot uitdagen natuurlijk en Ad maakte meteen werk van haar. Je bent mooi zei hij haar brutaal bekijkend, en heel sexy. Ze lachte en bloosde en zei, ik ben getrouwd hoor. Ik ook zei hij , maar daarom mag ik je wel mooi vinden. Ze knikte en glimlachte en zei, dat mag wel, haar ogen glommen in haar hoofd. Ze vond het leuk en opwindend en keek hem aan en liep zwoel naar de keuken. Hij lachte zacht en volgde haar en zei, je wind me op geil teefje. Ze stond voor de afwasbak en hij ging pal achter haar staan. Ze trilde toen ze de warme lucht van zijn lijf voelde. Ze kirde en zei hees, mijn man komt er aan. Ad grijnsde en zei, kan me niets schelen, ik wil je en zacht gleden zijn handen over haar billen. Ze trilde en zei, nee toe nee niet doen. Maar ze maakte geen aanstalten zich te verweren.

Zijn handen gleden brutaal onder haar rokje die omhoog ging. Hij streelde haar slipje en duwde een hand tussen haar benen en bevoelde en streelde haar kutje. Ze was al nat en hij voelde het en zei schor, geil kutje ik wil je als mijn teefje en hoertje. Ze genoot van die geile praatjes en sidderde. Opeens was er paniek in haar ogen en duwde ze hem bruusk weg en zei, nee mijn man. Ad ging niet verder en glimlachte, toen ik beneden kwam was alles bij het oude. Alleen hadden ze een blos op de wangen en ik besefte dat er iets gebeurd was. Ik had goede hoop, Ad bevestigde het door mij nog dezelfde avond te mailen.

Ze was geil en nat toen ik haar kutje pakte en ze deed ook haar benen uiteen, ze wou schreef hij me. Ik schreef terug, neem haar, neuk haar plat. Ik besloot de volgende keer een camera onzichtbaar op te hangen. Daar had ik speciale kleine cameraatjes voor gekocht en aangesloten op de pc en kon daar boven en beneden op de pc alles volgen. Ik zei tegen Sandra, Ad komt straks. Het leek of ze even schrok maar had zichzelf al snel in de hand. Leuk zei ze en even klonk er een trilling in haar stem. Ze had niets verteld hoe Ad haar gepakt en bevoelt had, kon ze ook niet omdat ze zelf haar benen uiteen had gedaan. Ik viste wel een beetje en zei, volgens mij is hij best een beetje verkikkert op je. Ze lachte schuw en zei zacht, gekkie. Ze liep naar de keuken en ik keek haar na. Haar heupen gingen zwoel heen en weer.

Op aanraden van Ad had ik geen sex gehad met haar zodat ze meer zou willen. Of het nodig was wist ik niet want volgens mij was ze nu al geil aan haar lopen te zien. Toen Ad binnen kwam viel er een stilte. Sandra keek hem even snel aan en Ad haar. Ik stond er tussen in en liep naar mijn pc hoekje en zei, even de pc afzetten. Deed het maar tegelijkertijd zette ik de cameraatjes in werking, ze gingen op geluid af en schakelde in waar Ad en mijn vrouw heen zouden gaan, zelfs op de trap. We dronken wat en we praatte wat. Ad zat echt op zijn praatstoel en zijn ogen gleden steeds naar Sandra. Ik deed of ik niets zag. Wel zag ik haar steeds meer glimlachen.

Toen zei ik opstaand, even een grote boodschap hoor. Sandra keek Ad snel even aan en Ad haar. Ik rende naar boven en sloot de deur van het toilet. Maar ik liep door naar boven en keek naar de pc die al een tijdje aanstond. Ad stond op en liep meteen op haar af. Sandra stond op en zei, nee niet doen, ik durf niet. Maar ik wel zei Ad en greep haar tussen de benen zijn andere hand om haar taille slaand en tegen zich aantrekkend. Ze kreunde en zei hees, ooh Ad ooh toe. Ads hand gleed in haar slipje en streelde haar natte kier. Ze sidderde en kon niet meer, ze hijgde en geilde tegen zijn hand op. Jij geile hoer gromde Ad en Sandra kermde jaah oh jahhh. Plots gleed haar hand over Ads broek en streelde zijn kruis zijn stijve in zijn broek betastend. Oh groot ohh jaah. Ik ga je neuken hijgde Ad en Sandra lijf schokte jah jah hijgde ze kreunden. In een ruk trok Ad haar slipje kapot, duwde haar over het aanrecht en haalde zijn pik eruit. Ik zat boven geil te kijken en keek hoe Ad zijn grote pik eruit haalde.

Hij richtte en stootte zijn pik in haar kut. Ze kermde luid en haar kont draaide geile, jah neuk me neuk me gromde ze. Ad neukte haar bruut en hard en ze genoot hijgend kreunden. Ik keek met een stijve toe en zag hoe mijn eigen wijf door Ad geneukt werd en ik genoot. Harder harder hijgde Sandra harder en Ad beukte op haar in. Zijn handen kneedde en ontblootte Sandra’s borsten. Al zou ik nu beneden komen, ze konden niet meer stoppen en liet ze ook nog begaan. Wild hijgend en kreunend zette hij haar op het aanrecht en drong weer binnen. Hard neukte hij haar en haar lichaam hing half naakt gekromd aan zijn nek haar benen om zijn heupen hard op en neer wippend. Ze was geen zacht vrouwtje meer ze was een geile teef die alles in zich wou.

Nu ging ik naar beneden en ging in de keuken deur staan. Maar ze stopte niet, ze kon het niet, ze was te geil. Wild wipte ze op Ads geile stijve op en neer. Ze keek naar me. Haar mond hing open, ze slikte en tranen gingen over haar wangen. Ze wou soppen maar kon het niet. Toen zag ze mijn glimlach en ze keek me aan. Zacht zei ik glimlachend, jij geile hoer. Ze knikte en zei, ja ik ben je hoer en die van Ad en die van wie je wilt. Ik knikte en zei, je bent onze slavin. Jah jah en ze kwam klaar zoals ze nog nooit klaar was gekomen. Ze keek hemels, haar bezwete lijf kronkelde , ze gilde en Ads gromde en spoot in haar. JJaaahhhhhhhhhh huilde ze van geiligheid. Ze had haar draai gevonden, ze zou nu alles durven en willen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten