Mijn vriendin vindt het geweldig.

Toen ik destijds mijn vriendin ontmoette bleek dat zij niet veel ervaring had met seks. Niet alleen op de manieren waarop je seks kunt hebben maar ze had ook geen flauw idee over de grote van een lul. Haar vorige vriend had namelijk een nogal kleine lul en ze vond de verhalen en pornofilms van mannen met grote pikken erg overdreven. Ze dacht ook dat die films en foto’s allemaal bewerkt waren en was echt in de veronderstelling dat een lul ongeveer 12 centimeter groot was. Ze zei ook dat ze niet kon geloven dat vrouwen een lul van 20 centimeter of langer in hun kutje konden hebben. Ze had wel een vibrator die toch zo’n 18 cm lang was, maar die had ze nog nooit in haar kutje gehad, dat durfde ze gewoon niet. Toen wij de eerste keer naar bed gingen en ze mijn lul zag van 19 centimeter lang, ze schrok dan ook behoorlijk en vroeg of ik heel voorzichtig wilde zijn. Voordat ik de eerste keer bij haar naar binnen ging, heb ik haar dan ook eerst lekker lang gelikt en hierdoor was ze zo opgewonden geraakt en zo nat, dat mijn lul als vanzelf naar binnen schoof en zich verwonderde dat ze hem zo kon hebben.

In de loop der jaren heb ik wat grotere vibrators gekocht en bij de eerste die ik had gekocht, schrok ze, zowel door de lengte als de dikte die deze vibrator had, het ding was 25 centimeter lang en had een omvang van 4,5 centimeter. Door haar nieuwsgierigheid wilde ze het toch proberen om hem in haar kutje te krijgen. Dit lukte en de vibrator ging er ongeveer 20 centimeter in. Dit had ze niet voor mogelijk gehouden en als wij voorzichtig met deze vibrator speelden, kon ze heerlijk klaarkomen. Wij noemden hem onze toyboy en hij heeft haar heel veel genot gebracht. Met deze vibrator is ze voor het eerst vaginaal klaar gekomen in plaats van het ding alleen maar op haar clitoris te laten trillen. Dit was een heel andere gewaarwording dan alleen maar dat trillende gevoel op haar clitoris. Op een gegeven moment zaten we in een catalogus met sex artikelen te kijken en zagen we een hele grote vibrator en toen ik haar aankeek, zag ik, dat ze ietwat verhit naar de foto en de afmetingen zat te kijken. Dat loog er niet om, met een lengte van 25 centimeter en een dikte van 5 centimeter van begin tot het eind, was het een grote jongen! We hebben hem gekocht en voorzichtig uitgeprobeerd. Ook deze grote vibrator ging er 20 centimeter in en dat was een fantastisch gezicht. Ze genoot er enorm van toen die vibrator haar helemaal opvulde. Haar schaamlippen stonden gespannen om die grote vibrator heen en daar werd ik enorm geil van, wat mijn fantasie aan wakkerde.

Mijn fantasie was, dat ze een keer met een andere man met een grote lul zou neuken, waar ik bij zou zijn en dan zou zien hoe ze ervan zou genieten. Ik geilde erop, dat ze een andere grote lul in haar kutje zou krijgen en nadat hij haar flink zou hebben geneukt en zijn lul uit haar kutje zou halen, dat haar kutje dan open zou blijven staan. Zodat ik dan gewoon bij haar naar binnen zou kunnen kijken en dat ik haar dan direct na die vreemde man zou neuken.

In een van onze geile buien sprak ik daar wel eens over en in het begin voelde ze daar niets voor. Dat ze een grote vibrator in haar kutje kon hebben, wat ze heerlijk vindt, is toch wat anders dan met een andere man te neuken. Nadat we er toch wat vaker over hadden gesproken, wilde ze het uiteindelijk toch wel eens proberen. Er was nog maar een probleem, waar haal je een leuke man vandaan die ook nog groot geschapen moet zijn. Een advertentie plaatsen op een advertentiesite of profiel aanmaken op een datingsite, dat was de oplossing en zo konden we zelf de regie in handen houden. In ons profiel hebben we precies gezet wat we wilden, een hetero man, die het behoorlijk groot geschapen moest zijn. Nadat we ons profiel geplaatst hadden kregen we een tiental reacties, met en zonder foto. De reacties zonder foto hebben we niet op gereageerd en de overgebleven reacties hebben we goed bekeken en er toen een uitgekozen, die aan het gevraagde beantwoorde. Volgens zijn mail voldeed hij ook aan onze wensen, hij was groot geschapen, met een lul van ongeveer 24 centimeter lang en 4,5 centimeter dik. Dit moest hem worden. Mijn vriendin wilde de man eerst op een neutrale plek ontmoeten, voordat er een echte afspraak werd gemaakt. We hebben hem toen gemaild en in een druk restaurant afgesproken zodat we anoniem konden blijven als hij mijn vriendin niet zou bevallen. In het echt bleek het een vriendelijke en aantrekkelijke man te zijn van onze leeftijd. Na een goed gesprek, waarin we te weten kwamen dat hij Erik heette en dat hij het ook wel geil vond om met een vrouw te spelen en te neuken, waar ik bij zou zijn, hebben we een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Mijn vriendin vond het een aantrekkelijke man, vertelde ze mij en ze had er zelfs zin in om het met hem te proberen.

De volgende dag was ik wat vroeger uit mijn werk dan gewoon. We hadden het de voorgaande avond nog lang over Erik gehad en het bleek steeds meer, dat het niet alleen mij opwond maar ook haar. Het idee dat mijn vriendin deze avond door Erik geneukt zou worden, deed mij al bijna klaarkomen. We zijn, voordat Erik zou komen nog even uitgebreid in bad gegaan en ik heb haar kutje nog eens extra geschoren, zodat alles heel goed zichtbaar zou zijn als ze gepenetreerd zou worden. Ik mag wel zeggen dat mijn vriendin er goed uitziet met behoorlijke grote borsten en een heel mooi kutje, een kutje die uitnodigend is om gelikt en geneukt te worden. Alleen al bij de gedachte dat ze die avond door een ander geneukt zou worden, maakte me zo geil dat ik haar nog even geneukt heb, voordat ze een andere pik in haar kutje zou krijgen. Ze heeft zich daarna ontzettend sexy aangekleed, in een leuk strak bloesje, een kort rokje met nylons eronder en hoge hakken. Nadat we de maaltijd achter de kiezen hadden, zijn we samen op de bank gaan zitten en was het wachten op Erik. Klokslag 20.00 uur ging de deurbel, mijn vriendin ging naar de voordeur om Erik te verwelkomen. Na enige tijd kwam mijn vriendin met hem, hevig verstrengeld naar binnen en op dat moment wist ik dat het tussen mijn vriendin en onze gast wel goed zat. Hij had zijn arm om haar middel en zij was nu al hevig opgewonden, wat ik aan haar kleur en reactie zag. Je wilt het geloven of niet, maar bij deze aanblik, werd ik zo verschrikkelijk geil, dat ik haar ter plaatse had willen neuken.

Mijn vriendin en Erik hebben, nadat we nog iets beter kennis hadden gemaakt, op de bank plaats genomen. Op de bank zat mijn vriendin tussen ons in en ze vond het heel prettig aan haar reacties te merken. Ik ben wat in gaan schenken en op het moment dat ik weer de kamer in kwam lopen, zag ik dat ze elkaar hevig aan het kussen waren. Ik dacht dat zit wel goed tussen die twee. Nadat ik op de bank naast mijn vriendin plaats had genomen, zijn Erik en ik voorzichtig begonnen met mijn vriendin te strelen. Wij zijn ieder een borst gaan verwennen en nadat haar bloesje uit was getrokken en de BH was verwijderd, hebben wij ieder een tepel in ons mond genomen en er heerlijk aan gezogen. Dit bleek haar heerlijk te bevallen. Opeens stond ze op en ging ze de glazen nog eens vullen. Nadat ze terug was gekomen en tussen ons in was gaan zitten, legde ze haar benen over onze benen en zat ze wijdbeens tussen ons in. Wij legden onze handen op de binnenkant van haar benen en gingen met onze handen voorzichtig naar boven. Erik vond het opwindend dat ze nylons aan had, hetzelfde wat ik vind. Boven bij haar benen aangekomen ontmoette onze handen elkaar, we voelden dat ze haar slipje had uitgedaan en onze handen raakten haar geschoren, kale kutje aan. Een siddering van genot kon ze niet meer onderdrukken. Terwijl ik haar clitoris verwendde, duwde Erik twee vingers bij haar naar binnen. Een kreun van genot kon ze niet onderdrukken en haar benen gingen nog verder uit elkaar.

Mijn vriendin maakte onze broeken open en pakte onze lullen beet. Je kunt wel begrijpen dat dit ons zeer goed deed. Ik keek naar de lul van Erik en die loog er niet om. Deze had nu al behoorlijk grote vormen aangenomen en ik dacht, zo meisje, je krijgt dat straks bij je binnen en wat zal ik er op geilen dat je door zo’n grote lul wordt geneukt. Na enige tijd gingen we naar boven en terwijl we de trap opliepen, konden wij onder haar rokje kijken, wat een zeer spannend gezicht was. Boven aangekomen hebben we ons verder uitgekleed. Mijn vriendin ging wijdbeens op haar rug op het bed liggen en voordat ze ook maar iets kon zeggen, had ik mijn pik bij haar naar binnen geschoven. Even maar, voor het geile gevoel. Erik vond dit geweldig en even later ging hij over mijn vriendin heen en bracht hij zijn grote lul in stelling. Ik ben geen homo, maar ik heb haar schaamlippen wat uit elkaar gehouden en die grote lul voor haar kutgaatje gehouden. Erik vond dit niet erg. Langzaam schoof hij zijn lul bij mijn vriendin naar binnen, centimeter voor centimeter. Mijn vriendin was zo geil dat ze de volle lengte in haar kutje kon hebben. Het is een zeer geil gezicht als de schaamlippen gespannen staan om zo’n dikke en lange lul. Erik wist precies wat ik bedoelde en waar ik op geilde. Voordat hij klaar zou komen, trok hij zijn grote lul uit haar kutje en deze bleef wat open staan. Een heerlijk geil gezicht. Nadat hij zich van mijn vriendin had afgerold, ben ik meteen op haar gekropen en heb ik mijn pik in haar open staande kutje gestoken. Binnen een paar tellen ben ik klaar gekomen en nadat ik mijn pik uit haar had getrokken heeft Erik zijn grote lul weer in haar kutje geschoven en haar net zolang geneukt, totdat hij ook op een geweldige manier klaar kwam. Op het moment dat hij klaar kwam en zijn zaad diep in haar kutje spoot, is mijn vriendin ook op een ongelofelijke wijze klaar gekomen. Ze had nog nooit zoveel sperma in haar kutje gehad en die stroomde gewoon over van het zaad wat via haar bilspleet naar beneden stroomde.

Gedrieën lagen we heerlijk bevredigd naast elkaar en we waren aardig dorstig geworden. Ik ben naar beneden gegaan om wat in te schenken en toen ik weer boven kwam, zag ik dat mijn vriendin en Erik heerlijk lagen te neuken. Een geweldig zicht als je vriendin met een ander ligt te neuken en je weet wat voor een grote lul in en uit haar kutje wordt geschoven. Na enige tijd kwamen ze ongelofelijk klaar en mijn vriendin vond het heerlijk dat ik toekeek terwijl ze met hem lag te neuken. Nadat we weer wat gedronken hadden en wat uitgerust waren, ben ik op mijn rug gaan liggen en mijn vriendin in standje 69 over mij heen. Terwijl ze mijn pik in haar mond nam, werd ze door Erik achterlangs genomen. Ik lag haar clitoris te likken, toen Erik zijn enorme lul in het kutje van mijn vriendin schoof. Ik zag dit alles op enkele centimeters afstand en kwam dan ook direct klaar. Mijn vriendin slikte al mijn sperma door en nog geen minuut later kwam mijn vriendin voor de zoveelste keer klaar. Even later spoot onze Erik het kutje van mijn vriendin helemaal vol en toen hij zijn lul uit haar trok, kwam er een hele lading sperma uit haar kutje gedropen.

Hierna zijn we alle drie in slaap gevallen. De volgende morgen na het wakker worden, hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan en daarna hebben we lekker met ons drieën ontbeten. Na het ontbijt zijn we gaan douchen en hebben we ons aangekleed. Maar al snel bleek dat we alle drie weer ontzettend geil waren en hebben we mijn vriendin op de bank nog even geneukt. Ze had haar mini rokje opgetrokken en haar slipje uitgedaan. Als je een vrouw zo op de bank zie liggen, wijdbeens, nylons aan, zonder slip en haar bloesje open, zodat haar borsten goed zichtbaar zijn, wat een zeer geil gezicht is, dan houdt niets je meer tegen om meteen al dit lekkers te willen proeven en nogmaals te bezitten. Dit hebben we ook gedaan en mijn vriendin is wederom op een geweldige manier klaar gekomen. Na enige tijd heeft Erik afscheid genomen, met de belofte dat hij nogmaals met ons spel mee wil doen, is hij vertrokken. Regelmatig komt onze Erik nu bij ons langs en leven wij ons helemaal uit met mijn vriendin. Soms komt hij ook langs als ik er niet ben en mijn vriendin verteld mij dan tot in detail hoe het geweest is, waarop ik verschrikkelijk geil wordt. Wij hebben daarna een ongelooflijke geile avond en nacht. Mijn vriendin vindt het geweldig om die grote lul van Erik in haar kutje te krijgen, maar ze wil mij absoluut niet kwijt. Als ze heel geil is, vraagt ze mij om Erik te bellen en hem uit te nodigen voor een wilde avond en nacht.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten