Mijn vriendin neukt met onze buurjongen.

Ik woon al een jaar of zes samen met Cynthia, mijn vriendin. Ze is nu 34, acht jaar jonger dan ik. Cynthia ziet er goed uit. Lief gezichtje, lekkere tieten en vooral ook een lekkere kont die goed uitkomt in de strakke jeans die ze meestal draagt. Cynthia heeft vaak sjans bij andere mannen. In het begin was ik jaloers, maar nu maakt het met vooral geil.

Ik fantaseerde regelmatig dat mijn vriendin zich zou laten versieren en vreemd zou gaan. Dat ze andere mannen pijpte en dat ze zich door hen liet neuken. Ik heb haar dit in een geile bui ook wel eens verteld, maar tot voor kort reageerde ze daar niet op. Dat veranderde toen er een paar maanden geleden een jonge knul in onze straat kwam wonen. De knul, Roelof, is knap, goed gespierd en zo rond de 25.

Hij was regelmatig aan zijn auto aan het sleutelen en als ik er langs liep met mijn Cynthia zag ik dat hij haar geil nakeek. En daar bleef het niet bij. Cynthia zei dat Roelof haar ook met regelmaat op straat even aansprak. In het begin alleen met ‘Hoi’ maar toen Cynthia eenmaal terug groette al snel met vleiende opmerkingen als ‘Hey, lekker kontje’. Ik merkte aan Cynthia dat ze de aandacht van Roelof wel spannend vond.

Toen ik er naar vroeg gaf ze het zonder enige schaamte toe. Ze werd er geil van. En niet zo’n beetje ook. Ze had zelfs al een paar keer met haar vibrator gespeeld en ondertussen gefantaseerd dat ze door Roelof werd genomen. ‘Je fantaseerde toch ook dat ik het met een ander zou doen’ zei ze. Ik kon dit niet ontkennen. Cynthia zei dat ze zin had in Roelof en dat ze met hem ging daten, of ik het goed vond of niet. Het was mijn eigen schuld zei ze. Had ik maar niet moeten fantaseren dat ze vreemd ging.

Binnen een paar dagen had Cynthia een afspraak met hem gemaakt. Ze nodigde Roelof uit bij ons thuis. De avond voor de afspraak vertelde ze me dat ik toe mocht kijken als ik haar eens lekker zou beffen. Nou, dat wilde ik wel. We waren allebei waanzinnig geil. Ik trok haar jeans en natte slipje uit en stak mijn hoofd tussen haar benen. De geur van haar kutje maakte me gek. Wild likte ik haar klitje. ‘Vind je het geil dat ik vreemd ga, dat ik me morgen als een hoertje laat neuken door een jonge vent?’ kreunde Cynthia. ‘Wil je zien hoe Roelof mijn kutje vol gaat spuiten?’ Steeds goordere taal sloeg ze uit tot ik ‘Ja’ zei en ze schokkend klaarkwam op mijn tong. De volgende dag stuurde Cynthia me weg. Ik mocht niet voor tien uur die avond thuis komen.

Braaf deed ik wat ze had gezegd. Pas na tienen sloop ik ons huis in. Voorzichtig gluurde ik door een half openstaande deur de kamer in. De gordijnen waren dicht en de kamer was schaars verlicht met enkele kaarsen. Cynthia was spiernaakt en stond met haar rug naar me toe tegen de eettafel. Haar kleren lagen op de grond. De leren riem van haar jeans had ze strak om haar nek hangen. Roelof stond achter haar, trok met zijn ene hand aan de riem om haar nek en sloeg met zijn andere hand stevig op haar strakke billen die al snel rood werden. Ook kneep hij stevig in haar tepels. Het was een geil gezicht. Mijn vriendin die zich als een slavin liet behandelen door een jonge knul.

Roelof had er zin in. Tergend langzaam liet hij zijn hand van achter tussen de benen van Cynthia omhoog glijden. ‘Dit wil je toch sletje, lekker vreemdgaan en je overgeven aan een jonge vent die je stevig gaat neuken en volspuiten?’. Ik hoorde Cynthia kreunen toen Roelof met zijn vingers bij haar kutje kwam. ‘Oh ja, Roelof’ kreunde ze ‘neuk me. Ik wil niets liever dan jouw geile sletje zijn, jouw onderdanige hoertje. Ik geef me helemaal over. Ik ben jouw slavin’. Cynthia boog zich voorover, steunde met haar ellebogen op de tafel en duwde haar kontje uitdagend naar achteren. Roelof ging verder met het opgeilen van mijn vriendin. Ik kon duidelijk zien hoe hij twee vingers in haar soppende kutje liet glijden. Cynthia kreunde zacht toen hij haar met zijn vingers begon te neuken.

Ik keek stilzwijgend toe hoe mijn geile vriendin zich op een paar meter afstand liet vingeren door een jonge knul. Toen Cynthia steeds meer en steeds heftiger begon te kreunen maakte Roelof zijn jeans open en haalde hij zijn pik te voorschijn. Hij had een gigantische paal die een paar maatjes groter was dan de mijne. Hij tikte zijn pik tegen Cynthia haar billen en liet hem plagend over haar klitje glijden. Cynthia kreunde en duwde haar kontje verwachtingsvol achteruit.

Glimlachend keek Roelof plotseling naar mij. Hij had al die tijd geweten dat ik stond te kijken. ‘Als je mijn pik wil voelen, moet je er om vragen sletje’ zei hij spottend tegen Cynthia, terwijl hij me aan bleef kijken. Cynthia was geiler en gewilliger dan ooit. Ze duwde haar kontje nog verder naar achteren en smeekte hardop: ‘Oh Roelof alsjeblieft, neuk me. Neuk me Roelof. Ik wil je pik voelen. Stop je pik in mijn geile kutje. Mijn kutje is helemaal van jou. Ik ben jouw hoertje. Oh toe nou Roelof, neuk me, spuit me vol’. Langzaam drukte Roelof zijn grote pik in mijn soppende en kreunende vriendin terwijl hij me brutaal aan bleef kijken. Ik werd er megageil van. Dit was geiler dan in mijn dromen. Mijn pik klopte in mijn broek en zachtjes wreef ik erover. Roelof wist dat hij zijn gang kon gaan en concentreerde zich weer op Cynthia.

‘Nou hoertje, als je er zo om smeekt, zal ik je maar eens inrijden’ zei hij. Roelof rukte nog eens aan de riem om haar nek, sloeg een paar keer hard op haar kont, pakte haar bij de heupen en begon haar te neuken. Hij ragde er stevig op los. Cynthia genoot met volle teugen. Steeds harder begon mijn vriendin te hijgen en te kreunen. Ze was dicht bij haar hoogtepunt toen Roelof zich over haar heen boog en iets in haar oor fluisterde. Ze keek om. Met een geile wazige blik in haar ogen keek Cynthia me aan en kwam toen luid kreunend klaar. Haar hele lichaam schokte en trilde. ‘Oh Roelof, wat geil. Je neukt zo lekker. Je bent echt goddelijk’ kreunde ze ‘Dit wil ik vaker. Ik wil vaker je hoertje zijn’. Grommend spoot Roelof even later zijn zaad in haar kutje, terwijl Cynthia me aan bleef kijken. Toen keek Roelof me weer aan.

‘Zo, heb je genoten?’ zei hij plagend. En of ik genoten had. Ik gaf toe dat ik nog nooit zo geil was geweest en dat ik er alles voor over had om nog vaker toe te mogen kijken. Roelof veegde ondertussen zijn pik af aan de jeans van mijn vriendin, zodat ik haar nooit meer in die jeans kon zien zonder aan hem te denken. ‘Nou, als je nog eens wilt toekijken, begin dan maar eens met het schoonlikken van mijn dit geile hoertje. Onderdanig gehoorzaamde ik hem. Ik ging op mijn knieën voor Cynthia zitten en likte het zaad van Roelof uit haar kutje. Wat was dit geil zeg. Steeds harder begon Cynthia te hijgen. ‘Ga door, lik me, lik mijn kutje leeg. Oh Roelof, dit moeten we echt vaker doen. Ik kom, ik kom’ kreunde ze.

Roelof had ondertussen zijn pik weer op volle sterkte. Hij had nog een verrassing voor ons. ‘Kom eens hier sletjes, ik heb nog meer zaad voor jullie. Neem om de beurt mijn pik in je mond en zuig maar eens lekker’. Mijn god, daar had ik niet op gerekend. Ik had nog nooit iemand gepijpt, laat staan samen met mijn vriendin. Geil als we waren, gehoorzaamden we Roelof. Onderdanig gingen we op onze knieën en namen we zijn pik om beurten in onze mond. Eerst Cynthia. Wat was dat een geil zicht, om mijn vriendin vol overgave een ander te zien pijpen. Daarna ik. Het viel niet tegen en al snel had ik de smaak te pakken. Cynthia moedigde mij aan. ‘Pijp maar sletje, je kunt het wel. Lekker hè, zo’n grote dikke pik’.

Nadat we elk een paar keer aan de beurt waren geweest, stond Roelof op springen. Hij trok zijn pik uit mijn mond. ‘Kom pijpsletjes, mond open en slikken’ zei hij. Roelof gromde heftig en spoot zijn zaad over onze gezichten. Het meeste zaad kwam in het gezicht van Cynthia. Het lieve gezichtje van mijn vriendin zat helemaal onder. Wat was dat een geil gezicht. We kusten elkaar stevig en tongden elkaar met het zaad van Roelof. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten