Mijn vriendin laat zich nemen

Mijn vriendin laat zich nemen.

Michelle en ik zijn bijna 3 jaar bij elkaar en wanneer je al een tijdje bij elkaar bent, zal het hoogstwaarschijnlijk wel eens ter sprake komen hoe het zou zijn om sex met een ander te hebben. Michelle heeft, buiten haar sexrelatie met mij, met 3 andere jongens sex gehad, en wat ze aan ervaring had opgedaan was niet echt bijzonder. Zo merkte ik dat ze bepaalde dingen nog niet vaak gedaan had in het begin van onze relatie, Dat is in al die tijd wel veranderd, zo vind ze het heerlijk om door mijn tong verwend te worden en pijpt ze mij geregeld.

Maar goed, tijdens onze vrijpartijen kwam regelmatig de fantasie bij mij voorbij om haar eens met een andere man erbij te zien sexen. Het wond haar iedere keer als ik het erover had enorm op, alleen vond ze het raar omdat ze het zag als vreemdgaan. Ik heb haar toen gezegd dat ze het moest zien als een spannend moment voor haarzelf beleven, zolang dat alleen op lust gebaseerd is zou het de relatie niet in gevaar brengen. Hiermee ging ze wel akkoord en ik zag aan haar dat het haar niet onberoerd liet. Na weken het er niet over gehad te hebben zei ze mij dat ze het best eng zou vinden om met twee mannen te sexen, want zei ze, stel dat ik geen twee mannen tegelijk kan verwennen. Ik deed het af als onzin en liet haar weten dat zo’n lekker meisje met een heerlijk poesje wel meer dan twee mannen kon plezieren. Michelle kreeg steeds minder remmingen en fantaseerden er tijdens de sex ook lekker op los.

Op een zaterdag avond ging Michelle uit met een paar vriendinnen, ze had een zomerrokje aan die tot over haar knieën kwam en een leuk topje. Bij de ingang van de discotheek stond een groepje jongens en ze vroegen of ze erbij mochten komen staan omdat ze dan eerder aan de beurt zouden komen dit vonden de jongens geen probleem en na de jassen weg gehangen te hebben, gingen ze gezamenlijk richting de bar. Nadat de meisjes wat drankjes hadden gehad van een aantal jongens gingen ze dansen met hun na een aantal uur praten en dansen en door de drank werden ze wat ondeugender en losser en ook het dansen werd steeds intiemer, de handen op de billen en zoals dat heet schuurde de meisjes er aardig op los. Ik weet dat Michelle dat gek maakt en ook nu werd ze natter tussen haar benen. Na een tijd vroegen de jongens of ze mee gingen naar hun huis, de meisjes wisten het nog niet maar spraken af dat ze niet te lang zouden blijven.

Bij één van de jongens thuis aangekomen vielen ze neer op de bank en na wat praten en nog wat drankjes vroegen de vriendinnen van Michelle aan de jongens of ze hun naar huis wilde brengen omdat ze toch dicht bij elkaar in de buurt woonden, ze vroegen nog aan Michelle of ze dat niet erg vond en Michelle zei direct dat ze het niet erg vond en er ook gelijk van door ging op de fiets want dat was maar 5 minuten van haar straat vandaan. De vriendinnen namen afscheid van elkaar en zwaaide elkaar uit. De jongen die stond in de deur opening en Michelle vroeg of ze nog even naar het toilet kon, nadat Michelle van het toilet af kwam, ging ze de kamer in om nog even gedag te zeggen, de jongen had nog een drankje ingeschonken voor haar en vroeg of ze het leuk gehad heeft en Michelle ging zitten om nog even te praten met de jongen. De tijd verstreek en de jongen ging wat dichter bij Michelle zitten zodat het gesprek wat intiemer werd, na wat gepraat over sex legde de jongen zijn hand op Michelle’s knie en hij vroeg of ze opgewonden was geworden door het praten over de sex, ze antwoordde met een enorm blozen en de jongen vroeg of dat een ja was. Michelle knikte en wist niet wat ze moest zeggen en de jongen zei tegen haar of ze misschien ook nu zin had in sex, hierop zei ze dat ze dat wel had, maar niet wilde en durfde omdat ze een vriend thuis heeft. De jongen ging langzaam steeds iets verder omhoog met zijn hand naar het slipje van haar, door de opwinding kon Michelle niets meer zeggen en liet het gebeuren dat zijn hand over haar heuvel gleed, hij voelde dat haar slipje een nat plekje had. Michelle werd gek van haar geile gedachtes en wilde heel graag een keer lekker sexen met een andere jongen maar had nog steeds het schuldgevoel van het vreemdgaan, ze vond het daardoor nog spannender en begon van geilheid te trillen, ze liet de vingers van de jongen lekker over de stof van haar slipje voelen en ze legde haar hoofd naar achter op de bank.

De jongen ging met zijn hoofd naar haar nek en kuste haar in haar nek. Hij kuste haar oorlel en hier werd ze helemaal gek van. De jongen ging boven op haar lichaam zitten en kuste haar vol op haar mond en Michelle liet haar tong lekker in zijn mond rond gaan. Ze werd zo geil van het zoenen en duwde zijn billen tegen haar lichaam aan en voelde met haar hand aan zijn stijve bobbel, de jongen trok het rokje van Michelle omhoog en zag het natte plekje in haar slipje zitten. Hij trok het slipje uit van haar en zag het kale kutje van mijn vriendin, Michelle had die dag haar poesje nog eens extra onder handen genomen en kaal geschoren omdat ze zin had in sex met mij en ze weet dat ik haar kale poesje heel geil vind. Nu had ze waarschijnlijk geen sex met mij maar ging ze dat hebben met die jongen, de jongen likte tussen de benen van Michelle en ging naar haar poesje met zijn tong, zachtjes likte hij haar clitoris en likte het geile vocht uit haar poesje op, ze werd wild van de gedachte dat ze gelikt werd door een andere gozer, en hij duwde daarop zijn tong dieper in haar spleetje. Na lange tijd zijn tong gevoeld te hebben trok ze hem op de bank en ging tussen zijn benen in liggen, ze wreef over zijn bobbel en knoopte zijn broek los en deed deze uit nu lag ze tussen zijn benen en hij had alleen nog een boxer aan, Michelle gaf kusjes en likjes op de bobbel en trok uiteindelijk zijn boxer uit, nu lag ze met haar hoofd vlak bij zijn lul, zijn lul was anders dan die van mij deze was ongeveer even lang maar wel een stuk dikker, ze pakte met haar hand zijn lul en bracht hem naar haar mond, ze gaf er wat kusjes op en likte aan zijn eikel en begon hem af te trekken eerst zachtjes maar daarna steeds sneller, ondertussen likte ze zacht zijn ballen, dan stopte ze weer en deed ze zijn lul in haar mond en zag ze hoe hij ervan genoot, hier werd ze zelf ook onwijs geil van en wilde niets liever dan die dikke lul lekker in haar voelen.

Ze ging daarom op de bank liggen met haar benen wijd en trok hem naar haar toe, ze begeleidde zijn pik naar haar natte poesje, en vanaf toen legde ze haar hoofd achterover en voelde ze centimeter voor centimeter zijn harde dikke paal in haar glijden. Heerlijk vond ze het en ze voelde langzaam zijn lul helemaal in haar, door de dikte van zijn piemel voelde ze zich lekker gevuld worden. Hij ging eerst zachtjes in haar stoten maar voerde langzaam het tempo op, hij neukte heerlijk in haar en om de paar minuten werd ze in een ander standje gezet. Eerst achterlangs daarbij streelde hij haar clitje, na een paar minuten ging hij op zijn rug liggen en kwam ze met haar kutje boven zijn gezicht zitten en voelde ze zijn tong in haar kutje glijden. Na een paar minuten gelikt te zijn ging Michelle met haar natte spleetje naar zijn lul en ging achterste voren op zijn lul zitten, zijn dikke lul gleed zonder moeite bij haar naar binnen en ze begon als een wilde heen en weer te rijden op zijn lul tegelijkertijd voelde ze een orgasme opkomen en na nog even hard zijn pik gevoeld te hebben kwam ze klaar. Ze werd zo opgewonden dat ze het uitkreunde en zei dat hij haar harder moest neuken, heerlijk vond ze het en genoot ervan, na een tijdje stopte ze omdat alles te gevoelig was en ging op haar rug liggen de jongen kwam nu op zijn zij naast haar liggen en streelde haar wat op haar buik en zijn hand ging langzaam weer richting haar kutje, hij voelde aan haar kutje en Michelle’s kutje was heel nat en stond open om zijn weer pik te ontvangen, ze ging met haar rug tegen zijn buik aan liggen lepeltje lepeltje! en duwde haar billen naar hem toe, de jongen ging achterlangs in het kutje van Michelle en neukte haar nog een paar minuten totdat ze zei dat ze hem wilde voelen spuiten in haar, na een paar diepe stoten voelde ze haar poesje gevuld worden met zijn warme lading, ze kreunde het uit. Na bijgekomen te zijn haalde hij zijn pik uit haar en voelde Michelle zijn sperma uit haar stromen, ze ging naar het toilet om zich even op te frissen en trok al haar kleren aan en binnen vijf minuten ging ze bij hem weg en spoedde zich naar huis omdat het al laat was.

Thuis aangekomen zag ze tot haar verbazing dat ik nog op was, ik lag tv te kijken in bed en Michelle trok haar kleren uit en ze trok een nieuw setje ondergoed aan en kwam erbij liggen, ik vroeg of ze het leuk en gezellig had gehad en daarop knikte en lachte ze (dat kleine sexbeest wist natuurlijk wel beter ;) ) ik had nog zin om te sexen met haar daarom was ik ook opgebleven. Ik streelde Michelle en kuste haar op haar mond en in haar nek ze wist eigenlijk niet wat ze moest zeggen kuste wel wat mee maar ze deed anders dan anders, toen ik haar vroeg wat er aan de hand was zei ze dat ze moe was. Aangezien ik weet hoe ze is als ze moe is geloofde ik daar niets van dus ik vroeg door. Uiteindelijk zei ze, mijn blik ontwijkend, “weet je nog wat je me een hele tijd terug in bed gezegd hebt, dat met een andere man? Nou, dat is vandaag gebeurd”. Even voelde het alsof ik een dreun voor mijn kop kreeg. Ik kreeg het warm en moest even moeite doen om mezelf weer onder controle te krijgen. Een beetje sukkelig vroeg ik, “was het lekker?” waarop ze alleen maar van “ja” knikte. Ik wist verder niet wat ik moest zeggen. Ben je boos?”, vroeg ze me. “Nee”, antwoordde ik. “Boos niet. Geschokt, ja. En vooral nieuwsgierig.”. “Meen je dat?”, vroeg ze me. Ik beaamde dat ik het meende We kropen lekker tegen elkaar aan en ik begon haar te strelen. Langzaam kwam bij mij die opgewonden roes en ik voelde me langzaam stijf worden. Mijn hand streelde haar borsten en langzaam maar zeker daalde ik af naar haar spleetje. Ik voelde hoe ze zichzelf superglad geschoren had er zat geen stoppeltje meer op haar heuvel en op mijn weg naar beneden en toen ik mijn vingers tussen haar lipjes doorhaalde en voelde hoe drijfnat ze was, begon ze me te vertellen. Ze vertelde in de discotheek wat ze gedaan had en dat ze drankjes kregen en gingen dansen, na een tijdje gingen ze steeds dichter tegen elkaar aan dansen, uiteindelijk belandden ze bij de jongens thuis en vanaf het moment dat de andere jongens en haar vriendinnen weg waren voelde ze een heel geil gevoel tussen haar benen en wilde ze naar huis aangezien de jongen haar terug vroeg de kamer in bleef ze langer en moest ze haast wel toegeven aan hem. Haar fluisterende bekentenis wond me op, mijn paal begon te kloppen.

Ik pakte haar hand en leidde die naar mijn hard geworden lul. Haar vingers sloten eromheen en ik genoot van het pulserende knijpen waar ze mee begon. Wil je weten hoe hij heet?”. “Nee”, zei ik. “Ik wil het niet weten, vertel maar verder”. “Word je opgewonden van wat ik je vertel?”,vroeg ze me. Ik vertelde haar dat het me bloedgeil maakte en vroeg haar alsjeblieft door te gaan met haar verhaal. Mijn hand die tussen haar benen lag en zachtjes over haar kutje streelde was kletsnat geworden van haar vocht. Ze vertelde dat hij naast haar kwam zitten ,mijn slipje moet al drijfnat zijn geweest zei ze . Plotseling voelde ik zijn hand mijn slipje ingaan, en zijn vingers over mijn kutje strelen. Het was zo geil om dit te voelen en te beseffen dat het niet jouw handen waren, het was echt iemand anders die aan mijn kutje zat!”. Ik luisterde als in trance naar haar verhaal. Mijn hersenen waren aan het visualiseren wat me verteld werd. Ik besefte dat ik al heel erg lang niet zo opgewonden was geweest als nu. Ik ging op mijn rug liggen en trok haar over me heen. Haar natte kutje boven mijn paal positionerend. Langzaam schoof ik helemaal naar binnen. “Blijf stil zitten”, zei ik haar. En vertel alsjeblieft verder. “We zaten zo even en ik genoot van zijn strelende handen. Daarna trok hij mijn slipje uit en begon te likken en na een tijdje ging hij met zijn rug op de bank liggen en voelde ik met mijn hand in zijn kruis en voelde een heerlijke harde paal in zijn broek. Ik trok zijn T-shirt over zijn hoofd. Hij had een heerlijk gespierd lichaam. Daarna knoopte ik als gehypnotiseerd zijn broek open en trok die naar beneden. Toen ik dat deed kwam ik met mijn gezicht heel dichtbij zijn paal die strak stond in zijn boxer short. Het rook geil. Ik streelde zijn paal door zijn boxer heen en hij drukte me naar beneden, op mijn knieën. Langzaam trok ik zijn boxer naar beneden en zijn paal sprong naar voren. Ik werd hier zo geil van dat ik hem langzaam kusjes en likjes gaf en uiteindelijk zijn paal in mijn mond zoog en hem begon te pijpen!” Het beeld van mijn vrouw met de paal van een ander in haar mond en het gevoel van het langzaam pulserende kutje om mijn lul geklemd joeg me naar een orgasme. Licht kreunend spoot ik straal na straal tegen haar baarmoeder aan. Het orgasme nam iets van mijn opgewondenheid weg, maar ik bleef hard en in haar kutje. “Ben je lekker gekomen?”, vroeg ze me met een geile glimlach om haar mond. “Wil je dat ik doorvertel, of moet ik stoppen?”. “Nee, vertel alsjeblieft door vroeg ik, ik wil alles weten!”. “ Nou vertelde ze ik werd zo geil van het pijpen dat ik hem in me wilde voelen dus ben ik op de bank gaan liggen, en kwam hij met zijn gespierde lichaam op mij liggen en ik begeleidde zijn dikke lul naar mijn openstaande natte poesje, en toen heb ik het gedaan, Zijn paal helemaal tot aan zijn ballen in mijn kutje laten glijden. Ik voelde me zo ontzettend geil, de lul van een andere man in mijn kutje. Dat was meer dan 3 jaar geleden, zoooo lekker! ik werd in een aantal standjes genomen door hem.

Ondertussen wist ik echt niet meer waar ik het zoeken moest, mijn paal was weer op volle oorlogssterkte zat nog steeds helemaal tot aan mijn ballen in het kutje van mijn Michelle. “Ik wil dat je me pijpt”, fluisterde ik. Ik trok mijn lul uit haar kutje en draaide haar zo dat haar gladgeschoren gleufje precies boven min mond kwam. Ik stak mijn tong uit en proefde de smaak van mijn eigen zaad. Even later voelde ik de lippen van Michelle om mijn eikel glijden. “Ik ga je klaarpijpen”, zei ze met een geile grijns en begon me goddelijk af te zuigen terwijl ik me tegoed deed aan haar sappige gaatje. “Nee, nee, nog niet”, riep ik, “ik wil dat je eerst je ervaring helemaal verteld!”. Dus toen ik dreigde klaar te komen duwde ik haar hoofd weg. “Vertel alsjeblieft verder”. “ Uiteindelijk ben ik achterstevoren op hem gaan zitten, en heb ik hem helemaal suf geneukt en toen heb ik een heerlijk orgasme gehad alleen doordat zijn lekkere staaf zo heerlijk in mijn kutje tekeerging. En toen heb ik het gedaan…”. “wat heb je gedaan?”, vroeg ik. “Toen hij riep dat hij ging klaarkomen.” heeft hij mij achterlangs zijn volle lading sperma in mij gespoten. Ik voelde zijn warmte diep in mijn poes spuiten heerlijk was het. Dit was teveel voor me. Ik trok haar hoofd naar mijn kloppende lul en gewillig opende ze haar mond. Binnen no time kwam ik klaar. Ondanks dat ik al een keer gekomen was, was de hoeveelheid veel en veel meer dan ik normaal ooit produceerde. Met moeite verwerkte ze mijn lading en we vielen uitgeput naast elkaar neer. “Neem je het me niet kwalijk, dat ik écht ben vreemdgegaan schat?”,vroeg ze me fluisterend. “Nee lief, echt niet, ik gun je dit echt en hoop dat je er echt van genoten hebt”. “Dankjewel lieve schat, fluisterde ze, en vielen in elkaars armen in slaap. Dat ik zó geil zou worden van alle details die ze me hierover vertelde, dat had ik nooit durven dromen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb