Mijn vriend vond het goed.

Mijn naam is Danielle en ik ben 25 jaar. Na een gesprek met mijn vriendin heeft ze me deze site aangeraden om mijn verhaal op te schrijven. Samen met die vriendin Mandy ben ik twee weken terug 15 dagen naar Kreta geweest. Mijn vriend met wie ik al vijf jaar samen woon en al zeven jaar een relatie heb, bleef thuis. Dit zou een korte vriendinnen vakantie worden. Mandy is vrijgezel en ging dus voor veel lol en vooral veel sex daar heen. Op het vliegveld zei ze dat nog tegen mijn vriend die lachte en zei, als Danielle daar ook zin in heeft dan moet ze het gewoon lekker doen. Ik keek hem aan en zei, daar meen je niks van. Vlak voordat we de paspoort controle door gingen zei ik mijn vriend gedag en dat ik me zou gedragen. Hij lachte en zei, je heb van mij de vrije hand, als je maar verteld hoe en wat je gedaan hebt. Nou weet ik dat mijn vriend het geil vindt als ik seks heb met anderen en hij mag kijken. Dit was iets waar ik nooit aan mee wilde doen en hij respecteerde dat.

Aangekomen op Kreta en nadat we onze koffers hadden uitgepakt, trokken we onze bikini aan en liepen we naar het zwembad om nog even van de zon te genieten. Het was 19.00 uur en we waren klaar om wat te gaan eten in de stad. We hadden allebei een rokje aan met pumps en een topje. Tijdens het eten dronken we al aardig wat wijn weg. We gingen nu het centrum in en zaten op een gezellig stukje terras. Al snel werden we benaderd door acht jongens. Ze kwamen uit Italië en kwamen bij ons zitten. Het werd nu nog gezelliger en de drank ging vrij hard. Om een uur of 2 s’nachts hielden wij het voor gezien, we waren moe en wilden gaan slapen. Weer aangekomen in ons appartement namen we nog wat wijn en kletsten we na over die jongens. Ze zagen er allemaal wel lekker uit, vijf van hun waren echte stukken. Mandy zei dat ze Lucardo en Pablo wel erg leuk vond. Ik vertelde dat ik Lucardo, Silvano, Pablo, Alonzo en Ciro wel leuk vond en dat ze er goed uitzagen. We dolden elkaar wat op bed en Mandy vroeg mij toen, als een van deze jongens iets zou proberen zou je dan toe geven. Mandy ging door en zei, volgens mij zou je ze wel tussen je benen willen voelen.Volgens mij word je al nat bij de gedachte. Ik lachte wat en zei, jij word zeker al ook al nat bij die gedachte. Mandy zei, echt wel, moet je maar even voelen. Ze pakte mijn hand, deed haar benen wijdt en stopte mijn hand tussen haar benen. Ik schrok en voelde dat ze inderdaad echt heel nat was. Ze liet mijn hand los en ik was verbaasd dat ze dit gedaan had, maar hield mijn hand tegen haar slipje aan. Mandy bleef ook zo zitten en keek mij vol verbazing aan. Ik begon te lachen en voelde nu ook een tinteling door mijn onderbuik gaan.

Heel langzaam begon mijn hand over haar slipje te glijden en ik zag dat Mandy er beter voor ging liggen. Ik ging nu naast Mandy liggen en keek haar aan. Ik zei toen, dit kan toch niet. Nee, zei Mandy, maar het voelt wel verdomd lekker. Mandy trok mijn benen uit elkaar en plaatste haar hand op mijn string die ondertussen ook kletsnat was. Jij bent ook erg nat Danielle. Mandy begon met haar vingers mijn string opzij te trekken en ik voelde haar vingers over mijn klitje gaan. Ik had nog nooit iets gedaan met een meisje en Mandy ook niet, maar het voelde wel heel lekker. Ik had er überhaupt nog nooit aan gedacht. Maar nu ging het toch gebeuren. Ik trok Mandy haar string uit en liet mijn vingers door haar kutje glijden. Mandy kwam dichterbij en met haar andere hand gleed ze onder mijn topje en merkte ze dat ik geen bh droeg. Ze begon met mijn tepel te spelen en ik werd nu wel erg geil. We kleden ons snel uit en gingen weer naakt op bed liggen. We keken nerveus naar elkaar en we duwden elkaars lippen tegen elkaar, ik voelde de tong van Mandy mijn mond binnen gaan. Ik sloot mijn ogen en tongde terug. Onze handen gleden over elkaars lichamen en ik trok steeds harder aan de tepels van Mandy. Ik heb toen voor het eerst een kutje geproefd en gelikt. Dit deed Mandy ook bij mij. Na een paar uur lekker met elkaar gespeelt te hebben vielen we in slaap in elkaars armen.

De volgende morgen wisten we niet wat we tegen elkaar moesten zeggen. Ik zei toen om de spanning weg te nemen, ik heb genoten vannacht. Mandy lachte en zei, ik ook, het was heerlijk. We gingen weer naar het zwembad, aten daar wat en gingen liggen en kletsten na over die nacht. Voordat we die avond gingen eten hebben we nog samen gedoucht en weer met elkaar gespeelt in bad en hadden we afgesproken om deze vakantie ons genot te laten gaan. Tijdens het eten en onder genot van de wijn spraken we af dat niemand van ons pleziertje af hoefde te weten. Twee avonden later kwamen we die jongens weer tegen in een bar. Mandy en ik hadden al heel wat drank op en het werd nu alleen nog maar gezelliger. Ik was aan het dansen met Pablo en hij stond steeds dichter tegen me aan te dansen. Ik sloot mijn ogen en danste lekker mee. Ik voelde zijn handen op mijn billen en hij kneep er zachtjes in. Door de drank deed ik niks en liet ik hem zijn gang gaan. Pablo duwde nu zijn mond op de mijn en begon me te zoenen. Ik zoende terug en schrok hier van, maar ging gewoon door. Ik ging met Pablo naar buiten en in een donkere steeg werd ik geneukt door Pablo. Het ging vrij snel, maar hij neukte me wel lekker. We stonden in de steeg, Pablo kwam achter me staan, trok mijn rokje omhoog en schoof mijn string aan de kant. Ik voelde zijn eikel tegen mijn opening aan duwen en hij gleed makkelijk naar binnen, want ik was kletsnat. Hij pakte mijn tieten en begon me hard en diep te neuken. Ik speelde met mijn klit en ontdekte dat Pablo geen condoom om had. Ik schrok wel, maar vond het te lekker om te stoppen en liet Pablo doorgaan. Ik kwam heerlijk klaar en ik voelde dat Pablo ook ging komen. Hij trok zijn lul er uit en spoot alles over mijn billen heen. Ik maakte mijn billen schoon met mijn string en gooide deze weg. We liepen terug en bij de bar aangekomen zag ik Mandy lachen.

Ze kwam naar me toe en zei, jij hebt vieze dingen gedaan. Ik lachte, maar schaamde me kapot. De volgende morgen had ik meteen mijn vriend gebeld en het hem verteld. Hij moest lachen en zei, ga zo door. Eerst voelde ik me rot, maar al snel verdween dat gevoel door Mandy die me weer lekker likte en ik al snel mijn schuldgevoel kwijt was, want mijn vriend vond het goed. Drie dagen later zijn we een hele dag met die jongens opgetrokken en s’avond hadden we een feestje bij hun in hun huisje dat ze hadden gehuurd. De drank ging snel en al snel hadden Mandy en ik een fles wodka leeg. De jongens hadden ook al heel wat op. De sfeer weet heter en heter. Ik was naar de wc gegaan en trok daar mijn string uit, want ik was erg geil geworden en wilde eigenlijk wel neuken met hun, het maakte niet uit met wie. Terug in de kamer vertelde ik dit aan Mandy en ook zij ging haar string uittrekken. Ik zat op bed samen met Pablo, Silvano, Sebastian en Alonzo om me heen. Pablo zat al snel met zijn handen over mijn benen heen te strelen. Ik zag Mandy weg lopen met Lucardo en Ciro. Demion en Sylvester gingen de stad in. Zij waren toch niet echt gezellig. Mandy ging naar het huisje ernaast, wat ook van hun was. Ik keek om me heen en zag vier jongens en dacht dat is wel erg veel van het goede. Maar voordat ik het wist lag ik op mijn rug en voelde ik overal handen over mijn lichaam glijden.

Mijn kleding vloog door de kamer en in no time lag ik naakt op bed. Overal voelde ik tongen en vingers glijden. Ik sloot mijn ogen en besloot ervan te genieten. Ik was al aardig dronken en werd nu ook nog eens super geil. Ik wilde gewoon misbruikt worden door deze jongens. Mijn kutje werd door alle vingers flink gevingerd en mijn borsten werden lekker gekneed en aan mijn tepels werd hard getrokken. Mijn clitje werd ruw bewerkt, het deed zeer, maar voelde ook heel lekker aan. Ik voelde steeds meer vingers mijn kutje in gaan en toen ik keek zat er een hele hand in. Jezus, wat was dit lekker en terwijl die hand in en uit mijn kutje gleed werd ik ook gelikt. Een lul werd in mijn mond geduwd en ik likte gretig aan dit apparaat. Nu werd ik van bed af getild en op een handdoek op de grond gelegd. Pablo pakte een fles wijn en begon steeds een beetje over me heen te gieten, zodat die andere jongens het er weer van af konden likken, totdat de fles bijna leeg was. Nu werden mijn benen wijdt uit elkaar getrokken en Pablo duwde heel voorzichtig die fles in mijn kutje. Steeds een stukje dieper tot die bij het dikste punt kwam en niet verder ging. Ondertussen pijpte ik lekker alle lullen die bij mijn mond hingen. Het kon me niet meer schelen wat ze deden, als het maar lekker was. De fles werd uit mijn kutje getrokken en ik voelde wat uit mijn kutje stromen. Dat was dus wijn, wat Pablo op likte.

Nu kreeg ik eindelijk een lul in mijn kutje geschoven. Pablo was de eerste die zijn lul naar binnen duwde en hij begon me meteen krachtig te neuken. Ondertussen voelde ik nog steeds overal handen en zat mijn mond vol met lullen. Er werd gewisseld en ik kreeg de volgende lul in mijn kutje. De lul van Pablo kreeg ik in mijn mond en ik proefde mezelf en de wijn. Dit hield dus in dat ik weer zonder condoom werd geneukt. Deze lul die ik nu in mijn kutje had was groter en ging veel dieper. Het was Silvano die me diep en eigenlijk eigenlijk wel pijnlijk neukte. Ze gingen er allemaal omstebeurt in en allemaal likte ik ze daarna weer af en allemaal hadden ze geen condoom om. Ze wilden ook anaal maar omdat ze best wel wild waren zei ik nee en gelukkig deden ze het dan ook niet. Op Pablo na, die stopte terwijl ik op mijn knieën zat hem er toch in. Dit ging gelukkig heel soepel, ondanks dat ik daar nog nooit een lul gehad had. Pablo deed het zachtjes en stukje voor stukje. Ondertussen zat mijn gezicht al onder het sperma, want Alonzo was klaar gekomen. Sebastian begon mijn kutje te vingeren terwijl Pablo mijn kontje neukte. Nu werd ik wild en duwde de lul van Pablo steeds dieper in mijn kontje en ook steeds sneller. Ik kwam voor de zoveelste keer gillend klaar en voelde het sap echt uit mijn kutje lopen. Nu voelde ik hoe mijn kontje vol werd gespoten en toen Pablo hem er uit trok liep het zo mijn kontje uit. Sebastian stopte zijn lul weer diep in mijn kutje en neukte me weer lekker in mijn kutje. Toen hij zijn lul er uit trok hield ik het niet meer en begon ik spontaan te plassen, ik plaste alles zo over de lul van Sebastian heen. Hij begon te lachen en trok zichzelf af en spoot alles over mijn buik en borsten heen.

Silvano was ondertussen al klaar gekomen in mijn mond. Alonzo ging boven me staan terwijl ik op mijn rug bij lag te komen en plaste over mijn borsten heen. Ik schrok en wilde me weg draaien maar die warme gloed over mijn tepels voelde lekker aan. Pablo stond ondertussen over mijn kutje heen te plassen en begon me daarna te likken. Ondertussen had hij weer een redelijke stijve lul gekregen en hij duwde deze weer in mijn kutje. Hij neukte me hard en met diepe stoten. Ik gilde het uit van genot en voelde nu een warme gloed mijn kutje in schieten. Hij kwam klaar in mijn kutje. Ik lag uit te rusten en de heren waren ook gaan liggen. Ik voelde het sperma uit mijn kutje lopen en genoot hiervan. Toen ben ik onder de douche gestapt en heb me helemaal gewassen. De volgende dag mijn vriend gebeld en dit allemaal verteld en hem beloofd dat als ik terug was, dat we dan een paar mensen uit zouden nodigen en hij mocht kijken hoe ik me zou laten neuken. Mandy had ook een geweldige nacht gehad en was ook flink geneukt door Lucardo en Ciro. De jongens waren en na die avond nog vijf dagen en ik heb die vijf dagen heerlijk ranzige sex gehad.

Mandy en ik hebben nu nog steeds sex met elkaar en mijn vriend heeft dit al een keer gefilmd. Ook heeft hij terwijl ik vast zat aan een stoel Mandy geneukt. Ik wist niet dat ik zo ranzig met seks kon zijn.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten