Mijn vriend vindt het fantastisch

Eigenlijk ben ik best gelukkig. 35 jaar, samenwonend. Goed figuur en een lekker seksleven. Mijn vriend is goed in bed en kan mij heerlijk bevredigen. Af en toe als ik in bad zit fantaseer ik over een trio. Niet met de bedoeling dit ook een keer echt te doen natuurlijk.

Op een avond liggen mijn vriend en ik naakt in bed. We hebben heerlijk geneukt en genieten nog na. Hij streelt mijn borst en kriebelt in mijn schaamhaarstreepje. Mijn kut is nog steeds nat van de opwinding. Het voelt lekker als hij me daar aanraakt. Dan opeens zegt hij: ‘Ik droom wel eens, dat je met een andere man neukt’. Ik schrik me wild en verklaar hem voor gek. ‘Ik ga heus niet vreemd hoor’, is mijn antwoord. ‘Nee, dat weet ik wel, maar als ik er bij ben, een soort trio. Lijkt me vreselijk opwindend’. Ik keek hem vreemd aan en ging er verder niet echt op in.

Een paar dagen later vroeg hij ineens of ik er nog over had nagedacht. Ik had geen idee wat hij bedoelde. ‘Ik weet het niet’, reageerde ik. ‘Ik heb eigenlijk genoeg aan jou.’ Het wond me echter vreselijk op, dat mijn seksfantasie misschien zou gebeuren. In bad die avond nam ik de badborstel en ik schoof de mooie ronde kunststofsteel in mijn vagina. Met mijn ene hand masseerde ik mijn klit terwijl ik me met de steel van de borstel neukte. Het voelde veel heftiger dan anders. Ik moest oppassen niet te veel geluid te maken anders hoorde mijn vriend me. In mijn gedachten zag ik die onbekende man, die me heftig nam. Hij had een prachtig figuur en kende alle plekjes van mijn lichaam. Ik kwam heerlijk klaar.

Slechts gekleed in mijn badjas ging ik naar beneden, ging gespreid op schoot van mijn vriend zitten, opende mijn badjas en duwde zijn hoofd tussen mijn borsten. Bijna direct vond zijn mond een van mijn tepels en zijn rechterhand ging naar mijn kut. Wat was dat een heerlijk gevoel. Ik was zo vreselijk geil. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en haalde zijn lul uit zijn broek. Als een professional pijpte ik hem. Steeds harder werd hij. Na een poosje merkte ik dat hij ging klaarkomen. Hij duwde mijn hoofd op zijn lul en spoot zijn sperma in mijn mond. Mijn vriend vindt het fantastisch dat ik dit doe, ik vind het minder. ‘Ik wil zien dat je het doorslikt’ zei hij. Ik opende mijn mond om te laten zien dat zijn lading in mijn mond zat. Snel slikte ik het goedje door. Hij genoot met volle teugen.

Toch begon mijn vriend enkele dagen later weer over dat hij een trio wilde. Onder de douche in de sportclub ging het gesprek daarover. Die andere man had mijn vriend gevraagd of hij wel eens een trio gedaan had. ‘Hij is van onze leeftijd en heeft een erg goed figuur’, zei mijn vriend, om me over te halen. Ik twijfelde. Moet een fantasie dat niet gewoon blijven?

De volgende avond ging mijn vriend naar zijn wekelijkse sportavond. Toen hij terugkwam, bleek hij die man al zo’n beetje gevraagd te hebben. Ik reageerde verbaasd. Hij had gevraagd hoe ik eruit zag. Mijn vriend had uitgelegd dat ik een goed figuur heb. Ongeveer 1,70 groot. Mooie stevige borsten, een strak kutje met een mooi streepje haar, lange benen en dat ik als de beste pijp. Ik was tevreden met de beschrijving. ‘Vind je het goed dat ik hem zaterdagavond uitnodig?’ zei mijn vriend. Zuchtend stemde ik in. Als ik het niet zag zitten deed ik het toch niet.

Zenuwachtig zat ik die zaterdagavond in de kamer. Mijn vriend vond me er prachtig uitzien. Ik droeg een rokje tot ruim boven mijn knie en een mooie witte blouse. Daaronder een bh waarin ik een prachtig decolleté had. Een zwarte string onder mijn rok. De man van de sportschool was een leuke vent om te zien. Hij stelde zich voor en ging zitten. Hij heette Tim. Een ietwat donkere man. We dronken wat. Tim vond met erg mooi, zei hij. Mijn hart kopte in mijn keel. Zou ik het durven, zou ik het lekker vinden?

Mijn vriend zette muziek aan en Tim vroeg me ten dans. Al snel gleden zijn handen naar mijn billen. Ik kon het niet weerstaan en liet hem zijn gang gaan. Hij schoof mijn rok omhoog en kneedde mijn naakte billen. Ik legde mijn armen over zijn schouders. Hij kuste me. Terwijl hij me aankeek knoopte hij mijn bloes los en schoof die over mijn schouders. Snel trok hij zijn shirt uit. Daarna deed hij mijn rok uit. Daar stond ik, in mijn lingerie.

Tim haalde een borst uit de bh een begon mijn tepel te zoenen. Wat wond me dat op! Ik voelde zijn hand op mijn andere borst. We tongden lekker en ik voelde hoe hij mijn andere borst ook uit mijn bh haalde. Hij speelde heerlijk met mijn borsten en ze floepten lekker naar voren toen hij mijn bh afdeed. Bewonderend kijk hij naar mijn borsten en nam ze in zijn handen. Mijn vriend stond met een camera er glimlachend naast. Nu was het tijd voor mij. Ik knoopte zijn broek los en voelde door de stof van zijn boxershort een enorme lul. Met een geile blik keek ik hem aan terwijl ik zachtjes in zijn lul kneep. De boxershort ging uit en ik zag een mooie paal, met een grote paarse eikel. Zachtjes duwde ik hem op de bank en knielde voor hem. Ik speelde wat met zijn lul en deed het gevaarte in mijn mond. Ondertussen zat mijn vriend naast hem, naakt en met een enorme stijve. Nu werd het pas echt een trio. In mijn linker hand de lul van Tim en in mijn rechter die van mijn vriend. Dan weer pijpte ik Tim en dan weer even mijn vriend.

Tim stond op en knielde achter me. Deed mijn string opzij en betaste mijn kut. Kletsnat was ik geworden. Ik voelde zijn vingers over mijn schaamlippen en zachtjes ertussen. Opgewonden moest ik stoppen de lul van mijn vriend te pijpen. Ik keek hem aan en zag dat hij net zo genoot als ik. Tim schoof twee vingers naar binnen en vingerneukte me zachtjes. Ik duwde Tim zachtjes weg. ‘Ik wil je zien als je me neemt’, zei ik en ging wijdbeens op de bank zitten. Maar Tim had eerst andere plannen. Hij kuste mijn klitje en zoog aan mijn schaamlippen. Schoof weer twee vingers naar binnen en bewerkte mijn klitje met zijn tong. Mijn vriend streelde mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels. Dit was echt het geilste dat ik ooit had meegemaakt. Met een schreeuw kwam ik klaar en kneep per ongeluk het hoofd van Tim tussen mijn benen.

Nog naschokkend van dit ongelofelijke orgasme ontspande ik me. Tim gunde me geen rust, zette zijn lul tussen mijn schaamlippen en schoof langzaam naar binnen. Ondertussen keek ik naar hem en ik zag zijn concentratie. Het was maar goed dat ik zo nat was anders had zijn lul niet naar binnen gekund. Hij neukte me geweldig. Ik ving zijn stoten op met mijn heupen. Toen hij even stopte duwde mijn vriend hem weg en voordat ik het wist neukte hij me. Tim stond te kijken terwijl hij wat dronk. ‘Draai je eens om’, zei hij. Toen werd ik op z’n hondjes door Tim en mijn vriend geneukt. Op een gegeven moment wist ik niet meer wie me nu neukte, Tim of mijn vriend. ‘Even rusten’, smeekte ik. We schonken alle drie wat in en zaten zwijgend naast elkaar op de bank, ik in het midden. Tim kuste me en streelde mijn borst. Mijn vriend had alweer een vinger bij me naar binnen. Ze gunden me geen tijd om even bij te komen.

Ik moest op mijn zij gaan liggen en Tim kwam van achter in mij. Hij streelde mijn borst en neukte me heerlijk . Ondertussen pijpte ik mijn vriend. Tim moest af en toe stoppen om te voorkomen dan hij klaarkwam. Mijn vriend nam dan dankbaar zijn plaats in en ik pijpte dan Tim. De hele avond hebben we zo ongeveer alle standjes uitgeprobeerd; staande, op de rug liggend op de keukentafel; op mijn buik liggend op de grond met een kussen onder mijn heupen. Als Tim me neukte pijpte ik mijn vriend en omgekeerd. Toen ik weer eens onderuitgezakt op de bank zat, met Tim tussen mijn benen, zei hij dat die wilde klaarkomen. Hij wilde graag ik mijn mond klaarkomen. Mijn vriend knikte en ik zei tegen hem dat het goed was.

Hij neukte me ingespannen, hield mijn heupen stevig vast en trok die telkens op het ritme naar zich toe; rimpels kwamen op zijn voorhoofd. Snel trok hij zijn lul uit mijn kut, ik ging rechtop zitten en nam zijn lul in mijn mond. Net op tijd. Met een paar kreten spoot hij mijn mond vol. Ik opende mijn mond, liet het sperma zien en slikte het snel door. Ik nam zijn lul in mijn mond en zoog het laatste restje zaad eruit. Mijn vriend had mijn benen wijd gedaan en neukte me. Heerlijk vond ik het. Een mooie lul in mijn mond en een in mijn kut. Even later spoot mijn vriend mijn kut vol. Uitgeput zaten we op de bank. Wat had ik genoten. Een fantasie, die er nu geen meer was. Ik had er geen spijt van. Tim was een geweldige minnaar en daarbij ook nog erg leuk op te zien.

Toen Tim weg ging hoopte ik stiekem hen nog eens weer te zien. Mijn vriend en ik douchten ons, dronken nog wat en gingen slapen, tenminste dat was de bedoeling. We lagen lekker lepeltje, lepeltje, naakt. Mijn vriend lag achter me en streelde zacht mijn lichaam. Met wat moeite, het licht was al uit, vond hij mijn kutje en duwde zijn lul van achteren in me. Ik protesteerde voor de vorm. Hij neukte me zachtjes, en streelde mijn borst. Na verloop van tijd vielen we beide in slaap. Ik werd nog even wakker toen zijn lul slap uit me gleed. Tevreden viel ik weer in slaap.

Waarom ik dit opstuur? Ten eerste omdat het lezen me opwindt en ten tweede hoop ik dat mijn vriendinnen dit lezen zonder dat ze vermoeden dat ik het ben.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten