Mijn vriend spuit haar kut vol.

Mijn vrouw Annie, kon elk moment naar beneden komen. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten. Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas aan en toen ze de woonkamer binnen kwam deed ze de ceintuur al los. Haar badjas viel wat open en ik zag haar bh en slipje. Het was een blauw setje en ik zag dat het slipje doorzichtig was, zo kon ik haar geschoren kutje goed zien. Toen ze voor me stond liet ze de badjas van haar schouders glijden en vroeg ze "hoe vind je het schat"? "Mooi", zei ik. "Alleen mooi"? vroeg ze verder. "Nee, ook geil", zei ik. "Dat was mijn bedoeling ook", was haar antwoord. Ze kwam nu voor me staan en draaide zich om en nu zag ik dat ze haar slipje tussen haar billen trok, ik gaf haar een klap op haar kont. "Geile meid", zei ik, "ik krijg spontaan een dikke lul van je". "Die ik straks ook wil voelen", zei ze. "Kom eens dichterbij", zei ik en toen ze voor me stond trok ik haar slipje wat omlaag en streek ik teder over haar gladde kutje heen. "Dit staat ook geil", zei ik en toen ik haar kutje kon zien zag ik dat haar schaamlippen glommen van het vocht. "Lekker geil hoor", zei ik. "Ik wil dat kutje van jou nog wel wat natter beffen, lekker geil wijf" ik voelde even en ze had inderdaad een behoorlijk natte kut.

Maar toen ging de deurbel, ik zei "ik ga wel even kijken" en Annie pakte haar badjas en trok deze snel aan, "je weet maar nooit wie het is", zei ze. Toen ik de deur opendeed stond daar mijn vriend. Remco. "Hoi", zei hij en stapte binnen zoals hij dat altijd deed. Toen wij de kamer binnenkwamen kuste hij Annie, "kom ik ongelegen"? vroeg hij. "Nee hoor", zeiden wij en hij nam plaats tegenover haar zodat hij goed zicht had op haar benen. "Ik wil je wat vragen", zei hij tegen mij. "Vraag maar", zei ik. "Ik wil je vragen of je mij zaterdag zou willen helpen om het bad uit mijn badkamer te slopen. Ik gebruik dat ding nooit en wil een andere indeling maken, dus jouw hulp kan ik goed gebruiken". "Volgens mij hebben wij zaterdag niets bijzonder te doen", zei ik "dan kom ik wel even naar je toe".

"Willen jullie een pilsje", vroeg Annie en stond op, wij hadden daar wel zin in. "Kom ik echt niet ongelegen", vroeg hij, toen Annie in de keuken was. "Nee hoor ze wilde mij een nieuw setje laten zien en daarom heeft ze haar badjas aan", zei ik. "Jammer", zei hij, "ik zou haar eigenlijk wel eens zonder badjas willen zien". Dat laatste hoorde ze niet toen ze weer de woonkamer binnen kwam, ze zette de pilsjes neer. "Ik neem zelf een portje", zei ze, "en ik zal een paar blokjes kaas snijden". "En"? vroeg Remco, "staat het haar goed dat setje"? "Niet alleen goed", zei ik, "maar ook lekker geil". Annie kwam weer de kamer binnen. "Nou proost", zei Remco, "op je setje"! "Hoe weet je dat"? vroeg ze lachend, "heeft hij het je verteld"? "Ja, wat dacht je en hij zei ik dat het nogal geil staat". "Ja, en weet je wat Remco zei, ik zou haar wel een keer zonder badjas willen zien", zei ik. "Moet hij maar even wachten", zei ze, "misschien dat ik dat nog wel een keer". Toen ze met de kaas rondging keek Remco in haar badjas. "Dat ziet er wel veelbelovend uit", zei hij, "mooi dat blauw op je blanke huid". Toen ze zag dat onze pilsjes op waren zei ze, "ik ga nog wel even wat bier halen" en toen ze terug uit de keuken kwam had ze haar badjas uitgetrokken.

"Dat ziet er inderdaad geil uit", zei Remco en hij liet zijn handen over haar kont gaan. "Draai je eens om", zei hij. Ze deed dat en "buk je eens wat" vroeg hij haar nu. Annie zette haar handen op de leuning van zijn stoel en hij pakte haar borsten die nu wat hingen. "Mag ik ze uit je bh halen"? vroeg hij. "Ik wil ze graag puur natuur zien". "Vraag het maar aan Mark", zei ze. "Mag het"? vroeg hij aan mij. "Van mij mag je alles puur natuur zien van haar". Hij haalde haar borsten tevoorschijn en zag haar dikke tepels. "Heerlijk die tieten", zei hij en trok zacht aan haar tepels. Annie kreunde toen hij er aan trok en ermee draaide. "Ik mocht alles puur natuur zien hé", zei hij tegen mij. "Je hebt het goed gehoord", zei ik. Nu haakte hij zijn vingers achter de rand van haar slipje en stroopte die omlaag, Annie liet het toe. Ze stapte uit het slipje en leunde bij Remco op zijn schouders. Hij gooide het slipje naar mij toe, "pas jij daar maar op". "Ik heb geloof ik wat anders te doen ". Ik zag dat Annie haar benen verder uit elkaar deed en zag de hand van Remco ertussen gaan en hij pakte haar vol bij haar kut. Hij drukte een paar vingers in haar kut en begon daar mee te draaien en te stoten. "Wat heb jij een heerlijk geile kut", zei hij. "Ja, en weet je wat deze kut nodig heeft"? zei ze. "Nou"? vroeg Remco. "Een heerlijke geile beurt van twee lullen en omdat die er zijn gaan wij zo naar de slaapkamer en moeten jullie mij goed te pakken nemen en nu gaan jullie ook uit de kleren".

Dat was snel gebeurd en Annie keek naar de grote paal van Remco die flink overeind stond. Wij dronken snel onze pilsjes op en Annie liep alvast naar de slaapkamer, wij keken haar geil na. "Wat een geil wijf is het", zei Remco. "Ja, en je kunt je flink uitleven met haar want ze houdt er van om hard geneukt te worden" en dat gebeurde. Ze lag al klaar op bed met haar benen uit elkaar. "Laat je kut eens goed zien", zei ik en ze deed haar benen nog verder uit elkaar. "Kom Remco, ik wil jou eerst in mijn kut voelen, oh jongens wat ben ik geil". Remco kroop tussen haar benen, plantte zijn dikke eikel tussen haar vochtige schaamlippen en stootte toe. "O wat geil, wat lekker dik is hij en wat zit je diep, ik voel je stoten, heerlijk man". En Remco ramde lekker door. "Kom hier met je lul", zei ze tegen mij en pakte die nu ook vast. "Ik wil je pijpen kom in mijn mond", wanneer ze dat doet is ze super geil en ik genoot nu. Remco kneep flink in haar borsten en Annie riep steeds dat het zo geil was. "Ga door Remco", zei ze. "Ik ga zo al komen en dan moet je doorgaan hoor. Mijn kut wordt dan heel gevoelig, maar ik wil dat beleven" en ze kwam klaar en Remco beukte flink door. "Jaaaa, ik kom", riep ze en Remco ramde flink door en even later zei hij, "ik ga je kut volspuiten slet"! "Ja doe dat! Ik ben zo geil"! En Remco spoot zijn lading diep in haar kut. "Ik voel het spuiten", zei ze, "heerlijk dat gevoel . Remco trok zijn paal uit haar kut en hij had haar echt goed vol gespoten. "Nu jij", zei hij en toen ik tussen haar benen kwam zag ik inderdaad zijn zaad uit haar kut lekken, ik schoof ik mijn lul snel naar binnen en begon haar te neuken. "Heerlijke schat van me wat ben ik geil en wat bof ik met jou dat je toelaat dat Remco mij mag neuken". "Je hebt je zin, zei ik dat wilde je toch al zo lang"? "Ja, dat is zo", bekende ze. "Nou, gelukkig was Remco thuis toen ik hem belde" en nu keek ze mij aan. Ja, ik heb hem gebeld dat hij moest komen toen jij het setje ging aantrekken en hij had wel zin om mijn geile teef te pakken nemen.

"Dan moeten wij dit vaker doen", zei ze, "alleen hij van al je vrienden mag mij neuken" en Remco wilde dat graag. "Weet je zaterdagavond, na het slopen van zijn badkamer komt hij mee om zich hier te douchen en om jou weer lekker te verwennen" en met die afspraak ging Remco later naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style