Mijn vriend en ik neuken zijn vrouw.

Frits en ik zijn al jaren goede vrienden en nadat hij getrouwd was veranderde dat ook niet. Ik kwam vaak bij hem en zijn aantrekkelijke vrouw Janny langs om samen tv te kijken of een borreltje te drinken. Janny was een uitdagende vrouw en ik zocht er niet echt iets achter toen ze ongeveer een half jaar na hun huwelijk bij mij op schoot kwam zitten.

Ze sloeg haar armen om me heen terwijl Frits grijnzend toe keek. Ze bracht haar mond naar mijn oor en fluisterde “ik wil je pijpen en met je neuken”. Dat was weer een van haar geintjes dacht ik, maar deze keer ging ze wel erg ver! Ze bezorgde me daarmee echt wel een stijve lul die tegen haar billen aan drukte.

Ik keek vlug naar Frits en hoopte maar dat hij het niet had gehoord, want anders konden Janny en hij waarschijnlijk wel een flinke ruzie krijgen. Janny ging weer rechtop zitten, keek me aan en zei tot mijn verbazing opeens hardop “ik wil je pijpen en dan wil ik dat je me in mijn kut en in mijn kont neukt en je zaad lekker in me spuit”. Geschrokken keek ik naar Frits, maar hij lachte alleen maar “Ze wil het graag met ons beiden doen en jij bent mijn beste vriend dus deel ik haar graag met je”.

Janny stond op en trok haar topje en rok uit en het bleek dat ze geen slipje droeg. Ze stond vlak voor me en ik zag een prachtig, gladgeschoren kutje, waarvan de lipjes al een beetje open stonden en ik zag dat ze een behoorlijk natte kut had. Ze maakte mijn broek open, trok hem naar beneden en daar stond ik dan met een flinke stijve lul, die ze direct in haar hand nam en ze begon me heerlijk af te trekken.

Even later liet ze zich op haar knieën zakken, nam mijn lul in haar mond en ze begon me zalig te pijpen en te likken. Haar tong draaide rondjes over mijn eikel, likte op en neer langs mijn pik en daarna nam ze hem weer diep in haar mond. Frits had zich ondertussen ook al uitgekleed en stak zijn lul van achteren in haar kut en neukte haar hard terwijl ze mij bleef pijpen.

Even later wilde Janny dat we van plaats wisselden. Frits ging op de bank zitten, Janny naast hem en ze nam zijn lul diep in haar mond. “Pijp me, jij lekkere geile meid en laat maar eens zien hoe je geil je geneukt wordt. De geile teef opende haar benen wijd en ik likte haar drijfnatte kut. Ze draaide zich op haar zij, opende haar benen en bood me haar kutje aan. Ik haalde mijn pik even tussen haar kutlippen door, zodat mijn lul nat werd van haar geil en duwde mijn lul zachtjes tegen haar kutje aan. Ik gleed langzaam naar binnen en begon haar in een traag tempo te neuken. “Neuk mijn geile vrouwtje maar hard en diep in haar natte kutje, daar wordt ze pas echt geil van” kreunde Frits. Ik neukte Janny nog in een ander standje, maar even later duwde ze me weg. “Nu wil ik twee lullen in mijn kut voelen” zei ze enthousiast.

Frits zat met een harde paal op de bank en Janny liet zich over zijn lul zakken met haar kont naar mij toe gekeerd. Hij neukte haar kut in een snel tempo tot ze zich iets oprichtte. Zijn lul gleed uit haar natte kut en ze zei tegen me “maak je lul nu nat met mijn kutsappen en dan wil ik jullie alle twee in mijn kutje”. Ik stak mijn lul in haar en maakte hem goed nat met haar kutsappen. Even later duwde ze me weg, ze pakte de lul van Frits en schoof hem in haar kut. “Nu die van jou erbij” zei ze tegen me.

Ik drukte mijn lul tegen haar spleetje boven de lul van Frits aan en gleed door alle natheid gemakkelijk in haar kutje. Frits en ik begonnen haar langzaam te neuken terwijl mijn lul ook langs die van Frits gleed. Dat was best een vreemd gevoel om zijn lul zo te voelen, maar ik werd er wel ontzettend geil van. Om zijn lul nog beter te voelen veranderde ik mijn neukritme, als hij zijn lul in haar kut stootte, haalde ik hem er juist bijna uit en andersom. Lang kon ik dit niet meer volhouden, mijn lul stond op springen en ik wilde mijn zaad in die geile spleet spuiten. Frits was me echter voor en hard stotend spoot hij een flinke lading sperma in Janny’s kut. Mijn lul werd drijfnat van zijn zaad en het werkte als een glijmiddel, waardoor mijn lul nog gemakkelijker in en uit haar gleed. Het ging allemaal zo soepel en door het zaad van Frits wat uit haar kut langs mijn lul liep kon ik het ook niet meer houden en kwam ik schokkend en hevig spuitend in haar kut klaar.

Maar Janny was nog niet tevreden. “Neuk me nu in mijn geile kont” zei Janny. Ik haalde mijn nog steeds stijve lul uit haar kut en stak hem in haar strakke kontje. De lul van Frits zat nog steeds in haar kut en was ook nog keihard. We neukten haar beiden hard en diep en het duurde niet lang voor Janny schreeuwend en schokkend klaar kwam. Even later duwde ze ons weg en onze lullen glipten uit haar kut en kont. “Ik wil dat jullie je zaad over me heen spuiten, kom in mijn mond klaar” hijgde ze naar me. Ik ging bij haar hoofd staan, ze pakte mijn lul beet en begon als een gek aan mijn lul te trekken en te likken. Het duurde dan ook maar even of ik spoot weer dikke stralen zaad, maar nu over haar gezicht en in haar mond. Frits zat op zijn knieën achter Janny en ze trok hem zo goed af dat hij een tweede lading sperma over haar kont en kut spoot.

Het bleef niet bij deze ene keer, we hadden gelukkig veel vaker een trio en experimenteerden ook veel. Frits en ik begonnen elkaar regelmatig af te trekken, onder Janny’s toeziend oog. Het werd later nog gekker, we pijpten en neukten elkaar ook nog en Janny pakte dan de eerste beschikbare lul en pijpte of neukte er lekker mee. Dat was dan zo ontzettend geil, ik zat dan bijvoorbeeld met een stijve op de bank en Frits liet zijn kont dan over mijn lul zakken en Janny klemde haar kut om de lul van Frits. Het was heerlijk om mijn sperma dan in zijn kont te spuiten en hij kwam dan ook al gauw snel in de kut van Janny. Ik wilde dan vaak dat ze voor me ging staan en dan likte ik het zaad van Frits uit haar kut.

Helaas zijn ze later geëmigreerd, ik krijg nog wel eens een mailtje met een geile foto van Janny, maar haar kutje, kontje of mondje zal ik waarschijnlijk nooit meer rond mijn lul voelen. Trouwens dat strakke kontgaatje van Frits mis ik eigenlijk ook wel.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten