Mijn vriend en collega

Mijn vriend en collega.

Dit verhaal brengt ons terug naar het verleden naar de periode dat nog niemand een computer of GSM bezat. Wij waren een jaar of vijf gehuwd, heel precies weet ik het niet meer, en onze dochter was twee a drie jaar. Andere kinderen hadden we toen nog niet. Mijn vrouw Els was 25 of 26 en had (nu nog trouwens) een fantastisch lichaam, een slanke taille en mooie stevige borsten met cupmaat 85B en een heerlijk kutje. Dus had ze er geen probleem mee om zich sexy te kleden. Meestal draagt ze korte rokjes en fijne sexy lingerie. Hoewel ik dat zelf graag zag ergerde ik me er soms in haar manier van kleden en hadden we er soms woorden over. Het maakte mij soms jaloers wanneer ik andere mannen haar zag nakijken omdat ze weer eens naar mijn zin een te kort rokje aanhad en met het kruisje van haar slipje bloot liep.

Mijn vriend en collega Henry wist dat natuurlijk ook en maakt over alles grappen, zo ook over Els haar manier van kleden, wat hij al allemaal te zien kreeg en wat hij graag nog meer zou zien.

In onze vrije tijd gingen wij soms samen vissen in Lillo, een klein fortdorpje in de Antwerpse haven dicht bij de Nederlandse grens. Op een zomeravond zaten we daar weer te vissen en regelmatig passeerde er wandelaars. Door het warme weer waren de meeste vrouwen echt zomers en licht gekleed. Doordat wij veel lager zaten dan de wandelaars kon je soms onder een kort rokje of jurkje hun slipje zien. Toen ik Henry er attent op maakte antwoordde deze dat hij veel liever naar Els keek daar deze veel meer liet zien. Hij legde in zijn uitspraak uitdrukkelijk de nadruk op veel. Op mijn vraag wat hij dan al wel gezien zou kunnen hebben antwoordde hij haar mooie sexy kanten beha, haar sexy doorzichtige kanten slipjes en niet aan de waslijn, maar terwijl ze die aanhad. Ik deed alle moeite om niet te tonen dat het mij opwond en vroeg hem wat er aan haar slipje te zien was en wanneer hij dat dan wel allemaal gezien had. Volgens hem al meerdere keren en de laatste keer was de afgelopen week toen hij even langskwam om zijn nieuwe vislijn te tonen en volgens hem zag hij toen duidelijk het spleetje en de lipjes van haar kutje.

Els had zich gebukt om cola uit de koelkast te pakken, toen zag hij haar slipje en door de kanten stof haar kutje. Even later toen ze het glas op de salontafel zette kon hij in haar bloesje haar tietjes zien. Ze had een behaatje aan die enkel haar borsten ondersteunde maar niet haar tepels bedekte. Els had meerdere BH’s in dat genre en draagt die het liefst. Het was dus best mogelijk dat hij haar tepels gezien had.. Hij zei dat hij haar mooi speelgoed vind en zou het wel zien zitten om met haar eens te rampetampen. Hij zou er graag opzitten maar ja die kans zal ik wel niet krijgen zeker, was zijn slotgedachte. Hij ging zo nog even door en daar ik er niet verder niet meer op reageerde ging het even later weer over zijn nieuwe vislijn en de slechte vangst van die dag. Het bleef enkele dagen in mijn gedachte zitten tot ik zag dat Els iets uit de koelkast nam en helemaal met haar slipje bloot stond. Ik kon duidelijk het lapje in het kruisje van haar slipje zien en de rest van de stof was helemaal doorzichtig. Je kon duidelijk haar bilspleet en een deel van haar kutspleetje zien. Dus zo had Henry haar waarschijnlijk ook gezien.

Ik vertelde Els wat Henry mij verteld had toen we zaten te vissen. Ook dat hij haar eens naakt wou zien en graag met haar zou rampetampen. Ik zei haar ook dat ik niet wist of Henry meende wat hij zij of mij gewoon aan het plagen was, hij weet dat ik nogal jaloers ben op dat punt. Els was de mening toegedaan dat het wel om te plagen kon zijn omdat ze zelf nog nooit iets had ondervonden van Henry. Hij had nog nooit iets geprobeerd bij haar hoewel hij daar al dikwijls de kans voor zou hebben gehad. Volgens haar heeft hij alleen maar een grote mond maar als het er op aan komt durft hij misschien niets meer dan alleen maar stiekem kijken. Volgens haar zouden we dat vlug weten als we willen door hem eens uit te dagen en te zien hoever hij zou durven gaan. Op mijn vraag hoe ze dat zou aanpakken en hoever zij dan wel zou durven gaan, kwam ze met het volgende idee. Om hem uit te dagen zou ze een open slipje dragen zodat ze hem haar kutje kon tonen als ze iets uit de koelkast neemt verder zou ze een behaatje aan doen die haar tepels bloot zouden laten, zodat hij in haar topje naar haar tepels kan kijken. Op hoever ze wel zou durven gaan liet ze weten dat hij minstens aan haar kutje mocht voelen, ze zou wel zien maar er zou niets gebeuren wat ik niet wou. Hieruit concludeerde ik dat ze er geen probleem mee zou hebben mocht hij verder willen gaan dan alleen kijken en voelen. Op mijn vraag of ze ook zou neuken bevestigde ze dat Henry haar wel iets deed maar het alleen zou doen als ik dat echt goed vond. Het idee dat Els er blijkbaar voor open stond liet mij niet meer los en tijdens de seks fantaseerden we meestal over hoe het zou zijn als hij haar zou beffen of neuken. Els werd er telkens veel geiler door en op een dag vertelde ze mij dat ze het wel eens wou doen met hem maar liefst met mij er bij.

Enkele weken later was er op de TV een programma over vissen en dit leek een goede aanleiding om hem eens op een drankje en hapje uit te nodigen. Els besloot een extra kort rokje en daaronder een fijn stringetje te dragen dat met moeite haar poesje bedekte. Verder zouden we wel zien hoe het zou verlopen. Ze had wat koude hapjes gemaakt en tot Henry er zou zijn in de koelkast gezet.

Toen ze even nadat hij er was de hapjes en het drinken uit de koelkast ging pakken zag ik dat hij zijn hoofd naar de keuken draaide om naar haar kontje te kijken. Tot mijn verbazing vond ik het wel geil dat hij haar zo zag staan en ik vond het zelfs jammer dat er niet meer te zien was.

Toen Els het drinken op de salontafel zette gluurde ik opvallend in haar decolleté. Ook Henry gluurde naar haar tepels. Natuurlijk hield ze Henry in het oog en vroeg ze hem of er voldoende te zien was. Henry zei met een lach op zijn gezicht van niet. Els zei dat ze moeilijk haar beha uit kon trekken omdat we dan steeds haar tieten zouden zien als ze zich iets moest bukken. Volgens Henry zou dat geen kwaad kunnen met zulke mooie borsten en voor hem was het zeker geen bezwaar. Om stoer te doen tegenover Henry vroeg ik Els haar beha uit te doen en een paar knoopjes meer van haar blouse los te maken om ons van haar heerlijke tietjes te laten genieten. Els lachte even maar ging er niet direct op in. Even later riep ze mij naar de keuken en daar vroeg ze mij of het zo goed was en liet onopgemerkt voor Henry zien dat ze geen beha meer droeg. Haar tepels priemden stijf tegen haar bloesje en waren door de dunne stof duidelijk te zien. Els wou weten of ik het werkelijk meende dat ze Henry haar borsten mocht laten zien. Op mijn “Ja doe maar en je mag ook je slipje uit doen ” wou ze weten of ze hem dan ook aan haar kutje mocht laten voelen?. Toen ik dat bevestigde deed ze haar slipje uit, gaf het aan mij en ging ze zonder verder af te wachten terug naar de woonkamer. Haar slipje was nat en rook heerlijk naar haar kutje.

Het duurde niet lang voordat Henry zag dat ze haar beha had uitgedaan en hij kreeg prompt een stijve. Els zag dat ook en deed nog een paar knoopjes van haar blouse verder open zodat haar borsten bijna helemaal bloot hingen. Henry vroeg zich hardop af waarom zulke mooie borsten altijd weg gestopt worden en vroeg Els wanneer hij de rest die ze nog verborgen hield mocht zien. Els vroeg hem welke rest hij wel bedoelde en volgens hem zat dat in haar slipje. Ze zei hem dat er in haar slipje echt niets te zien was en ze keek mij aan en zei geef het hem maar zodat hij het zelf kan zien.

Ik gooide hem het net gedragen slipje toe en zei dat hij er gerust in mocht kijken. Els gaf mij een teken om even mee te komen naar de keuken en vroeg me of ze er wel verder mee moest gaan. Op mijn vraag of ze niet meer durfde zei me dat ze heel de toestand geil vond en zin kreeg om zich te laten neuken door Henry. Ze vroeg zich hardop af of hij haar zou willen of durven neuken als ik erbij was. Zijzelf had er enorm veel zin in maar ze wou eerst van mij horen dat ik er echt geen enkel bezwaar tegen had. Ook ik werd van de gedachte dat Henry haar kut zou neuken ontzettend geil en terwijl ik met haar kutje speelde zei ik haar dat ze mocht doen waar ze zin in had en dat ik wel eens wou zien hoe ze zich zou laten neuken door hem. Er was echter een probleem Els durfde niet zomaar haar kutje te tonen en ze wist ook niet hoe ze het aan moest pakken. Daar had ik de oplossing voor. Van waar Henry zat kon je in de keuken naar de koelkast kijken. Els hoefde er maar iets uit te nemen op het ogenblik dat Henry naar de keuken keek. Ik ging naar de woonkamer en riep van daar naar Els om nog wat te drinken mee te brengen uit de koelkast. Ik hield Henry intussen in ‘t oog en zoals verwacht keek hij onmiddellijk naar de keuken in de hoop iets te zien. Els stond met haar benen licht gespreid zodat Henry haar kutje goed kon bewonderen. Normaal zijn haar lipjes volledig gesloten maar nu zag ik dat haar binnenste lipjes en haar klitje naar buiten kwamen, een teken dat Els goed heet was. Haar kutje glinsterde van haar geil. Het was duidelijk dat ze zich wou laten bekijken. Het was bij mij weten ook de eerste keer dat ze voor een andere man met haar kutje bloot stond. Ze schonk het drinken in zodat Henry nog eens naar haar stijve tepels kon kijken en ging toen naast hem op de bank zitten.

Henry kon niet meer verbergen dat hij een stijve had en Els vroeg hem terwijl ze haar hand op zijn kruis legde of hij door haar met een stijve zat. Wat dacht je anders zei Henry, met wat ik net te zien kreeg zou elke man een stijve krijgen. Nu weet ik ook niet meer hoe ik mij een houding moet geven, het was niet de bedoeling om te kijken maar ik kon mij niet bedwingen. Ik zei hem dat het geen probleem was omdat ze zich speciaal zo bukte zodat hij haar kutje goed kon bekijken. Ik stond op en ging naar Els toe en opende de rits van haar rokje en trok het naar beneden. Els zat nu volledig met haar kutje bloot en had enkel haar bloesje nog aan. Zelf deed ze nog een knoopje los waardoor haar borsten ook helemaal bloot hingen en nam Henry zijn hand en legde die op haar buik dicht bij haar venusheuveltje. Henry begreep de hint en streelde zachtjes over haar kutlipjes en ging met zijn middenvinger in haar natte kut. Els keek naar mij en toen ik goedkeurend naar haar knikte maakte ze zijn rits open en liet ze haar hand op zoek naar zijn lul in zijn gulp verdwijnen. Henry was zo geconcentreerd op haar kut dat hij niet zag dat Els verwonderd naar mij keek en mij een teken gaf dat hij een enorm dikke had. Ze maakte zijn broek volledig open zodat we hem beide goed konden zien. Dit had ik ook nog nooit gezien, van de lengte kon je zeggen een normale lul, maar met een in verhouding extreme dikte. Ze gaf mij aan dat ze deze in haar kut wilde voelen en ze begon hem alvast te pijpen. Ook Henry verplaatste zich iets zodat hij haar kut kon likken. Het was geil om te zien hoe mijn Els zich liet beffen terwijl ze zelf een vreemde pik in haar mond liet spuiten. Nadat Henry een beetje bij gekomen was en zijn lul weer begon te groeien wou Els hem in haar kut en vroeg ze hem om haar eindelijk te neuken.

Henry schoof over haar heen en ging op haar liggen. Ze nam zijn stijve pik en leidde hem vakkundig haar drijfnatte kut binnen. Henry neukte haar en zorgde ervoor dat zijn eikel telkens even uit haar kut over haar clit wreef en zachtjes weer tussen haar lippen schoof. Zo heet had ik Els nog nooit meegemaakt. Ze leek er wel gek van te worden en keer op keer duwde ze steeds heviger haar bekken naar hem toe alsof ze hem nog dieper in haar kut wilde voelen. Els hield het niet meer en kwam heftig en gillend klaar terwijl Henry haar steeds sneller doorneukte. Toen kan hij het ook niet meer ophouden, hij drukte zijn pik diep in haar kut en spoot een forse portie zaad naar binnen. Beide waren uitgeteld en ik zag hoe zijn sperma gemengd met haar geil uit haar kut sijpelde.

Voldaan kwam Els naast mij zitten. Ze vond het heerlijk dat ik haar zo ongeremd had laten neuken door Henry zijn extra dikke lul. Haar kutje was nog kledder nat toen ik mijn lul tussen haar lippen schoof en even later mijn sperma bij dat van Henry in haar buikje spoot.

Sindsdien is Henry een vaste neukvriend geworden en hij komt haar nu nog minstens een paar keer per maand neuken. Als de gelegenheid zich voordoet laat ze zich nu ook door andere mannen neuken. Een slipje draagt ze alleen nog als ze haar maandelijkse periode heeft of als ze net haar kut vol heeft laten spuiten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb