Mijn vent zag Abraham

Mijn vent zag Abraham.

Ik heb er lang over gedacht wat ik nou eens kon doen om mijn mannetje te verrassen met zijn 50ste verjaardag. Helaas door allerlei verwikkelingen besloten we om het toch maar “gewoon” thuis te vieren. Een hoop werk natuurlijk maar het bleek een groot succes. 75 mensen waren uitgenodigd en die zijn eigenlijk allemaal gekomen.

Het speelde zich op een warme zaterdagavond af en dus konden we gelukkig gebruik maken van de tuin.

Halverwege de avond stond het zweet op mijn rug van al het geregel, hapjes rondbrengen enz. Toen om een uur of half een het merendeel van de mensen was verdwenen besloot ik mijzelf even een beetje op te frissen. Andere kleren aan en een schoon slipje. Tot mijn verbazing bleek mijn slipje niet alleen nat van het zweet maar mijn kruisje was ook nat, maar echt geil voelde ik me niet….toch ?! Ik deed even nog een lekker luchtje op, lippenstift bijwerken en een lekkere luchtige jurk tot over mijn knieën en …. geen ondergoed. Lekker ! Druk doende vroeg ik mij af hoe ik nou in vredesnaam aan een nat kruis kon komen. En het was geen zweet, het was gewoon geil. Plotseling schoot er een van de spaarzame gesprekken in mijn hoofd die ik had kunnen voeren die avond. Het was met een buurvrouw geweest die pas een verrassingsweekend had gekregen van haar vriend. Ze hadden een super-de-luxe hotel geboekt in Antwerpen. Dat was eigenlijk ontstaan omdat het niet zo lekker liep met hun relatie. Een van die punten was de seks. Zij was een beetje uitgekeken op de recht toe recht aan seks met hem en ze hadden afgesproken om elkaars diepste wensen op sexgebied te delen en waar mogelijk ook uit te voeren. De wens van haar was toen om eens paar andere pikken te mogen neuken. Ik vond hen altijd een beetje een burgerlijk stel, zo’n huisje-boompje-beestje stel. Totdat ik van de zomer op hun katten moest passen en er eentje naar boven glipte in hun slaapkamer. Als de eerste de beste perverseling heb ik toen stiekem in hun lades gekeken. Tot mijn opperste verbazing lag er een hele la vol met sexy kleding en speeltjes. Zo burgerlijk waren ze dus ook weer niet….. Nou ja, uitvoerig vertelde ze over haar weekend. Het was top geweest. Het hotel was prachtig, direct bij de Grote Markt. Ze hadden heerlijk gegeten en waren uitgegaan en ze had hartstikke leuke mannen ontmoet, maar ja ze was natuurlijk met hem. En Jerryl, haar man (Surinamer van geboorte) had steeds aan haar gevraagd als ze met een man gesproken had of ze daar wel iets mee had willen ondernemen. En ja soms had ze hem wel beter leren kennen, maar verder had ze eigenlijk niet gedacht en zeker niet aan dat gesprek over die sexwensen Dat zouden ze oppakken als ze weer thuis waren. Ondertussen had Jerryl dus aan die mannen gevraagd of ze beschikbaar waren later die avond in hun hotelkamer en had ze hun kamernummer doorgegeven en een tijdstip dat ze aan moesten kloppen.

Mijn buurvrouw was dus lichtelijk aangeschoten en volgens haarzelf behoorlijk geil weer teruggekomen in de kamer om half twee ’s nachts en had net haar kleren uitgedaan om het verplichte nummertje met Jerryl af te werken. Ze had de lingerie aangetrokken die hij eerder voor haar had gekocht. Een beha met halve cups die haar borsten wel ondersteunden maar haar tepels vrijliet en een slipje met open kruisje, jarretels en netkousen toen er werd geklopt. “Wie is er nou zo gestoord om nu nog te kloppen hier ?” bracht ze in opperste verbazing uit. Maar Jerryl lag al bloot in bed en kon dus niet open doen. Mijn buurvrouw deed dus snel een kamerjas aan en opende de deur. Zag ze vervolgens 2 van de leuke gasten staan waar ze zojuist mee had staan borrelen. En daar verderop stapte no. 3 uit de lift. 

Mijn buurvrouw vertelde het allemaal heel openhartig en ik moet zeggen, het wond me behoorlijk op.

Na van de eerste schrik te zijn bekomen stonden er dus 4 jonge mannen in de kamer met een roos en een…. begerige blik naar haar want dat was ze in het vooruitzicht gesteld.

Jerryl had van een afstandje lekker toegekeken hoe zijn vrouw Marlies heerlijk werd verwend door deze 4 mannen.

Marlies begon alweer te blozen toen ze erover vertelde. Dat ze paradeerde in de kamer met haar lingerie aan, voorover boog en zichzelf vingerde op de stoel. Dat was blijkbaar zo geil giechelde ze dat een van de mannen zich niet meer kon beheersen en zijn stijve lul zo in haar doos schoof. Jerryl had een lekkere Surinaamse lul vertelde ze me fluisterend, maar deze was dikker. Ze werd een beetje opgerekt en dat was heel lekker. Ze had de andere lullen ook verwend met haar mond en handen en toen de eerste lading zaad in haar kut werd gespoten stond de 2e al klaar om het over te nemen. Ze was inmiddels op het bed beland waar Jerryl schijnbaar achteloos met zijn lul lag te spelen en Marlies nu door de 2e man van zaad werd voorzien. Door zijn stoten kwam het meeste zaad mee naar buiten op het bed en maakte natte plekken. Maar van slapen was toch niet veel gekomen giechelde ze verder.

Ik vond het verbijsterend om te horen en supergeil, maar zag het mezelf niet zo snel doen. Door vreemde mannen geneukt worden en dan nog meerdere ook. Maar dat warme zaad dat met kracht in je geile kut wordt gespoten dat is wel waanzinnig.

Marlies praatte ondertussen rustig door. Dat ze het zaad van nr. 3 over haar borsten wilde hebben. “Heb je dat wel eens gevoeld ?” zei ze en ze pakte mijn arm stevig beet. “Als zo’n geile gozer van die warme kwakjes zaad op je tieten laat neerkomen en dat lekker uitsmeert over je nipples, daar wordt je geil van joh, en met dat zaad dat uit je kutje loopt daar moet je je clit mee masseren. Dat is veel lekkerder dan spuug of geil van jezelf. Het is zo lekker veel !”.

Marlies raakte in vervoering en ik hing aan haar lippen maar in de verte hoorde ik de PING ! van de oven want een nieuwe lading hapjes was klaar. We zouden zo verder praten maar dat kwam er dus niet van en ze moest later werken en was dus snel verdwenen, maar we zouden snel een afspraak maken !! Jeetje wat een geil wijf is dat zeg, die Marlies ! Daar had ik dus mijn natte kutje door gekregen.

Na mijzelf omgekleed te hebben en weer beneden gekomen zag ik dat de overgebleven gasten nog uit zo’n 15 mensen bestond. Helaas was het merendeel man en slechts 3 vrouwen, buurtjes van iets verderop. De rest van de groep bestond uit vrienden uit zijn studietijd en zijn voetbalteam. Ja hij voetbalt nog J. Tenminste als je het zo wilt noemen, maar ja ze hebben lol en dat is ook belangrijk. Al mijmerend liep ik redelijk relaxed de tuin in. Iedereen kon zichzelf verder bedruipen en ik kon hierdoor ook eindelijk een beetje ontspannen. 

Net voorbij het groepje met de voetballers word ik ineens van achteren vastgepakt door de aanvoerder van het team, Hans. Hans is een boom van een vent met z’n 1,95 en 110 kg. En hij heeft net zo’n grote bek. Goedbedoeld maar ietsje minder zou soms ook wel kunnen. Met zijn ene arm vlak onder mijn borsten omvatte hij mijn hele borstkas en met zijn andere hand…. greep hij vol in mijn kruis. Ik kon geen kant op en schrok me rot. Loskomen lukte me niet en zijn hand kreeg ik niet uit mijn kruis. “Even de gastvrouw bedanken voor haar goede zorgen” Bralde hij net hard genoeg dat het groepje het ook hoorde.

Geamuseerd keken ze op, waaronder ook mijn eigen man Bram. Hij zag me staan en ondernam niets wat ik hem op dat moment bijzonder kwalijk nam.

Bram hield zijn vingers in mijn kruis niet stil en door de stof heen drukte zijn vinger tussen mijn lippen. Ruw maar niet te hard. Verdomme ik was daar al gevoelig en de tintelingen trokken verder door naar mijn onderbuik. “Hee, laat me los” bracht ik uit, maar het kwam veel te slapjes uit mijn mond. Het punt is dat ik geen stennis wilde veroorzaken. Hans had gedronken, net als de rest en ik besloot het maar een beetje mee te spelen. Tenminste als het niet te ver ging allemaal en die grens was nu al wel overschreden. Mijn Bram zag de hand van Hans tussen mijn benen zitten maar deed verder niks. Hij keek een beetje benepen maar vond het volgens mij allemaal ook wel mooi. Daarbij durfden die gasten uit dat team ook niet veel tegen Hans te zeggen want hij gaf ze regelmatig een grote bek terug, Bram inclusief. Ik had daar schijt aan maar nogmaals ik wilde een heerlijke avond niet zo laten eindigen.

Hans vatte mijn aarzelende handelingen op als stimulans en gesteund door zijn ploeggenoten met de mededeling : “Nu heb je ook iets lekkers onder handen” zette hij door. Hij kroop met zijn hand hoger en omvatte mijn borst die zonder BH en in deze stoffen jurk een makkelijk “slachtoffer” was. Hij kneedde mijn tiet totdat zijn vingers bij mijn tepel waren en er stevig in kneep. Verdomme hij wist precies hoe hij mij op moest naaien en ik was bang dat de natte plek in mijn kruis groter en groter zou worden. Godzijdank was het een zwarte jurk en zou het niet zichtbaar zijn. Zijn andere hand trok aan de stof van de jurk en stroopte steeds een paar centimeter op zonder zijn greep op mij te verslappen. Langzaam schoof de stof omhoog die nu al ruim boven mijn knieën zat. In een verlammende gedachte besefte ik dat als hij bij mijn poes zou komen zonder broekje, het hek helemaal van de dam zou zijn. Ik wierp nog een vertwijfelde blik naar Bram die sussend terugkeek met zo’n blik van ‘zo’n vaart loopt het niet’. Nou die haalt zijn 51e niet !!

Hans knabbelde aan mijn oorlel en vertelde me zo zacht dat alleen ik het kon horen “Ik ga je neuken, hier in de tuin. Mijn 20 centimeter schuif ik helemaal in je kut.” Ik nam hem niet echt serieus met al die mensen om ons heen.

Ik probeerde nogmaals los te komen maar dat lukte voor geen meter.

Ook andere gasten mengden zich in ons groepje. Zo moeilijk was dat niet want de tuin is niet supergroot. De mannen vonden het wel amusant en keken met spanning naar wat komen ging. Mijn Bram inclusief !!!!

Hans stroopte ondertussen rustig door. Hij wist dat als hij los liet ik weg zou zijn, maar ik voelde dat hij deze kans niet zou laten lopen. Hij had al vaker wat geprobeerd. Maar het was meestal onschuldig. Per ongeluk een kus op mijn mond of mij kussen en zijn pik tegen me aan duwen, maar ik gaf dan geen reactie en dan hield hij weer op. Nu was het anders. Mijn jurk zat halverwege mijn dij en slechts luttele centimeters bedekten mijn kutje. Iedereen zou een zwarte broek verwachten of iets dergelijks, maar wat ze werkelijk zouden zien was een mooi glad geschoren, drijfnat poesje. Shit, Shit.

Hans had inmiddels de halsopening van mijn jurk ontdekt. Hij gleed erin en pakte mijn tiet opnieuw maar nu op mijn huid. Het werd stiller in de tuin. De opmerkingen stopten en Iedereen wist dat hier wat stond te gebeuren… behalve als Bram zou ingrijpen. Maar Bram stond erbij en keek er naar. Hij had duidelijk veel te veel op en kneep opzichtig in zijn kruis. Verdomme hij genoot ervan. Hij genoot er van dat zijn vrouw werd gepakt. Toen ging bij mij wel een beetje een knop om denk ik achteraf.

Hans had de zoom van de jurk bereikt. Met zijn middelvinger kroop hij onder de stof langs mijn dijbeen omhoog. Nog steeds was er niets te zien omdat ik mijn benen bij elkaar had. Maar een plotselinge, kleine ruk naar achteren deed mij wankelen en om niet te vallen verplaatste ik mijn linkerbeen iets. Genoeg voor Hans om met zijn hand tussen mijn benen te duiken en mijn gladde poesje te tonen aan de inmiddels voltallige groep. Hij glipte weer opnieuw tussen mijn gezwollen lippen, over mijn clit zo mijn gaatje in. Hij trok met zijn ene hand mijn tiet uit mijn jurk die eenvoudig meegaf. Ik vervloekte mijn keuze voor de jurk inmiddels. Een goedkeurend gemompel steeg op uit de groep en ze vormden een kring om ons heen, de vrouwen inclusief verdomme.

Zijn middelvinger verdween een flink stuk in mijn natte vagina en het voelde heerlijk. Hij pompte een paar keer in en uit en sopte zijn vinger lekker nat. Daarna haalde hij hem tergend langzaam uit mijn doos en schoof hem over mijn stijve clit. Het was dat hij me vasthield anders hadden mijn benen mij niet meer kunnen dragen. Hij begon mijn clit stevig, maar o zo lekker te masseren en ik hing zo’n beetje in zijn armen. Van tegenstribbelen was geen sprake meer. Ik wilde wel maar had er simpelweg de kracht niet meer voor en de geilheid kreeg de overhand. Ook het feit dat Bram toekeek maakte me nog geiler. Gewoon door de kwaadheid focuste ik mij nog meer op mijn geile belager. Hij wilde me, nou hij kon me nu krijgen !!

Het groepje begon te joelen en wilde meer. Drank had overvloedig gevloeid en zelfs de vrouwen begonnen een beetje mee te doen.

Terence trent D’arby begon op de achtergrond aan zijn fantastische song Sign your name across my heart I want you to be my baby…. en de vrouwen begonnen geil te dansen. Handen langs en over hun borsten. Maar Hans liet zich niet afleiden. Hij rolde mijn tepel door zijn vingers en ik kon mij niet heugen dat ze ooit zo dik en groot waren. Ik hield zelf mijn jurk omhoog zodat Hans zich volledig kon richten op het masseren van mijn poes. Er gingen broeken en ritsen los en stijve snikkels kwamen naar voren. Het werd een geile boel. Mijn Brammetje stond er bij en keek er naar. De andere (buur)vrouwen hadden hun BH’s uitgedaan en lieten zich betasten. Volgens mij waren hun mannen thuis al hun roes aan het uitslapen. Als dat maar goed ging dacht ik nog.

Hans kon het niet langer houden. Hij was de enige die nog al zijn kleren aanhad en ik verdomde het om hem te helpen. Hij vleide me op de loungebank in de kussens en ik keek toe hoe hij zich snel ontdeed van zijn kleding. Hij dook tussen mijn benen, had totaal geen oog voor Bram die hij straal voorbij liep met zijn lul in de aanslag. Hij wipte lekker op en neer. Hans maakte mijn gleuf nog natter. Zijn warme tong gleed keer op keer over mijn clit. Soms zakte hij wat af en gleed hij zo diep mogelijk in mijn wijd geopende kutje. Ik probeerde mijn benen zo wijd mogelijk te spreiden zodat hij er diep in kon. Lekker !!! Het puntje van zijn tong ging zo verdomd lekker over dat sponsje. AARRGGHHH Het was net een klein pikkie.

Vanuit mijn ooghoek zag ik mijn directe buren die al een tijdje naar huis waren vanuit hun slaapkamerraam naar ons kijken. Het was donker bij hun in de kamer maar in de gang brandde licht en daardoor kon ik toch wel haarfijn vaststellen dat de buurman achter zijn vrouw ging staan, iets door zijn benen zakte en heerlijk bij zijn vrouw naar binnen schoof. In de waan dat ze toch niet te zien waren greep hij haar BH en trok hem naar beneden waardoor haar naakte prammen tegen de ruit geplakt zaten. Ik zag haar dikke tepels tegen het glas bewegen.

Inmiddels had Terence plaats gemaakt voor James Brown met zijn Sexbom. Heel toepasselijke nummers….. And baby you can turn me on . You know what you’re doing to me don’t you.

Hans was opgestaan en zijn snikkel wees dreigend naar me, hij zakte op zijn knieën in het gras. Hij haalde zijn paarse eikel een paar keer door mijn gleuf om wat geil op te halen. Bijna gleed hij als vanzelf in mijn gapende kut, maar hij haalde hem nog even heerlijk een paar keer over mijn clit. OEHH, die warme pik over mijn verhitte knopje, AAHHH dat moet ie niet te vaak doen. Telepathie want hij schoof zijn staaf nu langzaam in mijn grotje en dat ging echt niet vanzelf. De lul van Bram was wel wat kleiner merkte ik en ik werd heerlijk gevuld. Langzaam begon hij me te palen. OOHH God wat was dat lekker. Heerlijk die staaf in en uit mijn gleuf.

In de tuin was het behoorlijk onrustig. De dames waren niet verder gegaan met uitkleden zag ik tot mijn spijt. Ik had een complete orgie wel leuk gevonden als afsluiter. Slechts een buurvrouw lag verderop met een voetballer te vozen, maar die was niet getrouwd. De andere twee trokken schielijk hun blouse weer aan en keken geil toe. De ene, een jong ding nog die pas hier was komen wonen zat zich wel lekker te vingeren, verlekkerd naar ons kijkend.

Mijn Bram kon zijn ogen niet van ons afhouden. Zijn ogen half van de drank en zijn lul halfstijf in zijn hand zag hij er niet op z’n voordeligst uit Ik was ongetwijfeld in lachen uitgebarsten als ik niet zo heerlijk werd geneukt door Hans. Hij maakte er werk van dat moest ik zeggen. Hij trok zich terug en draaide me om zodat hij tegen mijn kontje aankeek. Ik deed snel mijn jurk uit zodat ik nu helemaal naakt in de tuin stond. Ik boog me wat voorover en stak mijn reet in de lucht en met een grom dook Hans opnieuw op me, maar nu alleen met zijn heerlijke lul. Met een harde AAHHH schoof hij zijn forse erectie in 1x in mijn gleuf en ik sloot eerbiedig mijn ogen voor zoveel lekkers. Wat kon die vent heerlijk neuken, niet te hard niet te zacht maar stevig, diep en goddelijk.

Schuin boven mij had de buurman de tieten van zijn vrouw stevig vast. Als ik me wat focuste in het schemer kon ik zijn heupen heen en weer zien gaan tegen de reet van zijn vrouw. Daar had ik een foto van moeten hebben. Zondags naar de kerk en nu stiekem staan te neuken daar boven.

Het was ze gegund daar niet van.

De jonge buurvrouw kwam heftig klaar. Haar tieten werden gemasseerd door een moedige buurman die zijn kans schoon zag en ongetwijfeld hoopte op meer straks. Ze scheen het niet erg te vinden. Met haar hand in haar open geritste broek was ze wild bezig en haar OO|HHHs en AAHHHs klonken boven alles uit.

Hans leek het ook niet lang meer vol te houden en het was tijd voor mij om het initiatief te nemen. Ik schoof hem uit mijn kutje en voor hij verbaasd kon reageren dirigeerde ik hem op de bank. Zittend op zijn rug met zijn snikkel naar boven ging ik wijdbeens boven hem staan. Zijn pik liet ik zo langzaam in mijn wijd geopende kut verdwijnen. Met een grijns naar Bram die zich nu stevig aan het afrukken was begon ik te bewegen. Ik liet me tot op zijn ballen zakken en weer terug tot aan zijn eikel. Net voordat ie er uit zou glippen nam ik weer volledig bezit van hem. Ik gaf Bram een seintje dat hij moest stoppen met afrukken. Dat ik heerlijk werd genaaid door een andere vent wilde nog niet zeggen dat hij zijn zaad mocht verspillen. Hans begon harder te kreunen en ik had geen medelijden. Met zijn handen om mijn heupen hielp hij wat mee en steeds duwde hij me met kracht over zijn pik. Ik werd werkelijk bijna letterlijk aan zijn lul geregen. Tot op het moment dat hij mij stevig zittend op zijn lul vasthield en ik zijn pik voelde klaarkomen. Ik voelde zijn pik intrekken en uitzetten. En bij het uitzetten kwam er een warm goedje mee in mijn kut. Daarna begonnen we weer een beetje te neuken. Zaad kroop langs zijn pik omlaag en droop via zijn ballen op het gras tot ie wat slapper werd en langzaam mijn kutje ontglipte. Ik ging snel zitten om zijn zaad binnen te houden, wenkte mijn Bram en wilde met hem samen klaarkomen.

Dankbaar wierp mijn Brammetje zich tussen mijn benen en pompte zijn stijve lul pardoes in het zaad van Hans die geamuseerd naast me lag. Bram had niet veel nodig. Hij had al wel 4x klaar kunnen komen zo geil vond ie alles. Met het zaad van Hans masseerde ik mijn clit en voelde ik mijn orgasme naderen. Het trok via mijn benen omhoog naar mijn kut en in mijn buik. Terwijl Bram zijn zaad in mijn kut en tegen mijn overgevoelige clit aan spoot werd ik overdonderd door een waanzinnig orgasme. Geneukt te worden door een vreemde vent met een heerlijke leuter was waanzinnig geil. Zijn grote hoeveelheid zaad in mijn kut te krijgen was nog geiler en nu met mijn eigen Bram kwam de ontlading als een tsunami over mij heen.. Mijn hele kut was kleddernat van het zaad en het droop met slierten uit mijn kut. De buren boven waren verdwenen. De buurvrouw zeker ook met een volgespoten kut. Haha.

Onderuit liggend op de loungebank keek ik rond en zag ik de ene buurvrouw op z’n hondjes genomen worden door haar buurman. Gaaf vond ik dat. De jonge buurvrouw had zich zo goed en kwaad als het kon gefatsoeneerd en had haar buurman geen kans meer gegeven, maar als troostprijs werd hij nu wel heerlijk door haar gepijpt. Ze zal gedacht hebben dat pijpen geen neuken was en ze kreeg zijn zaad vol in haar gezicht gespoten. De arme man was waarschijnlijk nog nooit gepijpt.

Daar verderop stonden nog wat mannen schijnheilig te praten. Hun kleding half aan, half uit. Ik wenkte ze. Mijn Bram keek verschrikt op. Ik wees op de een z’n broek en wipte met mijn vinger naar beneden. Uit dat ding ! Hij begreep het en gehoorzaamde onmiddellijk. Ik wees opnieuw naar hem en naar zijn lul die zo’n beetje half stijf daar hing. Ik wees naar mijn kut en hij begreep wat hem te doen stond. Hij rukte hem stijf en schoof hem door het vele zaad bij mij naar binnen. Ik had zoveel mogelijk zaad vastgehouden. Ik wordt daar botergeil van als dat zaad langzaam een weg naar buiten probeert te vinden. Ik knijp dan mijn kutspieren samen en kriebelend over mijn spleet en lippen loopt het dan toch beetje bij beetje naar buiten. Daar kan ik gewoon van klaarkomen.

De ploeggenoot van Bram, Jan heette die geloof ik, was de koning te rijk. Hij had nooit verwacht dat hij mij ook mocht neuken, maar ik was geil van het zaad en ik wilde meer, smeerde wat over mijn buik en begon weer opnieuw heel voorzichtig mijn vinger mijn clitje te masseren.

Jan had helaas niet veel tijd nodig. Aan de gelukzalige ogen van hem te zien kwam hij snel klaar en vlak daarna loosde hij zijn zaad heerlijk in mijn doos. Dikke klodders dropen over mijn lippen naar buiten en zo werd ik door nog 3 voetballers en een buurman heerlijk van zaad voorzien.

De mannen dropen af. Het was inmiddels ruim drie uur geworden en ik was op de loungebank in slaap gevallen. Het was die nacht nog ruim 20 graden buiten. Bram had me laten liggen en ik werd vroeg die morgen wakker. Het eerste dat ik voelde waren de korsten gedroogd zaad op mijn buik en kut.

Maar in mijn kutje zat nog heerlijk warm zaad waarmee ik mijzelf heerlijk klaar gevingerd heb. En als ik mij niet vergis stond mijn buurman boven in zijn zondagse pak zich af te rukken….haha.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb