Mijn twee mannen.

Het was een zwoele zomeravond en ik zat met mijn vriend Ruud op een terrasje. De zon verwarmde mijn gezicht en verhitte mijn gitzwarte bloesje. ‘Kut’ dacht ik. Mijn tepels worden al stijf, ik ben nu al bloedheet en de avond moet nog beginnen. Gelukkig heb ik mijn minirokje aan, ik doe gewoon mijn beentjes wat wijder dan koelt de avondbries vanzelf wel mijn kutje. Ruud ziet dat ik wat rare bewegingen maak, lacht ondeugend maar schenkt er verder geen aandacht aan. Gelukkig, ik zit nu even lekker te genieten en heb geen zin in een opmerking waar ik me weer moet uitlullen.

Mijn vriend bestelt nog een witte wijn voor me, hij snapt precies waar ik van kan genieten. Een wijntje, leuke mensen om me heen. “He, daar loopt Otto” zegt hij opeens. Hij had me wel eens verteld dat hij wel vaker seks heeft gehad met twee mannen en een vrouw en dat hij me daar op een zomeravond wel eens mee zou verrassen. ‘Zou dit hem zijn’ dacht ik. Hij heeft dezelfde lieve leuke uitstraling als Ruud dus die twee zijn wel aan elkaar gewaagd. Otto komt dichterbij en stelt zich voor. We kletsen wat over deze fantastische dag. ‘Jee, wat een leuke jongen’ dacht ik, grappig, onderhoudend en dat lange haar. Heerlijk, daar zou ik wel eens met mijn vingers doorheen willen woelen. Otto houdt ook wel van een borrel en besteld het ene na het andere drankje. ‘Jezus’ dacht ik ‘het lijkt wel of ze steeds dichter tegen me aan komen zitten die twee mannen van me. Twee mannen van me?’ Ik schaam me van binnen over deze ondeugende gedachte. Zou het door de alcohol komen of vind ik de gedachte dat ze allebei zo dicht tegen me aan zitten zo opwindend.

De avond vordert en de zon gaat bijna onder, ik voel mijn blanke huidje verbranden in de zon. ‘Jezus, ik moet echt even mijn huid af laten koelen’ dacht ik. Want zo trek ik het niet meer. Bodylotion, ijs een koude douche het maakt me niet uit. Mijn huidje brand en mijn lichaam hunkert naar verkoeling. Dan vraagt Otto of we nog wat bij hem komen drinken. Hij woont hier om de hoek midden in het centrum. Ahh, verkoeling in zijn huis. Ik sta op en val half om. Pfff, die zon heeft me te grazen genomen zeg, gelukkig vangen ‘mijn’ mannen me meteen op. Godver, ik kan niet meer lopen. De combinatie van wijn en hitte heeft me afhankelijk van ze gemaakt. Ik geef ze allebei een voor een mijn hand. O jee, wat doe ik nou, ik ken die Otto amper en Ruud ziet dat ik ook zijn hand stevig vastpak. Ruud lacht lief naar me en draait onze handen triomfantelijk in de lucht in. Oh gelukkig, hij vindt het goed. Lachend en dollend lopen we over straat op weg naar Otto’s huis.

Otto opent tergend langzaam de deur. Ik zie een steile trap omhoog. “Moet ik daar omhoog” zeg ik. “Ja, een lift is er niet” lacht Otto. “We helpen je wel” zegt Ruud en we willen gezamenlijk de trap oplopen. “Dat gaat niet lukken” zeg ik. Ruud gaat achter me staan en duwt me met zijn handen onder mijn rokje de trap op. Otto voelt het gebaar en slaat zijn arm over mijn rug net onder mijn borsten. Shit twee handen onder mijn rokje en zijn arm die per ongeluk langs mijn borsten glijd. Wat een heerlijk gevoel, ik hoop dat deze avond nooit meer eindigt. Eindelijk boven, ik ga naast Ruud zitten op Otto’s bank en hij legt zijn hand op mijn been terwijl Otto nog een drankje inschenkt. “Heb je misschien wat ijs Otto, want mijn nek is helemaal verbrand door de zon” vraag ik. Otto springt op en komt terug met een hand vol ijs. Ik pak een paar ijsblokjes uit zijn hand en laat ze langzaam over mijn nek glijden. Oh wat lekker. ‘Ik zou mijn kutje er ook wel even mee af willen koelen’ dacht ik. Op dat moment glijden er een paar ijsblokjes uit Otto zijn hand en vallen zo via de binnenkant van mijn been en mijn rokje op de grond. Ruud haast zich de blokjes op te pakken en ontmoet daar Otto’s hand. Geschrokken van elkaar schieten hun handen omhoog waar ze de onderkant van mijn billetjes treffen.

We schieten alle drie in de lach en Ruud slaat plagend om mijn billen. “Ja, zouden die ijsblokjes zomaar tussen je beentjes door richting je vulkaantje zijn gegleden”zegt hij met een brede glimlach. “Nou die vulkaan heeft geen schijn van kans, die wordt meteen gedoofd door die ijsblokjes” is mijn reactie. Ik val achterover van het lachen met mijn benen een beetje wijd en Ruud begint me meteen hartstochtelijk te zoenen. Ik zie in mijn ooghoeken Otto tegenover me staan. Hij kijkt me lief en vriendelijk aan. Ik beantwoord zijn blik met een glimlach. Ik stop even met zoenen en daardoor draait Ruud zich richting Otto kijkende wat er aan de hand is. Otto begrijpt de hint en gaat naast ons zitten terwijl Ruud alweer zijn heerlijke tong in mijn mondje laat glijden en ik mijn zwoele lippen langs de zijne laat rollen. Zoals Ruud eerder zijn hand op mijn knieën legde, zo leg ik op mijn beurt nu mijn hand op Otto’s been. Zachtjes streelt hij mijn hand en ik voel het genot van twee heerlijke relaxte lieve mannen die hier helemaal alleen voor mij zijn. Langzaam laat ik mijn hand richting de binnenkant van Otto zijn broek glijden. ’Kan ik dit wel maken en hoe zou Otto reageren? Maar vooral wat doet Ruud?.Fuck it, dit is mijn avond en dit is natuurlijk het geschenk van Ruud speciaal voor mij.’

Ik voel Ruud’s lippen zuigend en likkend in mijn nek, ohh, ohh, wat lekker! Terwijl ik verder afzak richting Otto zijn kruis. Ik voel een bobbel die steeds verder groeit. Otto woelt met zijn handen rustig door mijn haar en ik trek lichtjes aan de zijne. Ruud zijn handen gaan richting de knoopjes van mijn blouse en ik voel mijn blote huid rustig naar buiten komen, snakkend naar adem en genietend van de verkoeling. Mijn andere hand gaat richting Ruud zijn pik en ik voel dat die ondertussen ook lekker hard is geworden. Snel duw ik mijn hand in zijn broek en zijn knoopjes schieten spontaan los. Ik kijk langs zijn lichaam naar beneden en zie zijn eikel naar buiten steken. ‘Zo’ dacht ik, die hoort tegen mijn kutje aan te drukken. Het lijkt wel of Ruud mijn gedachten kan lezen want zijn lichaam schiet omhoog en hij duwt zijn heupen tegen mijn lichaam. Mijn minirokje rolt als vanzelf op en ik voel zijn geopende broek en warme eikel tegen mijn kleine nu te strak zittende stringetje aan drukken. Ruud en ik beginnen te kreunen en we zoenen elkaar heftiger terwijl we elkaars handen treffen tussen onze benen, waar zijn pik en mijn geile kutje slechts worden gescheiden door mijn snel natter wordende slipje. Mijn hand glijd langs de schacht van Ruud zijn lul en ik begin zijn ballen te strelen. Ruud drukt zijn hele handpalm hard tegen mijn nu kletsnatte kutje aan. Ik voel al het bloed uit mijn lichaam naar mijn benen stromen. Onze handen zijn overal en we beginnen te zweten. Van achter mijn hoofd voel ik twee handen van boven langs over mijn borsten glijden, waar ze onder mijn tepels stoppen zich omdraaien en via mijn tepels waar naar boven gaan. Wat een heerlijke massage, wat doet Otto dat lekker. Twee paar handen over mijn hele lichaam. Fantastisch en wat geil...

Mijn borsten zwellen op en mijn tepels schieten de lucht in. Mijn borsten zijn nog nooit zo hard geweest. Als dank duik ik met mijn hand in Otto’s broek en begin ik hem heftig af te trekken. Otto gaat steeds sneller met zijn handen over mijn borsten waarbij hij steeds subtiel mijn harde tepels raakt. Ik kreun en ik kreun en Ruud duwt hard twee vingers diep bij me naar binnen. “Oh my god, ik kan niet meer, stop, stop, ik wil nog niet klaar komen” schreeuw ik. We laten elkaar allemaal heel even los. Ruud trekt snel mijn minirokje over mijn heupen naar beneden. Het gaat zo strak en tergend langzaam dat hij harder trekt en mijn slipje gelijktijdig meetrekt. Daar lig ik dan half naakt op de bank met mijn blote geschoren kutje en twee mannen die zich meteen weer op me storten. Ik ruk Ruud zijn broek van zijn kont en zie zijn slanke heupen en strakke buikje mijn kant op bewegen met zijn hand richt hij zijn pik tussen mijn benen en ramt hij in een keer zijn harde pik mijn natte bloedgeile hete kutje in. Ik schreeuw het uit van genot en begin snel mijn klitje te vingeren, terwijl Ruud half boven me hangt en hard zijn lul in en uit mijn kutje laat gaan. Otto begint steeds harder te hijgen als ik in de opwinding en totale overgave aan deze twee lekkere mannen keihard aan zijn lul trek. Ruud pakt me bij mijn billen en legt me geheel op de bank. Zijn hand daalt af richting mijn kontje terwijl zijn andere hand door mijn haar woelt. Ik voel een lichte druk op mijn kontgaatje en schrik een beetje, want ik ben daar nog maagd. Voor dat ik daar verder over na kon denken schiet zijn vinger mijn kontje in en ik voel zijn hevig pompende pik en vinger bijna samenkomen in mijn schreeuwende kutje. Dan haalt hij zijn vinger uit mijn kontje terwijl ik daar net zo een heerlijk brandend geil gevoel kreeg.

Ruud pakt me bij mijn billen en tilt me helemaal op richting Otto die ondertussen met een keiharde lul op de bank ligt. Ik lig nu met mijn rug boven op Otto. Ruud begint me nu nog harder te neuken en ik schuif over het lichaam van Otto terwijl onze natte lichamen voor enige verkoeling zorgen. Otto legt zijn armen om mij heen alsof hij mij wil knuffelen. Maar opnieuw raakt hij mijn borsten en knijpt er nu harder in op het ritme van Ruud’s niet aflatende beukende pik. ‘Hoelang houd ik dit nog vol?’ denk ik. Mijn lichaam wordt volledig bevangen door een hevige shock. “Ik ga komen” schreeuw ik, “ik ga komen.” Mijn tepels keihard, mijn kutje bijna exploderend van al het opgehoopte bloed. ’Stop, stop!’ ‘Dit is te geil’ denk ik en ik begin heftig te beven. Ik voel Ruud zijn pik volstromen met zaad en ook dat hij snel gaat komen. Ohh, ohh, ik wil ook weer een vinger in mijn kontje” schreeuw ik. Otto bedenkt zich geen moment en door mijn opgerekte kontgaatje van de vinger een paar minuten geleden laat Otto zijn lul zo mijn kontje in glijden. Ik wil nog tegenstribbelen, maar het is te laat. Met mijn kutje en mijn kontje brandend van verlangen en helemaal gevuld met twee keihard rammende lullen en mijn tepels exploderend, schreeuw ik zo hard als ik kan. “Ohhh, ohhhhhhhh, neuk me, neuk me, ik kom, ik komm, ik kommmm.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb