Mijn trio met een biseksueel stel.

Sinds een paar maanden ben ik weer alleen. Mijn relatie was al een tijdje niet meer wat die moest zijn en we hebben op een zeker moment besloten om uit elkaar te gaan. Mijn vriendin vond een nieuwe baan in een ander deel van het land en verhuisde en ik bleef achter in het appartement dat we een paar jaar hadden gedeeld. Het was wel weer even wennen om alleen te wonen. Het huishoudelijke gebeuren leverde geen problemen, dat kende ik wel, maar wat de seks betreft kwam ik behoorlijk te kort.

Nu biedt het Internet allerlei mogelijkheden om weer contacten te leggen en vorige week ging ik wat rond kijken op sites waar je contacten kunt leggen. Daar vond ik een advertentie die me wel spannend leek: ‘Aantrekkelijk stel zoekt een goed gebouwde man voor een spannende erotische avond en als het klikt voor vaker. Geilheid is ons grootste plezier en we houden van veelzijdige seksuele actie. Zij is 37 jaar, 178 cm lang, weegt 61 kg, stevige borsten en is helemaal geschoren. Hij is 41 jaar, 183 cm lang en 78 kg, 19x5 cm en ook geschoren. We wonen in de omgeving van Steenwijk. Spreekt je dit aan, mail ons dan. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.’ Nu heb ik vroeger ook wel seks met jongens gehad en daar heb ik nog altijd goede herinneringen aan en ik woon in Steenwijk dus stelde ik snel een antwoord op.

‘Graag wil ik kennis met jullie maken. Ik ben een man van 38, 182 cm en 75 kg. 20x5 cm en geschoren. Ik kijk uit naar jullie antwoord.’ en verzond het. Kort daarop kwam al een reactie: ‘Hallo, leuk dat je reageert. Ik verheug me om je helemaal te leren kennen en mijn vrouw ook. Wanneer kunnen we elkaar treffen?’ Ik schreef dat ik het hele weekend vrij had en dat ik graag wilde kennis maken. We spraken af elkaar zaterdagavond in een voor ons bekende bar in de stad te treffen. Het spreekt vanzelf dat ik nauwelijks kon wachten tot het zaterdagavond was. De geilheid beheerste me en ik moest mezelf bedwingen om me niet voortdurend af te trekken, maar het lukte me om me te beheersen.

Eindelijk was het zover. Ik ging de bar binnen, en omdat het nog vroeg was waren er maar weinig mensen waardoor het niet moeilijk was een stel te vinden dat aan de beschrijving voldeed. Ze stonden aan de bar voortdurend om zich heen te kijken, een prachtige vrouw met een vrolijke lach, twee volle borsten in een uitdagende blouse en hij een aantrekkelijk ogende man met kort stekeltjeshaar. Ik ging naar hen toe en vroeg of ze op Stefan wachtten. Dat was de van tevoren afgesproken vraag. Ze lachten van ‘ja’ en bekeken me natuurlijk van top tot teen en op grond van hun reactie maakte ik op dat ik ook bij hen in de smaak viel. Ze stelden zich voor als Johan en Petra. Ik bestelde een biertje en we raakten in een leuk gesprek dat al snel in een bepaalde richting ging. Toen het gesprek steeds meer over seks ging stelde Johan voor om het gesprek bij hen thuis voort te zetten. We betaalden en reden naar hun huis dat maar een kwartier rijden van Steenwijk af lag.

Ze woonden aan de rand van een dorp in een vrijstaand huis, smaakvol gemeubileerd en comfortabel. We gingen naar de woonkamer waar een bank en een paar stoelen rond een groot dik kleed stonden. Johan haalde een fles wijn en Petra de glazen, we schonken in, toasten op onze kennismaking en zetten het gesprek voort. Ze waren al jaren getrouwd en genoten van de seks met zijn tweeën waarbij ze altijd weer probeerden iets nieuws toe te voegen. Al meer dan vijf jaar geleden hadden ze eens een trio met een tweede man gehad en daar nog altijd goede herinneringen aan. Daarom hadden ze besloten om een advertentie te plaatsen om dit nog eens te beleven. Ik vertelde over mijn ervaringen en ook over de seks met jongens, wat al lang geleden was, maar dat ik graag ook weer eens zo’n ervaring wilde hebben. Terwijl we zo over onze belevenissen vertelden schoof Petra dichter naar met toe en als snel had ze haar hand op mijn been gelegd. Ze lachte en haar hand schoof in de richting van de bult die zich in mijn broek ontwikkelde. Het duurde niet lang of ze maakte mijn broek open en haalde mijn harde lul tevoorschijn.

Ondertussen was ik begonnen haar borsten te strelen, ik voelde de tepels groter worden in haar bh. Plotseling voelde ik een tong over mijn eikel en zag ik dat Johan begonnen was zich over mijn staalharde paal te ontfermen. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik bijna klaar zou komen. Ik zei tegen Johan dat hij op moest passen, anders zou ik gaan spuiten. Hij antwoordde dat dat geen probleem was, ik zou vast nog wel een keer kunnen komen en hij wilde mijn zaad wel eens proeven. Petra zei snel dat ze daar dan ook wat van wilde en Johan ging dus door mijn lul en speciaal mijn eikel te bewerken. Toen ik hevig begon te steunen omdat ik klaar kwam sloot hij zijn mond om mijn eikel en ik spoot al mijn sperma erin. Zelden was ik zo lekker klaar gekomen en ik spoot dikke stralen en zoveel dat het uit zijn mondhoeken lekte. Petra zei ‘kom hier schat, geef mij ook wat van dat lekkers’ en Johan zette zijn mond op de hare en deelde mijn zaad met haar. Petra vond dat ik ook van die mannenroom moest proeven en zette haar mond op de mijne waardoor ik een portie van mijn eigen sperma kreeg. Ik moet zeggen dat het niet slecht smaakte, ik had wel eens het kutje van mijn vriendin uitgelikt nadat ik klaar was gekomen, maar zo rechtstreeks was een nieuwe ervaring.

Petra en Johan zeiden dat ze altijd zo veel mogelijk van elkaars sappen genoten en deelden. Een geweldig geil stel, dat werd me wel heel duidelijk. Nu is het hoog tijd om alle kleren uit te trekken, zei Petra en ze begon zich snel uit te kleden. Ook Johan en ik hadden in een mum van tijd onze kleren van het lijf en we konden elkaar in volle naaktheid zien. Wat was Petra een verrukkelijke vrouw! Mooie stevige borsten die recht vooruit staken en in deze situatie opgezwollen tepels, een platte buik en zorgvuldig alle schaamhaar weggeschoren. Ook Johan zag er goed uit, goed en stevig gebouwd, een mooi gebruinde huid waarop geen haartje te bekennen was, een keiharde lul die schuin omhoog stak, boven een zak met stevige ballen. Ik bekeek mijn partners voor deze avond aandachtig en zij lachten mij bemoedigend toe. ‘Bevalt het?’ vroeg Petra? Ik schrok op uit mijn bewondering. ‘Ja, natuurlijk, jullie zien er prima uit, prachtige lijven.’ zei ik. ‘Nou, met jou is ook niets mis’ zei Johan, ‘maar laten we het niet bij kijken houden.’ Dat liet Petra zich geen twee keer zeggen, ze knielde voor Johan en ze nam die lekkere lul van hem in haar mond. Ze schoof die paal bijna helemaal in een keer in haar mond. Daar wist ze dus raad mee, want dit kon je zonder meer deep throat noemen. Ervaring dus!

Ik ging achter Petra liggen en schoof mijn hoofd tussen haar benen zodat ik goed zicht had op haar kutje. Haar geschoren schaamlippen stonden als gevolg van haar geilheid een beetje uit open en er tussen was het zachte rose van haar kutje te zien. Ze liet haar onderlichaam wat zakken waardoor ik met mijn tong tussen haar schaamlippen kon komen en begon haar te likken. Haar klitje zwol op door deze genotvolle behandeling en haar kutsap begon te stromen. Wat een geile vrouw! Met mijn tong drong ik haar grotje binnen wat een wellustig gesteun veroorzaakte. Begerig zoog ik haar sappen op. Heerlijk smaakte dat. Na een tijdje kantelde ze haar bekken een beetje, wat tot gevolg had dat haar rozetje voor mijn mond kwam. Ongeremd vanwege mijn geilheid likte ik ook die opening, wat bij Petra een wellustig gegrom opriep.

Johan zag wat er gebeurde en nadat we minuten lang zo hadden genoten vond hij dat zijn kontgaatje ook een likbeurt nodig had. Petra stond op en Johan nam haar plaats in en hield zijn kontje voor mijn mond. Ook daar verrichte mijn tong goed werk, want uit de geluiden die Johan maakte werd overduidelijk dat hij tevreden was over mijn behandeling. ‘Ik vind dat we Stefan dit genot ook moeten laten ervaren’ zei Petra en knielde tussen mijn benen, ze trok ze omhoog en ontfermde zich over mijn gaatje. Deskundig ging haar tong er overheen en na een tijdje was alles glad genoeg om ook een eindje naar binnen te gaan. Dat had ik nooit eerder ervaren, maar wat een geil genot!

Op een gegeven moment zei Petra dat ik nu ver genoeg ontspannen was om meer binnen te krijgen en dat was voor Johan het signaal om op te staan en de plaats van Petra in te nemen. Hij legde mijn benen op zijn schouders en zette zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje en duwde die langzaam een eindje naar binnen. Dat deed even pijn, ik trok samen, maar Johan zei, ontspan je maar, pers een beetje, dan gaat het goed. En ja, dat leverde op dat zijn lul een eindje in me gleed. Langzaam duwde hij door en het duurde niet lang of hij zat tot zijn ballen in me. Een nieuw maar ook geil gevoel. Vervolgens begon hij me te neuken terwijl hij me diep in de ogen keek. ‘Dat vind je toch lekker Stefan?’zei hij en ik kon niet anders dan instemmend knikken. Heerlijk was het om die lekkere lul in me te voelen poken. Tegen mijn prostaat, een ongelofelijk geil gevoel.

Petra zat intussen met mijn lul te spelen. Na de eerste ontlading was die wat slapper geworden maar door dit geile gebeuren en haar deskundige hand kwam er al gauw weer leven in en stond hij weer fier omhoog. ‘Nu is het mijn beurt om geneukt te worden’ zei Johan op een gegeven moment en trok zich uit mij terug. ‘Stefan is weer op oorlogssterkte dus nu kan ik van mijn kontje genieten.’ Vervolgde hij. Johan legde mijn benen plat neer en zakte met zijn rug naar me toe over mijn paal. Hij had vaker iets in zijn kontje gehad denk ik, want ik gleed zonder problemen naar binnen en hij zakte zover dat mijn hele lul tot de wortel in hem stak. Het was zo’n geil gezicht, ik kon prachtig zien hoe mijn lul in zijn rozetje stak en hoe hij bij het op en neer gaan zijn mannenkut om mijn paal spande. Doordat ik al een keer klaar was gekomen kon ik dit een tijdje volhouden zonder direct weer mijn lading te verspelen. Johan genoot hoorbaar van deze behandeling. Petra keek tevreden naar het seksuele genot van haar man en mij. Maar na een poosje vond ze dat ze ook een neukbeurt verdiende en wel een grondige. Johan ging omhoog en mijn lul floepte uit zijn kontje dat nog even open bleef staan.

Petra vond dat, nu er twee lullen beschikbaar waren, ze beide gaatjes gevuld wilde hebben. Ik ging op mijn rug op het tapijt liggen en Petra ging op me liggen waarna Johan mijn pik naar haar sappige kutje leidde. Door haar geilheid was die kletsnat en ik gleed soepel haar lustgrotje binnen. Johan boog zich over haar heen en zette zijn pik tegen haar kontgaatje en gleed daar naar binnen. Wellustig gekreun was het gevolg. Maar ik voelde ook iets heel bijzonders. Door de dunne wand tussen haar kutje en haar kontje voelde ik de lul van Johan en na wat proberen lukte het ons om samen een ritme te vinden waarin we deze geile vrouw neukten. Het duurde niet lang of Petra begon te kreunen, het genot nam haar helemaal in beslag en met een luide schreeuw kwam ze klaar. Ik voelde haar spieren spannen rond mijn lul toen ze haar orgasme kreeg. Daarna viel ze helemaal ontspannen op mij. Veel meer als wellustige zuchten kon ze niet meer uitbrengen.

Dat duurde niet lang want al snel kreeg ze haar geile lusten weer terug. ‘Heerlijk, heerlijk, zei ze, maar het kan nog lekkerder, ik wil nu beide lullen in mijn kut en dan moeten jullie me volspuiten.’ Ik vroeg me af of dat zou lukken, maar Johan was van mening dat dit een geil experiment was dat we zeker zouden moeten proberen. Nu ging hij op zijn rug liggen en liet Petra zich over hem zakken, zijn lul verdween natuurlijk moeiteloos in haar geile gladde opening. Ik ging achterlangs en zette mijn lul naast die van Johan en duwde voorzichtig. Petra liet veel aaahhhh’s horen, waarbij de lust de pijn overheerste en zowaar lukt het me om mijn lul ook in haar kut te krijgen. Dat was een geweldige ervaring. Mijn lul tegen die van Johan en samen gedrukt in die strakke kut van Petra. Samen neukten we in een hoog tempo die geile Petra die kermde en steunde en vroeg om haar lustgrot vol te spuiten met zaad. Mijn geilheid groeide elke tel en het duurde niet lang of ik kon het niet meer houden en ik spoot mijn tweede lading die avond, nu in Petra’s geile kut. Dat bracht ook Johan over de grens en even later kwam ook hij net als Petra kreunend klaar. Uitgeput zakten we op elkaar en een tijdje was er niets te horen dan gezucht en gehijg. Onze lullen verslapten en gleden uit Petra. Ik zag dat haar kut nog wijd open stond na deze dubbele vulling. Sliertjes sperma dropen naar buiten en ik zette mijn mond op haar schaamlippen om de inhoud van haar kut te proeven. Een mengsel van haar kutsap en ons zaad slurpte ik uit haar grot. Maar niet alles, want al snel werd ik aan de kant geduwd door Johan die ook zijn deel van deze geile mix wilde proeven. Natuurlijk kreeg Petra ook haar deel door met haar te tongen.

Het was het einde van een geile avond zoals ik die nog niet eerder beleefd had. Ik bleef overnachten en toen we de volgende morgen afscheid van elkaar namen hebben we afgesproken om binnenkort weer een geile seksavond te beleven.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb