Mijn sletterige vrouw.

Ik draai me om van het aanrecht als ik je via de achterdeur binnen hoor komen. “Hallo schat, en hoe was het” vraag ik. Je legt je vingers op mijn lippen om mij te laten zwijgen. Je trekt een stoel weg van de keukentafel, plaatst een voet op de stoel en pakt mijn hand beet. Langzaam beweeg je mijn hand naar de zachte binnenkant van je dijen en langzaam duw je mijn hand naar boven, onder je korte rok en in de richting van je kut.

Mijn vingers vinden een kleverige nattigheid aan de binnenkant van je dijen, en dan vloeibare warmte als je mijn hand tegen je kut drukt. Jij bent aan het druipen, ik voel kutvocht vermengd met sperma. Je handen trekken mijn hoofd naar je toe en onze lippen ontmoeten elkaar in een hete kus, je fluistert: “Ik ben vanavond weer zo’n geile slet geweest, schat” Mijn pik verstijft onmiddellijk, en ik duw mijn vingers in je geopende, natte kut. Je kreunt in mijn oor. Ik pomp langzaam mijn vingers naar binnen waardoor meer zaad van je minnaar uit je lichaam stroomt, nat en warm.

“Vertel me alles!” zeg ik. “Zijn pik was zo heerlijk, schat! Ik was zo geil, toen ik zijn hotelkamer binnen kwam kon ik niet meer wachten. Ik moest hem in me hebben, zo snel mogelijk! Ik smeekte hem om me te neuken, echt ik smeekte er om, schat. Dat vind je toch zo geil, of niet soms? “ “Ja schat, dat weet je! Ik wil mijn sletterige vrouwtje altijd horen smeken om meer pik!” “Ik was zo geil, ik tilde mijn rok op en ging gelijk op het bed liggen. Ik spreidde mijn benen wijd en opende de lipjes van mijn kut voor hem. Ik was hem gewoon aan het smeken om zijn pik, schat. Zie je het al voor je, je sletterige vrouwtje met haar kleren nog aan, maar met gespreide benen en haar heupen omhoog drukkend voor de harde pik van haar minnaar.“ “Jaaa!” “Hij kon niet wachten schat, hij was ook zo geil op mij! Hij kreeg nauwelijks zijn broek omlaag voordat hij op mij kon duiken! Hij duwde die grote lul van hem in een keer helemaal in mijn natte kut. God wat was dat lekker zeg. Ik was er echt klaar voor om geneukt te worden!“

Mijn vingers laat ik nu nog sneller bewegen in je natte kut, en mijn duim beweegt over je harde clit. Je ogen heb je dicht als je het geile gevoel weer op voelt komen, en je gedachten gaan weer naar die hotelkamer, naar je minnaar, om de slet te spelen die je zo graag wilt zijn.

“Oh God. Ik kwam gelijk al waanzinnig klaar schat en ik kreunde, neuk me, neuk me!’ Iedereen kon mij horen denk ik, maar het kon me niet schelen, ik moest gewoon geneukt worden! “ “Mmm, ik hou ervan als je zo geil bent, schat! Je wilde je hete kut lekker gevuld krijgen met warm zaad, of niet soms? “Ja, schat!” kreunde je, “Je vrouw wilde zijn zaad voelen, ik sloeg mijn handen om zijn billen om hem in diep mijn kut te trekken. Ik voelde zijn lul opzwellen, toen ik hem zei dat ik mijn sletterige kut gevuld wilde hebben. En dat deed hij, hij stootte diep in mijn lichaam en vulde mijn kut, ongelofelijk gewoon hoe veel hij in mijn kut spoot! Ik kon zijn sperma uit mijn kut voelen lopen, zelfs terwijl hij nog in me lag te pompen en spuiten.“

“Zijn sperma druipt nog steeds uit je kut, schatje. Ik vindt het zo geil om de kut van mijn vrouwtje te voelen, vol met sperma van een andere man! “ Je kijkt me aan met een ondeugende glimlach. “Mmmmmm, en ik hou er van dat mannen mijn kutje met sperma vullen, voor jou en voor mij, schat! “ Onze lippen ontmoeten elkaar in een zachte kus, die snel verandert in een kus vol warme passie. Je duwt mij hijgend weg.

“Maar schatje, wat je voelt is van de tweede keer dat hij me neukte, net voordat ik naar huis kwam! “ Je handen maken mijn broekriem los, glijden mijn broek in en strelen nu mijn stijve pik als je je verhaal verder verteld. “Ik was nog zo geil, nadat hij mij geneukt had en zijn sperma voelde zo lekker toen het uit me lekte. God, ik voelde me zo’n slet, en ik vond het geweldig! Ik lag op bed en streelde mijn kutje met zijn sperma, ik verspreidde het over mijn kut. Hij stond op om zich verder uit te kleden, maar ik kon niet wachten, ik wilde weer klaar komen voor hem, ik moest gewoon opnieuw klaar komen! Hij kwam naast me liggen en nam het over met zijn vingers, en ik kwam weer klaar. Toen liet hij me zijn vingers schoon likken, hij smeerde zijn sperma en mijn kutvocht over mijn lippen uit.“

“Zoals dit?” Ik trek mijn plakkerige, natte vingers uit je kut, en duw ze in je mond. Maar dan kan ik niet langer meer wachten! Ik pak je bij je arm, en draai je om zodat je voor de tafel staat. “Buig voorover, over de tafel heen slet, en laat me je gebruikte kut zien!” Je doet wat ik zeg, je duwt de stoel opzij, buigt je over de tafel heen en trekt je rok omhoog. “Kijk schat, kijk naar mijn kut! Je vindt het toch geil om hem open te zien staan, gebruikt en vol met sperma, of niet soms? “ “Ja!” “Zie hoe open mijn kutje staat?” Je vingers spelen met je kutlippen, je omcirkeld je kut alsof die nog is gevuld met lul. “Nadat ik klaar kwam, wilde hij me weer. Hij neukte me nu echt een lange tijd, schat. God, wat gebruikte hij je vrouwtje !! Er leek gewoon geen einde aan te komen, schatje.“

Ik haal nu mijn stijve pik uit mijn broek, en trek er langzaam aan als ik naar je kijk. “Hij neukte me hard en wanneer ik dan weer bijna klaar kwam vertraagde hij het tempo weer. Ik schreeuwde om meer, ik dacht dat ik gek werd schat, ik voelde alleen nog maar zijn pik, zijn handen en zijn heupen. Ik wilde alleen maar meer en meer! “ Ik ga nu achter je staan, en laat de eikel van mijn lul langs je kutlippen glijden.

“Ja, kom schat !! Schuif je pik in mijn gebruikte kut! Ik zit nog zo vol van zijn sperma, schat, schuif je pik in je slet en voel het sperma van een andere man!! Oh, kom jaaa ...“ Ik stap ietsjes vooruit, met mijn ogen gericht op je openstaande kut en mijn naar binnen glijdende pik. Hij glijdt er gemakkelijk in, en ik voel de natte warmte die ik inmiddels zo goed ken. De natte warmte die mij laat weten ​​dat ik de met sperma gevulde kut van mijn vrouw neuk! Die gedachte alleen is al genoeg om me direct al klaar te doen komen, maar ik doe het langzaam en hou mezelf in, ik wil de rest horen. “Vertel me hoe hij de tweede keer in je klaar kwam!”

“Oh God ja, neuk je slet schat, op dezelfde manier waarop hij mij neukte, hij liet me op mijn knieën voor hem zitten. Ik hield mijn kut voor hem open zodat hij me goed kon gebruiken, hij ging zo diep in mijn kut. Hij neukte me weer zo hard, dat ik al snel weer klaar kwam, ik kwam nu spuitend over zijn lul klaar, precies zoals jij het wil! Mijn vingers laten rode strepen op je heupen achter, en de tafel schudt door de harde stoten in je lichaam. Je handen grijpen de rand van de tafel, en je kromt je rug om me goed van je kut te laten genieten. Je kan haast niet wachten om te voelen hoe ik mijn sperma naar binnen spuit bij het sperma van je minnaar.

“Ungh ... dat is heerlijk schat, neuk je ondeugende vrouw! God, ik was zo heet en toen deed ik iets heel sletterigs schat, iets waarvan ik weet dat je het geil vindt, oh God, dieper. Hij neukte me zo hard schat en ik kwam en toen begon hij weer te spuiten. Ik wilde zijn warme sperma proeven, dus ik trok mezelf van zijn pik af en draaide me snel om en ik wilde hem alles in mijn mond laten spuiten !! Hij was nog steeds aan het spuiten, ik kreeg het over mijn gezicht heen, en toen nam ik hem in mijn mond en God het smaakte heerlijk! Oh, ja ik weet dat je dat geil vindt schat, denk maar mij aan mij als een complete slet, denk er maar over hoe je vrouw zich laat neuken door andere mannen voor jou, vul mijn kut met sperma zoals zij dat doen !!

Mijn pik ontploft in je hete kut, en ik vul je. Ik vul je nogmaals, net zoals je die middag al bent gevuld, net zoals je weer snel gevuld zult worden door andere mannen die gebruikt van je lichaam maken !! Jij bent mijn slet en mijn vrouw, en we houden er allebei van op deze manier, we hebben het beide nodig. Ik glijd uit je, en je komt in mijn armen, onze kussen worden vermengd met zacht lachen, want we genieten van de nasleep van onze passie en lust.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten