Mijn oude liefde.

“En heb je er een beetje zin in” vroeg mijn man Henk. Ja, ik had er ontzettend veel zin in. Marjon mijn beste vriendin ging trouwen en ik was uitgenodigd, aangezien ik haar de laatste tijd alleen nog maar telefonisch sprak was dat een leuke verrassing, er zouden veel oude bekenden komen want zij woont nog in Utrecht. Omdat ik daar alweer 15 jaar geleden was vertrokken werd het een combinatie van een huwelijk en een reünie. Mijn man Henk ging niet mee, die kent Marjon niet en verder eigenlijk weinig mensen uit mijn verleden. Ik heb het hem wel gevraagd, maar nee hij bleef thuis bij de kleine. “Nou veel plezier, ik zie je overmorgen weer” zei Henk terwijl we elkaar gedag zoenden.

Al snel reed ik over de snelweg met een behoorlijke rit voor de boeg. Voor ik het wist reed ik de straat in bij mijn ouders in Almere, daar zou ik een nachtje blijven, de dag van de bruiloft zou ik overnachten in een hotel in Utrecht. Die zaterdag was ik getuige van het huwelijk van Marjon en John, ik reed daarna in een van de volgauto’s mee naar een omgebouwde boerderij even buiten Utrecht waar de receptie werd gegeven. Het werd een weerzien met veel oude bekende schoolvrienden en vriendinnen en veel oude bekende stapvrienden. Toen het bruidspaar terug kwam van de huwelijksfoto’s maken, hebben we gezellig gegeten en gedanst, er was ook door veel mensen van alles ingestudeerd en het werd een echt ouderwets feest. Ik raakte aardig aangeschoten, niet meer gewend aan de hoeveelheid drank die er werd geschonken. Toen het bruidspaar rond kwart over twaalf vertrok voor een wilde huwelijksnacht, vertrok een groot gedeelte van de familie ook. Ikzelf bleef nog wel zitten met wat oude bekende om herinneringen op te halen. Toen ik ineens een bekende zag waar ik veel leuke en nare herinneringen aan had, besloot ik hem aan te spreken. Ik liep richting de bar waar hij stond.

“Hoi, Silvester” zei ik toen ik achter hem stond, de man in kwestie draaide zich om en stond me even vragend aan te kijken, het was meer dan 15 jaar geleden. “Anja?” zei hij toen vragend “ja” zei ik. Silvester was twee jaar lang mijn verkering geweest, een Antilliaanse jongen die me in die tijd meerdere malen bedrogen had met andere meiden. “Jezus meid, wat ben jij veranderd” zei hij. “Ja, ik ben groter en ouder geworden hé” lachte ik, “Jezus, wat leuk je weer eens te zien zeg. Wat doe je tegenwoordig, waar woon je, wat spook je uit” vroeg hij. Ik lachte en zei “een ding tegelijk, ik ben moeder van een dochter en werk parttime als receptioniste, ik woon in het westen en ik spook niets uit.” Zo stonden we een hele tijd te praten tot ik merkte dat we bijna de enige waren die er nog waren. “Ik denk dat ik ook maar eens opstap” zei ik giechelend tegen Silvester “anders moet ik straks hier het licht nog uitdoen.” Ik zocht waggelend door de drank de uitgang op, af en toe ondersteunt door Silvester, in de tuin van de boerderij ging ik onderuit, de drank en het temperatuurverschil van binnen en buiten hadden er voor gezorgd dat ik onderuit ging. Silvester probeerde me omhoog te trekken, maar ik hing daar giechelend als een zoutzak in zijn armen. Hij sleepte me toen maar naar een tuinbank en tilde me daarop en kwam naast me zitten.

“Jij was altijd ontzettend geil als je dronken was” zei hij en streelde mijn been, ik keek hem aan en schoot weer in de lach. Zijn hand gleed verder omhoog onder mijn rokje en streelde de binnenkant van mijn benen, hij probeerde mijn benen uit elkaar te duwen maar ik werkte niet mee. Hij boog zich toen naar voren tot zijn gezicht voor de mijne was en zei “zullen we het nog eens doen als een soort van reünie.” Ik probeerde hem serieus aan te kijken maar dat ging niet meer, ik was daar te dronken voor en giechelde van ‘nee’. “Ik ben getrouwd joh en heb een dochter” zei ik. Maar Silvester had zijn zinnen op iets anders gezet en duwde zijn hand die nog steeds onder mijn rokje zat nu tussen mijn gesloten dijen, ik voelde zijn vingers tegen de stof van mijn slipje en voelde hoe hij begon te strelen. Ondanks alles werd ik toch wel nat van de strelende vingers en toen ik ging verzitten zag hij zijn kans schoon om zijn vingers onder het elastiek van mijn slipje te wurmen en voelde ik zijn vingertoppen over mijn blote clit strelen. Langzaam opende ik mijn benen en voelde ik hoe er een vinger in mijn kutje werd geduwd, ik slaakte een gilletje van genot. De vinger gleed langzaam in en uit mijn alsmaar natter wordende kut, toen stond Silvester op en opende zijn gulp, ik keek naar de enorme lul die daar trillend uit zijn gulp kwam. Hij duwde hem tegen mijn gezicht en mond maar ik opende mijn mond niet “ruk me dan af” zei hij. Stom als ik was deed ik dat en pakte die gigantische lul beet en begon hem af te trekken. Toen ik nog verkering met hem had was hij ook al groot geschapen, maar dat dit het enorme eindresultaat zou worden dat had ik nooit verwacht. Lang kon ik hem niet aftrekken want er kwam personeel uit de boerderij die gingen vertrekken, dus snel werd zijn lul weer opgeborgen. Daarna belde ik een taxi die me terug zou brengen naar mijn hotel. “Zullen we de taxi delen, dan loop ik wel vanaf je hotel naar huis of naar de kroeg” zei Silvester. Zo gezegd zo gedaan.

Bij het hotel nam Silvester afscheid van me en zei “we houden contact”, dat kon want ik had met heel veel mensen mijn mobiele nummer uitgewisseld. Eenmaal in mijn kamer liet ik me op het bed neervallen en begon de hele kamer voor mijn ogen te draaien, ‘oooooh’ dacht ik, ik drink nooit meer zoveel. Toen werd er geklopt, ik zwalkte naar de deur en opende deze, meteen werd ik door Silvester naar binnen geduwd en werd de deur achter me gesloten. Ik werd tegen de kast aan gedrukt en voelde zijn hand onder mijn rokje glijden, hij greep me wild bij mijn kut terwijl hij zijn mond op de mijne drukte. “Jezus meid, je bent zo lekker geworden” zei hij. “Nee, nee, ik wil niet” zei ik. Maar hij ging gewoon door, zijn hand zat al in mijn slipje en streelde wild mijn clit. “Nee, stop” zei ik weer, maar spreidde toch mijn benen verder uit elkaar, ik voelde hoe hij een vinger in mijn gleuf perste en me begon te vingeren. Met zijn andere hand haalde hij zijn grote lul tevoorschijn daarna pakte hij mijn hand en legde die op zijn grote dikke lul. “Ik ben getrouwd” sputterde ik tegen, maar begon wel aan zijn grote lul te trekken. “Je wilt mijn lul in je voelen hé sletje” fluisterde hij. “Nee, nee dat is mijn bedoeling niet” zei ik. Maar Silvester duwde me richting het bed waar ik me op liet vallen, meteen kwam hij tussen mijn benen zitten, schoof mijn rokje omhoog en trok wild mijn slip opzij. Ik probeerde hem weg te duwen en riep “nee, ik wil niet neuken.” Maar ik voelde zijn eikel al tussen mijn schaamlippen glippen, langzaam duwde hij zijn grote lul cm voor cm naar binnen. Al die tijd riep ik dat ik niet wilde maar toen hij zijn enorme paal in me had zitten en me begon te neuken was het verzet voorbij, langzaam neukte hij me. “Ik wist wel dat je mijn lul weer in je kut wilde voelen, je bent nog steeds een slet als je dronken bent” fluisterde hij in mijn oor. Het leek wel of hij me uren neukte voor hij klaarkwam, hij spoot zijn zaad in mijn kut, toen trok hij zijn broek weer op gaf me een kus en vertrok. Het hele voorval had slechts iets meer dan een half uur geduurd en ik was boos op mezelf. Ik baalde van mezelf, dat ik het had laten gebeuren, ik wilde het helemaal niet, maar ik was zo zwak als een nat vloeitje geweest.

De volgende dag in de auto nam ik me voor om maar niets te vertellen van het hele gebeuren het was ver weg van huis gebeurd dus zou hij er toch niet achter komen. Een kleine drie weken later toen ik ’s avonds van het fitnessen thuis kwam zat mijn man in de woonkamer op me te wachten. Dat was niet vreemd, dat doet hij wel vaker, maar nu was het toch anders. Hij keek me vreemd aan, ik ging zitten en vroeg “is er wat?” Met een grote smile zei hij toen “was het lekker.” “Het sporten vanavond” vroeg ik verbaasd. “Nee, niet het sporten”klonk hij licht geïrriteerd. “Wat dan?” vroeg ik hem. “Nou je neukpartij” zei Henk toen. Het sloeg in als een bliksem, “het neu..neuken” reageerde ik. “Ja, je hebt toch liggen naaien in Utrecht” zei Henk, ik keek hem vragend aan. Henk stond op en pakte mijn gsm “nou als je met iemand hebt liggen neuken en je geeft hem daarna je telefoonnummer is het handig dat je die dan wel mee neemt” zei hij. “He” zei ik. “Ja schat, je kreeg een sms’je en die heb ik gelezen, ‘ik heb van je geile kutje genoten, lik Sil’, dat is wel een heel duidelijk sms’je” zei Henk. Ik keek mijn man aan die mij op zijn beurt met een grijns zat te aan te kijken. “Je lijkt het helemaal niet erg te vinden” zei ik toen, “nee” was ook het antwoord wat ik kreeg. Ik keek mijn man vragend aan, aan mijn blik kon hij zien dat ik er niets meer van begreep. “Ja, het klinkt raar, maar toen je naar Utrecht was en ik ’s nachts op bed lag had ik fantasietjes hoe jij daar werd genomen door een ander” lachte hij. Stomverbaasd keek ik Henk aan, dit had ik nooit van hem verwacht, “echt, heb je dat vaker” vroeg ik. “Oh schat, elke dag fantaseer ik wel dat jij gepakt wordt door een ander kerel of kerels.” Ik zat met verbazing naar mijn vent te kijken, ik stond op en ging naast Henk zitten en zei “vertel wat voor fantasieën dan.” Henk begon te vertellen “nou dat je word geneukt door die Harry van je werk die hier op het feestje was.” “Waar” vroeg ik. “Op kantoor in de wc” ging Henk verder. Ik streelde over zijn kruis en voelde dat de lul van mijn man keihard was. “En wat nog meer” vroeg ik. “Gewoon door een stel vreemde kerels in de kroeg, bijvoorbeeld” zei hij met een geile blik in zijn ogen. Ik knoopte de gulp van Henk los en bevrijdde zijn lul en begon er aan te trekken. “Dus toen je las dat je geile vrouwtje een andere lul in haar kutje had gehad vond je dat wel lekker” vroeg ik hem al trekkend aan zijn stijve lul. “Jaaaaaa” kreunde Henk en ik voelde zijn warme zaad over mijn hand stromen. Die nacht heeft Henk me het hemd van het lijf gevraagd over Utrecht. De nachten erna fantaseerde we er lustig op los, over hoe ik geneukt werd door andere kerels. Het wond mij ook ontzettend op dat mijn man het goed vond dat ik met andere mannen flirtte of dat ik me liet pakken.

Die week zouden we voor het eerst naar het drie oktoberfeest in Leiden gaan, een collega van mijn Henk had ons er vaker over verteld en nu gingen we zelf ook maar eens kijken. Die dag voor we naar Leiden vertrokken brachten we onze dochter nog even naar een paar vrienden van ons, met 2 kinderen van dezelfde leeftijd. In Leiden was het een drukte van jewelste, overal terrasjes overal klonk muziek erg gezellig allemaal. We zochten een café uit waar lekker muziek binnen klonk en propten ons naar binnen, goeie muziek, prettige sfeer. Toen mijn man wat te drinken ging halen raakte ik in gesprek met een leuke vent, omdat de muziek zo hard stond kwam hij heel dichtbij staan anders was hij gewoon niet verstaan. Het was een vlotte veertiger hij heette Tjeerd en kwam uit Friesland, hij was hier speciaal voor het drie oktoberfeest. We stonden al een kwartiertje te praten en ik voelde hem steeds dichter tegen me aan komen staan, vanuit mijn ooghoeken zag ik Henk aankomen, hij kwam erbij staan en gaf me mijn drankje aan, Tjeerd schrok en stapte achteruit hij dacht waarschijnlijk dat ik alleen was. Hij was dan ook snel vertrokken. Henk was wel opgewonden dat liet hij duidelijk merken “heeft hij je gezoend” vroeg hij “nee” zei ik. “Heeft hij je betast” vroeg Henk “nee, ook niet” zei ik. We bleven een uurtje in dat cafeetje en toen gingen we eens wat rondkijken. Door het lekkere weer was het op straat ook erg druk wat het nog gezelliger maakte, we doken ergens een cafeetje in waar weer lekkere muziek uit kwam. Ik kwam daar Joyce een collegaatje tegen en al snel stonden we met zijn tweetjes op de dansvloer, de mannen stonden aan een biertje. Toen ik met Joyce de dansvloer af kwam stond alleen haar vriend er nog. “Waar is Henk” vroeg ik “die is even verderop een portie saté aan het halen” zei Joyce d’r vriend. We bleven nog even staan kletsen en toen zei ik” als jullie verder willen gaan kijken moet je lekker gaan hoor.” “Vind je het niet erg” vroeg Joyce. “Welnee, Henk komt zo wel weer” zei ik en toen gingen ze er vandoor. Ik bleef achter en stond aan de bar naar de dansvloer te kijken, ik bestelde wat drinken en toen zei de man naast me “die is voor mijn rekening.” “Bedankt, lief van je” zei ik en we raakte aan de praat.

Toen ik mijn drankje op had stelde hij voor om naar buiten te gaan, we baanden ons een weg tussen de mensen door naar buiten, af en toe voelde ik zijn hand op mijn billen. Buiten was het bijna net zo druk als binnen, zo stonden we een poosje voor het café te praten, ik begon me toch echt af te vragen waar Henk bleef, dus ik besloot in de richting te lopen die de vriend van Joyce me had gewezen. Mark, de man waar ik mee stond te praten liep met me mee. Ik zag Henk nergens, zou hij me soms niet gezien hebben in die kroeg bedacht ik me, dan zou hij vast ergens lopen zoeken, het was ook zo druk. Mark zei “kom, we gaan die kant op” en hij pakte mijn hand en trok me mee. Hij liet mijn hand ook niet los en we liepen dus hand in hand door de drukke binnenstad. Voor een café was het zo druk dat er geen doorkomen aan was en zo stonden we daar dicht tegen elkaar. Mark sloeg zijn arm om heen en voor ik het wist zat zijn tong in mijn mond, ik liet het gewillig toe en zoende hem heftig terug, Henk was ik vergeten. Toen de meute eindelijk weer in beweging kwam liepen we een rustig straatje in, de hand van Mark lag op mijn billen en ik voelde de hitte door mijn rokje heen. We liepen het straatje uit en kwamen bij een parkeerplaats, tussen een paar auto’s begon Mark me weer te zoenen, zijn handen gleden onder mijn rokje en kneden mijn billen. Ik was geil, ontzettend geil en knoopte zijn broek los. Al snel vond ik zijn stijve lul en begon deze af te trekken, mijn rokje was inmiddels omhoog geschoven en hij sjorde mijn string naar beneden. Daar stond ik in mijn blote kont, tussen de geparkeerde auto’s. Ik rukte aan zijn lul en hij vingerde mijn spleetje, het duurde niet lang of Mark zijn lul begon te zwellen en daarna te spuiten. Zijn sperma kwam op mijn omhoog geschoven rokje en been terecht, een beetje jammer was dat ik niet klaarkwam, want nadat Mark was gekomen wilde hij terug naar de kroeg. In de kroeg waar Henk weg was gegaan was hij nog steeds niet te vinden dus besloot ik hem te bellen en ja hoor ik kreeg mijn kerel aan de lijn.

“Waar zit je” schreeuwde ik, maar hij was slecht te verstaan, uiteindelijk spraken we af bij het station. Toen ik daar aankwam zag ik Henk al staan “hee, geile” zei hij toen ik hem kuste. Ik begon te grijnzen en begon het te begrijpen “je hebt me zeker gezien hé.” “Ja, ik heb je gezien” zei hij lachend. Ik streelde hem over zijn kruis en voelde een stijve “wil je naar huis” vroeg ik. “Ja, eigenlijk wel” zei Henk. Nog geen tien minuten later waren we onderweg naar huis. Die nacht heeft Henk me wel klaar gemaakt en hij kwam zelfs twee keer. De week daarna was Henk nog steeds geil van het voorval in Leiden en rukte ik bijna elke nacht zijn lul af. Hij fantaseerde er dan lustig op los, over hoe ik een vreemde man zijn paal had afgetrokken en hoe vreemde vingers mijn kut hadden gevingerd. In dezelfde week sprak ik Silvester voor het eerst sinds onze laatste ontmoeting, hij belde me en vroeg me hoe het was en of ik zijn sms’je had ontvangen. “Ja” zei ik en ik vertelde hem het hele verhaal, Silvester opperde toen het idee om het eens te doen voor mijn man, hij zou langskomen en mijn man zou ons dan betrappen. Het klonk wel geil en we begonnen een plan te smeden. We zouden het volgende week vrijdag doen, dan was mijn dochter voor een weekend bij opa en oma en was mijn man om 13.00 uur klaar. Silvester zou rond 11.00 uur bij mij zijn en ik kon eigenlijk niet wachten, een man die er geil van werd om zijn vrouw met een andere vent bezig te zien, kon het mooier en voor mij was het een zalig vooruitzicht die grote negerlul van Silvester. De week ging snel voorbij en Henk had niets in de gaten gehad, die vrijdag had ik het huis rond 09.00 uur helemaal aan kant, onze dochter werd rond 10.00 uur opgehaald door opa en oma, zo nu had ik het hele rijk alleen. In een witte string en een wit bijpassend bh'tje wachtte ik op Silvester.

Rond 11.10 stond hij voor de deur, ik deed open en ik zag hem verlekkerd kijken. “Zo, zo dat begint al goed” zei hij, ik gaf hem een kus en ging hem voor naar de woonkamer, daar dronken we koffie en kletsten we wat over de neukpartij in Utrecht en de reactie van mijn man. Als vanzelf lagen we een half uur later hevig te zoenen, en waren onze handen op ontdekking uit, ik streelde zijn gespierde borstkas en werkte zijn shirt uit. Likkend en zuigend aan zijn tepels groeide er een flinke bobbel in zijn broek. Mijn bh was zo uit gedaan en ik voelde hoe hij mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger masseerde. Rond 12.30 verhuisden we inmiddels half naakt naar boven, waar Silvester zijn al uitgetrokken kleding op de grond gooide en mij op bed duwde. Ik voelde zijn tong via de binnenkant van mijn been omhoog glijden richting mijn slipje, door mijn slip heen kuste hij mijn natte gleuf en voelde ik zijn tong via mijn navel tussen mijn borsten door uiteindelijk in mijn mond glijden. Zijn handen omvatten mijn borsten om ze daarna heerlijk stevig te kneden. Toen hij zo op me lag streelde ik zijn rug en toen langzaam naar beneden, mijn handen gleden in zijn broek en streelden zijn gespierde billen. Zo lagen we een hele tijd elkaar op te geilen. Als snel lagen onze laatste kledingstukken ook op de grond. Plat op mijn rug liggend met Silvester zijn lul in mijn mond voelde ik zijn tong mijn clit likken om vervolgens mijn clit naar binnen te zuigen. Ik greep zijn billen en trok zijn onderlijf naar beneden waardoor de enorme negerlul diep in mijn mond gleed, het teken voor Silvester om mij in mijn mond te neuken. Al neukend likte hij mij naar mijn eerste orgasme, kreunend met zijn grote paal in mijn mond kwam ik klaar. Ik was ondertussen allang vergeten waarvoor ik het deed en lag heerlijk te genieten.

Nadat ik was klaargekomen duwde ik Silvester op zijn rug en ging ik over hem heen zitten. Ik zoende hem wild op zijn mond en proefde mijn eigen sappen, ondertussen gleed ik met mijn zeiknatte kut over zijn lul die steeds meer begon te steigeren. Zonder dat ik mijn handen hoefde te gebruiken gleed zijn neuklat ineens soepel mijn drijfnatte spleet binnen, ik slaakte een gil toen die grote negerlul tegen mijn baarmoeder stootte. Langzaam en diep begon ik Silvester te neuken, ik kreunde hard toen zijn lul tot aan zijn ballen tussen mijn schaamlippen zat. Ik ging teveel op in het geile spel om te merken dat Henk ons stond te begluren door een kier van de deur. De grote zwarte lul glom van mijn sappen toen ik weer helemaal naar boven ging. Na een tijdje zo neuken pakte Silvester mij bij mijn heupen beet en draaide zich om zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Hij lag nog steeds met zijn grote paal tussen mijn benen en hij begon me nu stevig te neuken, we begonnen te zoenen en al tongzoenend voelde ik zijn enorme lul snel in en uit mijn kut glijden. Een hele tijd neukte we missionaris tot Silvester hees fluisterde “draai je om.” Ik draaide me op mijn buik en spreidde mijn benen, ik voelde meteen hoe hij zijn lul weer tussen mijn gezwollen schaamlippen boorde en in één harde stoot voelde ik zijn onderlijf tegen mijn billen kletsen. “ooh” kermde ik uit, zijn handen wurmde hij onder mijn bovenlijf en hij hield mijn tieten vast terwijl hij nu steeds harder zijn grote glimmende zwarte paal in mijn glibberige gleuf ramde. Aan zijn ademhaling hoorde ik dat hij bijna ging komen en geil als ik was gilde ik “neuk me met die grote zwarte lul van je, spuit mijn kutje vol, spuit mijn kut vol met je zaad.” Voor Silvester was dit de aanmoediging waarop hij wachtte en luid kreunend spoot hij zijn witte room in mijn hunkerende kut. Ik voelde zijn lichaam schokkend op me liggen, een hele tijd hebben we zo gelegen. Daarna hebben we een tijd liggen knuffelen en zoenen.

Rond 16.00 uur vertrok Silvester, hij was nog niet weg of Henk kwam tevoorschijn. Aan de bult in zijn broek kon ik zien dat hij alles had gevolgd, mijn plannetje was dus zeer zeker gelukt, nou je kunt wel raden wat wij de rest van de avond en nacht hebben gedaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb