Mijn man wilde me met een ander zien neuken

Mijn man wilde me met een ander zien neuken.

Ik ben boos naar bed gegaan en lag daar nu ongeveer een half uur alleen en kon niet in slaap komen. Dan weer een paar minuten op mijn ene zij, dan weer op de ander... en dan die gedachtes die door mijn hoofd gingen. Onvoorstelbaar, hoe komt hij er op, typisch weer zo’n kronkel wat alleen maar kan ontstaan in het hoofd van een man en waardoor ik boos in mijn bed terecht was gekomen.

We hadden een leuke avond samen en zaten uren te bomen met een lekker glaasje wijn er bij, nou ja... het werden uiteindelijk een paar glaasjes. Na ons werk, de familie, kennissen en liefhebberijen kwamen we natuurlijk ook nog op het onderwerp seks. We weten zo goed als alles van elkaar en ik weet dan ook precies met wie Fred het gedaan heeft, hoe vaak en ga zo maar door. Natuurlijk gaat dat ook voor mij op. Ik heb aan het begin van onze relatie eerlijk alles opgebiecht wat ik met andere jongens gedaan had en ga er van uit dat Fred ook eerlijk geweest is tegen mij. Voor mij was wat ik meegemaakt had niet echt bijzonder hoor. Verder dan wat kussen, voelen, vingeren en aftrekken was dat nooit gegaan. De eerste pik die ik in mij kreeg was van Fred en dan heb ik het in eerste instantie alleen maar over mijn mondje want op dat andere gaatje heeft hij nog maanden moeten wachten voor ik dat met hem aandurfde. Ik was een preuts meisje wat dat aanging en heb altijd goed naar mijn moeder geluisterd. Die heeft me altijd gewaarschuwd voor jongens die maar één ding wilde en als ze dat eenmaal voor elkaar hadden gekregen je lieten vallen als een baksteen. Ik geloofde haar, ze zal er wel ervaring mee hebben gehad...

Nee, veel ervaring met anderen had ik niet opgebouwd en eigenlijk vond ik dat wel goed ook. Natuurlijk was er nieuwsgierigheid in me naar het onbekende. Zeker als ik eens in de sauna was en zag wat voor lekkers er bestond. In alle maten zag ik daar de lekkerste pikken en daar kon ik met veel plezier over fantaseren. Uiteraard bleef het bij kijken want ik was tenslotte tevreden getrouwd met Fred. Het kijken wat ik deed naar die jongens ging meestal gepaard met heel veel kijken terug in mijn richting want met mijn 37 jaar, vlot kort geknipt blond koppie en maatje 38 zag ik er nog goed uit vond ik zelf. Echter de grootste blikvanger in de sauna, merkte ik steeds weer, waren mijn C-cup borsten die ik er, moet ik eerlijk bekennen, met erg veel plezier liet zien. Voordat iemand mij in de ogen keek gingen de blikken altijd eerst naar mijn borsten en altijd harde tepels. Uiteraard wist Fred dit ook, dat maakte hem echter niets uit, hij leek er van te genieten en het is zelfs een keer gebeurd dat we zo naakt in de sauna zaten hij een stijve kreeg, dit alleen doordat andere jongens en mannen naar mijn naakte borsten en poesje zaten te kijken. Hij wist dat ons huwelijk goed was en dat dit daar geen kwaad aan zou doen. Hierdoor had ik al kunnen weten waar hij over dacht besef ik nu.

In dat tevreden huwelijk wat we hadden was er ook eens een incidentje... Ik betrapte Fred er eens op, toen ik ongemerkt achter hem langs liep terwijl hij op internet aan het surfen was dat hij op een site zat te kijken waar ik met grote letters “Wife-Sharing” op zag staan. Op dat moment wist ik echt niet wat dat inhield maar de foto die er bij stond liet al bijna geen twijfel meer mogelijk waar het over ging. Er was een vrouw van ongeveer mijn leeftijd op haar knietjes een man diep aan het pijpen terwijl er een andere man op een stoel naar zat te kijken met zijn harde pik in zijn hand. Ik zei er niets over tegen Fred maar nadat de PC vrij was ben ik snel even gaan Googlen, nou toen wist ik snel wat Wife-Sharing was hoor!

Ik heb nog een tijdje gedacht dat dit nooit kon zijn wat Fred wilde en dat dit het niet was waar over hij zou fantaseren. Ik ging er van uit dat hij per ongeluk op die site terecht was gekomen, tot hij op die bewuste avond dat ik boos mijn bed in was gegaan wat openhartig was tijdens ons gesprek. Wat losser door de wijntjes geworden vertrouwde hij me toe, nadat ik hem verteld had dat ik gezien had op wat voor site hij had gekeken, dat hij vaak bij masturbatie of als we samen seks hadden er aan dacht dat hij mij wel eens zou willen zien genieten van seks met een ander. Het leek hem echt heel spannend om mij met een ander te zien vrijen en klaarkomen. Daarbij zou ook graag eens een andere pik mijn kutje in en uit zien glijden. Meestal gingen die fantasieën van hem er dan over dat ik het deed met iemand die ik niet zou kennen. Geen ex-vriendje, geen kennis nee, echt iemand waar we niets mee hadden. Dat leek hem het spannends, hoe de jongen of man en ik elkaar af zouden tasten en, niet onbelangrijk voor hem, gewoon één keer met iemand en daarna niet meer. Volgens hem kon ik dat het beste met een getrouwde man doen, die had toch verantwoording tegenover zijn vrouw en zou mij dan niet zo snel lastig blijven vallen, had hij al bedacht. Hij zei er ook nog wel even bij dat ik het natuurlijk ook geil moest vinden...

Nou snap je misschien waarom ik boos naar bed ben gegaan en de slaap niet kon vatten. Welke vrouw kan er nog slapen als zij hoort dat haar man vraagt om eens te neuken met een ander terwijl jezelf denkt dat je een geweldig huwelijk en seksleven hebt. Nou, ik niet hoor! Ik lag maar te woelen, te draaien en te denken over wat Fred had gezegd. Steeds weer ging de vraag door mijn hoofd hoe hij op deze gedachtes kwam, we hadden het toch goed samen, we hadden heel erg vaak seks met elkaar en ik vond al veel meer geil dan menig vrouw, vermoedde ik. Anaalsex, dildo’s, ik liet hem klaarkomen in mijn mond en zelfs slikken, ik vingerde zijn kontje, alles deed ik en het was niet alleen Fred die daar van genoot, ik zeker net zo!

Dit was volgens Fred ook de reden hoe hij op zijn fantasieën was gekomen. Hij zij dat hij me altijd erg zag genieten als we samen seks hadden en dat hij het me daarom gunde om het eens met een ander mee te maken, dit ook omdat ik voor onze relatie nog maar weinig mee had gemaakt wat seks aanging. Daar had hij ook wel gelijk in maar om dan maar meteen met een ander te gaan neuken... Wel moest ik voor mezelf toegeven dat ik, bijvoorbeeld in de sauna of op het strand, wel eens bij het zien van een leuke jongen iets dacht van hoe zou het zijn om met hem eens even lekker te vrijen. Het kwam er dus op neer dat Fred het geil zou vinden als ik die gedachtes eens mee zou gaan maken. Ik zou van hem best eens uit mogen proberen hoe het is met een andere man.

 

Hoe meer ik er over nadacht hoe meer de boosheid geleidelijk verdween bij me. Ik merkte zelfs dat ik wat opgewonden werd door die gedachtes. Mijn rechterhandje was al ongemerkt onder het dekbed verdwenen en over mijn naakte velletje onderweg naar het zachtste plekje van mijn lichaam. Ik voelde dat mijn kutje kletsnat was, hierdoor maakte ik op dat het idee om het met een ander te doen toch meer met me deed als dat ik voor mezelf toe gaf. Ik liet twee vingers draaiende bewegingen maken over mijn klitje terwijl ik door ging met het denken aan wat Fred me wilde zien doen. Hoe langer ik er over nadacht hoe meer ik begon te begrijpen dat het zien van mij met een andere jongen Fred op kon winden. Zelf keek ik ook graag naar vrijende mensen in bijvoorbeeld een geile film.

Ik ging, terwijl ik mezelf steeds actiever streelde en vingerde, liggen bedenken hoe ik hem op zou kunnen winden op een manier dat hij zou denken: “Had ik het maar nooit voorgesteld...” Het belangrijkste zou voor mij zijn dat ik alles zelf zou bepalen. Hij zou dat dan maar goed moeten vinden. Hij had het bedacht en wilde het graag en ik zou het gaan doen, maar dan wel op mijn manier. Terwijl er twee vingers in en uit mijn kutje gleden bedacht ik wat voor iemand die ik er voor uit zou zoeken moest zijn, als het ooit zo ver zou komen natuurlijk. Het was voor mij al snel duidelijk dat het liefst een jonge jongen moest zijn, dit ter compensatie van wat ik tijdens mijn tienertijd had gemist. Toen had ik het nooit met een jongen gedaan en dat zou ik zo mooi goed kunnen maken, daarbij komt ook nog dat ik altijd graag mag kijken naar jongens van rond de 18 tot 23 jaar. Misschien was het ook wel een idee om het te gaan doen met iemand waar ik Fred mee zou kunnen kwetsen. Bijvoorbeeld toch kiezen voor een bekende van ons, dat wilde hij tenslotte niet... Of iemand met een vreselijke grote pik of misschien was een gangbang wel iets. Hij wilde me met een ander zien neuken en dan kon hij het krijgen ook hoor. Als het zover zou komen ging ik er voor zorgen dat het een galapremière voor hem zou worden.

Mijn rechterhandje had ondertussen assistentie gekregen van de ander waardoor ik bij deze gedachtes mijn beweeglijke vingertjes steeds sneller over mijn klit en in en uit mijn kutje kon laten gaan. Ook was het dekbed van mijn naakte lichaam afgegleden waardoor ik met hoog opgetrokken en wijd gespreide benen mijn handjes het af kon laten maken. Hoe was het toch mogelijk dat mijn boosheid zo snel plaats had gemaakt voor geilheid bij het idee mij door een ander te laten neuken. Was er dan toch iets in me waardoor ik er, als ik heel eerlijk was, ook naar verlangde?

Op het moment dat ik kreunend en zuchtend klaar kwam met vingers diep in mijn kut en aarsje en een duim op mijn klit hoorde ik de slaapkamerdeur open gaan en Fred “Sorry...”zeggen. Hij wilde zijn excuses aanbieden maar zover kwam hij echter niet, hij bleef met de deurknop nog in zijn hand verbijsterd staan kijken naar me. Hij had me al heel vaak zien vingeren en keek daar graag naar maar had dat uiteraard niet op dat moment verwacht. Ik was boos naar bed gegaan en lag daar nog geen uur later met twee vingers diep in mijn kale kut mezelf klaar te maken. Hij begreep er op dat moment niets meer van. Ondanks dat maakte ik het toch even goed af met zijn blik op mijn kutje gericht en probeerde het daarna, na even bijgekomen te zijn, uit te leggen aan hem.

Ik vertelde hem dat ik erg boos op hem was geweest door zijn gedachtes en wat hij wilde maar dat ik, door er goed over na te denken toch ook was gaan beseffen dat zo iets binnen een goede relatie mogelijk moest zijn zonder die in gevaar te brengen. Fred leek als een kind zo blij en erg ingenomen met wat ik hem vertelde. Hij ging op het bed tussen mijn nog steeds gespreide benen zitten en zei dat ik hem geen groter plezier had kunnen doen door te zeggen dat ik niet meer echt negatief tegenover zijn fantasieën stond. Na heel veel kussen en likjes over mijn hele lichaam stelde hij me voor om als ik het echt wilde eens naar een parenclub te gaan. Ook daar had ik al eens op gegoogeld en ik vermoedde, na wat ik er over te weten was gekomen dat dit niet mijn ding is. Nee, voor mij geen geneuk op een rijtje met iemand uit een toevallig aanwezig publiek. Als ik het eens zou doen moest het echt een keuze van mijzelf zijn met iemand die ik me jaren later nog zou herinneren in plaats van uit een selectief groepje toevallig aanwezige mannen in een club. Dus nog even geen parenclub voor mij.

Fred was doordat hij mij al zover had gekregen helemaal in de wolken van geluk en was ondertussen mijn kut gaan likken en vingeren op een manier zoals hij nog nooit gedaan had, hij wist van geen stoppen alleen maar door de gedachtes met wat hij zou mee gaan maken met de liefde van zijn leven. Al snel kreeg ik zijn zalige lul al mijn lichaamsopeningen in. Hij was niet meer te houden, overal kreeg ik hem naar binnen en dat deed hij op zo’n manier dat we nog uren met elkaar bezig waren voordat hij kwam. Hij vingerde mij, ik vingerde hem. Hij neukte mij, ik tongde hem... dit alles zolang als mogelijk was. Ik kreeg zijn mond en tong op allebei de openingen tussen mijn benen terwijl ik zijn heerlijke harde paal zoog en ik zijn nieuwsgierige sterretje likte. Ja, ik zeg nieuwsgierig want menig man vind het lekker hoor om daar ook eens verwend te worden door een vinger of tong! Niets was te gek op dat moment voor ons alle twee en daardoor voelde ik al heel snel dat ik voor de tweede keer klaar zou gaan komen. Terwijl Fred maar door ging met het verwennen van me gingen er door mijn hoofd veel, heel veel mannen en jongens voorbij. Of eigenlijk waren het meer de pikken die door mijn hoofd gingen. Wat voor een wilde ik er en wat zou die er mee moeten doen bij me? Hierdoor besefte ik ook ineens dat ik de laatste tijd toch ook wel steeds vaker aan andere pikken dacht als Fred me neukte. Dunne, dikke, jong, oud... allerlei soorten en maten gingen er door mijn hoofd maar toch steeds weer kwamen mijn gedachtes op het moment dat ik klaar ging komen weer uit bij de keiharde recht omhoog staande pik van een leuke jongen van een jaartje of achttien. Die categorie trok mij op dat moment het meeste, ieder heeft zijn voorkeur toch... Terwijl Fred mij lag klaar te maken gingen mijn gedachtes uit naar een jong ventje die mij dat ook zou kunnen geven. Ik herinnerde me dat toen Fred nog jong was hij ook maar door kon blijven gaan met neuken, nog maar net klaargekomen of zijn pik was weer hard en stand-by. Vier keer achter elkaar neuken was geen enkel probleem toen voor hem en dat zou ik nog wel eens willen mee maken.

Ik zou een jongen kiezen die ondanks zijn nog jonge leeftijd toch ook wel wist wat hij moest doen met een heet en vooral geil vrouwtje. Het leek me echt geil om als 37-jarige door een lekkere jongen een hele avond of middag geneukt en gebruikt te worden. Ja, dat moest het gaan worden de eerste keer wist ik op het moment dat ik Fred zijn harde pik nog een paar keer ongelooflijk hard mijn kut in geramd kreeg voordat hij me volspoot. Ik wilde het die eerste keer met een ander zo geil als maar mogelijk was mee gaan maken. Fred wilde het en ik, gek op seks, zou hem gaan laten zien waar ik over fantaseerde als hij me neukte! Ik zou eindelijk aan hem kunnen laten merken wat er in mijn hoofdje omging als ik mijzelf of als hij me klaar maakte om ging! Op het moment dat hij mij en zichzelf klaar geneukt had schreeuwde ik het uit van genot zoals het lang niet voor me geweest was. Ik kon niet anders dan beamen dat het niet meer alleen Fred was maar dat ik er ook klaar voor was. Hij had me gehersenspoeld leek het wel. Ik wist hoe Fred er van zou gaan genieten en nog belangrijker, ik wist op dat moment zeker dat onze relatie stand zou houden. Er zou heel veel spanning en variatie in ons seksleven bij komen, daar was ik van overtuigd!

Ik zei tegen Fred, na bijgekomen te zijn dat hij me zou krijgen zoals hij wilde. Hij zou echt vreemde stijve lullen mijn lichaam in gaan zien glijden op plaatsen waar alleen die van hem nog maar was geweest, hij zou dingen gaan zien van me wat hij niet eens had durven vragen aan me. Zo wilde hij het toch...

De volgende ochtend nadat Fred naar zijn werk was gegaan ben ik achter de PC gaan zitten om eens te gaan kijken of chatboxen echt zoveel dates opleveren als dat er beweerd word. Als dat zo was moest er voor mij toch ook wat te vinden zijn. Ik had nog nooit zo zenuwachtig achter de pc gezeten. Na een paar uurtjes chatten had ik wel in de gaten dat dit niet mijn ding was. De chatters waren of oud, of zielig of wanhopig op zoek naar een kut of een pik, dit ongeacht hoe de vrouw of man er uit zag kreeg ik het idee. Maar misschien had ik dat wel fout en lag het gewoon aan mij. Net voor ik er uitlogde las ik er nog wel een goede tip over een site waar je een profiel kon maken en precies kon vertellen wat je zocht. Ik zocht snel een sexy fotootje van mezelf op ik in minuscuul bikinietje te zien was. Na mijn gezicht wat onherkenbaar gemaakt te hebben met photoshoppen plaatste ik die boven mijn profiel op de site. Daarin had ik gezet, nadat ik mezelf beschreven had, dat ik graag kennis zou willen maken met een leuke jongen van ongeveer achttien jaar die mij eens in het bijzijn van mijn man wilde verwennen. Dat was genoeg vond ik voor een eerste contact.

Wat ik nooit verwacht had werd werkelijkheid... Toen Fred om vijf uur van zijn werk thuis kwam en ik vertelde wat ik gedaan had ging hij meteen achter de PC zitten om de site op te zoeken waar ik mijn profieltje gemaakt had. Ik schonk wat in voor mijn hard werkende man en voor mijzelf om daarna bij hem te gaan zitten. Ik wist niet wat ik zag... er waren via mijn nieuw gemaakte profieltje al 58 reacties binnen bij me! Een voor een namen we ze door en bij sommige kwam er een reactie uit Fred zijn mond. Die reacties waren dan steeds gericht op wat hij wel zag zitten. Ik maakte hem snel duidelijk dat ik dat zo niet zou gaan doen natuurlijk, ikzelf ging bepalen wie het zou worden. Hij wilde mij zien neuken met een ander en dan zou ikzelf daar de gepaste jongen voor zien te vinden! Ondanks dat ik er bij gezet had dat ik zocht in de leeftijdsgroep van zo rond de achttien jaar waren er toch veel reacties bij van mannen die een heel stuk ouder waren. Die vielen dus meteen al af. Ik merkte dat Fred meer lette op kandidaten waar ook een flinke pik te zien was terwijl het bij mij niet alleen daar om ging. Ik wilde gewoon een lekkere jongen zien waar een mooie pik aan zat. Vrijen is meer dan alleen een stijve pik toch... Ik vind een leuke kop en mooi figuur met een gladde borst en buik erg aantrekkelijk om te voelen en te strelen dus keek ik daar ook naar bij degene die een naaktfoto bij de reactie hadden gedaan.

Terwijl we zo bezig waren met het sorteren en uitzoeken van een gegadigde lag ik mijn hand op Fred zijn been en voelde, toen ik mijn hand iets omhoog verplaatste een heel erg harde erectie in zijn broek. Die was geil alleen bij het idee wat er zou gaan gebeuren met zijn vrouwtje. Ik vond dan ook dat ik die arme jongen niet te lang meer moest laten wachten, hij wilde het tenslotte al zolang... Ik zou zo snel mogelijk af gaan spreken met een lekkere jongen, of misschien wel met twee, of drie...

Nadat we alles bekeken en gesorteerd hadden bleven er vier jongens over die voldeden aan mijn oproep en wensen. Ik besloot nog één dagje te wachten voor nog wat meer kandidaten en daarna het profiel voor even te verwijderen zodat het kiezen niet al te moeilijk zou worden. De vier geselecteerde stuurde ik direct al een mailtje waarin ik ze vertelde dat ik hen geselecteerd had en dat ze héél misschien degene zouden zijn die mij mochten gaan verwennen maar dat ze nog een dagje geduld moesten hebben. Door dat mailtje naar de vier leek er een hele concurrentiestrijd ontwikkeld te zijn want meteen kwamen er mailtjes terug met foto’s in allerlei poses van de jongens waarop ik goed te zien kreeg waarmee ik me zou kunnen gaan laten verwennen. Het werd er niet gemakkelijker op voor me maar één had toch wel mijn voorkeur, dat was Alex. Hij was zeventien jaar, had een heerlijk totaal onbehaard glad lichaam en hij vond zichzelf iets onderdanig wat volgens hem kwam door zijn onervarenheid. Hij had nog niet meer gedaan dan de eerste beginselen op het gebied van seks. Die zou ik dus nog wat kunnen leren en dat leek me wel héél aantrekkelijk als Fred daarbij toe zou kijken. Ik was op dat moment al zover dat het me heel geil leek om met een jongen te spelen en die te laten zien wat je wel niet kon doen met een stijve pik.

De volgende dag kon ik me een tijd lang beheersen om niet te kijken naar de reacties, totdat Fred thuis was. Terwijl hij me heel innig begroette en mij tegen zich aantrok voelde hij even snel onder mijn rokje waar hij mijn kletsnatte en stringloze kutje voelde. Door mijn eigen vrouwtjesgeil glibberden twee van zijn dikke vingers mijn in brand staande kut in om die eventjes te penetreren. Zijn lul stond ook weer hard als staal tegen zijn buik voelde ik. Wat is dat toch dat mannen zo geil worden door fantasieën waarbij ze hun vrouw geneukt zien worden door een ander... Ik zal mannen wel nooit echt gaan begrijpen maar was Fred ondertussen wel heel dankbaar. Ik was er op dat moment toch wel heel erg naar uit gaan kijken en daarnaast ook nog eens heel nieuwsgierig naar geworden. Hoe zou het zijn, hoe zou het gaan, hoe zou Fred het ervaren, van alles ging er door mijn hoofd.

Ondertussen had ik de lekkere pik van Fred uit zijn strakke jeans bevrijd en was ik door mijn knietjes gegaan om die even lekker diep in mijn mond te nemen. In een recordtijd had ik zijn geil achter in mijn mondje. Dit was natuurlijk te danken aan mijn goede pijpkunsten maar zeer zeker ook aan de opgewondenheid van Fred over wat er zou gaan gebeuren binnen niet al te lange tijd. Nadat ik alles wat hij die dag aan sperma geproduceerd had geslikt had gaf ik hem nog snel een lekkere tongzoen waarbij hij zijn eigen geil kon proeven op mijn tongetje, er waren vast wel wat restanten achtergebleven in mijn mondje. Hierna vroeg ik hem om snel mee te komen naar de PC voor de reacties van die dag. Ik was nieuwsgieriger als dat ik ooit geweest was naar wat er komen zou.

Weer waren er veel reacties, wat is dat toch? Zou er ook zo massaal gereageerd worden op oproepjes van mannen die een vrouw zoeken vroeg ik me af... Natuurlijk waren er weer veel reacties van mannen die veel ouder waren dan waar ik in mijn profiel om vroeg maar door het formaat van hun pik dachten ze toch maar een kans te wagen. Daarnaast gelukkig ook veel mooie jongens waar van er twee ook nog eens vertelde biseks te zijn en dat mijn man ook best aan hen zou mogen zitten als hij dat wilde. Omdat zij er precies uit zagen zoals ik graag zou zien kwamen die ook op mijn verlanglijstje te staan. Fred had niets met biseks zoals hij zei maar omdat hij bij het bekijken van de profielen de grote pikken als zijn favoriet zag had ik daar toch wel mijn twijfels over. Verder was er ook nog een Turkse jongen waar ik lang mijn aandacht bij hield. Hij zag er perfect uit, had een mooie grote besneden pik en, niet onbelangrijk voor mij, had een verschrikkelijk mooi berichtje gestuurd waaruit ik opmaakte dat het een heel nette jongen moest zijn. Dat waren er dus al zeven op mijn verlanglijstje... Fred vond de Turkse jongen, die luisterde naar de naam Yilmaz, maar niets liet hij al snel merken aan me. Die steeg bij mij dus meteen naar nummer 1 op de tipparade. Hij wilde me toch zien neuken en dan zou dat gaan gebeuren met wie ik dat wilde. Daarnaast had ik natuurlijk ook Alex nog van de vorige dag. Die zag ik zelf toch wel heel erg zitten, hierdoor schoof Yilmaz meteen alweer naar de tweede plaats door. Het was de onervarenheid van Alex wat me erg aan sprak maar ook zijn heerlijke totaal onbehaarde gladde lichaam, zijn foto waar dat op te zien was stond al op mijn netvlies gebrand. Nummer drie op de lijst werd Gerald, een van de twee biseks jongens. Hij was een jongen van 19 jaar met een héél erg donkerbruin lichaam. Op een van de foto’s stond hij in een felgele kleine Speedo op een strand met een even lekker vriendje. Op een andere foto die hij mee gestuurd had was zijn donkere pik te zien. Toen ik die zag viel mijn mond open, Ik had niet veel ervaring met naakte mannen en jongens maar zo iets had ik echt nog nooit gezien. Die moest, als hij stijf was echt de 21 centimeter wel halen vermoedde ik. Naast die lengte verbaasde me de dikte er van ook nog eens. Die zou ik absoluut voelen glijden door mijn kut, daar was ik van overtuigd.

Natuurlijk zag Fred hem, ondanks het formaat van zijn pik ook niet zitten, dat wist ik doordat ik hem door en door kende. Voor mij was dat een reden om ook Gerald op mijn lijstje te zetten, hij werd nummer drie, dat stond vast voor me. De nummer vier werd ook een jongen uit het eerste groepje geselecteerden. Dat was Erik, hij was volgens zijn eigen zeggen, met zijn leeftijd van achttien jaar al erg ervaren en zelfs ‘oudere vrouwen’ wist hij zo te verwennen als dat die dat graag willen. Met mijn zevenendertig jaar wilde ik best wel even een ‘oudere vrouw’ zijn voor Erik hoor! Ik besloot het bij die vier te laten maar bewaarde wel alle berichtjes van de andere jongens, je weet maar nooit tenslotte...

Terwijl Fred nog een drankje in schonk ging ik bedenken hoe ik het zou gaan doen... Ik besloot Fred er helemaal niet bij te betrekken, hij moest maar afwachten vond ik. Hij wilde me graag verwent zien worden en ik zou er zelf voor zorgen dat dit ging gebeuren en ook hoe dat zou gaan gebeuren, daar hoefde hij me niet bij te helpen.

De eerste keer seks met een ander zou op de zaterdagmiddag gaan gebeuren. Nadat ik de jongens had gemaild en zij me terug gemaild hadden dat ze allemaal gelegenheid hadden om te komen raakte ik even in paniek. Alle vier had ik niet verwacht, ik ging er van uit dat er één of hooguit twee over zouden blijven die ik dan op verschillende tijdstippen zou uitnodigen. Nu het er vier werden moest ik mijn strategie snel wijzigen. Lang had ik niet nodig hoor, ik besloot Fred tot het uiterste te gaan tarten en gaf aan alle vier hetzelfde tijdstip door waarop ze welkom waren...

Het werden drie hele lange dagen en nachten voor Fred. Ik had hem niets verteld over wat ik afgesproken had en hij wist ook niet tot wanneer hij geduld zou moeten hebben. Dat het niet al te lang zou gaan duren kon hij wel merken aan mijn gedrag, ik ging sinds tijden weer dagelijks onder de zonnebank, bezocht mijn kapper weer eens voor een nieuwe coupe en dook de kast in om te kijken wat ik nog voor lekkere uitdagende lingerie had. Omdat het niet naar me zin was wat ik vond en het prachtig weer was ging ik nog even snel de stad in om daar de meest sexy bikini die er bestond te gaan zoeken. Het werd er een die bestond uit niet meer dan drie minuscule driehoekjes rode stof die zo goed als niet zouden bedekken van mijn borsten en kutje. Ik paste hem snel even en ondanks dat dit alleen maar mag met een slipje aan heb ik het toch zonder gedaan. Hoe ik het broekje ook verplaatste, de aanzet van mijn schaamlipjes bleef er uitdagend boven uit komen en zouden dus voor iedereen die mij in de bikini zou zien te zien zijn. Dit idee wond mij toch wel op moest ik toegeven. Ik zag me zo al liggen op het strand.... Voor er over heen kocht ik snel nog even een strak en vooral knal geel jurkje die mijn vrouwelijke vormen goed uit liet komen en maar net mijn kontje bedekte. Ik was er klaar voor!

Doodzenuwachtig was ik die zaterdag. Waar was ik aan begonnen en kon ik er nog onderuit? Van alles ging er door mijn hoofd en dat terwijl ik aan Fred ook niets had. Die lag lekker op een ligbed in de tuin te luieren en was zich nergens van bewust. Ik liep echter maar te stressen en me af te vragen hoe het af zou lopen. Ik had de jongens gevraagd om precies om twee uur bij me te zijn en hoe dichter het naar dat tijdstip ging hoe onzekerder dat ik me ging voelen. Ik nam daarom maar snel een wijntje want anders durfde ik waarschijnlijk niet eens open te doen voor ze.

Op het moment dat de eerste keer de bel ging keek ik Fred aan en moest het hem voor mezelf nog even vragen: “Je hebt nog een mogelijkheid om je te bedenken, weet je zeker dat je mij echt met een ander wil zien?” Na een bevestigend antwoord van hem ontsnapte er nog een “Okay...” uit mijn mond en ging ik de deur openen, Fred zou iets mee gaan maken wat hij nooit meer zou vergeten wist ik op dat moment al!

Het was Yilmaz die het eerste aan de deur stond. Hij was inderdaad een mooie jongen om te zien zag ik tot mijn grote plezier. Nadat hij me begroet had met drie kussen ging ik hem voor om hem snel voor te stellen aan Fred want er zou nog meer bezoek komen voor me... Gerald was de tweede die me met een bezoekje vereerde. Ook een erg goede keuze zag ik tot mijn grote genoegen. Zo voor me staand leek hij me nog donkerder dan op de foto’s die hij gestuurd had. Fred zijn mond viel open van verbazing toen ik met Gerald de tuin in liep. Hij begreep er niets meer van veronderstelde ik. Nog een keer moest ik de deur openen, dat was voor Erik en Alex. Die stonden alle twee tegelijk aan de deur.

Toen ik met die de tuin in liep begreep Fred het helemaal niet meer. Hij was echt sprakeloos. Er kwam dan ook niets meer over zijn lippen dan:

“Wat ben je van plan, joh...” Ik zei hem zich geen zorgen te maken en snel wat in te schenken voor de jongens en voor ons. Ik deed het jurkje uit en ging in mijn nieuwe bikini uitdagend op het ligbed liggen om wat te kletsen met de jongens. Ik voelde overal ogen op me gericht, geen plekje bleef er onbespied door ze terwijl we wat kletste over koetjes en kalfjes. Ik besloot alles wat te bespoedigen nadat Fred terug was met de drankjes. Ik vroeg aan de jongens wie mij even in wilde smeren omdat de zon best sterk was. Brutaaltje Erik stond meteen op en nam het flesje van me aan. Nadat ik op mijn buik was gaan liggen spoot Erik wat over mijn rug van de crème. Daarbij vroeg ik Gerald of hij Erik even kon helpen. Die stond uiteraard meteen op en nam aan de andere kant plaats. Erik maakte meteen ook al het koordje van mijn bovenstukje los. Dat was er een, hoor! Het was heerlijk om die vier handen over mijn lichaam te laten gaan. Overal werd ik gestreeld wat er voor zorgde dat ik geil werd zolang ik lang niet meer geweest was. Het kon bijna niet anders dan dat er een natte plek in het minuscule stringetje moest zitten. Na ongeveer tien minuten vond ik het mooi geweest om te beginnen. Ik draaide me om en vroeg de wat sip kijkende Yilmaz en Alex om de andere kant even goed te beschermen. Ze leefde helemaal op nadat ik dat gevraagd had. Ik gaf ze ook nog even een opdrachtje mee en dat was om ook wat uit te trekken omdat ik zelf ook graag wat moois wilde zien. Ik wist al een beetje wat ik zou gaan zien als ze de bovenkleding uit zouden hebben. Dat werden natuurlijk vier boxershorts met daarin waarschijnlijk vier heel erg stijve jonge pikken. Mijn verwachting kam bijna helemaal uit. Alleen Gerald had weer een Speedo aan. Zijn pik zag ik er bijna boven uit puilen, zo groot was hij.

Yilmaz en Alex begonnen met het insmeren van mijn naakte bovenlijf. Omdat Erik het bovenstukje los had gemaakt had ik die meteen maar weg gedaan. Zo werden mijn tepels tenminste ook direct gestimuleerd door de strelende jongens. Ik moest gewoon wat zeggen om Fred wat op de kast te jagen: “Heerlijk jongens, zoal jullie dat doen... Ik ben nog nooit zo goed verwend.” Hij keek me heel even aan maar het deerde hem niet echt hoor, hij lachte maar wat.

Het was Alex die zich niet meer in kon houden, hij nam mijn linkertepel in zijn mond en speelde er wat mee met zijn tong en lippen terwijl zijn nerveuze handen mijn lichaam maar bleven verkennen. Nadat Yilmaz zag dat ik het zuigen aan mijn tepel erg lekker vond nam hij de andere tepel voor zijn rekening. Alsof ik een trotse moeder van een tweeling was liet ik het zuigen en likken van mijn tepels goed bevallen. Het maakte me echt verschrikkelijk geil en zorgde er voor dat ik ook op zoek ging met mijn handjes naar wat lekkers. Allebei de jongens zaten zo naast me geknield dat ik bij alle twee de pikken kon. Na er wat over heen gestreken te hebben liet ik bij alle twee een hand hun broekjes in glijden om daar twee heerlijke en vooral ontzettend stijve lullen uit te bevrijden. Ik begon ze beiden te trekken alsof het heel gewoon was wat ik aan het doen was. Met die twee harde palen in mijn handen kon ik niet laten om even snel naar Fred te kijken hoe die er op reageerde. Die zat met zijn pik uit zijn broek lekker te spelen en te genieten van wat hij zag. Het werd tijd voor meer actie...

Ik vroeg Yilmaz en Alex even te stoppen om daarna aan alle vier te vragen om mee te gaan naar de slaapkamer. Aan Fred hoefde ik dat niet te vragen natuurlijk, die zou echt wel mee komen. Ik liet het stringetje van de bikini van mijn kontje glijden en ging op bed liggen met mijn benen wijd gespreid. “Kom jongens, maak mij eens de gelukkigste vrouw op aarde... “ hoorde ik mezelf zeggen. Ik kon mezelf niet meer en Fred waarschijnlijk ook niet. Zo had hij me nog nooit mee gemaakt besefte ik me.

Met de blik van acht jongensogen op mijn openstaande kale kut kon het niet anders dan dat mijn geil er uit moest lopen. Wat was ik op dat moment geil en wat voelde ik me slecht om wat ik deed. Ondanks dat ging ik door met wat ik voorgenomen had. Voor mijn eerste keer regisseerde ik hen nog een beetje, daarna zou ik de jongens hun gang laten gaan. Ik gaf de eer aan Gerald, ik wenkte hem dichterbij te komen waardoor ik zijn grote zwarte pik vast kon pakken. Met mijn blanke handje er omheen kon ik niet anders dan er even rustig naar te kijken. “Oh, mijn god...”ging er door me heen. “Zou dat wel passen?” Het was gewoon ongelooflijk, en dan dat zwarte... en als kroon nog eens een immense purperkleurige eikel.... Ik voelde in gedachten mijn mondhoeken al inscheuren. Gelijkertijd was het, alsof zijn pik een magneet was want vanzelf gingen mijn lippen van elkaar om de zwarte paal in mijn mond te nemen. Hij paste maar net tussen mijn lippen door. Mijn mond was nog nooit zo gevuld geweest als op dat moment. Ik probeerde er zo veel van als maar mogelijk was in mijn zuigende mond te nemen maar hij was gewoon te groot voor me. Ik zoog hem echt deep-throat maar ondanks dat moest ik een groot deel buiten mijn mond laten. Ik besloot hem niet te lang te zuigen omdat ik wist dat jongens nog wel eens erg snel klaar komen. Omdat ik die gigapik ook als eerste in mijn kutje wilde voelen vroeg ik Gerald om me te gaan neuken. Dit was precies op het moment dat Yilmaz voorover bukte tussen mijn gespreide dijen om me te gaan likken. Hij moest die plaats op mijn verzoek meteen weer afstaan aan Gerald. Met zijn grote zwiepende lul knielde hij tussen mijn benen welke hij hoog optrok en tot bij mijn hoofd duwde om zo alle toegang en ruimte te krijgen die hij wilde. Hij plaatste zijn grote paarse eikel tussen mijn openstaande schaamlippen om zo mijn kletsnatte kut te gaan vullen. Op het moment dat hij zijn zwarte lul langzaam naar binnen liet glijden merkte ik dat er nog iets gebeurde. Ondanks dat ik met mijn ogen dicht lag om er voor de volle honderd procent van te genieten zag ik een flits voor mijn ogen. Snel opende ik mijn ogen waardoor ik zag dat Fred, naakt en met een stijve, een foto nam van de zwarte pik die bij mij naar binnen gleed. “Voor later, schatje! Om nog eens na te genieten... “ zei hij er bij met een knipoog. Hij deed maar, voorlopig had ik de lekkerste lul die een vrouw maar kan wensen in mijn kut en gingen er nog meer volgen. Fred wilde dit en kon dat ook krijgen hoor en dan mocht hij er best een fotootje van maken!

Wat ik had verwacht was ook het geval, ondanks dat mijn kleine strakke kutje, zoals Fred hem altijd noemt, best wel wat kan hebben was de lul van Gerald toch echt te groot voor me. Ook hier, net als bij mijn mondje moesten er wat centimeters buiten blijven. Ineens besefte ik wat ik al die tijd, dat ik trouw aan Fred was had gemist. Elke centimeter die hij bij me naar binnen schoof voelde ik. Steeds wat meer werd mijn onderlichaam gevuld door de grote zwarte paal van Gerald. Ik herinnerde me snel even dat Fred het helemaal niet zag zitten dat ik hem op mijn lijstje had gezet maar die zou er ondertussen wel heel anders over denken want ik zag nog veel meer flitsen van zijn camera gaan.

Ik zag dat de andere jongens om Gerald heen stonden met hun palen in de aanslag. Wat Gerald deed bij me wilde zij natuurlijk ook wel met me doen. Dat begreep ik maar al te goed maar het ging er op dat moment even om hoe ik dat ging aanpakken. Terwijl Gerald me heerlijk aan het neuken was besloot ik dat Fred zou krijgen wat hij wilde, de jongens zouden me een voor een flink gaan verwennen en natuurlijk ook allemaal neuken én mijn kutje vol spuiten. “Jullie mogen zo, jongens” zei ik tegen ze “Maar eerst mag Gerald zijn geil in mijn grotje achterlaten, het is te lekker met hem om er nu mee te stoppen.” Zachtjes aan hun palen rukkend keken ze toe hoe de zwarte, nat en glimmend van mijn geil zijnde lul van hun nieuwe vriend me steeds weer helemaal vulde. Het was Yilmaz, die naast Gerald stond, die een hand van zijn lul haalde om mijn klit te gaan verwennen. Hij zorgde, met zijn wijs en middelvinger er voor in combinatie met de lekkere lul van Gerald dat ik voor het eerst met een ander dan Fred ging klaar komen. Voor Gerald zijn hele lading diep in mijn kut spoot kwam ik zelf hard kermend klaar! Ik was daardoor echt even van de wereld maar kreeg geen kans om bij te komen. Nadat Gerald zijn nog nadruppende zwarte paal uit me had terug getrokken stond Yilmaz al klaar om zijn plaats in te nemen. Zijn dikke besneden lul had hij al naar beneden gebogen om die zo snel mogelijk mijn kutje te gaan vullen. Jammer genoeg had hij al zo aan zijn pik staan trekken dat hij al heel snel klaar kwam. Hij verwende mijn kutje niet meer dan een paar minuten met zijn paal toen ik zijn geil al tegen mijn baarmoedermondje voelde. Dat was echt te snel hoor... Fred had amper de tijd gehad om er een mooie close-up foto van te maken. Misschien gaf ik hem nog wel een kans om het goed te maken. “Maak jij hem nog eens heel snel hard, want dit was niet goed hoor!” gaf ik hem als opdracht mee.

Wie het niet erg vond dat Yilmaz zo snel klaargekomen was, was Erik. Ook hij stond al te popelen om de warmte en de gladheid van mijn natte kutje te mogen voelen. Ik voelde me op het moment dat de volgende glimmende eikel tussen mijn schaamlippen door naar binnen gleed echt een heerlijk slecht sletje. Oh, wat voelde ik me slecht en gebruikt door Fred om wat hij wilde zien... Dit kon me echter niets schelen, het was veel te lekker en geil om eens mee te mogen maken. Ik wist ook meteen dat er geen stijve pik hetzelfde was als een ander en dat iedere jongen weer anders neukt! Dat maakte me meteen nog nieuwsgieriger naar nog meer anderen...

Erik zijn lul was net weer wat langer dan die van Yilmaz waardoor ik die weer wat beter door mijn kutje voelde glijden. Nee dames, de grote van een pik doet er wél toe, wees nou eens eerlijk! Heel rustig begon hij me te neuken steeds weer trok hij zijn pik uit me terug tot alleen zijn eikel nog in me zat om daarna zijn heerlijke paal weer tussen mijn samentrekkende kutspieren tot aan mijn baarmoedermond te laten glijden. Hij ging het anders doen dan Yilmaz, dat was duidelijk! Ondanks het formaat van Gerald en de mooie verschijning van Yilmaz was het Erik die me echt wist te geven wat een vrouw laat genieten van sex. Natuurlijk was het met de andere ook fijn geweest maar Erik wist het net zo te doen als dat ik het graag heb, zachtjes en de juiste plekjes rakend. Steeds weer voelde ik zijn eikel over mijn G-spot gaan terwijl hij bovenop me liggend met zijn weinige borsthaar mijn harde tepels opwreef en zijn tong tekeer liet gaan in mijn mond. Hoe moet je beschrijven dat je geniet van wat er met je gedaan word? Dat is niet te beschrijven volgens mij... Alles vergat ik om mij heen, Zelfs het steeds weer terugkerende flitslicht van Fred zijn camera stoorde me niet meer, hij deed maar...

En ik deed wat hij wilde, mij geneukt en klaargemaakt zien worden door een ander. Dat dit ging zoals ik het zelf bepaald had was misschien niet helemaal zoals hij verwacht had maar dat deerde me niet meer. Als er eenmaal een andere pik dan die van je man je verwend heb zijn alle remmen los en ga je er alleen nog maar meer van genieten. Fred genoot er ook van want hij had de hele tijd dat de jongens met mij bezig waren een knoeiharde pik, iets wat ik lang niet meer gezien had bij hem. Meestal was het na een tijdje toch wel gedaan met zijn erectie en moest ik als ik nog eens wilde klaarkomen mijn eigen vingertjes gebruiken.

Op dat moment waren mijn vingertjes echter werkeloos, ik had voor even genoeg aan wat Erik deed met me. Wat kon die jongen neuken zeg. Dan weer voor even hard rammend in me, dan weer even zachtjes en met lange halen waarbij zijn eikel net nog in me bleef. Het heerlijke tongen met hem maakte het compleet voor me en zorgde dat ik weer klaar ging komen. Het was Erik die me die dag de tweede keer ging laten genieten van het mooiste gevoel wat er is. Bij de eerste schokjes die aan mijn orgasme vooraf gingen begon ik Erik te regisseren: “Ja Erik, zo wil ik het... ga door... nu harder... neuk me maar gek... ja... jaa... jaaaa....” Er leek geen eind aan te komen aan mijn orgasme en aan wat ik hem voor aanwijzingen daarbij gaf. Ik stond weer van mezelf te kijken omdat ik iemand ben die maar zelden iets zegt tijdens sex en het nu uit schreeuwde hoe ik het wilde! Op het moment dat ik mijn orgasme wat voelde afzakken voelde ik dat ook Erik zijn ballen ging legen in mijn kut. Hij ging door met het steeds maar hard rammen in een steeds sneller tempo tot achter in mijn kut tot hij zelfs de laatste druppel zijn paal had laten verlaten. Op het moment dat Erik uitgeput van me afgleed wist ik wat ik nog miste. Ik moest er voor zorgen dat ook mijn laatste gaatje niet meer alleen van Fred zou zijn. Alex moest me anaal gaan neuken. Fred moest elke keer als hij me daar zou gaan neuken weten dat ik daar ook al een ander had gehad. Als je iets doet moet je het goed doen.

Ik draaide me snel om en ging op mijn knietjes met mijn kontje omhoog klaar zitten voor de harde van Alex. Snel steek ik nog even een paar vingers in mijn kut om er wat van al het geil wat daar in achter gelaten is uit te halen om mijn aarsje mee in te smeren. Fred gebruikt me daar regelmatig en daardoor is die ondertussen al aardig opgerekt maar wat glijmiddel kan geen kwaad natuurlijk.

Alex begreep wat er van hem verwacht werd maar kon het niet laten om zijn kloppende jongenspik toch eerst ook even mijn kut in te laten glijden. Hij wilde natuurlijk bij zijn vrienden uit kunnen sloven dat hij ook een kut geneukt had. Het werd zijn eerste keer en dan moest daar natuurlijk ook wel ‘gewoon’ neuken bij geweest zijn. Ik gunde het hem en liet hem even lekker in mijn kutje tekeer gaan. “Nou lekker mijn kontje in, Alex.” zei ik hem nadat hij me een paar minuutjes geneukt had. Onervaren als hij was wist hij toch probleemloos mijn sterretje binnen te glijden. Nadat hij de buitenste sluitspier voorbij was met zijn eikel wachtte hij heel even voor hij tot aan zijn ballen mijn kont in stootte. Zonder pijntjes ontving ik hem daar met héél veel plezier. Als er iets is waardoor je je echt gevuld voelt is anale sex het wel. Snel keek ik even naar Fred of hij zag dat mijn aars ook niet meer alleen voor hem geweest was maar dat ik daar ook vanaf dat moment andere bezoekers had mogen ontvangen.

Mijn mond viel meteen open van verbazing door wat ik zag. Ik zag dat Gerald op zijn knieën zich ontfermd had over de harde pik van Fred. Die was op zijn gemakje mijn man aan het leeg zuigen... Ik vermoedde dat Fred ook nog wel de grote zwarte paal van Gerald te verwerken zou gaan krijgen. Ik had hem daar al een paar keer verlekkerd naar zien kijken waardoor hij zich verraden had. Zo kwam je nog eens wat te weten van je man...

Terwijl Alex me lekker in mijn strakke kontje doorneukte voelde ik ineens een hand op mijn kut die me begon te vingeren. Dit was gelijkertijd dat Yilmaz naast me op het bed knielde en zijn weer stijve lul in de richting van mijn geopende mond bracht. De hand op en mijn kutje was dus van Erik begreep ik hierdoor. Die vond dat wel geil dus om in een kut vol met andermans geil te roeren. Met de pik val Alex in mijn kontje, die van Yilmaz diep in mijn mond en de vingers van Erik in mijn kut en op mijn klit kon het niet anders natuurlijk dat ik weer klaar ging komen. Op het zelfde moment dat Fred, met zijn blik op zijn genietende vrouwtje, zijn lading in de mond van Gerald spoot hadden de jongens mij voor de derde keer zover dat ik weer het mooiste gevoel wat er is had.

Fred wilde me al jaren eens zien neuken met een ander en hij had het meegemaakt maar wel op mijn manier! We hebben er nooit spijt van gehad en ons seksleven is er stukken spannender door geworden!!!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten