Mijn man wil alles zien.

Enige tijd geleden moest ik voor mijn werk in Nijmegen zijn. Het was al laat op de avond toen ik mijn zaken had afgehandeld. Omdat het die dag behoorlijk druk was geweest besloot ik om die avond niet meer naar huis te rijden, maar te overnachten in Nijmegen. Ik ben Vera, vijfentwintig jaar en getrouwd met Stefan. Als accountmanager maak ik zoveel mogelijk gebruik van mijn lijf en kleed ik me zodanig dat het niet alleen bij mannen werkt maar ook bij vrouwen. Kleurige combinaties met daaronder sexy lingerie en daarbij naaldhakken, zijn een absolute must voor mij. Ik geniet van de aandacht die ik vooral van mannen krijg, maar ga daar niet snel op in. Nadat ik besloten had om in Nijmegen te overnachten belde ik mijn man om dit door te geven. Hij ging direct akkoord met mijn voorstel.

In het hotel aangekomen heb ik me eerst een beetje opgefrist, waarna ik besloot om in de bar nog een drankje te pakken. Zoals ik al vertelde ben ik een aantrekkelijke vrouw en natuurlijk, als je dan als vrouw alleen aan de bar zit dan is er altijd wel een man die naar je toe komt. Zo gebeurde het dat ik op een gegeven moment een drankje aangeboden kreeg van een man die een stukje verderop in een hoekje van de bar aan een tafeltje zat. Ik accepteerde het drankje en toen ik mijn glas ophief wenkte hij naar me. Ik stond op en liep naar hem toe. Hij vroeg of ik niet bij hem wilde komen zitten. Ik knikte en even later waren we in een prettig gesprek verwikkeld. We hadden het over zaken, wat we allebei deden, en na ongeveer anderhalf uur, het was inmiddels twaalf uur geworden en door de drank werd het gesprek een stuk losser.

Hij vroeg me of ik zin had om nog een uurtje te gaan stappen. Ik moest even nadenken. Het was eigenlijk wel een leuke en verzorgd uitziende man, hij was wel een stuk ouder dan ik, ik schatte hem op een jaar of veertig. Maar ik stemde toe. Hij kende de omgeving goed en we kwamen terecht in een leuke club. Zwoele muziek, zacht verlicht, een paar leuke meisjes aan de bar en een paar stelletjes, waarvan sommige op de maat van de muziek aan het dansen waren. Nou ja, dansen? Het was meer een soort van seksueel schuifelen, dicht tegen elkaar aan, waarbij de handen van beiden over het lijf van de andere op en neer gingen. Dirk, zo heette hij vroeg me of ik zin had om te dansen en zo kwamen we op het kleine dansvloertje terecht. Na een paar minuten voelde ik zijn handen over mijn rug glijden, hij was me zachtjes aan het strelen. Ik vond het wel prettig en liet het dus toe. Zo ging het steeds verder, en toen we weer aan ons tafeltje zaten werd hij steeds opdringeriger. Ik weet niet waarom ik dit deed, maar ik liet het toe. Het wond me behoorlijk op, ik voelde mijn kutje steeds natter worden. Ik heb hem op een gegeven moment van me afgedrukt en zei dat ik heel nodig naar het toilet moest. Toen ik op het toilet kwam trok ik mijn rokje op, mijn slipje was gewoon kleddernat. Ik trok het naar beneden en stapte eruit. Ik spande mijn jarretelles even zodat mijn nylons weer strak om mijn benen zaten en ben daarna weer terug gegaan. Nog geen tien seconden nadat ik bij hem aan het tafeltje zat voelde ik zijn handen weer over mijn rug gaan, om even later een hand over mijn been te voelen.

Ik ging iets verzitten en spreidde mijn benen een beetje. Dit was voor hem het signaal om verder te gaan, wat ook gebeurde. Even later voelde ik zijn vingers tegen mijn natte kutje aankomen. Hij was zichtbaar verrast, maar ging snel verder. Ik voelde zijn vingers tegen mijn klitje aankomen. Ik werd steeds geiler, maar hij ook. Ik kwam voor de eerste keer klaar op zijn vaardige vingers. Ik trok een van mijn pumps uit en liet even later mijn voet over zijn broek gaan. Ik voelde onder mijn voet een grote bult, hij was duidelijk opgewonden. Met zijn handen duwde hij mijn voet tegen zijn broek aan die hij snel open maakte. Hij trok zijn slip naar beneden zodat zijn lul keihard overeind staand vrij kwam. Hij duwde mijn voet tegen zijn lul aan, deze schuurde over zijn eikel. Hij werd geiler en geiler, maar kon zich beheersen. Uiteindelijke belandde we op mijn hotelkamer waar hij me op een werkelijk waanzinnige manier heeft geneukt. Daarna is Dirk naar zijn eigen kamer gegaan, maar niet nadat we onze telefoonnummers hadden uitgewisseld.

Toen ik een dag later thuis kwam heb ik Stefan verteld wat er gebeurd was. Ik weet dat hij dit heel spannend vindt en hij vroeg me of ik er van genoten had. Hij vond het ontzettend opwindend toen ik hem alles vertelde. We hebben er lang over gepraat en hij vroeg me of ik dit nog een keertje wilde doen terwijl hij alles kon zien. Het idee dat Stefan me kon zien als ik door een andere man geneukt werd wond me op. We spraken af dat ik Dirk zou bellen en een afspraak zou maken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik belde hem dezelfde avond en vertelde hem dat ik er met mijn man over had gesproken. Ik deed hem het voorstel van Stefan, Dirk stemde hier direct mee in. Dit wond hem ook behoorlijk op, bekende hij. Zo hebben we een datum afgesproken. Toen het zover was heb ik me zelf verwend met een heerlijk bad, terwijl Stefan alles in gereedheid bracht voor een opwindende en geile avond. Ik trok een strak jurkje aan met daaronder alleen een string en een paar zelf ophoudende nylons, aan mijn voeten een paar hoge hakken, terwijl Stefan strakke jeans had aangetrokken zonder slip. Zijn half stijve lul tekende zich af achter de knopen. Op het afgesproken uur belde Dirk aan. Ik deed de deur voor hem open en kreeg nadat hij binnen stond een mooie bos bloemen en een cadeautje van hem, terwijl hij me op mijn mond zoende.

Ik nam hem mee naar de kamer waar Stefan al stond te wachten. Terwijl ze kennis met elkaar maakten zette ik de bloemen in een vaas. Toen ik met de bloemen en het cadeautje de kamer in liep zag ik dat ze elkaar al hadden gevonden. Ik ging op de bank zitten om het cadeautje uit te pakken. Hierbij schoof mijn jurkje een behoorlijk stuk naar boven, de boord van mijn nylons werd zichtbaar. Aan de blik van beide mannen zag ik dat ze dit wel heel erg lekker vonden, dus liet ik het zo. In het pakje bleek een schitterend lingerie setje te zitten, een korsetje met jarretelles en twee paar heel dunne nylonkousen. Dirk was het niet vergeten, hij had al gezien dat ik gek was op mooie lingerie! Het ijs was direct gebroken! Na een aantal stevige cocktails werden we alle drie een stuk losser en de mannen vonden dat ik het cadeautje maar eens moest gaan passen en showen. Ik stond op, ging naar boven en kleedde me om. Het korsetje, dat mijn borsten helemaal vrij liet, was van zwarte kant en stond me geweldig! Mijn tepels werden stijf en stonden recht naar voren. Ik trok een paar lichte nylonkousen aan, deze hadden een contrasterende naad, trok een klein stringetje over de jarretelles aan, en haalde een jurkje van wetlook stof uit de kast dat ik aantrok. Aan mijn voeten deed ik een paar open pumps met een dunne, extreem hoge naaldhak. Ik paste mijn make-up een beetje aan, iets feller en meer dan normaal. Zo gekleed liep ik weer naar beneden, waar Dirk en Stefan al ongeduldig zaten te wachten. Ik liep naar Stefan toe en gaf hem eerst een lange tongzoen, waarna ik heel plagerig tegen hem aan ging zitten. Ik voelde dat zijn lul op knappen stond. Ik kneep er tergend langzaam in.

Toen stond ik op en ik ging bij Dirk op schoot zitten. Ik begon met hem te vrijen, mijn tong zocht die van hem. Hij beantwoordde mijn zoen gretig en geil. Zijn handen gingen over mijn in die geile naadnylons gehulde benen op en neer. Mijn kutje was al druipnat. Ik voelde zijn hand aan mijn stringetje trekken. Ik kwam iets overeind zodat hij deze naar beneden kon trekken. Direct daarna voelde ik zijn vingers mijn kutje binnen dringen. Ik begon aan de knoopjes van zijn overhemd te frunniken, even later gevolgd door het naar beneden trekken van de rits van zijn jeans. Ook Dirk had geen slip onder zijn broek aangetrokken. Ik begon op zijn tepels te zuigen en merkte aan de onregelmatige ademhaling dat hij dit geil vond. Toen hij zijn broek eindelijk uit had liet ik me op mijn knieën zakken zodat ik voor hem kwam te zitten. Mijn felrode lippen schoven even later over zijn dikke lul heen, waarna ik hem begon af te zuigen. Vanuit mijn ooghoeken keek ik naar Stefan, en die was me toch geil! Hij had zijn lange lul uit zijn broek gevist en zat er aan te trekken terwijl hij opgewonden naar me keek. Nadat ik een tijdje met Dirk had gespeeld zijn we naar boven gegaan. Ik heb toen op een echt fantastische manier met Dirk geneukt, terwijl Stefan in een fauteuil zat toe te kijken. Menig porno film kon hier niet aan tippen! Toen Dirk mijn kutje drie keer had volgespoten en uitgeput in een fauteuil was gaan zitten, vroeg ik Stefan om bij me te komen. Mijn nylons zaten onder het sperma van Dirk, mijn kutje droop gewoon van zijn geil!

Stefan zat nog steeds met zijn lange lul te spelen terwijl hij met grote ogen naar me keek. Ik wist wat hem nog meer zou opwinden. Uit de lade van het kastje naast ons bed pakte ik een grote dildo, mijn eigen tarzan. In een stoot zat die diep in mijn kutje. Ik ragde de dildo op en neer. Ik hoorde aan de ademhaling van Stefan dat het niet lang meer zou duren voordat hij klaar zou komen. Ik riep hem en vroeg of hij bij me wilde komen. Met die stijve lul recht vooruit kwam hij naar me toe lopen. Nog geen tien tellen later zat die lange lul in mijn sperma druipende kutje. Dirk heeft genoten van de neukpartij die toen volgde.

We hebben uiteindelijk de avond afgesloten met een gezamenlijke douche partij. Het was de perfecte afsluiting van een heerlijke avond. Ik weet niet precies wat Stefan met Dirk heeft afgesproken, wat ik wel weet is dat er nog meer gaat komen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Whatsapp Sex

Maak jouw eigen website met JouwWeb