Mijn man laat me gebruiken

Mijn man laat me gebruiken.

Mijn naam is Agnes, ik ben 36 jaar, blond niet al te groot, en met een volle C cup trek ik toch nog steeds de aandacht van mannen, niet getrouwd maar al jaren samen wonend met Bram die 40 is. Op seksueel gebied zijn we open tegen elkaar, we zeggen wat we voelen, denken en willen, en dus in bed hebben we zeker geen problemen. Ik was sinds we samen zijn een trouw vrouwtje dus geen gedoe, geen andere mannen.

Toen we een tijdje geleden samen in bed lagen en hij me zachtjes vingerde zei hij me dat hij graag zou willen dat ik geen slipje meer onder mijn rok zou dragen als we de deur uit gingen. Ik vond dat een bizar idee, en vroeg hem dan ook wat hij daar aan zou hebben, en wat als per ongeluk iemand dat zou zien. Zijn antwoord vond ik bizar; dat is juist de bedoeling schatje, ik zou het fijn vinden als andere mannen je kutje kunnen zien zei hij. Ik maakte me er vanaf door te zeggen, daar moet ik toch eens over nadenken hoor, en er werd daarna niet meer over gesproken, weg probleem dacht ik.

De dagen daarop, bleef eigenaardig genoeg zijn vraag in mijn hoofd spoken. Ik vroeg me af waarom hij wou dat ik aan andere mannen mijn kutje liet zien, maar vroeg me ook af hoe het zou zijn zonder slipje de straat op te gaan, het idee alleen al maakte me onrustig, maar ik vond het allemaal toch zeer eigenaardig.

Ik had wel eens een porno filmpje gezien, maar zoals elke normale vrouw vond ik dat dat goed betaalde hoeren waren, die dat enkel deden om de centen, maar een normale vrouw, nee die doet zoiets natuurlijk niet, trouwens welke normale vent zou dat nu willen van zijn eigen vrouw.

Hij had er niet meer over gesproken, en ik zei natuurlijk ook niets daarover. Toen we de week daarop samen iets gingen drinken, kon ik niet nalaten terug te denken aan dat slipje. Ik wou het echt niet doen, maar iets in me deed me juist voor we vertrokken toch het besluit nemen mijn slipje uit te doen. Met het vrij korte rokje dat ik aan had was dat wel een risico maar ik wou nu toch echt eens voelen hoe dat zou zijn, tenslotte kon toch niemand iets zien. Vlak voor we weg gingen deed ik mijn rokje omhoog en liet hem zien dat ik sliploos was. Hij kuste me, en heel zijn houding veranderde, ik zag gewoon dat hij er geil van werd, hij streelde me even tussen mijn benen en weg waren we. Op straat voelde ik de warme zomerwind mijn poesje strelen, het voelde echt zo onbeschermd aan, en het was alsof iedereen op straat wist dat ik in mijn blote kutje rondliep, en dat wond me wel op, echt een gevoel dat ik daarvoor nooit gekend had.

Toen we door de winkelstraat liepen, zag ik onderaan in een etalage een mooie ring liggen en ik bukte me om hem beter te bekijken, toen ik weer overeind kwam zag ik een man die voorbij liep en me zeer raar bekeek. Ik voelde dat er wat mis was, en toen besefte ik dat ik hem mijn naakte kutje had laten bekijken. Zie je nu wel, hij heeft mijn kutje gezien toen ik me bukte zei ik tegen Bram, die rustig antwoordde dat dat de bedoeling was en er hopelijk nog meer mannen dat zouden zien. Het maakte me verward, wil hij me nu echt door andere mannen laten bekijken, het idee alleen al maakte me ongerust. Maar toch, dat die vent mijn kut gezien had bezorgde me toch een nat kutje, ik bleef er maar aan denken.

Toen we na enige tijd besloten iets te gaan drinken, vonden we een leuk terrasje, aan de tafel recht tegenover ons zat een man van een jaar of dertig. Ik had aan die man helemaal geen aandacht geschonken, maar toen Bram me zei dat ik mijn benen moest spreiden, dacht ik dat hij gek was. Mijn benen spreiden, maar dan zou die man toch recht onder mijn rok kunnen kijken naar mijn blote trutje. Nee, dat doe ik niet zei ik, maar hij drong er echt op aan, doe het nu zei hij. Hij zei het zo doordringend, en voor de eerste keer voelde ik de behoefte om onderdanig te doen wat hij vroeg.

Ik spreidde mijn benen een klein beetje, maar Bram drong aan, verder zei hij. Ik moest mezelf echt overwinnen en voelde me echt beschaamd maar spreidde ze langzaam verder. En toen zag ik dat de man tegenover ons recht tussen mijn benen keek, en het ergste was dat hij bleef kijken. Niemand anders dan hij kon iets zien. Het gaf me een zeer eigenaardig gevoel enerzijds voelde ik me een slet, anderzijds werd ik er echt zeer geil van. Ik had direct de neiging mijn benen te sluiten, maar iets in me dwong me zo te blijven zitten. Was ik gek geworden, ik zat tegenover een wildvreemde vent in mijn blote kut met mijn benen open, en ik voelde me er nog goed bij ook, dit kon toch niet. Toen ik naar de man keek kruiste onze blikken en zag ik dat hij goed begreep dat dit niet per ongeluk was. Ik keek hem recht in de ogen terwijl ik mijn benen nog ietsje verder uit elkaar deed. Het voelde aan als een geheimpje tussen ons beiden. Dat alles terwijl mijn eigen man naast me zat.

Na een uurtje was het tijd om op te stappen, toen we in de auto zaten zei Bram zie je nu schatje, ik heb ook gezien dat je er van genoten hebt. Ik kon het niet ontkennen dus zweeg ik maar, en toen zei hij iets wat ik totaal niet had verwacht. Laten kijken is leuk zei hij, maar ik wil dat ze je ook kunnen voelen. Ben je nu totaal knettergek zei ik, ik denk er niet aan.

Het was al 21.00 u ’s avonds en ik merkte op dat hij niet de weg naar huis volgde, plotseling reed hij de parkeerplaats van het park op. Waar gaan we nu naartoe, zei ik, waarop hij reageerde, nergens schatje we blijven hier even staan. Hij parkeerde de auto, en ik voelde zijn hand mijn rokje omhoog duwen, in mijn onnozelheid dacht ik nog dat kan geen kwaad in de auto hier ziet toch niemand dat, dus liet ik hem maar zijn gang gaan. Hij opende mijn raampje waarbij ik dacht dat het te warm werd in de auto dus geen probleem. Bram kuste me lang terwijl hij me vingerde, en ik zijn keiharde paal aftrok. Toen ik me na een tijdje even terugdraaide zag ik tot mijn ontzetting dat er drie mannen naast mijn open raampje stonden te kijken terwijl ik daar met mijn kut bloot zat, met de vingers van Bram in me en erger nog dat die mannen zich daarop aan het aftrekken waren.

Toen ik Bram vragend aankeek, zei hij ik wil dat je ze gewoon laat doen, en tegen de mannen zei hij dat ze me mochten aanraken. Bram duwde mijn benen nog verder uit elkaar, ik wist niet meer waar ik het had, langs de ene kant was ik er zo heet van geworden en langs de andere kant dit kon toch niet, hij gaf me weg aan die mannen als een hoer. Dit wil ik toch niet zei mijn verstand. En weer kreeg ik die behoefte om onderdanig zijn bevel na te leven. Veel nadenken kon ik niet want voor ik me kon verzetten voelde ik al vreemde handen over mijn lijf. Ik werd gevingerd door een wildvreemde man terwijl de andere mijn borsten bloot maakte en ze overal betaste. Alles in me zei stop ermee dit kan niet, maar tegen mijn eigen beter weten in opende ik zelf mijn benen nog verder om de man die me vingerde nog dieper in me te laten gaan en gaf ik me totaal over aan die mannen.

Een van hen opende mijn deur en trok zachtjes mijn benen naar buiten, zodat ik nu echt voor hen zat met volledig gespreide benen met mijn rok omhoog en mijn naakte borsten uit mijn BH, ik liet me zo door hen bekijken. Ik was gefascineerd door die drie stijve lullen, vooral door die vochtige eikels. Een van de mannen bukte zich en ik voelde zijn tong tussen mijn schaamlippen diep in mijn natte kut dringen. Ik weet echt niet wat me dreef maar ik voelde me overgeleverd aan passie ze mochten met me doen wat ze wilden, ik zou alles gedaan hebben. Ik nam de lullen van de andere twee in mijn handen en begon hen af te trekken, zelfs toen een van hen zijn dikke eikel tegen mijn mond duwde opende ik mijn mond gewillig en begon hem diep af te zuigen terwijl ik klaarkwam door de man die met zijn tong diep in mijn kutje likte.

Dat alles terwijl mijn eigen man zich naast me aftrok, en alles liet begaan. Uiteindelijk spoten ze alle drie hun sperma overal op mijn lichaam. Ik ben die avond op die parkeerplaats nog twee maal klaargekomen. Toen we naar huis reden was ik werkelijk diep beschaamd over wat ik gedaan had, maar het gevoel van al dat sperma op mijn lijf dat langzaam opdroogde en mijn nog steeds opgezwollen schaamlippen was overheersend.

Ondanks dat hij er zelf de schuldig aan was, excuseerde ik me tegenover Bram, maar tegelijk verweet ik hem, je hebt me laten gebruiken als een slet een hoer. Antwoord me eerlijk zei hij, heb je er niet van genoten vandaag, ben je niet goed klaargekomen? Ik wou zo graag zeggen; nee, idioot, en dat wil ik nooit meer meemaken, het is schandalig wat je hebt gedaan; maar tot mijn eigen verbazing hoorde ik mezelf zeggen; ja schatje ik heb er van genoten, dank je, en ik wil graag in de toekomst alles doen wat jij nog van me verlangt, ik wil jou slet en je hoer zijn.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb