Mijn man deelt me met een ander.

We hebben afgesproken om hem eerst te ontmoeten in een café niet ver bij ons vandaan. We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. We zwaaien naar hem en hij komt tegenover ons zitten. Ik ben aangenaam verrast, hij lijkt vriendelijk en warm, hoewel hij ook een beetje zenuwachtig overkomt. We vragen hem of hij wat van ons wil drinken. We praten ongeveer een uurtje met de man, gewoon over van alles en nog wat, en we beginnen een beetje los te komen door de drank. Ik ben nu een beetje meer ontspannen. Ik begin nu wel wat opgewonden te raken als ik besef wat we gaan doen.

Subtiel, ga ik met mijn hand onder de tafel, ik wrijf over je kruis en voel duidelijk je pik door je broek heen. Ik kan goed voelen dat die al een beetje stijf is. Ik voel je lul een paar keer tegen mijn hand kloppen en merk duidelijk dat ik je geil maak. De man lijkt te zien wat ik doe en ik krijg een kleur op mijn gezicht, snel trek ik mijn hand weg. Hij zegt: “Nee, nee, niet doen, je hoeft je niet te schamen. Ik zat net te denken, dat zal wel goed aanvoelen. Daarvoor zijn we hier toch?”. Ik voel een koude rilling over mijn lijf als ik besef hoe kinky dit alles is. Ik voel me betrapt en excuseer me om even naar het toilet te gaan, alleen maar om even op adem te komen en te kalmeren, de opwinding is me echt even te veel. Als ik terug kom zie ik dat je naar de rand van de bank bent verschoven en hij ook op de bank plaats heeft genomen, waardoor er een ruimte tussen jullie in voor mij is ontstaan. Jij stelt voor dat ik plaats neem tussen jullie twee. Ik ga zitten, en kijk je nog even vragend aan voor jouw goedkeuring. Je hebt die bekende geile blik in je ogen. Hij leunt een beetje achterover op de bank, zo showt hij de groeiende bobbel in zijn broek. Ik kijk weer naar jou en je knikt, alsof je mij toestemming geeft om aan zijn bult te voelen. Ik kom iets overeind en wrijf over de hete bobbel die duidelijk tegen zijn broek aandrukt. Hij voelt nu al zo lekker hard aan, ik denk dat hij wel wat verder met ons wil gaan.

Ik zeg, “ik denk dat ik er klaar voor ben om naar ons huis te gaan”. We betalen de rekening en gaan richting huis waar we enkele minuten later binnen stappen. Als we in de woonkamer zijn pak ik een biertje voor onze gast, die even later naar het toilet gaat. Ik fluister nu hoe zenuwachtig, maar ook wel erg opgewonden ik ben. Ik ben al behoorlijk nat. Ik kus je in je nek als je je hand in mijn broek schuift, om te voelen hoe nat ik ben. Wanneer je je vinger tussen mijn schaamlippen laat glijden, voel je dat mijn kutsappen beginnen te stromen. Je knoopt mijn broek open en schuift die omlaag terwijl je je tong diep in mijn mond duwt. Je kust me wild als je mijn broek uit probeert te trekken. Ik grijp naar jouw kloppende pik waardoor ik nog natter wordt. Hij komt de woonkamer weer binnen en vraagt of je het erg vindt als hij je helpt met mijn broek. Je nodigt hem uit om mee te gaan naar onze slaapkamer en daar verder te gaan. In de slaapkamer kijk je hoe hij mijn broek uitrekt en zijn hand tussen mijn benen duwt. Hij wrijft over mijn dij, schuift vervolgens zijn hand omhoog en laat zijn vinger in mijn druipende kut verdwijnen. Ik kreun van genot. Jij neemt nu om beurten mijn tieten in je mond, je zuigt aan mijn rechtop staande tepels en dan duw je me op het bed.

Nu ik op mijn rug lig open je je broek, om je keiharde lul tevoorschijn te halen. Ik zie hem kloppen. Je pakt mijn gezicht en duwt je lul in mijn mond, op hetzelfde moment begint de man mij te vingeren, eerst een vinger, dan twee en dan drie. Ik ben zo nat, en hij ziet dat ik klaar ben voor meer. Hij trekt zijn grote lul uit zijn broek en wrijft hem over mijn clit. Ik kruip naar de rand van het bed en sla mijn hand om zijn apparaat heen. Jij stapt achteruit en zegt hem dat ik waarschijnlijk wel even wil proeven hoe die smaakt. Hij pakt mijn arm vast en gebaart me op de vloer op mijn knieën te gaan zitten. Ik doe wat hij van me verlangt. Voorzichtig maar stevig houdt hij mijn kin vast als hij centimeter na centimeter zijn grote lul diep in mijn mond duwt. Hij glijdt langzaam in en uit mijn mond terwijl ik zijn lul behoorlijk nat maak met mijn mond. Ik probeer die heerlijke lul zo diep mogelijk als ik kan in mijn keel te krijgen. Ik beweeg mijn tong heen en weer, en voel de opgezette aderen en de grote eikel van zijn lul en hij stoot harder en harder in mijn mond. Hij kan zien hoe ik geniet van dit alles. Hij pakt me nu bij mijn haar en ik grijp zijn billen beet, als hij me heerlijk begint te neuken in mijn mond. Ik geniet er echt van. Ik krul mijn tong om zijn eikel en draai mijn hoofd met elke stoot die hij plaatst om zijn lul extra goed te zuigen.

Ik vraag hem om weer op het bed te gaan liggen en ik spring als het ware op hem. Ik pak zijn lul beet en dan komt mijn wilde kant naar boven. Ik duik met mijn gezicht naar beneden bovenop zijn pik, ik kreun en kronkel van geilheid en kwijl behoorlijk over zijn grote lul. Mijn kont staat recht omhoog als ik hem zo op mijn knieën op het bed zit te pijpen. Je ziet de sappen uit mijn kutje druipen en begint me achterlangs te vingeren. Ik voel me zo opgewonden en geil en wacht gewoon op een pik die mijn kutje gaat vullen. Je trekt me naar achteren tot mijn voeten op de grond staan en ik buig over de rand van het bed heen met zijn lul in mijn mond. Je voelt de warme, natte zachtheid als je je lul langzaam bij me naar binnen schuift. Je ziet zijn pik in en uit mijn mond glijden als je jouw lul steeds dieper in mijn kutje duwt, ik kreun luid. Je voelt je geweldig, ik voel me ongekend gelukkig. Je voelt dat ik begin te trillen als je onverstoord door blijft beuken in mijn druipnatte kutje.

Onze gast gaat nu op zijn knieën op het bed zitten en blijft mijn mond te vullen met zijn grote pik. Hij trekt zijn lul even uit mijn mond en geeft me er een speelse tik mee in mijn gezicht. “Je bent een geil zaadsletje, of niet !?” Hij draait me rond op het bed, op mijn rug, mijn hoofd hangt over de rand. Je vult snel mijn mond met je stijve lul als je ziet hoe hij mijn benen over zijn schouders legt en mijn kutje penetreert met zijn gezwollen lul. Je voelt mijn mond gespannen rond je pik gaan terwijl je de trillingen van het kreunen in mijn keel voelt. Mijn hart klopt sneller als hij mijn kutje vult, hij begint me te neuken, steeds harder en harder. Jouw kleine zaadslet maakt je gelukkig en bloedgeil. Hij pakt me bij mijn heupen om extra diep te kunnen komen met zijn overheerlijke pik en neukt me sneller en sneller en het lijkt alsof hij bij iedere stoot een beetje dieper in me komt. Ik ben niet meer in staat om adem te halen dus begin ik je af te trekken, ondertussen kijk ik hoe deze man mijn kutje opvult met die prachtige lul. Hij kijkt me aan als hij diep in me blijft stoten en hij schuift ook nog een vinger in mijn kontje. Ik kijk hem even aan en glimlach goedkeurend naar hem. Ik kan de opwinding in zijn ogen zien als hij zijn grote pik uit mijn kutje trekt en die tegen mijn kont gaatje aandrukt.

Hij is heel voorzichtig als ik langzaam mijn kontje voor hem open om hem toe te laten. Korte stootjes voel ik in mijn kontje, in en uit, elke keer dieper als ik me ontspan en dan zit zijn pik tot aan de wortel in mijn kontje. Hij pompt in me tot ik echt los kom. Hij ligt op zijn rug en beweegt zich omlaag naar de rand van het bed op zijn rug, zijn benen over de rand heen en zijn lul nog steeds in mijn kontje. Ik ga achterover liggen met mijn rug op zijn borstkast, mijn benen zijn wijd gespreid. Je kijkt tussen mijn benen hoe zijn pik in mijn kontje zit en hij er in en uit blijft gaan. Mijn kutje druipt van het geil, zo over zijn pik in mijn kont. Het ziet er voor jou wel erg uitnodigend uit. Je stapt naar voren en begint mijn kutje te neuken. Je bent zo opgewonden je kunt jezelf gewoon niet beheersen. Je stoot hard en snel, het voelt strak aan nu mijn beide gaatjes gevuld zijn. Deze ervaring wordt me gewoon te veel. Ik kom hevig schokkend klaar als je mijn kutje diep doorneukt met je stijve pik. Mijn kontje uitgerekt, mijn kutje gevuld, ik geniet en blijf aan de lopende band klaar komen. Ik voel mijn kutsappen naar buiten stromen, over jou en zijn pik heen. Jullie staan nu ook op het punt om uit te barsten als ik weer een keer klaar kom met jullie twee pikken diep in mijn gaatjes.

Je stapt terug, pakt me bij mijn arm en duwt me naar de vloer. Je duwt me op mijn knieën, pakt me bij mijn kin en duwt je lul weer in mijn mond. Ik kan mijn eigen kutsappen proeven die aan je lul hangen. Onze gast doet hetzelfde en ik doe alle moeite om beide pikken in een keer in mijn mond te krijgen. Hij pakt me bij mijn haar en keer op keer duwt hij zijn lul diep in mijn mond. Je begint aan je pik te trekken totdat je je lading over mijn gezicht spuit. Ik sluit mijn ogen als je zaad langs mijn neus en mond druipt. Hij haalt zijn lul uit mijn mond en duwt mijn hoofd achterover. Hij gaat als een razende met zijn hand heen en weer over zijn pik, ik open mijn mond en wacht op de volgende lading zaad. Hij barst los, zijn lul spuugt met grote stralen een gigantische lading zaad in mijn mond. Ik vang het allemaal op en voel hoe het zaad over mijn tong spuit, ik wacht tot hij zijn hele lading heeft geloosd. Ik slik het allemaal door, tot de laatste druppel. We zijn alle drie kapot, we staan op instorten, bevredigd en voldaan. “Dat is een topvrouw die jij hebt. Ik zou graag wat vaker op visite willen komen.” Waarop jij zegt: “Dat kan altijd. En wat zou je ervan denken om de volgende keer een vriend mee te nemen?”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten