Mijn geile vrouw

Mijn geile vrouw.

Mijn geile vrouw is Eefje. Ze is een hele geile vrouw, heel extravert en erg aantrekkelijk. Ik geniet van haar als ze flirt met andere mannen en zie hoe geil ze worden van haar. We waren op weg om een ​​aantal van haar oude vrienden te ontmoeten. Ze droeg ze een heel mooi shirt, laag uitgesneden en had een strakke spijkerbroek aan. Ze was net naar de kapper geweest en ze zag er fantastisch uit. We kwamen aan in de bar en we hadden een paar drankjes besteld. Ze stelde me voor aan haar vrienden van school. Eefje stelde me voor aan Bart. Ze vertelde me later dat ze altijd al een oogje op hem had, maar ze nooit iets hadden gehad. Naarmate de avond vorderde en Bart en Eefje lachten en een geweldige tijd hadden, kon ik zien dat hij Eefje aan het versieren was. Terwijl ze aan het praten waren kon ik zien dat Bart veel moeite had om haar niet aan te raken.

De avond begon te eindigen en Eefje nodigde Bart uit om naar ons huis te gaan voor nog een drankje. Eefje’s borsten zag er fantastisch uit in haar shirt en haar tepels waren hard. Bart volgde  haar tieten bij elke beweging maakte ze. Ik vertelde hen dat ik even naar de nacht winkel moest gaan om bier te halen en ik zo weer terug zou zijn en ik gaf Eefje een kus. Ik ging het huis uit en liep naar de zijkant van het huis zodat ik door het zijraam kon gluren.

Bart begon nu wel erg dicht naar Eefje toe te hangen. Hij greep haar en trok haar naar zich toe en begon haar te zoenen. Ze deed een stap terug en keken elkaar aan. Eefje pakte Bart’s hand en stopte hem onder haar shirt. Hij begon haar tieten te bevoelen. Bart tilde haar shirt op en begon haar tepels te likken en zijn andere hand wreef over haar spijkerbroek op de plek van haar kutje. Ik bleef weg tot ze allebei super geil waren en maakte vervolgens wat lawaai en kwam in het huis. Ze stonden ver van elkaar af, maar op hun gezichten was nervositeit en geilheid te zien.

Ik hing een beetje rond en zei toen, “sorry hoor ik moet boven even wat dingen regelen”. Eefje en Bart zeiden dat het geen probleem was en ik kon zien dat ze andere plannen hadden en super geil waren. Ik ging naar boven en liet de deur op een kier staan, zodat ik kon zien en horen wat er in de woonkamer gebeurde. Bart liep naar Eefje toe en begon haar weer te kussen. Eefje voelde aan de pik van Bart en hij was hard, Super hard. Eefje wist dat ik zat te kijken en te genieten van dit en wist dat ik haar niet zou onderbreken als het verder ging dan gewoon een beetje klooien. Eefje trok haar shirt uit en vertelde Bart dat ik voorlopig niet zou terug komen en boven zou blijven. Eefje trok haar bh uit en haar tieten zagen er fantastisch uit, haar tepels waren erg hard. Bart begon op haar tepels te zuigen en Eefje begon zijn broek uit te trekken. Ze stak haar hand in zijn onderbroek en greep zijn pik en ik hoorde haar zeggen dat zijn pik zo lang en dik was. Eefje duwde Bart op de bank begon zijn harde lul te pijpen. Ze streelde zijn pik langzaam met haar hand en begon te zijn schacht te likken. Na een paar minuten ging Bart rechtop zitten en wilde verder gaan. Bart begon weer op haar tepels te knabbelen terwijl Eefje bezig was haar broek uit te trekken. Hij gleed met zijn hand haar broek binnen om haar kutje te voelen. Ik hoorde Bart tegen Eefje zeggen dat haar kutje lekker warm en nat was. Bart legde Eefje op de grond en begon haar buik te kussen en begon zijn weg naar haar geschoren, natte, warme kut te likken. Eefje gooide haar hoofd schuin achterover als ze was super geil.

Bart bleef haar kutje likken en haar klit te bewerken. Bart zei dat Eefje’s kut klaar was om geneukt te worden. Eefje vroeg aan Bart, “hoe wil je me hebben”? Bart zei “op je handen en knieën jij geile hoer”. Eefje verwijderde de rest van haar kleding en draaide zich om en ging op haar handen en knieeen zitten. Haar rug was gebogen en haar kont en kut staken in de lucht. Haar kutje was druipend nat en gezwollen. Bart ging achter haar staan en begon zijn pik over haar natte lippen en klit te wrijven. Eefje zei “alsjeblieft Bart neuk me hard!” Bart begon om zijn grote en dikke pik in Eefje’s natte kutje te schuiven. Hij ging langzaam dieper en dieper te gaan en Eefje gilde, Neuk me! Bart begon de snelheid op te voeren en zijn pik sneller en harder in en uit haar natte snee te pompen. Eefje zei “kom op dan klootzak “Neuk me, neuk me ……

Bart bleef Eefje neuken en neuken tot ze riep, “Shiiittttttttt! Ik ga klaarkomen zo hard!” Bart riep ‘Ohhhhh ik oook”. Bart ramde zijn pik diep in de kut van Eefje en schoot zijn warme zaad in haar natte kut.

Ik gaf ze genoeg tijd om zich aan te  kleden voordat ik naar beneden ging. Vervolgens gaf ik Bart een hand en Eefje gaf hem een ​​knuffel en bedankte hem voor deze geile avond. Hij keek een beetje beteuterd maar snapte het toen en grijnsde, “Geen probleem misschien kunnen we dit vaker doen.”

Eefje en ik gingen naar bed en ik bedreef de liefde met mijn vrouw … Het was de beste seks ooit!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten