Mijn geile sloerie

Mijn geile sloerie.

Mijn vrouw Tilly is in de week een secretaresse, ze is mollig heeft lekkere grote tieten, een stevig kontje en een geschoren kutje, in het weekend transformeert ze zich tot een geile vamp.

Zo was het weekend en kwam ik door het overwerk later thuis, mijn vrouw zat in de woonkamer, naakt met haar zwarte hoge lieslaarzen een pornofilm te kijken, ik ging bij haar zitten en zoende haar vurig. Ik voelde dat haar spleet al heel nat was en keek met haar mee naar de film, toen ik het hoesje van de film bekeek bleek het een film te zijn waar de hoofdacteurs negers zijn. Ik zei hou je van die mannen met grote lullen, ze knikte en nam van de salontafel haar grote zwarte dildo en begon daar op te zuigen, ik begon haar te vingeren, mijn lul plofte bijna uit mijn broek. In mijn geile opwelling vroeg ik haar of ze wou neuken met negers, ze stemde toe. Na dit gehoord hebbende stond ik op en pakte haar lange zwarte jas, reikte hem aan en zei we gaan weg.

Als een geile hoer stapte ze naar onze wagen, wat gaan we doen zei ze, je zult wel zien en we reden naar de stad richting hoerenbuurt.Daar aangekomen reed ik een zijstraat in en parkeerde de wagen, keek naar mijn vrouw en zei teef doe je jas open. Ze reageerde onmiddellijk haar lekkere dikke tieten kwamen te voorschijn, op de achterbank lag haar zwarte dildo, ik nam hem en duwde de enorme staaf tegen haar geile gezwollen kut. Ze deed haar stoel omlaag en deed haar benen wijd. Steek hem erin zei ze, ik duwde het enorme gevaarte er zo een 25 cm in, ze kreunde. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te rukken.

Daar ik wist dat dit een buurt was waar veel negers passeerden, had ik ook geluk. Het duurde niet lang, aan de overkant kwam een groepje van drie negers aangewandeld, ik deed mijn raampje open en gaf een teken dat ze moesten komen. Mijn vrouw was op dat ogenblik zo geil dat ze alles zou doen. De zwarten kwamen aan de wagen en zagen mijn vrouw kreunend met haar benen wijd, de zwarte dildo in en uit haar gleuf schuiven.

De oudste zei, wat een geil wijf en ging naar de kant waar mijn vrouw zat. Ik deed het zijraam naar beneden en hij haalde onmiddellijk zijn enorme lul tevoorschijn. Mijn geile hoerige vrouw begon er aan te zuigen, deeptroath sloerie zei hij, ze kreunde mmmm.

De anderen gingen ook naar haar zijde, haalden hun gezwollen paal uit hun broek en dwongen haar te zuigen. Tilly zoog gulzig aan de drie palen, kokhalsde af en toe als ze hem er te diep in staken.

Opeens kwam er een wagen in de straat, onze vrienden schrokken en draaiden zich om, toen de wagen verdwenen was zei een van de jongens dat hij nog een leuk safe plekje aan de rand van de stad wist. Ze stapten met hun drie├źn achter in de wagen en we reden richting de afgesproken plek.

Het was een verlaten buurt, met verlaten panden. Rij hier maar in zei de oudste van het drietal, het was een doodlopende steeg. Op het einde stonden containers met daarvoor een oud matras,waar waarschijnlijk zwervers op sliepen. Ik stopte en wou mijn lichten doven, Tilly zei laat ze maar branden en blijven jullie maar zitten. Ze stapte uit en had alleen nog haar lieslaarzen aan. Ze ging in het licht van de koplampen staan en paradeerde als een hoer, vijf meter verder stopte ze en boog ze zich voorover. Ze trok met haar vingers haar schaamlippen open zodat haar neukgrot volledig te zien was, vervolgens stak ze een vinger in haar kont, haalde hem er weer uit en likte hem schoon, met een geile blik en haar tong uit haar mond nodigde ze de jongens uit.

Onze vrienden konden zich niet meer inhouden en stapten uit de wagen en ontdeden zich van hun kleding. Met hun enorme gezwollen pikken stapten ze op Tilly af, meekomen slet zeiden ze. Tilly ging gewillig mee, eenmaal bij het matras duwden ze haar op haar hurken. Ze nam de lullen een voor een in haar mond, mmmm lekker zei ze. De oudste zei stop en draaide zich om, lik mijn reet uit hoer. Tilly ging met haar tong van zijn balzak naar de bilspleet vervolgens naar zijn anus en stak haar tong er in, de anderen vonden dit geil en deden hetzelfde, Tilly likte en likte, terwijl ze zichzelf vingerde.

Toen duwden ze mijn Tilly op haar rug op het matras, een knielde voor haar spleet en begon haar te likken, ze bewoog haar onderbuik op en neer en begon hard te kreunen. Hij duwde een vinger in haar kont, zijn twee vrienden begonnen op Tilly's geile tieten te zuigen en luid kreunend kwam ze klaar.

Lekker he schat, zeiden ze. Eentje kroop nu op mijn geile vrouw en stak zijn zwarte pik in haar kut en begon haar te tongzoenen, de andere pikken was ze aan het aftrekken.

De jongste in het gezelschap kon zich niet meer houden en spoot zijn zaad in het gezicht van Tilly en ze genoot er van,wat een geil wijf.

Ze was zo geil dat ze riep, ik wil een lul in mijn kont. Ze ging rechtop staan, de andere neger die het zwaarst geschapen was ging op het matras liggen. Tilly hurkte over hem heen en stak de harde paal in haar kont, ze slaakte een kreetje. Hij vroeg, doet het pijn, maar gelijk schoof het gevaarte een twintigtal cm in haar kont. Langzaam begon ze op en neer te schuiven, een ander stak zijn pik in haar kut en begon haar hard te neuken.Met regelmaat wisselden de twee negers af in haar reet en in haar kut, ze kwam voor de tweede maal gillend klaar.

Ik kwam uit de wagen en ging bij het matras staan en begon me heerlijk af te rukken. Opeens stonden de negers op en spoten mijn vrouw volledig onder, op dat moment kon ik me niet meer inhouden en spoot ik mijn kwakje ook op mijn hoerige vrouw.

Wat een droomvrouw heb ik toch, we wisselden onze gegevens uit met de negers en wachten geduldig op onze volgende afspraak.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten