Mijn geile ex met een ander.

Mijn ex Lydia en ik hadden al een aantal jaren een relatie en woonden al langere tijd samen. Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben. Lydia was biseksueel maar liet dit niet openlijk merken, alleen ik wist van haar fantasieën over vrouwen.

Stiekem had ze een oogje op haar allerbeste vriendin, en ze kreeg het dan ook voor elkaar om zich regelmatig met haar om te kleden of om samen te gaan douchen. Ze ondernam verder geen actie dan alleen in het geheim van haar vriendin te genieten, uit angst voor een negatieve reactie van haar vriendin. Lydia wilde ook wel graag een trio met mij en een andere vrouw.

Lydia en ik hebben een aantal keren een vrouw uitgenodigd met de bedoeling om een trio te gaan hebben, maar telkens als de spanning begon te stijgen krabbelde Lydia terug. Later kwam ik erachter dat Lydia gewoon erg jaloers was. En mij niet wilde delen met andere vrouwen. Ze wilde zelf wel seks met een andere vrouw en ze heeft mij uiteindelijk zover gekregen om haar toestemming te geven seks met een andere vrouw te hebben, waarbij ik niet aan mee mocht doen en ook niet bij aanwezig mocht zijn. Maar daar gaat dit verhaal niet over.

Ik had inmiddels de hoop opgegeven om een trio met Lydia en een andere vrouw te mogen meemaken. Lydia en ik zaten op een avond samen lekker voor de tv en we keken samen een seksfilm. In deze film was een vrouw te zien die werd geneukt, terwijl ze druk bezig was om een andere man te pijpen. Die aanblik wond Lydia bijzonder op en ze werd behoorlijk geil. Ik had dit ook in de gaten en was eigenlijk een beetje verbaasd omdat Lydia normaal gesproken niets van andere mannen moest hebben. Dus ik vroeg haar hoe dat zat.

Toen gaf ze toe dat een trio met en vreemde man haar ook erg opwond, maar dat ze dit in praktijk waarschijnlijk niet zou durven. Ik ben er verder niet teveel op ingegaan maar ik zou hier nog wel eens goed over gaan nadenken. We hebben die avond nog heerlijke seks gehad met een extreem geile Lydia. Die avond heb ik nog goed nagedacht over het feit dat Lydia geil werd van het idee om door twee mannen geneukt te worden. Hoe meer ik over dit idee nadacht hoe geiler ik er zelf ook van werd.

De volgende dag ben ik direct op internet gaan zoeken naar mannen die eventueel open stonden voor dit idee. Het verbaasde me, maar er bleek ongelofelijk veel interesse te zijn hiervoor. Hierna kon ik eigenlijk wel gaan selecteren op een bepaald type man. Ik wist al dat Lydia op slanke mannen viel, met weinig lichaamsbeharing. De lengte maakte haar niet veel uit, evenals de grootte van zijn lul. Ze wilde absoluut geen man die qua leeftijd haar vader zou kunnen zijn, dus het moest een jonge jongen zijn. Toen ben ik met Lydia gaan praten over een mogelijk trio met een man, eerst was ze terughoudend in haar reacties. Maar als ze geil werd dan vertelde ze alles wat ze wilde en wat de man zou mogen doen bij haar. Het viel me op dat de man die langs zou komen eigenlijk alles wel met haar mocht doen, behalve zoenen.

En neuken mocht uitstuitend met een condoom, pijpen deed ze liever wel zonder. Ook vond ze het niet prettig als ze anaal zou worden geneukt. Maar ze wilde tijdens een trio graag onderdanig zijn, en dominant behandeld worden. Dus als wij mannen besloten dat ze anaal geneukt ging worden zou ze berusten in haar lot. Mits wij haar niet teveel pijn zouden doen en ook hierbij een condoom zouden gebruiken met voldoende glijmiddel. Een beetje pijn mocht wel en vond ze zelfs wel lekker. Nu was het nog een probleem dat ze niet zou durven, dus wilde ze het liefst vastgebonden worden voor we zouden beginnen, zodat wij in het beginsel onze gang konden gaan en dat ze zelf er niets tegenin kon brengen. Ook wilde ze geblinddoekt worden, en blijven totdat de jongen weer weg was. Zoenen met een vreemde man was uit den boze en dit mocht absoluut niet. Ze wilde ook liever niet dat de jongen klaar zou komen tijdens het pijpen, maar ze accepteerde het risico dat de jongen te vroeg zou klaarkomen en zijn sperma in haar mond zou spuiten. Als dit zou gebeurden zou ze zijn sperma zo snel mogelijk doorslikken om de vieze smaak maar kwijt te raken.

Ik was ongeveer iedere avond op internet te vinden om contacten te leggen met gewillige mannen die aan de gestelde eisen voldeden. De mannen werden ook geselecteerd op woonplaats, dicht genoeg bij ons in de buurt om binnen een uur aanwezig te zijn, maar niet zo dichtbij dat Lydia door de man op straat herkend zou kunnen worden. Ook werd gekeken hoe vaak ze online waren en in hoeverre ze het met de gestelde eisen eens waren. En of ze eventuele eigen inbreng hadden in de afspraak. Uiteindelijk bleef er een jongen met een leeftijd van ongeveer 24 jaar over. Na een aantal keren chatten bleken we het eens over de gemaakte afspraken en telefoonnummers werden uitgewisseld. Lydia wist niets van deze voorbereidingen af. Op een vrijdag avond heb ik Lydia opnieuw gevraagd of ze een afspraak met een man erbij echt wel zag zitten, Ze antwoordde positief. Ikzelf had inmiddels met de jongen al afgesproken dat de ontmoeting die zondag plaats zou gaan vinden.

Zondagmorgen waren de plannen ongewijzigd en ik sprak met de jongen af, dat hij er om 15.00 uur zou zijn. Om 14.30 uur nam ik Lydia mee naar boven en gaf haar de opdracht om zich te gaan douchen en haar kutje extra kaal te gaan scheren. Ze vroeg waarom ze midden op de dag moest gaan douchen en ik vertelde haar dat er een man langs zou komen. Ze aarzelde even, maar dacht dat ik haar ging uittesten en dat ik niet echt een afspraak had geregeld. Vervolgens speelde ze het spelletje mee. Na het douchen en het scheren, droogde ze zich af, en naakt vroeg ze mij wat de volgende stap zou zijn. Ik gaf haar de opdracht naakt op het bed te gaan liggen op haar rug, met haar benen wijd. Ze deed wat ik haar vroeg en ik blinddoekte haar totdat ik er zeker van was dat ze niets meer zag. Toen bond ik haar polsen vast met leren riemen en maakte deze vervolgens vast aan het hoofdeinde van het bed. Daarna deed ik hetzelfde met haar enkels waarbij ik ervoor zorgde dat ze wijdbeens lag en ze haar benen niet bij elkaar kon brengen. Tot slot zette ik een cd op voor een achtergrond muziekje. Inmiddels was het al 14.50 dus ik moest haast maken. Ik legde een deken over haar naakte lichaam om er voor te zorgen dat ze het niet direct koud zou krijgen. Ook zette ik een fles massageolie klaar bovenaan de trap. Als laatste gaf ik haar een kus, sloot de deur achter mij en ging naar beneden.

Beneden zette ik voorzichtig de voordeur open en wachtte op de jongen. Deze was er binnen vijf minuten. We gaven elkaar stilzwijgend een hand en ik sloot de voordeur zonder lawaai te maken. We kleden ons zoals afgesproken uit, maar hielden onze boxers aan. Ik ging hem voor naar boven en bovenaan de trap gaf ik hem de fles massageolie. Ik opende de deur naar de slaapkamer en zodra de jongen in de slaapkamer was deed ik de deur weer achter ons dicht. We hadden afgesproken geen geluid te maken. Terwijl de jongen haar goedkeurend bekeek trok ik de dekens van haar lichaam, zodat ze volledig naakt voor ons lag, vastgebonden en klaar om gebruikt te worden.

Vanaf de plek waar we stonden hadden we een mooi zicht op haar kale kutje. Het beviel de jongen wat hij zag, omdat zijn boxer nu duidelijk een afdruk van een behoorlijke stijve lul liet zien. Met gebaren gaf ik hem toestemming om aan haar lichaam te zitten en geheel volgens afspraak begon hij haar te masseren. Hij liet de meeste lichaamsdelen links liggen, hij concentreerde zich vooral op haar buik, borsten en bovenbenen. Hij ging subtiel via haar dijbeen naar boven in de richting van haar lies, en haalde daarbij voorzichtig een vinger door haar inmiddels kletsnat geworden kutje. Ze had er nog geen idee van dat er op dit moment een wildvreemde jongen zijn vingers tussen haar lipjes stak en haar begon te vingeren. Het was duidelijk te zien, dat hij nog weinig ervaring had om een vrouw te verwennen met zijn handen. Om hem een handje te helpen liep ik langzaam naar haar nachtkastje waar een vibrator. Ik deed de vibrator aan en overhandigde deze aan de jongen. Helaas wist hij niet precies wat hij hiermee aan moest en onhandig stak hij deze tussen haar benen. Lydia begon te zuchten genietende van wat er ging komen. Om de jongen opnieuw te hulp te schieten nam ik de vibrator van hem over en haalde deze voorzichtig over haar klitje. Dit miste zijn uitwerking niet, want een harde kreun ontsnapte uit Lydia’s mond. De jongen had nu een hand vrij en besloot nu met beide handen haar borsten te masseren. Helaas kon ik dit niet voorkomen, want op het moment dat hij met zijn andere hand haar borst aanraakte merkte Lydia dat er nu drie handen met haar lichaam bezig waren, ze schrok zichtbaar. Om deze blunder nog enigszins goed te maken liet ik snel de vibrator vallen, maar helaas was het al te laat.

Vervolgens maakte ik voorzichtig de riemen los die haar polsen en enkels op hun plaats hielden, maar ze moest haar blinddoek om houden. De jongen maakte van de gelegenheid gebruik om Lydia te gaan beffen. Hierin was hij duidelijk meer ervaren, want Lydia begon meer en meer te hijgen en te kreunen. Zodra Lydia niet meer vastgebonden was, liet ik haar op haar handen en knieën plaatsnemen. De jongen ging vervolgens achter haar staan en gebruikte zijn handen om haar bovenbenen en kutje te masseren. Ikzelf ging aan de andere kant van het bed staan en trok mijn boxer uit. Ik hield mijn inmiddels flink stijf geworden lul voor haar mondje en automatisch begon ze me te pijpen. Ik was al erg geil van de situatie en nu met het zicht op die jongen die zijn handen in en rond haar kutje bewoog moest ik mijn best doen om niet gelijk al klaar te komen. Na een korte pijpbeurt trok ik me terug en liet ik Lydia op haar rug gaan liggen. De jongen bleef op dezelfde plek staan en begon nu Lydia opnieuw te beffen. Ik besloot dat hij wel wat verder mocht gaan dan alleen met zijn handen en zijn mond, dus ik voelde even kort aan die dikke bobbel in zijn boxershort. Hij deed net alsof hij niets voelde en ging onverstoorbaar door.

Aangezien hij niet reageerde toen ik zijn stijf geworden lul aanraakte door de stof van zijn boxershort heen deed ik mijn vingers in zijn boxer en handig schoof ik zijn boxer naar beneden, waardoor zijn lul alle ruimte kreeg om volledig rechtop te gaan staan. Ik schrok even van zijn lul, want deze jongen was een stuk zwaarder geschapen als ikzelf en ik begon me af te vragen of zijn lul wel in haar kutje paste.

Ik liet de jongen even voor wat hij was en ik hielp Lydia om opnieuw plaats te nemen op haar handen en knieën, Maar ditmaal stond de jongen vlakbij haar gezicht met zijn stijve lul recht vooruit. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn stijve lul aan haar aan de bieden en ze begon hem direct welwillend te pijpen. Ik liep om haar heen, stak mijn lul in haar kutje en begon haar stevig te neuken. Met elke stootbeweging sloot zij haar lippen verder om zijn lul, waardoor zijn lul steeds dieper in haar mond verdween. Het leek me geil om zijn grote lul ook eens in haar kutje te zien, dus ik stopte met het neuken van Lydia en ik liep naar de kast om een condoom te pakken. De jongen haalde zijn lul uit haar mond en ging vervolgens onder haar liggen om in standje 69 haar opnieuw te gaan beffen. Lydia streelde zijn lul en zijn ballen terwijl ze gebeft werd. Het duurde maar even totdat ze hem ook weer begon te pijpen, terwijl ze ondertussen zijn ballen bleef strelen. Ik ben een tijdje naar dit geile schouwspel blijven kijken, totdat de jongen bijna begon te spuiten, hij duwde haar vlug van zich af.

De jongen nam nu even afstand om op adem te komen, ik legde Lydia weer op haar rug en begon haar te beffen. Terwijl ik ook gelijkertijd twee vingers in haar kletsnatte kutje stak. Ik bleef haar klitje likken terwijl ik met mijn vingers ritmisch in haar kutje heen en weer bewoog. Dit gevoel deed haar kreunend klaarkomen en ik kon de spieren in haar kutje voelen aanspannen en weer ontspannen. De jongen liep opnieuw om het bed heen en kantelde haar hoofd een klein beetje achterover, zodat haar hoofd over de rand van het bed heen lag.

Hij duwde zijn stijve lul opnieuw in haar mond en verplichtte haar om hem nu extra diep te pijpen, ze had nog nooit zo’n grote lul diep in haar keel gehad en ze moest haar best doen om niet te kokhalzen. Ik liet ondertussen het condoom zien aan de jongen en hij begreep onmiddellijk wat ik bedoelde. Hij pakte het condoom aan en deed het om zijn lul. Ik liet haar opnieuw op haar knieën plaatsnemen, maar ditmaal met haar hoofd richting het hoofdeind. De jongen ging ook op zijn knieën op het bed zitten en plaatste zijn stijve lul tegen haar kutje. Hij duwde met enige moeite zijn lul diep in haar kletsnatte kutje. Maar haar kutje was niet berekend op zo’n enorme stijve lul. En een pijnkreet ontsnapte uit haar mond. De jongen trok zich hier weinig van aan, maar stootte zijn lul nog eens extra hard en diep naar binnen. Opnieuw ontsnapte er een pijnkreet uit de mond van Lydia. Hij begon haar nu sneller op zijn hondjes te neuken, Lydia plaatste haar handen tegen de muur om zijn geweld weerstand te kunnen bieden. Nu was het goed te zien dat ze absoluut onderdanig was, want ondanks de hevige pijn van een te grote lul in haar kutje liet ze niet merken dat hij voorzichtiger moest zijn, of haar minder hard moest neuken. Bij elke stoot van de jongen was nu duidelijk een pijnscheut te horen van Lydia, maar langzaam ging de pijnklank over naar absoluut genot. Ze begon nu ook bij elke stoot weerstand te bieden waardoor zijn stijve lul nog dieper in haar kutje verdween. Tot nu toe was zijn lul tot iets over de helft in haar kutje geschoven, maar doordat ze meer weerstand bood begon zijn lul nog dieper in haar kutje te schuiven. Ze kreunde nu zo hard dat ik bang was dat de buren elke stoot live mee konden luisteren. Ik had haar nog nooit zo zien genieten, dat ik me begon af te vragen of ik wel genoeg man voor haar was. Het leek alsof hij haar door de muur heen wilde rammen, zo wild was hij aan het stoten. Maar ze gaf alleen maar bij elke stoot meer weerstand, waardoor zijn lul nu tot aan zijn ballen volledig in haar kutje was verdwenen.

Ze gebruikte nu haar linkerarm om zich schrap te kunnen zetten tegen de muur en haar rechterhand verdween nu tussen haar benen om zichzelf te kunnen vingeren. Ik overwoog even om ze alleen te laten en zelf even beneden wat te gaan drinken. Maar dan zou ik mijn afspraken met Lydia niet nakomen door haar tijdens dit trio geen moment alleen te laten. Dus ik besloot te blijven kijken, hopende dat hij nu snel klaar zou komen, en deze neuk demonstratie naar een einde zou brengen. Maar hij bleef maar doorgaan en doorgaan. En ze gaf nog geen enkel teken dat ze er snel genoeg van zou gaan hebben. Totdat hij plotseling zijn lul weer helemaal uit haar kutje haalde, waarop ze opnieuw een pijnkreet liet horen. Ze had niet verwacht dat hij zijn lul zo plotseling weer uit haar kutje zou halen, waardoor ze opnieuw een felle pijnscheut in haar kutje voelde. Hij draaide haar nu om zodat ze allebei recht tegenover elkaar zaten, even dacht ik dat hij de regels zou overtreden door haar te gaan zoenen en aan haar gezicht te zien zou ze vanaf dit moment alles accepteren en hem terug gaan zoenen. Maar gelukkig kon hij zich inhouden, hij pakte haar hand en liet haar zijn condoom van zijn stijve afhalen. Ik snapte zijn bedoeling niet helemaal want aan het condoom te zien was hij nog niet klaargekomen.

Maar toen zijn condoom af was begreep ik zijn bedoeling, want hij pakte opnieuw haar hand en legde die nu op zijn stijve lul. Ze begon hem nu af te trekken en ze was met haar vrije hand mij aan het zoeken. Ik ging nu naast hun op het bed zitten en hielp haar om mijn lul te vinden. Nu was ze met twee handen tegelijkertijd twee stijve lullen aan het aftrekken. Na een paar minuten stapte de jongen van het bed af om opnieuw een condoom te pakken. Ikzelf ging op mijn rug op het bed liggen en lag overdwars over het hoofdeinde van het bed. Haar hand zat nog steeds om mijn lul, maar ik hielp haar om met haar mond mijn lul te vinden. De jongen had inmiddels een nieuw condoom om gedaan en nam weer achter haar plaats. Terwijl zij mijn lul diep in haar mond nam en begon te pijpen, drukte hij opnieuw zijn lul in haar kutje. Door deze nieuwe pijnscheut stopte ze even met pijpen en hij ramde zijn lul direct helemaal tot het einde in haar kutje, waardoor ze duidelijk hoorbaar een mix van pijn en genot diep uit haar keel liet ontsnappen. Maar deze jongen was duidelijk dominant ingesteld en hij haalde zijn lul volledig uit haar kutje om hem daarna opnieuw hard bij haar naar binnen te stoten. Ze moest haar best doen om het niet uit te gillen van de pijn en van het genot. Dit herhaalde zich een aantal keren en elke keer als ik dacht nu gaat hij haar weer neuken, haalde hij zijn lul weer helemaal uit haar kutje zodat ze telkens probeerde om mij te pijpen. Ze had al haar adem nodig om het geweld van zijn lul weerstand te bieden. Toen hij dit vaak genoeg had herhaalt liet hij zijn stijve lul diep in haar kutje zitten en begon hij haar met korte snelle stoten te neuken. Nu had ze gelukkig de gelegenheid om mij tegelijkertijd heerlijk te pijpen en ze pijpte mij op het ritme van zijn stoten. Het duurde nu niet lang meer dat ik een hoogtepunt bereikte en ik kwam kreunend klaar en spoot daarbij mijn sperma diep in haar keel. Ze slikte dit zonder moeite door en ze was zo geil dat ze rustig nog zo’n hoeveelheid had kunnen doorslikken.

De jongen was nog niet klaargekomen en hij bleef haar stevig door neuken. Ondertussen merkte ik dat ze zelf ook bijna opnieuw ging klaarkomen, dus ik hielp haar hiermee door met mijn vingers haar klitje te masseren. Ze kwam nu voor de tweede keer kreunend klaar en een kleine vijf minuten later kwam ook de jongen klaar. Hij spoot hierbij een aardige hoeveelheid sperma in het condoom. En ik was blij dat hij een condoom gebruikte. Hij haalde vervolgens zijn half slappe lul uit haar kutje waarna ze zich van vermoeidheid liet vallen op het bed, met haar hoofd rustend om mijn buik. Hij haalde het condoom van zijn lul en gooide hem in de prullenbak.

Hij gaf mij door middel van gebaren te kennen dat hij naar beneden ging om zich aan te kleden. Ik gaf hem een knikje ten teken dat ik het begrepen had. Vervolgens fluisterde ik in Lydia haar oor dat ik het heerlijk had gevonden en ik nu ook naar beneden ging om de jongen te bedanken. Als ze de voordeur hoorde mocht ze haar blinddoek afdoen, ze knikte alleen maar als antwoord. Ik liep via de badkamer om het bad voor haar te laten vollopen. En daarna liep ik naar beneden, Ik kleedde me snel aan, zonder een boxer aan te doen. Vervolgens gaf ik de jongen een hand en ik zei hem dat we elkaar wel zouden mailen. Ik zou hem ook wel laten weten wat ze ervan gevonden had. Hij vertelde dat hij het erg geil had gevonden en dit zeker wilde herhalen in de toekomst. Daarna sloot ik achter hem de voordeur.

Ik ging naar boven en trof Lydia in het volgelopen bad. Ik kleedde me opnieuw uit en nam plaats bij haar in het bad. Ze had het ook heerlijk gevonden. !!!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten