Mijn fetisj.

Hallo allemaal, Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Yilmaz en ik ben een man van 37 jaar. Ik heb een fantasie die ik graag met jullie wil delen. Ik heb een enorme zwakte voor goed verzorgde zakelijk en vrouwelijk kleding dragende dames. Vooral panty's met hoog gehakte pumps en laarzen doen mijn hart sneller kloppen. Het verhaal is mijn fantasie die ik graag in werkelijkheid zie uitkomen.

Danielle is een getrouwde vrouw van 44 en haar man Gerard is 54. Ik ken haar en haar man via, via en zowel Danielle als haar man zijn op de hoogte van mijn interesse en aandacht. Toevalligerwijs zijn we elkaar weer tegengekomen bij een borrel van onze gemeenschappelijke vrienden. Het duurde niet lang voordat Danielle en ik in gesprek raakten. Uit beleefdheid gaf ik ook Gerard aandacht zodat er een prettige sfeer zou zijn. Ik begon een slok van mijn whisky te nemen, Gerard en Danielle dronken rode wijn. Het was een hele gezellige avond waar iedereen het naar zijn zin had. Naarmate de avond vorderde dronk ik meer en meer whisky's en ik kon de auto op deze manier niet besturen. Onze gemeenschappelijk vrienden stelden voor dat ik bij hem verbleef waarop Gerard aanbod om mij thuis af te zetten. Dat accepteerde ik en we gingen rond een uurtje of 02:00 naar de auto. In de auto gingen we gezellig verder en ik maakt gebruik ( Misbruik ) van de situatie dat ik te veel alcohol op zou hebben en gaf Danielle constant complimenten. Hoe mooi ze wel niet was en dat ze een klasse dame van jewelste is wat ik wel meende, want ik voelde me oh zo aangetrokken tot haar. Ze waren alle 2 stil onder mijn complimenten. We waren bij mij thuis aangekomen en ze brachten mij naar mijn en bed en verlieten mijn huis.

De volgende dag nadat ik met een zware kater wakker was geworden was het eerste wat bij me opkwam dat ik door Gerard en Danielle thuis was afgezet. Ik zocht Danielle via facebook op en voegde haar direct als vriend toe en verstuurde haar een bedank berichtje voor de zorgen. Ook vermeldde ik er bij dat ik me een beetje schaamde voor de situatie. Ze stelde mij gerust door te zeggen dat het kon gebeuren en zij het niet vervelend vonden. We hebben enige tijd contact gehad via facebook en later wisselden wij onze telefoonnummers uit. We vervolgden onze contact via whatsapp. En langzamerhand liet ik haar duidelijk merken dat ik haar echt leuk vond en eigenlijk wel meer zou willen dan alleen maar whatsapp contact. Ondertussen had ik ook met Gerard contact via facebook. Ik had hun een keertje spontaan bij mij thuis uitgenodigd voor een drankje. Ze kwamen vrijdagavond bij mij thuis en ik had wat hapjes klaargemaakt, we namen plaats op de bank en ik ging hun voorzien van drankjes. Ik stelde voor of ze zin hadden in Raki ( Turkse sterke drank ) waarop Gerard ja zei. Danielle vroeg of ze rode wijn mocht. Waarop ik uiteraard direct aan de slag ging om het met liefde voor haar in te schenken. We namen onze drankjes en babbelden gezellig door en Gerard vroeg of ik een vriendin had, waarop ik nee antwoordde. En plots maakte ik een grap dat ik op Danielle aan het jagen was en ze begonnen te lachen. Ze vroeg me vervolgens, op wat voor type vrouw ik viel en ik antwoordde een beetje terughoudend dat ik eigenlijk op haar viel. Gerard grapte sarcastisch daarop met, dat hadden wij gelukkig niet door, ha, ha. Toen zei hij, geeft niet hoor Yilmaz het is een compliment voor mij dat mijn vrouw zo wordt begeerd. Toen vroeg Danielle aan mij wat ik nou zo aantrekkelijk vond aan haar. Ik antwoordde openlijk wat ik van haar vond. Ik zei, het totaal plaatje. Je vrouwelijkheid, verzorging en kledingstijl. Toen ging ik meer in detail door te zeggen dat ik mooie vrouwenvoeten in panty's heel aantrekkelijk vond en dat zij altijd sexy panty's aan had. Ze zei, oh wat apart, daar heb ik nog nooit van gehoord.

Het was 23:00 en Gerard zei dat het tijd was om te gaan. Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld, omdat ik had gehoopt dat ze langer konden blijven en ik meer van haar vrouwelijkheid kon genieten. Al was dat alleen maar visueel. Ze verlieten de woning en ik bleef achter. Ik was teleurgesteld, al had ik daar helemaal geen reden voor. Het ging tenslotte om een getrouwde vrouw. De volgende dag toen ik wakker werd had Danielle mij een berichtje gestuurd om me te bedanken voor de gezellige avond. Ik zei, jullie zijn altijd van harte welkom en ze bedankte mij. Een paar dagen later had ik haar een app gestuurd om met ons drieën wat te drinken in een café. Toen zei ze dat zij al familieverplichtingen had en niet konden. Toen kwam bij mij het gevoel dat zij onze contact echt als vriendschappelijk zag en er meer niet in zat. Ze stuurde mij 2 dagen later een bericht en ik had dat bericht een beetje kortaf en ongeïnteresseerd beantwoord. Waarop zij vroeg of er iets was. Ik zei, nee. Later op de dag stuurde ze mij nog een bericht met de opmerking of ik misschien boos op haar was of dat ze wat verkeerds had gezegd of had gedaan. En toen had ik besloten om alles of niets te spelen en schreef ik het volgende. Beste Danielle, wellicht heb je het door, maar ik voel me enorm tot je aangetrokken. Toen zei ze, ja dat hadden Gerard en ik allang door. Maar wat verwacht je dan ? Ik zei openlijk dat ik wel iets met haar zou willen. Toen heeft ze niet meer geantwoord en ik schreef ook niets meer terug naar haar. Ik ging ervan uit dat ons contact verbroken was.

Drie dagen later stuurde ze mij opeens een bericht of ik zin had om zaterdagavond met hun uit eten te gaan. Ik grapte openlijk met, alleen als je panty's met laarzen aantrekt. Toen shockeerde ze mij met de vraag welke kleur panty's ik zou willen dat ze aan moest trekken. Ik antwoordde direct glanzende huidskleurige panty's. We spraken in Amsterdam in een goed restaurant af voor het eten. Ik was eerder aangekomen en naam plaats aan de bar van het restaurant totdat Danielle en Gerard zouden arriveren. Na een kwartier kwamen ze aan en meteen bij binnenkomst zag ik Danielle schitteren als een salon dame. Aparte tint, groen jurkje met gouden sieraden en bruin suède laarzen met glanzende huidskleurige panty's. Haar haren waren vastgemaakt in een knot en haar parels vielen goed op als een geheel aansluitend op de met zorg uitgezochte outfit. Bij aankomst zagen ze mij en kwamen ze direct op me af. Ik gaf Gerard een hand en Danielle een zoen op de wangen en spontaan gaf ik haar een knuffel, wat blijkbaar bij haar in de smaak viel en ze knuffelde mij terug. Ik werd letterlijk duizelig van haar parfum en het eerste wat ik tegen haar zei was, wat zie je er stralend en prachtig uit. Ze zei, dank je wel en we namen plaats aan een tafel. We bestelden wijn en begonnen de menukaart te bekijken. Ik kon het niet laten om naar Danielle te kijken, ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Dat viel haar ook op en ze gaf me met haar blik een soort van goedkeuring en dat stelde mij toch op mijn gemak. Na het eten gaf Gerard aan dat hij even naar het toilet moest. En ik zei toen we alleen waren, hoe mooi ik haar vond. Ze zei, dit heb ik allemaal voor jou aangetrokken. Ik wist niet hoe blij ik moest zijn en eigenlijk wist ik het ook geen plaats te geven. Was dit een uitnodiging? Was dit een voorproefje wat er in de avond komen ging?

Nadat Gerard terug was gekomen bestelden we onze drankjes bij het eten. Gerard zou de Bob zijn en daarom dronk hij geen alcohol meer. Danielle bestelde rode wijn en ik nam een whisky. Danielle excuseerde zich om naar het toilet te gaan en toen zei Gerard, mooi is ze he. Ik zei nou en of. Volgende vraag, je vindt haar mooi he? Ik zei, nou en of. Toen zei Gerard tot mijn grote verbazing, nou maak maar een move, kijken of het je lukt om haar te versieren. Ze kwam terug van het toilet en ik keek dit keer wat bestuderend naar haar, van top tot teen en dat viel natuurlijk meteen op. Ze glimlachte naar me en dat vond ik als het ware een goedkeuring om mij op mijn gemak te stellen. Mijn whisky glazen hadden inmiddels al het aantal van 4 gehaald en ik werd steeds vrijer in mijn communiceren en gedragingen. We besloten om na het eten naar een café te gaan, we gingen naar buiten en ze gaf mij een arm en dat vond ik oh zo spannend. Ik probeerde niets van mijn tevredenheid te laten blijken en deed alsof dit normaalste gang van zaken was. Bij binnenkomst gingen we plaats nemen op een van de loungebanken en ze kwam direct naast mij zitten. Ik begon mijzelf ook vrijer naar haar te gedragen en sloeg mijn arm over haar schouder heen, af en toe speelde ik met haar haren. Langzamerhand begonnen we echt meer en meer aan elkaar te zitten. Het was een uurtje of 23:00 geworden en Gerard stelde voor om naar hun huis te gaan en verder wat te drinken en dat accepteerde ik direct.

We kwamen rond 23:45 bij hun thuis, ik nam haar jas aan en hing die aan de kapstok. Gerard ging uit zichzelf drinken voor ons inschenken en Danielle zette wat muziek op. Waarna we onze plaats innamen op de bank om een slok te nemen van onze drank. Gerard zette inmiddels ook de verwarming op een hogere temperatuur en ik vroeg of Danielle met me wilde dansen. Ze stond op en ik nam haar in mijn armen. Ik vond het zo geweldig, ik leek wel een puber die voor het eerst in aanraking was gekomen met een dame. Toch wist ik mijn gevoelens goed te camoufleren. We begonnen te dansen en ik begon langzamerhand met mijn handen naar beneden te gaan. Van haar middel naar haar heupen, dat voelde ze meteen en ze gaf glimlachend haar goedkeuring. Ik ging dan naar haar billen. Ik betaste haar intens, beetje bij beetje. Ze kwam een stukje dichter naar me toe. Wat me ook opviel, was dat Gerard een sfeer voor ons aan het creëren was. Hij deed de gordijnen dicht, deed de lamp uit en stak kaarsen aan. Ik pakte haar nek een klein beetje vast zodat ze me goed kon aankijken en gaf haar eerst een zoen op de wang en daarna een zachte kus op de lippen. Ze knuffelde mij zo hard alsof haar leven er vanaf hing. Daarna vonden onze lippen elkaar snel.

Ik begon haar hals te zoenen en gaf er kleine bijtjes in. Ze trok mij aan mijn hand naar de bank toe en ik ging naast haar zitten. Langzamerhand begon ik haar uit te kleden. Ik ging voor haar zitten om haar linker laars uit te doen en pakte daarna haar voet in panty vast en smeerde de warmte in mijn gezicht en begon er aan te ruiken. ( Sommige vinden dit vreemd maar dat is nou eenmaal mijn fetisj met voorspel ) hetzelfde deed ik ook met haar rechter voet. Vervolgens deed ik haar jurk uit en vervolgens haar panty's. Ze zat alleen nog in haar BH en string. Ik ging weer voor haar zitten en nam haar grote teen in mijn mond en begon er aan te zuigen, dat vond ze heel lekker zag ik aan haar gezichtsuitdrukkingen. Ik deed ondertussen ook haar BH uit. Ze bleef alleen in haar wit satijnen string zitten, waar ik gek op ben. Ik begon haar te zoenen, beginnend van haar voeten ging ik omhoog. Bij haar knieën en knieholtes. Langzamerhand ging ik naar de “ place to be “ ik gaf kleine bijtjes aan de binnenkant van haar vrouwelijke benen en dat zorgde er voor dat ze sneller adem ging halen. Ik rook eerst haar kutje boven haar string en haar verrukkelijke vrouwelijke geur maakte me nog geiler en ik begon met de punt van mijn tong boven haar string haar kut te stimuleren en dat vond ze heel lekker. Ik deed langzamerhand haar string uit, ze pakte het op en gooide het naar Gerard en die begon er aan te ruiken en over zijn kruis heen te wrijven. Ik ging met mijn hoofd weer tussen haar benen en begon haar kutje heel erg intens te likken en stak mijn lange tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen en haar sapjes, zo lekker als honing kwam mijn mond in en ik slikte alles door, oh wat smaakte ze lekker.

Vervolgens ging ik met de punt van mijn tong naar haar kontgat en dat vond ze dus ook lekker. Ik begon haar achterste gaatje uit te likken en dat vond ze heel geil. Ze werd natter en natter, mijn gezicht was nat van haar vochten als het ware. Ik ging vervolgens over naar haar kutje en stak heel langzaam mijn middenvinger, die ik nat had gemaakt in haar kontgat. Ik stopte hem uiteindelijk helemaal in haar nauwe kontgat en begon haar clitoris te likken en er aan te zuigen. Het duurde ook niet lang meer of ze kwam al klaar in mijn mond. Ik trok mijn vinger langzaam uit haar kont en ging naast haar op de bank zitten. Ze ging gestrekt op de bank liggen en zichtbaar was ze aan het nagenieten. Gerard bracht mij nog een glaasje drank en ik werd vrijer en vrijer in mijn gedrag en communicatie en dat was waarschijnlijk ook hun bedoeling. Nadat we een kwartiertje hadden uitgerust kwam Danielle weer naast me zitten en we begonnen weer te zoenen, tot mijn verbazing kwam Gerard voor me zitten en begon mijn schoenen uit te doen en Danielle begon de knopen van mijn overhemd los te maken. Nadat mijn schoenen en sokken uit waren nam Gerard weer zijn eigen plaats in tegenover ons. Ik was alleen nog in mijn pantalon en die deed Danielle ook in een keer uit en alleen mijn grijze boxershort zat nog aan mijn lijf. Voorvocht wat uit mijn lul kwam was duidelijk te zien door dat het uitgelekt was en Gerard stelde voor om naar hun slaapkamer te gaan. Ze hadden een groot bed en Gerard sloot onmiddellijk de ramen, deed de gordijnen goed dicht en nam een van de kaarsen de kamer in. Ik ging op bed zitten en Gerard nam zijn plaats op de bank in met een glaasje drank in zijn hand en ook hij was nog enkel in zijn slip. Ze ging op haar knieën en kwam tussen mijn benen op de grond en ik zat op hun bed.

Ze betaste mijn benen stevig en liet haar nagels goed voelen. De binnenkant van mijn dijen zijn heel gevoelig, daar kwam ze achter en ze richtte de aandacht ook meteen daarop. Ze kuste mijn benen en beet in mijn bovenbeen en de binnenkant van mijn benen, oh allemachtig wat was dat lekker. Ze deed mijn boxer uit en nam in een hap mijn half stijve pik in haar mond en begon er aan te likken. Meteen was hij stijf geworden en na 5 minuten was hij zo stijf dat ik er wel een tafel mee op kon tillen. Ze had een krachtige zuigkracht dat vond ik heel lekker en Gerard ging ondertussen met zijn gezicht onder Danielle liggen. Zij zat op zijn gezicht en tegelijkertijd pijpte Danielle mij. Ik werd zo geil van haar gezuig dat ik het niet meer hield en ik kwam in haar mond klaar en tot mijn verbazing spuugde zij alle sperma in de mond van Gerard en die slikte alles door, waarna ze met elkaar begonnen te zoenen. Ik lag van genot gestrekt op hun bed en Gerard en Danielle gingen naar de badkamer om hun mond te wassen vermoedde ik met lachende ogen. Na 10 minuten kwam Danielle naast mij zitten en vroeg of ik het lekker vond en ik zei hoe kan ik het niet lekker vinden van zo een mooie vrouw als jij? Haar glimlach was meteen zichtbaar en ze gaf me een kus. Ik ging vervolgens naar het toilet en na 10 minuten kwam ik ook weer terug. Ik vroeg of Gerard mij een glaasje water wilde brengen en dat deed hij dan ook. Het was ongeveer 45 minuten na mijn eerste orgasme maar ik was niet voldaan, ik wilde hoe dan ook Danielle neuken in hun echtelijke bed.

We begonnen weer te zoenen met elkaar en Gerard was alvast zijn vrouw aan het klaarmaken en hij likte haar ook uitbundig, de handen van Danielle waren volop mijn pik aan het betasten. Mijn pik werd harder en harder en ze fluisterde in mijn oor dat ze wilde weten hoe graag ik haar wilde hebben en ik zei, heel graag. Ze was constant mij verbaal aan het uitdagen en ze zei, heb je jezelf vaak op mij afgetrokken, ik antwoordde dat ik de tel kwijt was. Ze zei dat weten Gerard en ik maar al te goed. Ik werd door haar sletterige taal harder en harder, dat deed ze bewust, ze speelde ook daarop in. Ik ging staan om mijn plaats in te nemen tussen haar benen en Gerard begreep dat en ging aan de kant. Ik ging met mijn eikel langzaam in haar kutje en ze keek me lachend en vol spanning aan en ik ging beetje bij beetje langzaam in haar kutje. Steeds dieper ging ik in haar en ik begon langzaam heen en weer te bewegen, ze begon langzaam te kreunen. Steeds ging ik haar sneller neuken en ineens gaf ik haar een harde en diepe stoot. Ik had mijn pik zo diep in haar gestoken dat ik vermoedde haar baarmoeder te geraakt hebben. Ik stootte harder en harder en ze zei, ja schat, neuk me, neuk me met je dikke pik. Ze moedigde mij elke keer aan om harder te stoten en ik zag dat Gerard zich aan het aftrekken was. Ze zei tegen hem, zie je schat hoe hij me neukt? Hoe hij van je vrouw geniet? Ik heb nu 2 mannen, maar hij neukt me veel lekkerder dan dat jij doet, oh wat is dit lekker, zei ze telkens. Ik trok mijn pik uit haar kutje en draaide haar meteen om, ze begreep wat ik wilde.

Ik ging haar neuken op zijn hondjes, meteen ramde ik mijn dikke harde pik in haar en ze begon luider te kreunen. Ik greep haar haren en trok er aan, ik neukte haar zonder genade keihard. Ik ramde er op los. En ze zei, ik wil op mijn rug liggen en onder je mannelijke lichaam uitgeneukt worden. Ze bleef me aankijken en haar scherpe nagels zette ze in mijn lichaam. Ik tilde haar op en zette haar op het kastje naast Gerard en neukte haar daar flink door. Ze hield met haar hand de haren van Gerard vast en zei, zie je wat hij met je vrouw doet? Hij neukt me helemaal af, oh wat een lekkere pik is dit, oh wat is dit lekker, zei ze. Ik legde haar vervolgens op de bed en begon haar onder mijn grote lichaam door te neuken en ik begreep aan haar gekreun dat ze klaar was gekomen. En ik hield het ook niet meer vol, ik begon klaar te komen en Danielle zei, goed zo schat spuit me lichaam maar vol met je mannelijke sperma, leeg je ballen maar helemaal in je vrouwtje. Ik spoot zoveel sperma dat ik de dikke klodders uit mijn aderen van mijn pik voelde komen. Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel sperma had gespoten wanneer ik klaar ben gekomen. Nadat ik een minuut lang sperma in haar had gespoten ging ik vermoeid uitgeput naast haar liggen. Mijn benen trilden van genot. Ik zag het sperma uit haar kutje glijden. Vervolgens kwam Gerard tussen haar benen met zijn hoofd en begon haar te likken. Danielle moedigde hem aan van, goed zo schat, proef dat lekkere mannelijk sperma van mijn vriend. Smaakt het lekker, vroeg ze. Waarop hij zei, dat het heerlijk bitter was en dat hij het lekker vond. We hebben nog 2 keer tot de ochtend geneukt en ik was de volgende dag zo moe dat ik nog een dagje bij hun ben blijven slapen. Dit was het dan, mijn fantasie. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Voor de mensen die mij willen contacten, die kunnen mij bereiken op : yilmazguney2015@yahoo.com Groetjes, Yilmaz

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb