Mijn fantasie eindelijk vervuld.

Ik ben 52 en mijn vrouw is 50. Ze ziet er erg goed uit en sport regelmatig, maar ons seksleven was behoorlijk saai de laatste tijd. Niet meer zo vaak, en niet zo goed meer als vroeger. Ik verloor zelfs het vermogen om mijn vrouw te bevredigen. Jaren geleden hadden we al een keer geprobeerd om de seks te interessanter te maken, ze kleedde zich sexy, we bonden elkaar vast in bed, gebruikten vibrators en andere speelgoedjes en ga zo maar door, maar ondanks alles waren we niet meer echt actief op het gebied van de seks.

Ik had altijd al een fantasie over een trio, maar ze wilde dat gewoon niet proberen. Ik had ook nog een keer een erotische massage voor haar geregeld, maar die man kreeg haar alleen te zien in een doorzichtig negligé en meer gebeurde er ook niet. We spraken er over om dan maar iets anders te proberen en zij stemde toe, dus we gingen een weekend naar Amsterdam en verbleven in een van de hotels in de binnenstad. Ik vroeg haar om zich sexy te kleden voor mij, een kort rokje net boven de knieën, geen slipje, zwarte beha en een blouse met een beetje decolleté. Ik ging als eerste de deur uit en zei haar zich pas om te kleden nadat ik weg zou zijn, ik zou haar later weer ontmoeten in de bar en dan doen alsof ik haar voor de eerste keer zag. Wat zij nog niet wist, was dat ik een Ghanees had geregeld om ons te ontmoeten in de bar. Ik had hem verteld hoe ze eruit zag en ik hield me schuil en keek toe hoe ze de bar binnen kwam.

Ze zat aan een hoektafel en bestelde een glas wijn. Hij kwam binnen en ging aan een andere tafel zitten, bestelde ook een glas wijn maar negeerde haar. Ik liep even later naar de bar en bestelde een biertje en liep toen naar haar tafel. “Mag ik er bij gaan zitten”, vroeg ik. Zij zei ja en vertelde mij dat haar man die dag door omstandigheden alvast naar huis was gegaan, dus was ze nog maar even een wijntje gaan drinken en zou ze zo weer naar haar kamer gaan. We praatten over haar ‘man’ (en het is best grappig om over jezelf te praten). Ze vertelde de waarheid, dat ik net terug was uit Ghana. Dat was het moment dat de man die ik geregeld had zich met de conversatie ging bemoeien, (we zullen hem Dave noemen) hij had nu een aanknopingspunt door te zeggen dat hij uit Ghana kwam en vroeg, waar haar man was geweest. Ze vertelde het hem en hij zei dat hij daar dichtbij had gewoond. Mijn vrouw en ik bleven maar praten en opeens zei ze dat ze echt moest gaan, dus ik bood haar aan dat ik even mee zouden lopen naar haar kamer. Ze accepteerde dat en we vertrokken richting onze kamer. Dave liep achter ons aan en toen we in de lift stapten drukte ze op de 4e verdieping, Dave zei dat is toevallig, daar moet ik ook zijn. Toen we uit de lift kwamen liep Dave weer achter ons aan en toen mijn vrouw de deur opende liep ik met haar de kamer binnen.

Ik liet de kamerdeur op een kier staan en Dave bleef in eerste instantie in de hal staan. Ik pakte mijn vrouw en kuste haar hard op de lippen en drukte haar tegen de muur. Ik streelde haar en langzaam aan bewogen we ons naar het bed. Ik schoof haar rok omhoog en zag haar blote kutje, ik vingerde en kuste haar zachte gleuf. Ze kreunde en ik ging op haar liggen, zodat ze niet kon zien dat Dave de kamer binnen kwam. Ik had haar blouse geopend en haar beha los gemaakt en kuste haar tepels. Ze was behoorlijk opgewonden toen Dave de kamer binnen kwam. Ze wilde net iets gaan zeggen, maar ik kuste haar vol op de mond en terwijl ik haar borsten streelde begon Dave haar te vingeren en te zuigen op haar clitoris. Toen ze eindelijk wat kon zeggen, zei ze niets, ze snakte gewoon naar adem. We waren alle drie snel naakt en ze wist niet wat er gebeurde, vier handen en twee monden die schijnbaar overal tegelijk haar lichaam beroerden. Ik wisselde van plaats met Dave, omdat ik het heerlijk vind om haar kutje te likken en hij ging verder met haar borsten. We hebben altijd genoten van standje 69 dus ze knielde over mij heen en nam mijn pik in haar mond, terwijl ik haar kutje likte.

Dave knielde achter haar en terwijl ik aan haar klit zoog, gleed zijn pik in haar natte kutje. Het was de grootste die ze ooit in zich had gekregen, zeker 22 cm. lang en behoorlijk dik. Een stuk groter dan de mijne in ieder geval. Hij begon langzaam in haar te stoten, maar gaandeweg steeds sneller en dieper. Ik ging onder haar vandaan en knielde nu voor haar gezicht, zodat ze mijn pik lekker af kon zuigen terwijl ik keek hoe ze werd geneukt. Ze kreunde bij elke stoot in haar kutje en hij kwam uiteindelijk diep in haar kutje klaar. Mijn pik stond op barsten toen ik met hem van plaats ruilde. Ik was verbaasd toen ze zijn pik in haar mond nam en hem begon te pijpen. Ze is daar erg goed in en ik was niet verrast om te zien dat zijn pik weer flink hard werd. Ze zei hem niet in haar mond klaar te komen en toen hij begon te kreunen ging ze rechtop zitten, ik hield haar tegen mij aan toen hij zijn lading zaad over haar borsten spoot. Maar Dave’s lul was nog steeds behoorlijk hard en toen hij ging liggen gleed ze met haar kut over zijn pik heen en bereed ze hem langzaam. Ik duwde haar naar voren en drukte langzaam mijn pik in haar kontje. Dat lukte niet altijd, maar deze keer was ze flink nat en er zeker klaar voor. We hebben haar allebei geneukt tot we bijna gelijktijdig in haar gaatjes klaar kwamen. Ze stortte zich op zijn borst en ik ging naast hun op mijn rug liggen, we waren uitgeput. Uiteindelijk stond Dave op en verliet de kamer, mijn vrouw en ik namen een douche. Daarna spraken we over wat er gebeurd was, ze zei dat ze verbaasd was en er echt van had genoten. Het was goed dat ik het haar niet gevraagd had, want ze zei dat ze het niet gedaan zou hebben. Dat het nu wel was gebeurd, was de manier waarop het ging. Ze was niet meer in staat om nee te zeggen, omdat ze toch wel ontzettend geil was.

Ze wilde niet zeggen of ze het opnieuw zou doen, maar ze wilde ook niet zeggen dat ze het niet meer zou doen, dus ik hoop dat de toekomst wat meer opwinding gaat brengen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage