Mijn ex vrouw Cristina neuken (1).

Mijn ex vrouw, Cristina, en ik, Rob, hebben een paar maanden na onze scheiding een regeling getroffen over ons eigen huis. Cristina gaat mij 13 jaar elke maand 350 euro betalen en dan krijgt zij het huis gelijk op haar naam overgeschreven. Deze regeling hebben we vastgelegd bij de notaris in een akte. Deze regeling scheelde haar veel geld, omdat ze geen hypotheek of lening hoefde af te sluiten. Dit ging ruim een half jaar goed, maar toen kreeg ze problemen met haar auto en de reparatie was 1100 euro. Hierdoor kwam ze in de problemen met de betalingen aan mij, waardoor ze contact met mij zocht en vroeg of er tijdelijk iets te regelen was omdat ze in geld problemen zat. Ik kreeg een gemene ingeving om misbruik van de situatie te maken.

Om haar terug te pakken voor haar diefstal van mijn pensioen. Ik zei tegen haar dat ik een voorstel had en dat ze daar maar eens over moest nadenken. Ik wil dat je een avond hierheen komt en blijft slapen bij mij in bed. Die avond en nacht wil ik je neuken in je kut, kont en mond. Stem je hiermee in dan schenk ik je drie maanden aflossing. Denk er rustig over na en bel me maar als het akkoord gaat, ga je niet akkoord dan laat ik beslag leggen op je spullen. En ik verbrak de verbinding met haar, zodat ze niet de kans kreeg om te reageren. Ik begon al plannen te maken en speciale spullen te kopen, zoals twee videocamera’s. Maar ook een oogmasker en klittenband handboeien gekoppeld aan beenboeien en een vibrator. Ik monteerde de camera’s en die koppelde ik via WiFi aan mijn laptop en ik kon ze aan- en uitzetten via een afstandbediening. Zo alles was geregeld nu wachten op de reactie van Cristina.

Een week later werd ik s avonds gebeld door Cristina, ze was rustig aan de telefoon bijna verlegen. Ze vertelde dat ze op mijn voorstel inging en me zou laten weten wanneer ze zou komen. Ik werd al geil doordat ze gereageerd had en verheugde me op haar bezoek. Ik maakte een boodschappenbriefje waarop stond bacardi rum, cola, crème de menthe, gingerale, rode wijn, bonbons en vaseline. De volgende dag haalde ik alles in huis en toen ik de boodschappen opgeruimd had maakte ik een plan voor de avond met Cristina. Ik nam me voor haar te vernederen en te misbruiken. Haar te gebruiken als een goedkope hoer, maar toch ook te proberen dat ze het lekker vond zodat de vernedering compleet zou zijn. Ik zat alles nog eens te overdenken toen de telefoon ging. Het was Cristina die mij vertelde dat ze morgenavond om 9 uur langs zou komen, waarop ik antwoordde oké dat is fijn, ik zal proberen het er gezellig uit te laten zien hier.

De volgende dag begon ik ‘s morgens met nog even alles goed schoon te maken en alle spullen klaar te leggen. Toen alles aan kant was eind van de ochtend besloot ik om nog even lekker te gaan slapen, zodat vanavond uitgerust en fit zou zijn. Om zeven uur s avonds werd ik wakker en maakte gelijk het bed mooi op en spoot er ook nog een lekker luchtje in. Ik friste me wat op en deed een lekker luchtje op. Trok een half korte broek aan en daar boven een lekker ruim zittend t-shirt. Ik zette de verwarming lekker iets hoger, zodat het aangenaam warm werd in huis. Om vijf over negen ging de bel en ik drukte de open, zodat ze met de lift omhoog kon komen. Ik liet de deur op een kier staan, zodat Cristina zo naar binnen kon komen. Ik hoorde haar binnen komen en stond op om haar te verwelkomen. Ze droeg haar beveiligingssysteem uniform, maar niet met een lange broek maar een leuke kokerrok. Ik vroeg of ze nog moest werken i.v.m. haar uniform. Cristina antwoordde : nee dat niet, maar dan krijg ik geen vragen van de kinderen. Ik vroeg of ik haar jasje mocht ophangen en zei tegen haar:, ga lekker in de huiskamer zitten.

Nadat ik haar jasje opgehangen had liep ik de huiskamer in vroeg of ze iets wilde drinken. Ze antwoordde:ja graag. Dus liep ik de keuken en haalde alle drank, bonbons en nootjes. Ik vroeg wat ze wilde drinken, ze zei: die maar een crème de menthe. Ik schonk een stevige mix is een gaf haar het glas en nam zelf een rood wijntje. Ik zei bonbons en nootjes te nemen, de nootjes had ik zelf licht gezouten zodat ze dorst zou krijgen. Cristina had haar eerste glas redelijk snel op dus schonk ik een nieuwe mix in en behoorlijk sterk. Haar tweede glas had ze erg snel leeg, dus schonk ik een derde in en weer behoorlijk sterk. Cristina nam gelijk weer een flinke slok en ik merkte dat ze al aangeschoten werd. Alles ging volgens mijn plan en ik besloot de volgende stap te doen.

Ik stond op en zette stiekem de videocamera aan en vroeg of ze misschien een film wilde zien. Ze antwoordde: waar kan ik uit kiezen? Ik zette de mediaspeler aan en schakelde de tv over. Ik gaf Cristina de afstand bediening en liet haar zoeken. Ik maakte ondertussen nog een lekker sterke mix voor haar aan. Cristina bladerde door alle films heen tot ze een map zag net mijn naam. Gelijk vroeg ze wat dat was en vertelde haar dat dit een map was met privé films, ze vroeg of ze er in mocht kijken. Ja natuurlijk mag dat, ze klikte erop en kreeg de vraag om een wachtwoord. Ik zei er staat een wachtwoord zodat de Kids hem niet kunnen openen. Het wachtwoord is 4x 0, waarna ze het wachtwoord invoerde en de map zich opende. Oh zei ze dat zijn sexfilms. Ja zei ik, daarom is hij beveiligd met een wachtwoord. Ze bladerde door de map, tot ze vroeg wat is czech wife swap. Ik antwoordde : dat zijn twee getrouwde stellen die een week van vrouw wisselen om te kijken hoe andere stellen leven. Mag ik die aanzetten vroeg ze en ik zei natuurlijk. Alle films in deze map zijn wel erotisch maar geen ordinaire porno films.

Ze klikte de film aan en keek er geïnteresseerd naar. Het begon heel onschuldig totdat ze s avonds een drankje namen en de gesprekken iets erotisch werden. Cristina had haar drankje op, dus ik maakte weer een stevige mix voor haar klaar. Ik zag aan haar gedrag dat ze al aangeschoten was. In de film begonnen ze vrijen met elkaar en even later waren ze aan neuken. Ik was naast haar gaan zitten en maakte nog een sterke mix klaar voor haar. Ik legde mijn hand op Cristina’s dijbeen en gaf er kleine kneepjes in. Ik liet mijn hand langzaam omhoog gaan en streelde nu over haar buikje. Als reactie deed ze haar benen iets uit elkaar, waarna mijn hand omhoog gleed en de knoopjes van haar uniform vestje losmaakte. Nu bracht ik mijn hand naar horsten toe, hey ik voelde geen bh en voelde dat Cristina harde tepels had. Cristina keek nog naar de film waar nu heftig geneukt werd. Ik maakte me de knoopjes van haar overhemd open en liet mijn hand naar binnen glijden. Ik streelde haar borsten stevig en kneep zachtjes in haar tepels. Cristina kreunde zachtjes, terwijl ik haar in haar nek kuste. Cristina dronk haar glas leeg, waarna ik gelijk een nieuwe sterke mix maakte. Ze nam gelijk een slok.

Ik stond op en hielp Cristina overeind en ging achter haar staan. Trok haar vestje uit en daarna haar overhemd, gooide beide op een stoel. Mijn handen begonnen haar borsten teder maar stevig te strelen, waardoor haar tepels keihard overeind stonden. Ik ging achter haar zitten en liet mijn handen over haar benen omhoog gaan, daar over haar rok. Deze maakte ik los en liet hem op de grond vallen, zij stapte er uit, waarna ik hem weggooide en haar panty en slip in 1 x naar beneden trok. Ik hielp haar voet voor voet uit haar panty stappen. Mijn handen streelde nu haar benen en gingen langzaam omhoog, langs haar dijen naar haar kutje en kontje toe. Mijn linkerhand streelde haar venusheuvel en voelde daar wat schaamhaar, mijn rechterhand ging naar haar kutje. Haar kutje voelde warm en drijfnat aan, daarom duwde ik er gelijk twee vingers in en liet mijn duim over haar clitoris gaan. Cristina kreunde zachtjes, ik haalde 1 vinger uit haar kutje en duwde die zachtjes in haar kontje, terwijl ik tegen haar zei: wat ben je lekker geil. Ik ging verder met: ik wil je helemaal kaal scheren rondom je kutje. Ik stond op en haalde een badlaken en mijn scheerspullen. Legde het badlaken op het lounge gedeelte van de bank en liet Cristina er plaats op nemen. Ik haalde een bakje warm water, zette het neer tussen haar benen.

Ik had ook stiekem een kleine en grote vibrator en vaseline gepakt. Ik spreidde haar benen en duwde haar benen omhoog, zodat haar anus en schaamlippen goed bereikbaar waren. Ik zeepte haar goed in en begon het gebied rondom haar anus te scheren, hierna rondom haar schaamlippen. Ik depte het geschoren gedeelte droog met een handdoek en smeerde dat in met vaseline. Ik maakte een vinger lekker vettig met vaseline en duwde die haar anus in. Ze kreunde en ik kon de uitwerking zien, want haar schaamlippen begonnen te glinsteren van kutvocht. Ik pakte de kleine vibrator en duwde die in haar anus en zette hem aan. Ze kreunde nu grommend, terwijl ik nu haar venusheuvel in zeepte en helemaal kaal schoor. Ook deze plek depte ik droog met de handdoek en smeerde wat vaseline op het geschoren gedeelte. Ik pakte de grote vibrator en duwde die in haar natte kutje en zette deze ook aan.

Ze kon niet meer stil blijven liggen van geiligheid en even later kwam ze heftig klaar en leek wel aan een stuk door klaar te komen. Ik kwam overeind en streelde haar borsten en tepels hardhandig. Ze smeekte me om de vibrators uit te zetten, maar ik liet ze voorlopig nog even zitten. Ik ging op mijn knieën over haar heen zitten en duwde mijn harde pik tegen haar mond aan, ze begon gelijk gulzig aan mijn pik te zuigen. Dit was voor mij een teken dat ze echt geil was en mede door de drank alles zou goed vinden wat ik wilde. Ik trok mijn pik uit haar mond en ook de vibrators uit haar, hielp haar overeind en zei blijf staan. Ik deed nu het oogmasker voor, zodat ze niets meer zag en alleen kon luisteren en of voelen. Ik fluisterde in haar oor: je bent een lekker geil sletje, vertel eens hoe je straks geneukt wil worden, hard of zacht, in je kutje of kontje. Ik pakte een vibrerende buttplug, vette die in met vaseline en duwde die in haar kontje, terwijl ik haar borsten en tepels kneedde. Ik fluisterde weer in haar oor: zeg maar wat je zou willen dat ik met je doe. Ze antwoordde kreunend: ik wil dat je me hard overal in neukt. Ik zei nu: oké, dat zal ik doen.

Ik pakte de klittenband boeien van de tafel en deed ze om, zodat haar polsen vast zaten aan haar dijen. Ik vroeg haar hoe dit aanvoelde zo overgeleverd aan mij, terwijl ik haar kutje hard vastgreep. Ze antwoordde : erg geil. Ik zei tegen haar : Ik wil dat je volgende week weer hierheen komt en blijft slapen. Wil jij dat ook? Terwijl ik met twee vingers wild in haar kutje tekeer ging. Ze kreunde en zei: oh ja, ik vind dit zo geil. Ik antwoordde : hoe zou je het vinden als er de volgende keer dat je hier bent er ook één of twee van mijn vrienden hier zijn en die jou ook willen neuken? Ze antwoordde : eng, maar ook wel erg geil. Ik heb er weleens over gefantaseerd hoe dat zou zijn. Ik maakte haar boeien los en ging voor haar staan en zoende haar wellustig op haar mond. Een zoen die zij gretig beantwoordde, terwijl ze haar lichaam tegen me aandrukken. Ik maakte haar oogmasker los en haalde het weg, verwijderde de vibrerende buttplug en zei tegen haar kom dan gaan we naar bed om lekker te neuken. Ze zoende me eerst nog wellustig en wreef haar lichaam tegen me aan. En zei: ik ben echt geil en je mag alles met me doen wat je wilt. Ik pakte de twee vibrators, vaseline, oogmasker en handboeien mee en liep achter haar aan naar de slaapkamer, terwijl ik lekker aan haar billen voelde. Cristina ging op het bed liggen met haar armen en benen gespreid.

Ik kroop tussen haar benen met de vibrators in mijn hand en begon haar clitoris te likken. Aan haar reactie kon merk en dat ze het lekker vond, waardoor ik de kleine vibrator pakte en die in haar kutje duwde , terwijl ik fanatiek haar clutje likte. Waardoor ze al snel heftig klaar kwam en ik nu de kleine vibrator in haar kontje drukte, terwijl haar clitje bleef likken. De grote vibrator duwde ik nu in haar kutje, terwijl ik zachtjes in haar clitje beet. Ze kwam alweer heftig klaar en zei: dit lijkt volgens mij op neuken met twee mannen en is zalig geil. Dit wil ik graag volgende week meemaken. Ik haalde de vibrators uit haar en legde ze opzij, knielde tussen haar dijen en duwde mijn harde pik in één keer in haar kutje. Cristina trok haar knieën op om mijn pik zo diep mogelijk te ontvangen en sloeg haar armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan, terwijl ze me wellustig zoende. Jezus wat was ze geil, ze wreef haar onderlichaam tegen me aan en zei: oh wat heerlijk, alsjeblieft neuk me hard. Ik ben helemaal van jou schatje, ik neukte haar keihard en diep. Even later kwamen we bijna gelijk klaar en spoot ik mijn warme sperma diep in haar kutje. Ik zakte in één en zoende haar liefdevol op haar mond, zij om klemde me nog steeds met haar armen en zei: schatje , Ik heb vanavond enorm genoten en ben nog nooit zo heerlijk klaar gekomen. Je hebt mij tot jouw sex slavin gemaakt en ik geniet er met volle teugen van. Ga op je rug liggen dan maak ik je pik lekker schoon, dus rolde ik van haar af, waarna zij mijn pik in haar mond nam en hem schoon likte. Doordat ze zo bezig was met mijn pik kwam er weer leven in richtte hij zich volledig op. Cristina ging op haar zij liggen en vroeg mij om lekker tegen haar te komen liggen, wat ik deed terwijl ik het dekbed over ons heen trok. We vielen in een diepe slaap.

Ik werd om ongeveer 5 uur s morgens wakker met een echte odol en voelde Cristina’s blote billen tegen mijn ochtend erectie. Ik pakte de vaseline en smeerde haar anus er mee in, waarna ik mijn harde pik zachtjes haar anus in drukte. Ik begon haar tepels te strelen, ondanks dat ze sliep reageerde haar tepels direct. Mijn hand zakte af naar haar kutje en mijn vingers begonnen haar clitje te strelen, zelfs in haar slaap kreunde ze. Ik begon haar nu zachtjes te neuken in haar kontje, terwijl mijn vingers haar clitje nu harder streelde. Cristina werd met een kreun wakker en zei: dat is lekker wakker worden. Je mag me best misbruiken hoor, ik vind het echt lekker als je me bruut in mijn kontje neukt schatje. Ik begon keihard in haar kontje te neuken, terwijl mijn vingers haar clitje teisterde. Ze gromde en kreunde en zei: oh, heerlijk. Even later kwam ze super heftig klaar, waardoor ik mijn beheersing verloor en diep in haar kontje mijn sperma spoot onder een luide kreet. Cristina vroeg om mijn pik in haar kontje te laten, want het voelde zo lekker aan. Ik begon haar borsten te strelen en even later vielen wij weer in slaap.

Om ongeveer kwart over zeven werd ik weer wakker, mijn hand hield nog steeds haar borst vast en mijn pik zat nog in haar kontje. Ik streelde zachtjes haar tepels die direct reageerde, mijn pik reageerde ook hierop en groeide naar oorlog sterkte. Ik trok mijn pik zachtjes terug, sloeg het dekbed voorzichtig terug en draaide Cristina voorzichtig op haar rug. Spreidde haar benen, knielde tussen haar dijen en duwde mijn harde pik zachtjes haar kutje in. Toen mijn pik helemaal in haar kutje zat, liet ik me op haar zakken en zoende haar op de mond. Hierdoor werd ze wakker en zoende me terug en ik haar zachtjes maar diep begon te neuken. Ze sloeg haar armen om me heen en trok haar benen op om mij dieper te ontvangen in haar kutje. Cristina zei: heerlijk geil zo wakker gemaakt te worden. Neuk me alsjeblieft lekker hard schatje. Waarna ik haar ongenadig bruut begon te neuken en wij samen na een vijftal minuten samen heerlijk klaar kwamen. Cristina bleef me stevig vast houden en fluisterde mijn mijn oor: heerlijk, mijn kutje en kontje gloeien nog helemaal, zalig. Krijg ik dit volgende week weer. Waarop ik antwoordde : ja en nog veel meer, minimaal 1 pik meer erbij lekker sletje. Ik ga even een kopje thee en koffie zetten, goed sletje. Ja lekker zei ze en rekte zich loom uit, stapte uit bed en kwam naar de keuken.

Ze stond achter me en wreef haar naakte lichaam tegen me aan, terwijl ik een ontbijtje maakte. Cristina zei tegen mij: ik ga even douchen schatje, terwijl ze mijn pik streelde.Ik dekte de ontbijttafel en haalde koffie en thee met kopjes en zette dit op de tafel. Cristina kwam de woonkamer in, lekker naakt met alleen een handdoek om haar haren en ging aan tafel zitten. Ik stond op ok koffie en thee in te schenken, toen ik haar thee inschonk streelde ik gelijk haar borsten. We aten het ontbijt en dronken onze koffie en thee, hierna zei Cristina dat ze zo naar huis moest en kleedde zich aan. Ik bracht haar na de voordeur en opende deze, ik nam hartstochtelijk afscheid van haar. Cristina zei: ik verheug me op volgende week en zal je van tevoren op bellen schatje, gaf me kusje en ging naar de lift.

Wordt vervolgt in : Mijn ex vrouw Cristina neuken (2).

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten