Mijn eerste keer sloppy seconds.

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de eerste keer dat mijn vrouw door een andere man zonder condoom werd geneukt en ik voor de eerste keer mijn sloppy seconds beleefde. Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte pik die in en uit een heerlijke warme natte kut glijdt. En wat doe je als je geil bent en een geile vrouw deelt met een andere man. Ik zal dat heerlijke gevoel nooit vergeten, het glijden in die prachtige, warme en glibberige kut van mijn vrouw net nadat een andere man haar hard had geneukt en zijn sperma diep in haar spleet had gepompt! Ik weet ook hoe ze geniet van het gevoel van een flinke lading warm sperma diep in haar altijd geile kut.

Na meer dan vijftien jaar huwelijk besloten we samen om een beetje meer afwisseling in ons seksleven te hebben. We ontmoette eerst enkele paren waar we best wel leuke avontuurtjes mee hadden, maar er was altijd het gebruik van condooms. We wilden toch wel wat meer vrijheid in ons eigen seksleven en wilden ook geen ongelukjes zoals zwangerschap van een andere man. Kortom we wilden wel seks, maar zonder condoom, dus mijn vrouw lieten zich steriliseren.

Tegen de tijd dat zij gesteriliseerd was, was ook de interesse om seks te hebben met andere stellen bij ons verdwenen, ondanks het plezier wat wij er aan hadden beleefd. Nu ging onze belangstelling uit naar een trio met een man erbij, dat leek ons veel minder ingewikkeld en mijn vrouw keek er naar uit om in het middelpunt van de belangstelling te staan! Geen problemen meer met een man die jaloers werd als ik zijn vrouw lag te neuken, terwijl die verdomme mijn vrouw ook lag te neuken! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er toch wel genoot als ik mijn vrouw geneukt zag worden door een andere man. Ik keek er dan ook naar uit om haar samen met een andere man te neuken zonder dat ik een andere vrouw moest neuken!

We hadden besloten om het de eerste twee maanden na de ingreep even rustig aan te doen en alleen maar samen seks te hebben. Voor de zekerheid maakten we nog wel gebruik van condooms, omdat we geen zin hadden in een ongewenste zwangerschap. Op het moment dat de twee maanden bijna voorbij waren zouden we onze eerste ontmoeting hebben met een andere man. De avond dat we hadden afgesproken zouden we in eerste instantie alleen maar even kennis maken onder het genot van een drankje, dat was puur te wijten aan de timing. Maar de e-mails van de dagen vlak voor de ontmoeting logen er niet om, we wisten gewoon dat er wat zou gebeuren en eigenlijk waren we er ook meer dan klaar voor. Patricia had gezegd, dat het nogal frustrerend zou zijn voor de man waarmee we de afspraak hadden als er niets zou gebeuren. Dus besloten we om dan maar te zien hoe het zou lopen, we hadden een afspraak gemaakt met een vrij jonge man in een café en boekten een hotelkamer in de buurt, voor het geval dat.

Die middag hadden we ingecheckt in het hotel en in de namiddag kregen we toch beide een erg zenuwachtig gevoel, maar het maakte ons ook opgewonden, geil en gelukkig. Patricia was er duidelijk voor in de stemming, dus we gingen er nu toch echt voor! Voordat we de bewuste man zouden ontmoeten hadden we na jaren eindelijk weer een keer seks zonder condoom. Het leek wel eeuwen geleden dat ik de zachte, vochtige, warmte van haar kut rond mijn blote pik had gevoeld. We vonden het gevoel van neuken zonder condoom nog fijner omdat ik zonder enig risico van een zwangerschap alles in haar kut kon spuiten. Het duurde dan ook niet lang voordat Patricia na al die jaren weer eens een flinke warme straal zaad naar binnen voelde stromen. Het was wel vreemd toen we daar zo lagen in een intieme omhelzing, ik kreeg weer een stijve omdat ik lag te denken, dat over een paar uur mijn vrouw hier weer zou liggen in de armen van een andere man, met mij naast haar en dat ze dan waarschijnlijk flink geneukt zou zijn!

De vraag die nu rees was, of ze zou neuken met deze man en dan ook nog zonder het gebruik van een condoom. Ik wist dat ze het graag wilde, na jaren condooms gebruikt te hebben. Ze zei dat ze er een goed gevoel bij had om de man te ontmoeten en ze zou graag de warmte van zijn zaad in haar kut willen voelen als hij klaar kwam. Ik wilde maar al te graag zien zijn hoe zijn pik in haar kutje leeg zou lopen!

Ik voelde me steeds geiler worden door het denken over mijn geile vrouw die straks haar benen zou gaan spreiden voor een man die ze nog nooit had ontmoet en hem dan zijn sperma diep in haar kutje te laten pompen.

Toen we vertrokken naar het café om hem te ontmoeten dacht ik er alleen maar aan om zo snel mogelijk weer terug te keren naar onze kamer om voor de eerste keer mijn vrouw gevuld te zien worden door een andere man! Mijn vrouw was wel een beetje onzeker, ze had zo haar twijfels omdat hij vijftien jaar jonger dan haar was, zou hij echt wil willen, dacht ze. Ik wist zeker dat hij het zou doen, ook al was ze dan een stuk ouder, ze was nog steeds een prachtige en sexy vrouw.

In het café aangekomen en na de ontmoeting met de man zag ik gelijk dat het wel goed zat, door de manier waarop ze met hem flirtte. Ik had geen twijfels meer, deze fitte man ging mijn sexy vrouw zeer binnenkort neuken! Ja, dit was de gelukkige man, die al snel zijn sperma in haar hongerige kut zou gaan spuiten. Ik vroeg me nu alleen nog maar af hoe vaak hij zijn lading zou in haar kut zou gaan spuiten.

We dronken een paar drankjes in het café en al snel gingen we vol spanning en met deze man terug naar het hotel, we wisten alle drie wat er zou gaan gebeuren. Eenmaal in de kamer, na een korte geruststellende discussie over het neuken zonder condooms, begon hij mijn vrouw uit te kleden. Ik zag een blik van vreugde op zijn gezicht toen beetje bij beetje haar prachtige lichaam zichtbaar werd. Al snel was ze naakt en lag ze kreunend op het bed toen zijn handen en tong vakkundig haar meest intieme delen verkende. Ik deed nog heel even met hun mee, om de beurt likten we haar borsten en haar sappige kut. Ik denk niet dat ik ooit heb meegemaakt dat ze zo nat was, ze was zo opgewonden. Niets kon haar nu nog stoppen om zich door hem te laten neuken.

Toen wij twee mannen onze kleren ook uit hadden getrokken zag ik zijn jonge pik keihard overeind staan, klaar om mijn vrouw te geven waar ze zo naar verlangde. Die pik zou over slechts een paar minuten diep in haar kut worden gestoten? Ik voelde me toch wel wat opgelaten omdat ik zag hoe graag hij haar wilde en ik was zo opgewonden omdat ik op het punt stond om haar te zien neuken met een andere man. Aan haar gezicht te zien dacht ik dat ze niet kon geloven dat deze man haar echt wilde neuken. Ze keek maar al te blij toen ze gretig zijn lul beet pakte en hem in haar mond nam!

Wat was dat geil zeg, Patricia met haar zachte handen stevig om zijn harde lul, haar zachte lippen die gleden over zijn lul van boven naar beneden en weer terug. Haar tong bewoog dan weer in een snel tempo over het spleetje van zijn gevoelige eikel. Aan de blik op zijn gezicht en zijn gekreun te zien wist hij dat hier een aantrekkelijke en behoorlijk geile vrouw bezig was die hem een nacht ging geven die hij nooit meer zou vergeten

Na een kort voorspel waren ze allebei klaar om te neuken, ze lag daar op het bed met haar benen wijd gespreid en hij ging tussen haar benen zitten. Patricia’s en mijn ogen waren gericht op zijn gezwollen pik die hij nu slechts enkele centimeters van haar natte kut hield. Ze keek nu echt geil uit haar ogen en zei: “oh ja” toen ze het voorvocht al uit zijn eikel zag komen. Zachtjes bewoog hij zijn eikel over haar spleetje, hij plaagde haar en maakte zijn eikel nog natter met haar sappen. Haar heupen waren oncontroleerbaar alsof ze wanhopig probeerde om hem zo snel mogelijk in haar kut te krijgen. Ik keek aandachtig toe hoe langzaam zijn harde naakte jonge pik moeiteloos tussen haar roze opgewonden schaamlippen gleed, totdat hij diep in haar kut zat.

Ze hijgde toen hij zijn pik diep naar binnen duwde en toen hij hem terug trok was de hele lengte van zijn pik nat en glanzend, wat een geil gezicht was dat. Ik zag de blik van tevredenheid op haar gezicht toen ze zijn billen beet pakte om hem terug in haar kut te trekken en hoorde zijn tevreden gekreun.

Ik ging naast hun op het bed liggen en keek hoe ze heerlijk lagen te neuken, met zoveel passie en verlangen en bijna niet bewust van mijn aanwezigheid. Ze wisselden een aantal keren van positie en ieder keer weer boden ze me een glorieus uitzicht op de kut van mijn vrouw die werd gevuld door deze jonge kerel met zijn gezwollen en harde pik.

Ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten en hij nam haar nu hard en snel op zijn hondjes, ze was duidelijk in extase zoals ze me aankeek en grijnsde. Toen stak ze haar hand uit richting mijn pik, ik ging zo zitten dat ze hem makkelijk in haar mond kon nemen en ze zoog er aan alsof haar leven ervan af hing! Dit was zo geil en lekker en het duurde dan ook niet lang voordat ik explodeerde in haar mond, hongerig slikte ze elke druppel sperma door terwijl ze nog kreunde van de onophoudelijke neukbeurt die ze op hetzelfde moment kreeg! Dit was echt de meest intense pijpbeurt die ze mij ooit had gegeven.

Ik lag weer op mijn rug, happend naar adem en hij bleef zijn pik maar in en uit de natte kut van mijn prachtige vrouw pompen, de soppende geluiden waren duidelijk te horen terwijl hij in haar beukte als een machine. Patricia genoot van elk moment, schommelde heen en weer om zijn stoten te ontvangen en kreunde het uit van genot. Ik had haar nog nooit zo intens klaar zien komen als deze keer, met een blik van pure extase in haar ogen kreeg ze een ongekend orgasme. Maar hij bleef haar gewoon door neuken. Hij had een ontzettend goed uithoudingsvermogen en gaf haar de beste neukbeurt van haar leven en nog steeds had hij zijn lading niet in mijn geile vrouw gespoten!

Hij draaide haar weer om, legde haar benen over zijn schouders en drong zijn pik weer diep in haar kut, zo diep dat ze bijna huilde van geluk en kreunend zei: “Oh mijn god.” Hij neukte haar met volle overtuiging, het volle gewicht van zijn lichaam beukte tegen haar goed gesmeerde en gevoelige kut, ze was gewoon in de zevende hemel!

Hij was ook duidelijk aan het genieten en ik kon de geilheid voelen in zijn ademhaling, ik merkte dat hij nu klaar was om zijn zaad in de kut van mijn Patricia te pompen! Zijn billen trokken samen en zijn ogen gingen dicht toen hij schokte en kreunde, ik zag voor de eerste keer dat de meest intieme plek van mijn vrouw werd gevuld met heet sperma van een andere kerel. Ik hijgde alsof ik elk straal van zijn sperma uit zijn pik voelde spuiten en die diep in haar geile kut achterliet. Ik weet niet meer hoeveel keer zijn pik in haar gastvrije kut spoot, maar ze werd goed en behoorlijk gevuld. Opeens stopte hij met een grote zucht en met zijn laatste stootkracht duwde hij zijn lul diep in haar kut en zo bleef hij hijgend op haar liggen.

Patricia was constant aan het kreunen tijdens zijn orgasme en ik vermoedde dat ze zelf net ook weer een enorm orgasme had gekregen. Toen hij van haar afging lagen ze allebei ademloos op het bed naast me. Ik keek naar zijn pik die net uit haar gezwollen kut was gekomen en die glinsterde van hun gemengde sappen, het sperma lekte nog uit zijn eikel. Ik keek tussen haar benen en ik zag zijn sperma uit haar kut beginnen te sijpelen, gevolgd door een grote golf sperma die er uit gutste op de lakens. Ze bleef gewoon liggen, zorgeloos en afgeneukt met haar benen nog steeds gespreid, weg dromend van die geweldige neukbeurt die ze net had gekregen

Ik had net voor de eerste keer een andere man zien genieten van mijn vrouw haar prachtige lichaam en klaar zien komen in haar kut en ik was alweer ontzettend geil. Hij had haar een prima beurt gegeven en er was geen twijfel over hoeveel zij ervan had genoten. Ze lag daar totaal bevredigd en glimlachte op een euforische manier toen we beide zachtjes haar lichaam streelde en ik fluisterde in haar oor: “Was dat goed schat?´ “ Het was geweldig,” mompelde ze, terwijl ze me teder kuste. “Lekker klaar gekomen?” vroeg ik. ”Oh ja, ik heb geen gevoel meer in mijn benen” antwoordde ze. “Hoe vaak?” Vroeg ik haar. “Vier of vijf keer” zei ze.

Mijn hand verplaatste ik naar de binnenkant van haar dijen, die nat en glibberig waren, bedekt met zijn sperma, mijn vingers gleden zo gemakkelijk in haar gevoelige kut. Ze hijgde en toen draaide ze zich op haar rug en trok me bovenop haar. Ze keek me in mijn ogen en zei “kom op dan, neuk me maar lieverd.” Mijn stijve pik vond haar openstaande volgespoten kut gemakkelijk en gleed er dan ook moeiteloos helemaal in.

Dat was een werkelijk fantastisch gevoel wat ik nooit meer zal vergeten, dat had ik nog niet eerder gevoeld, ze was zo heet en glibberig van binnen, haar kut voelde zacht en warm als fluweel. Ik stootte in een keer met een luide kreun diep door in haar kut en voelde zijn zaad er uit geperst worden, het liep over mijn hele lul naar beneden en zo langs mijn ballen. Ik begon haar langzaam te neuken en wilde echt genieten van deze prachtige nieuwe sensatie van haar heerlijk gebruikte kut, vers gevuld met zaad van een andere man. Ze was, zelfs na meerdere orgasmen nog hongerig naar meer, ze duwde haar heupen omhoog toen ik harder in haar kut begon te stoten, steeds harder en sneller.

Even later rolde ik van haar af, ze kwam boven op me zitten en begon wild op mijn pik te rijden. Met harde bewegingen ging ze wild op en neer over mijn gezwollen lul met haar gladde geschoren kut. Het ging zo heerlijk soepel met zijn sperma en het droop nu allemaal uit haar kut over mijn lul heen. Haar hoofd schudde heen en weer van links naar rechts, ze had haar ogen stijf dicht terwijl ze kreunde en zuchtte van genot. Ik wist dat ze al snel weer klaar zou gaan komen en kon ook de spanning in mijn ballen voelen!

Ik merkte dat onze vriend weer op adem was gekomen, zo te zien was hij klaar om mijn zeer beschikbare vrouw nog een keer te neuken. Hij knielde achter haar tussen mijn benen en kuste de achterkant van haar nek en reikte zijn hand uit naar haar wiegende borsten om die te strelen. Dat was het moment waarop Patricia alle controle verloor, ze slaakte een luide gil toen ze weer klaar kwam, haar kut schokte met oncontroleerbare bewegingen rond mijn lul en ik duwde hem nog even extra diep in haar en op hetzelfde moment spoot ik mijn lading in haar zaad vragende kut.

Zelfs nadat ik klaar was met het lozen van mijn zaad in haar kut, was ze nog steeds aan het klaar komen, ze kwam naar voren om me hartstochtelijk te kussen. Ik kon haar schaamlippen voelen trillen rond mijn lul, omdat ik nog steeds zachtjes in haar bewoog. Patricia voelde dat onze vriend achter haar plaats nam en zij ging langzaam met haar kut van mijn lul af, nu voelde ik mijn eigen zaad op mijn lul belanden. Maar Patricia wilde nog meer, ze stak haar kontje naar boven om hem uit te nodigen om haar nogmaals te nemen. Hij verspilde geen tijd en greep haar heupen stevig vast, ik zag dat hij er zin in had om mijn vrouw nog een keer te nemen. Zonder pardon duwde hij zijn jonge harde gereedschap in haar hongerige kut met een vernieuwde dosis energie.

“O ja, hij neukt me weer!” hijgde ze in mijn oor, gevolgd door woorden zoals “neuk me, neuk me hard!” Nou, dat deed hij, en hoe, ze werd weer flink geneukt en kwam klaar en klaar en klaar en kreeg die nacht diverse ladingen zaad in haar kut gespoten. De hele nacht gingen we door, met af en toe een korte pauze en dan begon het weer met zuigen, strelen en neuken. Tot zeven uur in de ochtend hebben we met ons drieën liggen neuken, toen was het tijd voor onze vriend om te vertrekken, we waren alle drie kapot.

Nooit eerder, had mijn vrouw zo veel geneukt en ze bleef maar meer willen, ze was onverzadigbaar. Ze had na al die jaren van een zaadloos kutje de schade goed ingehaald, ze was keer op keer gevuld en doordrenkt met ontzettend veel sperma. Wij hadden beide zowat elke druppel zaad die we hadden in haar gepompt! Ze kreeg een paar van die ladingen in haar mond en we hebben zeker zes of zeven ladingen diep in haar heerlijke warme kut gespoten!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb