Mijn eerste grote dikke negerlul

Mijn eerste grote dikke negerlul.

Mijn naam is Janet ik ben een leuk uitziende maar niet superknappe meid uit Alkmaar van 30 jaar. Ik heb al een jaar of 6 een relatie met mijn 33 jarige vriend Nick en sinds 4 jaar wonen we samen. Over ons sexleven heb ik eigenlijk nooit wat te klagen gehad, er zijn natuurlijk wel eens ups en downs maar die heeft iedereen wel in z’n relatie. We kunnen zeer goed praten over wat we lekker vinden en wat ons allebei opwind tussen de lakens.

Nick is erg into het hele cuckold gebeuren. Eerst had ik daar wel moeite mee maar naarmate ik aan het idee gewend raakte wond het mij ook op om hem zo nu en dan met woorden te vernederen. Nick had al een aantal keer voorgesteld om eens een trio te proberen, het leek hem een geil idee om mij met een andere man te zien neuken. Ik was aanvankelijk niet echt gecharmeerd van het idee maar in een dronken bui liet ik me overhalen om een advertentie te plaatsen op internet.

Geil als alle mannen in Nederland wel lijken te zijn regende het natuurlijk reacties. Uiteindelijk besloten we op het mailtje van Marvin te reageren. Marvin was een donkere jongen van 32 jaar uit Amsterdam en na een tijdje leuk met elkaar gemaild te hebben en foto’s te hebben uitgewisseld, moest het er toch maar van komen. We hadden bij ons afgesproken omdat ik me vertrouwder voelde in mijn eigen huis.

We waren allebei behoorlijk nerveus toen de bel ging. Nick deed open en liet Marvin binnen. Een leuke jongen om te zien, verzorgd en een vriendelijk gezicht. Na eerst wat te hebben gedronken om het ijs te breken, besloten we toch een stap verder te gaan. Hoe we er precies toe kwamen weet ik niet maar opeens legde Marvin een hand op mijn been en begon me spontaan te kussen. De drank begon al een beetje te werken en Nick lachte goedkeurend. Kom, dan gaan we naar de slaapkamer.

Met z’n drieën gingen we op ons grote bed zitten en Marvin kreeg al een behoorlijk grote bobbel in z’n broek. Ik begon z’n kleren uit te trekken en toen ik zijn boxershort naar beneden schoof kon ik mijn ogen haast niet geloven. Wat een ongelooflijk grote piemel had die jongen zeg!! Zeker zo’n 22 a 23 cm en behoorlijk dik! Ik had die verhalen over de grote penissen van negers altijd maar met een korreltje zout genomen maar deze jongen bevestigde in een keer alle vooroordelen.

Die van Nick is in opgewonden toestand zo’n 12cm en niet echt al te dik. Maar ik had daar nooit een probleem van gemaakt. Vergeleken met die van Marvin zag ie er echter eigenlijk gewoon maar zielig uit. Ik was inmiddels behoorlijk nat geworden en Marvin beval me boven op hem te gaan zitten. Nick was zich intussen zijn ook keiharde pikkie aan het aftrekken, en sloeg het tafereel goedkeurend gade.

Ik dacht bij mezelf dat gaat echt nooit passen, en ik voelde hoe de gigantische eikel van Marvin een weg tussen mijn natte schaamlippen probeerde te vinden. Niet te snel hijgde ik toen ik mijn kutje voelde openrekken. Centimeter voor centimeter voelde ik z’n enorme pik dieper en dieper in mij glijden. Ik keek omlaag tussen mijn bennen en zag tot mijn ontsteltenis dat er nog maar een derde van die monsterpik in me zat. Mijn kutje was nu volledig opengesperd en mijn clitoris werd stijf tegen z’n enorme paal aangedrukt.

Buiten het feit dat het best wel zeer deed werd ik natter en natter en langzaam maakte zich een enorm genot van me meester. Marvin zijn pik zat nu voor tweederde in me en Marvin begon hem langzaam heen en weer te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd! Wat een fantastisch gevoel!

Ik keek naar Nick en zei tegen hem eindelijk eens een echte man die me neukt (ik wist dat Nick op dit soort woorden geilde). Niet dat miezerige dingetje van jou Nick zijn pikkie glipte er in het heetst van de strijd vaak uit.

Ja lieverd kreunde Nick terwijl ie steeds harder aan zijn pikkie begon te trekken. Marvin was me nu hard aan het pompen en ik voelde dat ik het niet langer kon houden. Mijn clit werd dusdanig gestimuleerd dat ik klaar begon te komen. Bij Nick moesten er altijd vingers aan te pas komen om het gebrek aan volume te compenseren. Ik begon mezelf te verliezen en ik schreeuwde, ja ja neuk me met die enorme pik van je!

Spuit me vol met je heerlijk zaad! Al schreeuwend kwam ik klaar en nagenoeg op hetzelfde moment begon Marvin zijn enorme lading in me te spuiten. Jeetje wat veel. Ook zijn ballen waren zeker twee keer zo groot als de knikkertjes die in Nick zijn zakje bungelen en de lading die er uitkwam voelde ik tegen mijn baarmoederwand aan spuiten. Dit was te veel voor mijn kutje en toen ik van hem af kroop droop zijn zaad langs mijn benen omlaag.

Uitgeput legde ik mijn hoofd op de brede borstkas van Marvin. Toen ik me na een tijdje op mijn rug draaide ging Nick op me liggen en probeerde zijn stijve pikke in mijn uitgerekte kutje te schuiven. Niet gehinderd door ook maar enige weerstand gleed hij naar binnen. Mijn kutje was echter dusdanig opgerekt dat ik het bijna niet voelde. Nick begon heftig heen en weer te bewegen maar raakte de wanden van mijn kutje niet of nauwelijks. Door het gebrek aan stimulatie begon Nick echter tot overmaat van ramp zijn erectie te verliezen. Ik merkte dit en begon op hem in te praten met woorden als “neuk me met die kleine pik van je!!

Hoe hard Nick ook heen en weer bewoog mijn kutje was gewoon te wijd voor hem, en z’n bijna helemaal slap geworden pik gleed uit mijn kut. Daar ik hem die vernedering niet wilde aandoen pakte ik zijn pikkie in m’n hand en begon hem af te trekken. Op het moment dat ie begon te komen duwde ik zijn pikkie terug naar binnen en Nick spoot zijn zaad bij dat van Marvin. Nu pas kon ik goed het verschil merken. Nick had veel minder zaad dan Marvin en zijn zaad spoot er ook veel minder krachtig uit.

Inmiddels was Marvin weer op krachten gekomen en eigende zich mij weer toe. Ik keek opzij naar mijn vriend en nu zijn pik slap was geworden was het verschil in maat helemaal triest te noemen. Marvin neukte me nog twee keer gigantisch die avond, waar Nick zijn potentie altijd bij een keer ophield. Marvin vertrok tenslotte nadat we afgesproken hadden dat e.e.a. een vervolg zou krijgen. Toen we de volgende morgen in bed de avond er voor nog eens doornamen waren was ik tot de conclusie gekomen dat de maat soms wel degelijk uitmaakt.

Ik zei tegen Nick we gaan Marvin nog heel veel zien, dus bereid je maar voor. Gek genoeg werd Nick bij deze woorden opgewonden en we neukten op de goede afloop. Inmiddels is het een half jaar geleden na onze eerste ontmoeting met Marvin. We spreken iedere maand een keer af en iedereen is er happy met deze situatie, al geniet ik doordat mijn kutje door Marvin zijn superpik meer en meer opgerekt word wel steeds minder van het pikkie van Nick. Maar ik hou van hem!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb