Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man.

Ik ben Sofie, 36 jaar, en moeder van twee kinderen. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen. Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56, maar wij houden veel van elkaar. Geestelijk is ons huwelijk prima, maar lichamelijk is het wat minder geworden. Ik heb gewoon elke dag sex nodig, maar dan kan mijn lieve man niet meer opbrengen.

Dus zat er voor mij niets anders op om (stiekem) een dildo aan te schaffen en mijzelf lekker te verwennen, wanneer ik dat wil. Ik ga dan naakt achter de PC zitten en zoek een website waar een vrouw verwend wordt. Ik ging steeds verder en vond het enorm geil om twee mannen met een vrouw bezig te zien. Daarvan word ik zo geil en begin dan mijn borsten te kneden en in mijn tepels te knijpen, waarvan ik zo nat word, dat ik alleen maar de dildo in mijn kutje hoef te steken om gierend een orgasme te krijgen. De handdoek waar ik op zit, is dan ook zo nat van al mijn kutvocht, dat ik een nieuwe pakken moet. Totdat ik op een site kwam waar blanke vrouwen door een zwarte man verwend worden. Ik kon niet geloven dat die pikken zo groot waren. Ik stelde mij voor hoe dat bij mij zou voelen. Mijn eigen man kan hem vaak niet eens stijf krijgen en vergeleken met die zwarte pikken heeft hij ook maar een middelmaatje. Ik verlekker me dan, als ik die grote staaf in zo’n vrouwtje ziet gaan, en fantaseer ik dat ik die vrouw ben. Mijn dildo heb ik al lang ingeruild voor een komkommer, omdat dat formaat meer overeenkomt met zo’n grote negerlul.

Zes weken geleden zat ik ‘s-morgens nadat mijn man naar kantoor was gegaan weer eens een filmpje te bekijken en vingerde mezelf met de komkommer in de aanslag. Ik was zo druk met mezelf bezig en de blonde vrouw op het scherm kreunde zo hard, dat ik niet hoorde, dat de deur opengegaan was en mijn man binnen was gekomen. “Wat ben jij aan het doen, lieverd?” Ik dacht dat ik dood bleef. Totaal geschrokken zat ik stokstijf en kon mij niet meer bewegen. “Sorry, schat” stamelde ik met het schaamrood op mijn kaken. Ik dacht dat hij boos zou worden en mij voor viezerik uit zou maken. Maar in tegendeel: Hij liep naar me toe kuste mij op mijn hoofd en keek naar het scherm. “Word je daar zo opgewonden van? vroeg hij lief in mijn oor en omvatte mijn borsten. Ik antwoordde hem, dat ik graag fantaseer en mezelf bevredig, omdat hij jammer genoeg niet elke dag aan mijn wensen kan voldoen. Inmiddels werd de blonde vrouw door twee zwarte mannen verwend en stopte de één zijn gigantische paal in haar grotje, dat droop van het voorvocht.

“Zou jij dat ook wel willen”? “Ja, maar dat kan toch niet”? “Waarom niet” Ik vertelde hem, dat ik niet zou weten hoe hij het zou vinden, of hij niet stik jaloers zou zijn en zag alleen maar bezwaren. Nou, niet helemaal, want door de gedachte alleen al werd mijn kutje zeiknat. Kees begon zich uit te kleden en toen hij naakt was legde hij zijn hand op mijn kutje en voelde hoe nat ik was. “Nou, ik hoef het je eigenlijk niet te vragen of je het lekker zou vinden, hè”? Hij stak er twee vingers in en ik kwam gigantisch klaar. Wij vlogen naar de slaapkamer en daar heeft hij me weer na lange tijd geneukt.

Nadat hij zich weer aangekleed had en zijn map meegenomen had, waarvoor hij teruggekomen was is hij naar kantoor gegaan. De gedachte om door een neger gepaald te worden, liet mij maar niet los, maar na een paar dagen vervaagde het idee, omdat het toch altijd maar bij een fantasie zou blijven.

Tot die heuglijke vrijdag, nu een paar weken geleden. De kinderen waren logeren bij opa en oma. Mijn man kwam van zijn werk met een bos bloemen en zei erbij dat het vast een voorbode was, wat er vanavond ging gebeuren en lachte geheimzinnig. Na het eten moest ik naar boven gaan en mijn sexy lingerie aantrekken met die doorzichtige babydoll erover. Niet verder vragend, maar wel met kriebels in mijn buik ging ik naar boven en kleedde mij om. Hij zal toch niet......, nee dat kon niet. Misschien had hij wel speeltjes gekocht en wilde mij daarmee verwennen. Inmiddels had hij ook gemakkelijke kleding aangedaan en toen wij samen op de bank zaten begon hij mij te kussen en mijn borsten te strelen. Ik voelde in zijn kruis, maar kwam tot de ontdekking dat hij geen erectie had. Dat gebeurde wel meer de laatste tijd, maar hij hield het erop, dat door de drukte op zijn werk er spanningen waren, waardoor hij geen stijve kon krijgen. Plotseling ging de bel en ik zei: “Shit, wie kan dat nou zijn”? en maakte aanstalten om naar boven te gaan om iets decentere kleding aan te doen. Maar Kees hield mij tegen en zei:”Wacht jij maar eens af”. Hij liep naar de voordeur en ik hoorde hem lachen en praten en toen de kamerdeur openging werd hij gevolgd door een brede zwarte man. “Lieverd, dit is Leroy en ik ken hem van mijn werk, hij werkt op de afdeling logistiek”. Ik heb hem namelijk jouw sexuele drang naar een zwarte man verteld en Leroy had er geen bezwaar tegen om jou te verwennen, maar wilde wel dat ik erbij was en toekeek, anders voelt hij zich zeer bezwaard.

Ik kon bijna geen adem meer krijgen van deze situatie, maar langzamerhand begon mijn sexhonger de overhand te krijgen en keek ik zelfs naar het kruis van de man die nog steeds in de kamer stond, en zag een veelbelovende bobbel. De kriebels in mijn buik gingen over in een zeiknat kutje en ik wilde niet langer wachten. Wij dronken een kop koffie en wisselden wat privé-zaken uit. Zo hoorde ik dat Leroy ook getrouwd was en 4 kinderen had. Ik kon niet langer wachten om geneukt te worden en ik kon de woorden bijna niet uit mijn mond krijgen, want zo droog was mijn keel toen ik zei: “zullen we naar boven gaan?” Boven op de slaapkamer deed mijn man mijn babydoll uit en stond ik in mijn lingerie. Mijn man kleedde zich tot op zijn slip uit terwijl Leroy van een afstandje stond toe te kijken. Ik ging op bed liggen en trilde als een blad. Kees haakte mijn BH los en legde hem op de stoel naast het bed. Hij bukte zich en kuste mijn recht voorruitstaande tepels. Dit maakte mij zo ontzettend geil, dat ik hem onmiddellijk in zijn kruis vatte. Ik voelde zijn erectie en trok zijn slip naar beneden. Uit mijn ooghoeken zag ik Leroy ook uit de kleren gaan en stak spontaan een hand in mijn slipje en voelde aan mijn natte kutje. Kees gaf mij een tongzoen en ik sloot mijn ogen. Mijn slipje werd uitgedaan en opeens voelde ik een paar lippen op mijn poesje en mijn schaamlippen werden opzij gedrukt. Leroy’s tong had mijn clitje gevonden en beet er zachtjes op. Mijn echtgenoot had mij in de 13 jaar dat wij getrouwd zijn nog nooit gebeft (want dat is vies, vindt hij) en misschien daarom kreeg ik spontaan een orgasme. Ik kreunde als nooit tevoren en was nog nooit zo lekker klaargekomen. Het feit dat er een volkomen vreemde man aan mijn kut lag te zuigen deed wonderen. Toen mijn man op de stoel ging zitten en zijn pik ter hand nam zag ik Leroy in volle glorie. Ik schrok van de afmetingen van zijn pik, maar tegelijkertijd kon ik niet wachten tot hij in mij kwam. Uiteraard had ik mijn ‘komkommerervaring’, maar dit was anders. Een echte grote zwarte lul van vlees en bloed zou mij neuken en mijn man trok zich hierop af, geiler kon het niet. Leroy deed mijn benen noch verder van elkaar en likte nog steeds mijn kut.

Zijn handen hadden nu mijn borsten bereikt en hij masseerde mijn tieten heerlijk. Toen voelde ik iets hards tegen mijn spleetje duwen. Ik sloot mijn ogen en probeerde zo goed en kwaad als het ging mij van onderen helemaal te ontspannen. Kennelijk voelde hij dat, want hij begon gelijk wat harder te drukken. Steeds verder voelde ik mijn lippen oprekken, en ik voelde nu een stukje van zijn enorme eikel tussen mijn lippen. Ik was wel heel blij dat hij niet een 1 keer zijn hele gevaarte naar binnen ramde, maar het rustig aan deed, Toen voelde ik hoe mijn schaamlippen langzaam onder zijn druk bezweken, en hoe zijn eikel langzaam bij mij naar binnen gleed. Toen hij zijn eikel in mij had, hield hij even stil. Ik voelde nu hoe de top van zijn pik in me zat en mijn hele kruis voelde aan of dat het ieder moment uit kon scheuren, en ik begon te beven en te bibberen omdat ik bang was dat het ook zou gebeuren. Hij voelde mij wel goed aan, want hij wachtte met verder duwen, totdat het bibberen een beetje minder werd. Dit was toch niet te geloven, ging het door mijn hoofd heen, ik werd hier op mijn eigen bed gepaald door een vreemde man en was mijn eigen man volledig vergeten, maar die zat zich op het hele tafereel af te trekken.

Hij bracht zijn gevaarte verder langzaam bij mij naar binnen en met een diepe stoot dreef Leroy zijn grote pik in mijn op springen staande kutje. Ja toe pak me, neuk me te pletter siste ik. Ik was helemaal door het dolle heen en het enige wat ik wilde was stevig geneukt te worden. Ik voelde hoe zijn pik steeds dieper naar binnen drong terwijl zijn handen mijn borsten stevig onderhanden namen. Ik schreeuwde het uit en begon vunzige taal uit te kramen. “Spuit me helemaal vol met die negerlul van je” riep ik en terwijl Leroy langzaam op en neer in mijn neukgrotje ging. Ik was snel gewend aan zijn formaat en voelde mij helemaal gevuld. Vrouwen die zeggen dat het formaat er niet toe doet liegen, want het is de geilste ervaring die je als vrouw kan krijgen. Toen hij met zijn eikel mijn baarmoeder toucheerde kwam ik voor de derde keer klaar. Leroy voerde het tempo op en beukte nu met zijn zak tegen mijn onderkut. Kees was opgestaan en stond zich boven mijn hoofd af te trekken. Allemachtig wat kon Leroy neuken hij ging maar door met die machtige stoten. Inmiddels begon Kees krampachtig te hijgen en spoot zijn sperma in mijn gezicht. Leroy begon mij nu gevarieerd te stoten en ik stimuleerde mijn clitje en kreunde het hele huis af. Op hetzelfde moment voelde ik dat Leroy ook ging komen want de spanning in zijn machtige geslacht nam toe en toen hij spoot voelde ik zijn grote golven sperma tegen mijn baarmoeder aanspatten. Op hetzelfde moment viel ik bijna flauw van mijn volgend orgasme, dat zo heftig was zoals ik het nog nooit beleefd had. Wat een geluk, dat ik de pil gebruik schoot het ineens door mij heen.

Leroy lag na te hijgen en Kees ging naast mij liggen. “Had je het zo voorgesteld, lieverd” fluisterde hij in mijn oor. “Ohhhhhhh zo lekker” was het enige wat ik uit kon brengen. Ik ging met Leroy naar de douche en Kees lag op bed nog na te genieten. Onder de douche pakte Leroy mijn borsten van achteren beet en begon ze zalig te kneden. Ik drukte mijn kontje naar achteren en voelde dat zijn enorme lul weer rechtop ging staan. “Kom, neem mij op z’n hondjes” en ik bukte mij door te leunen op de handgreep. Mijn kutje stond uitnodigend naar achteren en toen hij zijn zwarte pik erin schoof kreeg ik voor de tweede keer die dag een nooit gevoelde ervaring door helemaal gevuld te zijn. Hij begon ongekend op mijn kutje in te rammen en het voelde nog dieper dan op bed. Zijn stoten werden harder en ik kwam gierend klaar, terwijl het water op ons neer kletste. “Ohhhh, kom op neuk me helemaal plat...spuit dat geile zaad van je in mijn hoerenkut “. Maar Leroy had andere plannen, hij trok zijn paal met een plop uit mijn kut en pakte mijn haren vast. Toen bracht hij mijn mond naar zijn eikel. Ik nam met moeite zijn eikel in mijn mond en Leroy trok zich in mijn mond af. Geiler kon ik het mij niet bedenken. Ahhhhhhh riep hij en spoot zijn sperma in mijn mond. Dit had ik nog nooit gehad en het proefde een beetje romig toen ik het doorslikte. Omdat ik zo schreeuwde zag ik door mijn benen heen, dat Kees in de deuropening stond, maar klaarblijkelijk geen stijve meer kon krijgen.

Wij wasten ons af, droogden elkaar af en ik trok mijn baby doll aan. Leroy dronk nog een pilsje en vertrok toen naar zijn vrouw, die (zo hoorde ik later) er helemaal niets van af wist en dat ook niet te weten mocht komen. In stilte was ik gelijk jaloers op die vrouw, om iedere dag zo’n lul ter beschikking te hebben. Toen wij ‘s avonds in bed lagen vroeg Kees of ik er van genoten had en na mijn dikke kus verzekerde hij mij nog dat dit eenmalig was en dat ik van de herinnering moest genieten.

Vier dagen later kreeg ik een sms van Leroy, die als volgt luidde: Lieve Sofie. Ik denk nog steeds aan jou en je heerlijke kutje. toen kees vandaag bij de baas zat heb ik op zijn mobieltje jouw nummer gezocht. Ik wil meer van jou genieten, stuur mij asjeblieft een antwoord.

Mijn kutje werd op slag weer zeiknat en ik moest even mijn vingers door mijn spleet laten gaan. Kortom, er ontstond een geile sms-correspondentie met Leroy, waarbij wij beiden zorgvuldig de berichtjes gelijk wisten. Leroy schreef dat hij stapelgek op mijn kutje was, want zijn vrouw was dik en niet meer aantrekkelijk na de geboorte van hun 4 kinderen. Kortom na een week sms-en wisten we zeker dat wij het niet bij één keer zouden laten. Ik verlangde naar die grote dikke lul en hij naar mijn kutje. Drie weken geleden is het er van gekomen: ik had met Leroy in het Van der Valk hotel in Ridderkerk afgesproken.

Ik checkte op een woensdagmiddag in en sms-te aan Leroy mijn kamernummer door. Hij was er om half twee en wij hebben tot vijf uur ongelooflijk lekker geneukt. Ik ben in die uren meer klaargekomen, dan in de laatste tien jaar met Kees. Wij hebben afgesproken om iedere woensdag heerlijk te wippen. Leroy heeft mij de laatste keer beloofd een vriend mee te nemen, omdat ik nog steeds een fantasie heb van twee neukpalen die mij verwennen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten