Mijn dronken vrouw suf geneukt.

Via de personeelsvereniging kreeg mijn vrouw Elvera een uitnodiging voor een feestje van haar werk. Het feestje was op een zaterdagavond in een groot hotel waar ook enkele artiesten op zouden treden. Die zaterdag gingen we samen nog even de stad in om wat leuke kleren te kopen voor Elvera. Ze kocht een zwart jurkje en paar mooie laarzen, ze wilde goed voor de dag komen die avond. Het hotel was niet echt in de buurt en we wilden beide graag drinken. Dus had ik besloten om ook maar een kamer in het hotel te boeken.

In het hotel aangekomen besloten we om ons gelijk maar om te kleden, want het was inmiddels al 19.00 uur en om 20.30 uur zou het feest beginnen. Terwijl ik mezelf aan het omkleden was in de slaapkamer kwam Elvera ook de slaapkamer binnen. Via de spiegel zag ik hoe ze een zwart kanten lingerie setje aantrok. Ik bleef kijken hoe ze haar nylonkousen aantrok en die aan de jarretellegordel bevestigde. Ze zag er heerlijk sexy uit. We zijn al zes jaar getrouwd en toch blijf ik haar nog steeds mooi en sexy vinden. Ze pakte de jurk van het bed en trok hem aan. “He verdomme” zei ze. Ik draai me om en vraag “Wat is er schat.” “Het is die stomme BH. Het is een schitterende jurk maar je kunt die BH zien zitten. Kijk dan, die bandjes zijn duidelijk te zien. Er zit niets anders op dan mijn BH uit te laten anders is het geen gezicht. Dan maar geen BH aan.” Ik haal mijn schouders op “wat jij wilt, ik vind het eigenlijk wel een beetje sexy zo. Dus ga je gang.” “Toe schat wees eens lief en haal even wat te drinken voor me terwijl ik me ga opmaken.”

Ik ga naar beneden en bestel een Bacardi-cola voor haar en zelf neem ik een cola want ik vind het nog te vroeg voor alcohol. Weer op onze kamer aangekomen geef ik Elvera haar drankje en nestel ik mezelf voor de TV en besluit te wachten tot ze klaar is. Na een half uurtje is ze eindelijk klaar. Ze komt uit de badkamer gelopen en draait een rondje voor me. “En ben ik goedgekeurd” Ze ziet er werkelijk schitterend uit. Haar tepels zijn goed zichtbaar door het ontbreken van de BH. Ze ziet dat ik er naar kijk en kleurt. “Dat komt omdat de stof van mijn jurk er langs schuurt als ik me beweeg en, nou ja, stop met naar mijn borsten te kijken. Ben ik mooi of niet.” “Schat je ziet er prachtig uit, ik wed dat alle mannen jaloers op me zullen zijn als ze jou zien.”

We drinken onze glazen leeg en besluiten om naar beneden te gaan. Als we de feestzaal binnen lopen krijgen we een glas champagne aangeboden. Met ons glas in de hand worden we begroet door diverse collega’s van Elvera’s werk. Ook door Johan, een collega waar ze altijd zeer enthousiast over is, bij hem vallen de tepels van Elvera blijkbaar op want het kost hem nogal wat moeite om niet naar haar borsten te kijken. We worden naar een tafel gebracht waar ongeveer 20 mensen aanzitten. Het zijn vooral stelletjes. Elvera stelt me voor aan de andere collega’s en we gaan zitten. Het diner wat volgt is heerlijk en we genieten van een gezellige avond. Als we klaar zijn met eten worden we naar een andere ruimte geleid. Dat blijkt de zaal te zijn waar de artiesten op gaan treden. Hier zijn ook mensen van andere bedrijven aanwezig die ook een feestje hebben. Er is een DJ en die draait wat muziek om in de stemming te komen. We zitten met een paar andere stellen in een rustig hoekje en kletsen gezellig. Om 21.30 uur beginnen de optredens van de artiesten en zie je steeds meer mensen op de dansvloer verschijnen. Het is ontzettend gezellig en de tijd vliegt voorbij. Elvera drinkt aardig door en ze heeft al behoorlijk wat op. Het wordt later en er gaan al behoorlijk wat stelletjes weg die bij ons aan tafel hadden gezeten.

“Kom, dan gaan we ook dansen Simon” zegt Elvera en ze sleurt me mee de dansvloer op. Ik dans bijna nooit, ik ben niet zo’n danser. Dus het verbaast me dat ze dit doet. Maar zoals ik al zei ze heeft behoorlijk wat gedronken en dat is in haar hele doen en laten te merken. Na even gedanst te hebben zeg ik tegen haar dat ik weer ga zitten. Elvera kijkt me pissig aan. “Nee, ik wil dansen” zegt ze. Ik voel een hand op mijn schouder, het is Johan de collega van Elvera’s werk. “Vindt je het erg als ik met haar dans” vraagt hij. Voor ik antwoord kan geven pakt Elvera hem bij de hand vast en trekt ze hem mee de dansvloer op. Johan is jonger dan ons. Ik schat hem op eind twintig. Hij is groot en een sportschool type. Er wordt nu een romantisch nummer gespeeld en Elvera slaat haar armen om zijn nek en hangt een beetje tegen hem aan. Zo dansen ze een tijdje. Eerst zag ik het niet maar dan valt me opeens op dat Johan met zijn handen haar billen vasthoudt. Ik kijk sprakeloos toe. Moet ik er iets van zeggen of niet. Elvera heeft veel te veel gedronken en heeft blijkbaar niet door wat er allemaal gebeurt. En Johan is tenslotte haar collega. Ik wil geen ruzie met haar collega maken. Zij laat het immers toe, weliswaar omdat ze dronken is, maar toch. En ach, Johan heeft ook een beetje teveel gedronken. Ik besluit om er maar niets van te zeggen. Morgen zijn ze allebei waarschijnlijk vergeten wat er is gebeurd. Oké, misschien was ik op dat punt naïef, maar vergeet niet dat ook ik al behoorlijk wat gedronken had en waarschijnlijk ook niet meer zo helder dacht.

Ik besluit om nog maar een biertje bij de bar te gaan halen. Als ik terug kom zie ik dat er nu een groep mannen van een ander bedrijf om Elvera en Johan staan. Alle mannen willen met haar dansen en haar tijdens het dansen bij de billen pakken. Ze hebben de grootste lol. Als ze met de laatste man gedanst heeft komt ze naar me toe gelopen. Ze is doodop. “En heb je ervan genoten” zeg ik. Ze kijkt me aan en grijnst van oor tot oor. Dan loopt ze naar de bar en bestelt ze een glas Bacardi. Met een slok drinkt ze het glas leeg en bestelt er nog een. Als ze met het nog volle glas naar me terug loopt komt ze Johan weer tegen. Johan staat samen met een man te praten die ik niet ken. Ze vragen of ze bij ons mogen komen zitten. Ik zie haar borsten op en neer deinen tijdens het lopen. Hoe langer het feest duurt hoe meer Elvera drinkt en hoe meer ze zit te giechelen en te lachen. Ze heeft het erg naar haar zin.

Het is al laat als alle lampen aan gaan. Het feest is nu echt afgelopen. “Kom op Elvera, het is tijd om naar bed te gaan” zeg ik en ik probeer haar overeind te trekken. Ik vraag Johan of hij me even mee wil helpen. Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel biertjes ik op heb maar het zijn er behoorlijk wat geweest. Johan slaat zijn arm om haar heen en samen nemen we haar mee naar de lift van het hotel. Als we in de lift staan zie ik pas dat die onbekende man waarmee Johan stond te praten ook mee is gelopen. “Dat is Bernard” zegt Johan als hij me ziet kijken. “Bernard is een goede vriend van mij. We zijn samen naar het feest gekomen.” In de lift hangt Elvera met gesloten ogen tegen de wand aan. Ze is helemaal van de wereld. Als we op de juiste verdieping zijn aangekomen zoek ik de sleutel in mijn broekzak op van de hotelkamer. Johan en Bernard hebben Elvera tussen zich in en dragen haar mee. Ik laat de sleutel op de grond vallen en als ik hem oppak van de vloer lopen ze met z’n drieën voor me. Het valt me op dat Bernard zijn rechterhand op haar borst heeft zitten. Ik ga ervan uit dat het per ongeluk gebeurt en besteedt er verder geen aandacht aan. Ik ben al lang blij dat beide mannen bereidt zijn mij te helpen haar op de kamer te krijgen. Het was me alleen nooit gelukt. En als dan tijdens het dragen iemand per ongeluk haar borst aanraak. Tsja, dat kan nu eenmaal gebeuren denk ik.

Als we op de kamer zijn aangekomen leggen ze haar voorzichtig op het bed neer. Ik sta aan het voeteneind en probeer niet te dronken over te komen. Maar ondertussen ben ik blij dat ik nog op mijn benen sta en nog niet gevallen ben. Johan en Bernard buigen zich over Elvera heen. Ze is in een diepe slaap gevallen. Johan vraagt aan me of ze moeten helpen om de jurk van Elvera uit te trekken. Ze willen haar netjes in bed stoppen onder het dekbed. In mijn onnozele dronken stommiteit stem ik toe door iets te mompelen van “is goed doe maar.” Ik ben in een stoel gaan zitten en ben bang dat ik niet meer in staat ben om op te staan. Ik kijk toe hoe Johan mijn vrouw op haar zij rolt, zodat hij in staat is om de rits van de jurk omlaag te doen. Samen weten ze haar jurk omlaag te trekken tot haar middel. Dan stoppen ze even en kijken ze ademloos naar haar mooie borsten. Ze heeft een paar mooie volle borsten met donkere tepels. Dan gaan ze verder en trekken ze de jurk over haar heupen. Ze ligt nu in haar string en jarretellegordel met kousen. Bernard hangt de jurk over een stoel. Ik had gedacht dat ze nu zouden stoppen en haar zouden toedekken met het dekbed.

Bernard haakt zijn vingers achter de bovenkant van haar string en trekt hem over haar heupen omlaag tot aan haar enkels. Ik kijk tegen haar mooi geschoren kutje aan. “Volgens mij kunnen jullie haar nu beter onder het dekbed stoppen jongens.” “Ze ziet er mooi uit” zegt Johan. “Het lijkt me heerlijk om een likje over dat sappige kutje te geven.” “Ja, dat zal best wel” antwoord ik. “Mag ik haar aanraken” vraagt Johan. Ik heb geen idee wat ik dacht toen ik antwoord gaf. Volgens mij was ik er ook niet echt meer met mijn gedachten bij. En had ik niet eens door wat er eigenlijk gevraagd werd. “Ja, is goed joh” zeg ik. Ik kijk toe hoe haar collega zich over haar borsten heen buigt en zachtjes aan haar tepels zuigt en likt. Voorzichtig spreidt hij haar benen en streelt hij haar kutje. Wat doet hij nu, denk ik. Wat werd er nu net eigenlijk gevraagd? Langzaam haal ik de vraag weer voor mijn geest. Ik vraag me af of ik nu echt ‘ja, is goed joh’ heb gezegd of dat ik me dat verbeeld heb. Ik weet echter wel dat dit allemaal veel verder zal gaan dan de bedoeling is. Ik voel hoe mijn pik stijf begint te worden.

“God! Ze begint opgewonden te raken. Ik voel het aan haar kutje” zegt Johan tegen Bernard. Hij likt langzaam van beneden naar boven over haar kutje. “Mag ik haar neuken?” vroeg hij mij hoopvol. “Nee, ik denk niet dat dat zo’n goed idee is” zeg ik. “Misschien wordt ze wakker en dan zit ik met de problemen.” “Nee joh. Ze is helemaal van de wereld. Ze zal niet eens weten dat ik het met haar gedaan heb” antwoordt hij. Ik vertel hem een paar keer dat ik het echt niet wil hebben en dat het wel genoeg is zo. Maar Johan blijft maar vragen of hij niet heel even zijn lul in haar kutje mag duwen. Uiteindelijk geef ik maar toe. Elvera is straal bezopen en helemaal uitgeteld en ik heb met mijn dronken kop geen zin in bekvechten met Johan. Ik kijk hoe hij zijn overhemd uittrekt en hoe hij zijn broek open maakt en laat zakken. Als hij zijn boxershort laat zakken zie ik de grootste lul die ik in mijn leven heb gezien. Hij is enorm, ik schat zo’n 23 cm lang en erg dik. Hij staat recht overeind. Ik kijk als een zombie toe hoe Johan voor Elvera op het bed knielt. Hij pakt haar benen vast en legt haar enkels op zijn schouders. Hij positioneert zijn eikel voor haar kutje, spreidt met zijn rechterhand haar schaamlippen en laat zijn eikel ertussen glijden. Dan langzaam maar zeker laat hij zijn enorme pik in haar kutje glijden.

Elvera kreunt als hij helemaal in haar zit. Ik zie hoe zijn ballen tot tegen haar billen zitten. “Ze is lekker strak” zegt hij, terwijl hij me aankijkt. Dan begint hij langzaam in haar te stoten. Ik zie zijn pik in en uit haar kutje bewegen. Ik ben behoorlijk geil geworden en haal mijn pik uit mijn broek. Ik kijk hoe Johan mijn vrouw neukt en speel ondertussen met mijn pik. Als ik naar Bernard kijk zie ik dat ook hij zijn broek uit heeft getrokken. Zijn pik is niet zo groot als die van Johan maar wel heel erg dik. “Ze is geweldig” hijgt Johan kreunend. Hij gaat steeds sneller en harder tekeer in haar kutje. Elvera ligt er als een pop bij terwijl hij haar neukt. Tot grote schok van ons allen doet ze opeens haar ogen open en kijkt ze Johan strak aan. Van schrik stopt Johan met neuken en laat hij haar benen los. Ze glijden langs zijn lichaam naar beneden tot op het matras. Dan kijkt ze mij aan en glimlacht. “Jezus, ik dacht dat ik aan het dromen was” zegt ze met een ietwat onvaste stem. Dit is voor Johan een teken om door te gaan met neuken. Als hij zijn pik diep in haar ramt gooit ze haar hoofd achterover. Als hij nog een keer diep in haar stoot kreunt ze het uit en begint ze met haar heupen mee te bewegen.

Johan heeft haar heupen stevig vast als hij zijn pik in en uit haar natte kutje laat glijden. Het is zo geil om te zien. Bernard komt dichterbij en gaat naast Elvera zitten. Hij begint met zijn handen haar borsten en tepels te kneden. Ze zijn helemaal hard en staan stijf overeind. Dan zuigt en knabbelt hij zachtjes aan haar linker tepel. Elvera doet haar ogen dicht en kreunt van genot “Ooh ja, ga door dit is heerlijk.” Johan’s voorhoofd is nat van het zweet als hij door blijft beuken in haar geile kutje. Elvera doet haar ogen dicht en begint steeds harder te kreunen. Ik besef dat ze bijna klaar gaat komen. En niet zo’n klein beetje ook. Dan gilt ze het uit en komt ze schokkend klaar. Johan gaat ondertussen gewoon door. “Ja, ik kom nog een keer, ja ga door. Ooh shit” gilt ze. Ik zie aan haar dat ze erg geil is. Ze heeft een rode blos op haar wangen en kijkt Johan strak in de ogen. Ze komt echt gillend van genot klaar. Het is vreemd om te zien hoe mijn vrouw zich als een geile slet gedraagt, maar het windt me ook erg op. Ik vraag me af hoe geluidsdicht de kamers zijn. De buren zullen wel denken. “Ooh ja, ik ga klaarkomen” hijgt Johan. Ik zie hoe hij diep in haar stoot en dat zijn billen zich samen trekken als hij zijn zaad in Elvera’s geile kutje spuit. Zo blijft hij nog ongeveer een minuut diep in haar zitten. En dan begint hij haar weer langzaam te neuken. Ik zie zijn sperma langs de schacht van zijn lul opschuimen als hij in en uit haar beweegt. Na een paar stoten trekt hij zijn krimpende pik uit haar kutje terug. “Jezus, dat was nog eens een heerlijke neukpartij” zegt hij en geeft Elvera een kus op haar voorhoofd.

Johan staat op en loopt naar de badkamer toe. Ik zie de kut van mijn vrouw. Hij staat een beetje open en er lekt sperma uit op het laken. Elvera heeft haar ogen dicht en hijgt nog wat na. Dan trekt Bernard de rest van zijn kleren uit. Hij gaat op zijn knieën op het bed zitten vlakbij het hoofdkussen. Hij pakt haar hand vast en begeleidt haar hand richting zijn pik. Ze opent haar ogen en kijkt verschrikt opzij. Zijn pik is zo ontzettend dik. Zoiets heeft ze nooit eerder gezien. Zachtjes trekt ze hem af. Dan draait ze zich op haar zij en likt met het puntje van haar tong over zijn eikel. Vervolgens cirkelt ze met haar tong rond zijn eikel. Bernard kreunt en kijkt mij aan. Ik lach een beetje schaapachtig naar hem. Hij laat zijn linkerhand over haar lichaam glijden tot hij bij haar opgezette clitoris komt. Ze drukt haar kutje omhoog als hij haar daar aanraakt. Haar benen spreidden zich en ze sluit haar ogen weer. Hij begint haar natte kutje te vingeren. Met zijn pik half in haar mond kreunt ze. En het duurt niet lang of ze gaat alweer klaarkomen. Haar lichaam schokt spastisch en wild. Ze kromt haar rug en komt klaar. Dan verslapt ze en ze zakt weer terug op bed. “Oké, nu is het tijd dat je eens echt geneukt gaat worden” zegt hij.

Hij kruipt tussen haar benen en ik zie hoe hij zijn enorme dikke staaf voor kutje positioneert. Dan glijdt zijn pik in haar, ik kijk en zie hem steeds verder verdwijnen. Elvera duwt haar billen omhoog tot hij helemaal in haar zit. Haar billen zijn los van het bed gekomen en ze kijkt met grote ogen naar Bernard. Zo is ze nog nooit opgevuld. Dan begint hij langzaam in haar te bewegen. “Mijn hemel zoiets heb ik nog nooit meegemaakt” kreunt ze. “Dat vindt je zeker wel lekker hè, zo’n dikke pik in je kutje” zegt Bernard grijnzend tegen haar. “Ohhhhhhhhhhhhh” kreunt ze. “Heerlijk, maar doe alsjeblieft rustig aan.” Bernard leunt over mijn vrouw heen en neukt haar heel rustig. Zo gaat hij een minuut of tien door. “Oh ja, ik kom alweer” kreunt Elvera. “Oh mijn god, wat is dit heerlijk.” Ze grijpt de lakens van het bed vast en balt haar vuisten. Haar hoofd beweegt van links naar rechts en ze komt voor de zoveelste keer gillend klaar. Bernard stopt met neuken en blijft stil in haar zitten om haar even bij te laten komen. Hij kust haar nek en geeft haar een kus terwijl hij weer begint te stoten in haar kutje. Elvera slaat haar benen om hem heen en ze slaat haar armen om zijn nek. “Ja, neuk me, neuk me” roept ze. “Kom neuk mijn kutje.” Hij begint steeds sneller te neuken. Ik hoor hoe zijn ballen tegen haar billen kletsen. “Neuk me” blijft ze roepen. “Ik ga komen” roept Bernard. “Ik ga je geile kut volspuiten” gaat hij verder. Zijn billen schokken en krampen als ook hij zijn sperma in haar kutje spuit.

Langzaam trekt hij zich terug uit haar. Als hij helemaal uit haar is zie ik een stroom zaad uit haar kutje lopen. Hij rolt op zijn rug naast haar en kijkt geamuseerd naar mij als ik vol verbazing naar Elvera’s kutje blijf kijken. Ik kleed me nu ook helemaal uit en loop naar het bed. Ik kniel tussen haar benen en laat mijn pik in haar zaadkut glijden en begin in haar te stoten. Ze is zo glibberig van al dat zaad en haar eigen geil dat ik haar bijna niet voel. Elvera kan niet meer en is helemaal suf geneukt. Ik ben zo geil dat ik binnen de kortste keren mijn sperma in haar spuit.

Als ik opsta zie ik dat Johan uit de badkamer terug is gekomen. Hij heeft zich gedoucht en lacht naar me. Ik loop naar de badkamer en sluit de deur achter me. Als ik naar mijn pik kijk zie ik een mix van Johan’s en Bernard’s sperma op mijn pik zitten. Ik stap onder de douche en als ik klaar ben met douchen en me afdroog voel ik me draaierig worden. Al die glazen bier en deze geile opwindende gebeurtenis eisen zijn tol. Ik leun met mijn rug tegen de muur en zak dan langzaam naar beneden tot ik op de grond zit. Dan wordt het zwart voor mijn ogen.

Een paar uur later open ik mijn ogen weer als een dienstmeisje op de kamerdeur klopt. Ik sla een handdoek om me heen en loop naar de deur toe. Ze vraagt of ze de kamer in mag om het bed op te maken en de handdoeken te verschonen op de badkamer. Ik zeg dat ze later terug moet komen en sluit de deur weer. Dan draai ik me om en kijk ik naar het bed. Ik ben geschokt. Elvera ligt op het bed te slapen. Haar borsten zijn bedekt opgedroogd zaad en haar kutje is helemaal rood en dik. Haar schaamlippen zien er dik en gezwollen uit. Als ik naar haar toe loop opent ze net haar ogen. “Wat is er gebeurt” vraag ik. Ze lacht naar me “nou toen jij verdween pakte Johan zijn telefoon en belde hij wat vrienden van hem op om ze hier uit te nodigen. Ik hoef je verder niet uit te leggen wat die vrienden hier kwamen doen. Ik schat dat ze me zeker wel tien keer hebben genomen. Ik ben verbijsterd en kijk haar met open mond aan.

Ze ruikt naar seks en sperma. Ik help haar met douchen en aankleden. Ze heeft overal spierpijn en is doodop. Sinds kort werkt ze nu met Johan op dezelfde kamer. Johan regelt regelmatig ook een privé feestje in een hotelkamer waar Elvera dan de hoofdgast is. Johan en zijn vrienden neuken haar dan de hele nacht door. Als iedereen weer weg is, is het mijn beurt. Als ik haar dan zo zie liggen als ze door iedereen is gebruikt. Met sperma dat niet alleen uit haar kutje maar ook uit haar kontje lekt. Dan slaat mijn hart een slag over. Mijn vrouw is een heerlijke geile slet en ik hou ontzettend veel van haar. Het is heerlijk om haar dan zo te kunnen neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb