Mijn dronken sletje.

Mijn vrouw Marianne kreeg een uitnodiging voor een feestje van haar werk. Partners waren ook welkom, dus ik mocht ook mee. Het feestje was over 2 weken op een zaterdagavond. Aanvangstijd 20:30. Die zaterdag gingen we samen winkelen in Utrecht. Marianne kocht een zwart feestjurkje en paar mooie laarzen, ze wilde goed voor de dag komen die avond.

Eenmaal thuisgekomen was ze uren bezig in de badkamer. Het feestje was niet echt naast de deur en we wilden beide graag drinken. Dus had ik besloten een kamer in een hotel te boeken. Het feestje was in een partycentrum en daar naast staat een hotel. Ideaal dus. Terwijl ik mezelf netjes aan het aankleden was in de slaapkamer kwam Marianne ook de slaapkamer binnen. Via de spiegel zag ik hoe ze een zwart kanten lingerie setje aantrok. Ik bleef kijken hoe ze haar kousen aantrok en aan de jarretelles gordel bevestigde. Ze zag er heerlijk sexy uit. We kennen elkaar al zo lang en toch blijf ik haar mooi en sexy vinden. Ze pakte de jurk van de hanger en trok hem aan. “He verdomme” zei ze. Ik draai me om en vraag “Wat is er schat”. “Het is die achterlijke BH. Het is een schitterende jurk maar je kunt de BH zien zitten. Kijk dan de randen zijn duidelijk te zien. Er zit niets anders op dan mijn BH uit te doen anders is het geen gezicht. Dan maar geen BH aan”. Ik haal mijn schouders op “Wat jij wilt, vindt het eigenlijk wel een sexy idee. Dus ga je gang”. “Toe schat wees eens lief en haal wat lekkers te drinken voor me terwijl ik me ga opmaken”.

Ik loop naar beneden en maak een Bacardi-cola voor haar. Ik zelf neem een cola want ik moet eerst nog naar het feest rijden. Ik breng haar drinken naar boven en besluit beneden voor de TV te wachten tot ze klaar is. Eindelijk is ze klaar. Ze komt naar beneden en draait een rondje voor me. “En ben ik goed gekeurd”. Ze ziet er werkelijk schitterend uit. Haar tepels zijn goed zichtbaar door het ontbreken van een BH. Ze ziet dat ik er naar kijk en kleurt. “Dat komt omdat de stof van mijn jurk er langs schuurt als ik me beweeg en ……… nou ja stop met naar mijn borsten te kijken. Ben ik mooi of niet”.  “Schat je ziet er prachtig uit, ik wed dat alle mannen jaloers op me zullen zijn als ze jou zien”.

We rijden naar het partycentrum. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glas champagne. Met ons glas in de hand worden we begroet door de directeur van Marianne’s werk. Ook hem vielen de tepels blijkbaar op want het kost hem moeite om niet naar haar borsten te kijken. We worden naar een tafel gebracht waar ongeveer 20 mensen aanzitten. Het zijn vooral stelletjes. Marianne stelt me voor aan haar collega’s en we gaan zitten. Het diner wat volgt is heerlijk en we genieten van een gezellige avond. Als we klaar zijn met eten worden we naar een andere ruimte geleid. Het blijkt een danszaal te zijn. Hier zijn ook andere bedrijven aanwezig die ook een feestje hebben. Een DJ draait muziek van Armin van Buuren. We zitten met 3 andere stellen in een zithoekje en kletsen gezellig. Marianne drinkt aardig door en ze heeft al behoorlijk wat op. Het wordt later en er gaan al behoorlijk wat stelletjes weg die bij ons aan de dinertafel hadden gezeten.

“Kom met me dansen Rob” zegt Marianne en ze sleurt me mee de dansvloer op. Ik dans bijna nooit, ik ben niet zo’n danser. Dus het verbaast met dat ze dit doet. Maar zoals ik al zei, ze heeft behoorlijk wat gedronken en dat is in haar hele doen en laten te merken. Na even gedanst te hebben zeg ik tegen haar dat ik weer ga zitten. Marianne kijkt me pissig aan. “Nee, ik wil dansen” zegt ze. Ik voel een hand op mijn schouder, het is Mark de directeur van Marianne’s werk. “Vindt je het erg als ik dan met haar dans?”. Voor ik antwoord kan geven pakt Marianne hem bij de hand en trekt hem mee de dansvloer op. Mark is jonger dan ons. Ik schat hem op eind twintig. Hij is groot en een sportschool type. Er wordt nu een romantische ballad gedraaid en Marianne slaat haar armen om zijn nek en hangt een beetje tegen hem aan. Zo dansen ze een tijdje. Eerst zag ik het niet maar dan valt me opeens op dat Mark met zijn handen haar billen vasthoudt.

Ik kijk sprakeloos toe. Moet ik er iets van gaan zeggen of niet. Marianne heeft veel te veel gedronken en heeft blijkbaar niet door wat er allemaal gebeurt. En Mark is tenslotte haar baas. Ik wil geen ruzie met haar baas gaan maken. Zij laat het immers toe, weliswaar omdat ze dronken is maar toch. En ach, ook Mark heeft ook gedronken. Ik besluit maar niets te zeggen of te doen. Morgen zijn ze allebei waarschijnlijk vergeten wat er gebeurd is. Oké, misschien was ik op dat punt naïef maar vergeet niet dat ook ik al behoorlijk wat gedronken had en waarschijnlijk ook niet meer zo helder dacht. Ik besluit om nog maar een biertje bij de bar te gaan halen. Als ik terug kom zie ik dat er nu een groep mannen van een ander bedrijf om Marianne en Mark staan. Alle mannen willen met haar dansen en haar tijdens het dansen bij de billen vasthouden. Ze hebben de grootste lol. Als ze met de laatste man gedanst heeft komt ze naar me toe gelopen. Ze is doodop. “En heb je ervan genoten” zeg ik. Ze kijkt me aan en grijnst van oor tot oor. Dan loopt ze naar de bar en bestelt een Bacardi. Met een slok drinkt ze het glas leeg en bestelt er nog een. Als ze met het nog volle glas naar me terug loopt komt ze Mark weer tegen. Mark staat samen met een man te praten die ik niet ken. Ze vragen of ze bij ons mogen komen zitten. Ik zie haar borsten dansen tijdens het lopen. Hoe langer het feest duurt hoe meer Marianne drinkt en hoe meer ze zit te giechelen en te lachen. Ze heeft het erg naar haar zin.

Het is al laat als de lampen aan gaan. Het feest is nu echt afgelopen. “Kom op Marianne, het is tijd om naar bed te gaan” zeg ik, en probeer haar overeind te trekken. Ik vraag Mark om me mee te helpen. Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel biertjes ik op heb maar het zijn er behoorlijk wat geweest. Mark slaat zijn arm om haar heen en samen nemen we haar mee naar het hotel. Als we in de lift staan zie ik pas dat die onbekende man waarmee Mark stond te praten ook mee is gelopen. “Dat is Raymond” zegt Mark als hij me ziet kijken. “Raymond is een goede vriend van mij. We zijn samen naar het feest gekomen”. In de lift hangt Marianne met gesloten ogen tegen de wand aan. Ze is helemaal van de wereld. Als we op de juiste verdieping zijn aangekomen zoek ik de sleutel van de hotelkamer in mijn broekzak op. Mark en Raymond hebben Marianne tussen zich in en dragen haar mee. Ik laat de sleutel op de grond vallen en als ik hem van de vloer pak lopen ze met z’n drieën voor me. Het valt me op dat Raymond zijn rechterhand op haar borst heeft zitten. Ik ga ervan uit dat het per ongeluk gebeurt en besteedt er verder geen aandacht aan. Ik ben al lang blij dat beide mannen bereidt zijn mij te helpen haar op de kamer te krijgen. Het was me alleen nooit gelukt. En als dan tijdens het dragen iemand per ongeluk haar borst aanraakt. Tja, dat kan nu eenmaal gebeuren denk ik.

Als we op de kamer zijn aangekomen leggen ze haar voorzichtig op bed. Ik sta aan het voeteneind en probeer niet te dronken over te komen. Maar ondertussen ben ik blij dat ik nog op mijn benen sta en nog niet gevallen ben. Mark en Raymond buigen zich over Marianne heen. Ze is in een diepe slaap gevallen. Mark vraagt aan me of ze moeten helpen om de jurk van Marianne uit te trekken. Ze willen haar netjes in bed stoppen onder het dekbed. In mijn onnozele dronken stommiteit stem ik toe door iets te mompelen van “Is goed doe maar”. Ik ben in een stoel gaan zitten en ben bang dat ik niet meer in staat ben om op te staan. Ik kijk toe hoe Mark mijn vrouw op haar zij rolt zodat hij in staat is om de rits van de jurk omlaag te doen. Samen weten ze haar jurk omlaag te trekken tot haar middel. Dan stoppen ze even en kijken ademloos naar haar mooie borsten. Ze heeft een mooie volle cup C met donkere tepels. Dan gaan ze verder en trekken de jurk over haar heupen. Ze ligt nu in haar string en jarretellegordel met kousen. Raymond hangt de jurk over een stoel. Ik had gedacht dat ze nu zouden stoppen en haar zouden toedekken met het dekbed.

Raymond haakt zijn vingers achter de bovenkant van haar string en trekt hem over haar heupen omlaag naar haar enkels. Ik kijk tegen haar mooi geschoren kutje aan. “Volgens mij kunnen jullie haar nu beter onder de dekens stoppen jongens”. “Ze ziet er mooi uit” zegt Mark. “Lijkt me heerlijk om een lik over dat sappige kutje te geven”. “Ja, dat zal best wel” antwoord ik. “Mag ik haar aanraken” vraagt Mark. Ik heb geen idee wat ik dacht toen ik antwoord gaf. Volgens mij was ik er ook niet echt meer met mijn gedachten bij. En had niet eens door wat er eigenlijk gevraagd werd. “Ja, is goed joh” zeg ik. Ik kijk toe hoe haar baas zich over haar borsten heen buigt en zachtjes aan haar tepels zuigt en likt. Voorzichtig spreidt hij haar benen en streelt haar kutje. Wat doet hij nu denk ik. Wat werd er nu net eigenlijk gevraagd? Langzaam haal ik de vraag weer voor mijn geest. Ik vraag me af of ik nu echt ‘ja, is goed joh’ heb gezegd of dat ik me dat verbeeld heb. Ik weet echter wel dat dit allemaal veel verder zal gaan dan dit. Ik voel hoe mijn pik stijf begint te worden.

“God! Ze begint opgewonden te raken. Ik voel het aan haar kutje” zegt Mark tegen Raymond. Hij likt langzaam van beneden naar boven een keer over haar kutje. “Mag ik haar neuken?” vroeg hij hoopvol. “Nee, ik denk niet dat dat zo’n goed idee is” zeg ik. “Misschien wordt ze wakker en dan zit ik diep in de shit”. “Nee joh. Ze is helemaal naar de klote. Ze zal niet eens weten dat ik het met haar gedaan heeft” antwoordt hij. Ik vertel hem een paar keer dat ik het echt niet wil hebben en dat het wel genoeg is zo. Evenzo veel keer gaat Mark ertegen in. Uiteindelijk geef ik maar toe. Marianne is straal bezopen en helemaal van de wereld en ik heb met mijn dronken kop geen zin in bekvechten met Mark. Ik kijk hoe hij zijn bloes uittrekt en hoe hij zijn broek open maakt en laat zakken. Als hij zijn slip laat zakken zie ik de grootste lul die ik ooit in mijn leven heb gezien. Hij is enorm ik schat zo’n 23 cm lang en erg dik. Hij staat recht overeind. Ik kijk als een zombie toe hoe Mark voor Marianne op bed knielt. Hij pakt haar benen vast en legt haar enkels op zijn schouders. Hij positioneert zijn eikel voor haar kutje. Hij spreidt met zijn rechterhand haar schaamlippen en laat zijn eikel ertussen glijden. Dan langzaam maar zeker laat hij zijn enorme pik in haar kutje glijden.

Marianne kreunt als hij helemaal in haar zit. Ik zie hoe zijn harige ballen tegen haar billen zitten. “Ze is heel strak” zegt hij terwijl hij me aankijkt. Dan begint hij langzaam in haar te stoten. Ik zie zijn pik in en uit haar kutje bewegen. Ik ben behoorlijk geil geworden en haal mijn pik uit mijn broek. Ik kijk hoe Mark mijn vrouw neukt en speel ondertussen met mijn pik. Als ik naar Raymond kijk zie ik dat ook hij zijn broek uit heeft getrokken. Zijn pik is niet zo groot als die van Mark, maar wel heel erg dik. “Ze is geweldig” hijgt Mark kreunend. Hij gaat steeds sneller en harder tekeer in haar kutje. Marianne lag er als een opblaas pop bij terwijl hij haar neukt. Tot grote schok van ons allen doet ze opeens haar ogen open en kijkt ze Mark aan. Van schrik stopt Mark met neuken en laat haar benen los. Ze glijden langs zijn lichaam naar beneden tot op het matras. Dan kijkt ze mij aan en glimlacht. “Jezus, ik dacht dat ik aan het dromen was” zegt ze met een ietwat onvaste stem. Dit is voor Mark een teken om door te gaan met neuken. Als hij zijn pik diep in haar ramt gooit ze haar hoofd achterover. Als hij nog een keer diep in haar stoot kreunt ze het uit en begint ze met haar heupen mee te bewegen.

Mark heeft haar heupen stevig vast als hij zijn pik in en uit haar natte kutje laat glijden. Het is zo geil om te zien. Raymond komt dichterbij en gaat naast Marianne zitten. Hij begint met zijn vingers haar tepels te kneden. Ze zijn helemaal hard en staan recht overeind. Dan zuigt en knabbelt hij zachtjes aan haar linker tepel. Marianne doet haar ogen dicht en kreunt van genot “Ooh ja ga door dit is heerlijk”. Mark’s voorhoofd is nat van het zweet als hij door blijft beuken in haar geile kutje. Marianne doet haar ogen dicht en begint steeds harder te kreunen. Ik besef dat ze bijna klaar komt. En niet zo’n klein beetje ook. Dan gilt ze het uit en komt ze schokkend klaar. Mark gaat ondertussen gewoon door. “Ja, ik kom nog een keer, ja ga door. Ooh shit” gilt ze. Ik zie aan haar dat ze erg geil is. Ze heeft blosjes op haar wangen en kijkt Mark strak aan in zijn ogen. Ze komt echt gillend van genot klaar. Het is vreemd om te zien hoe mijn vrouw zich als een geile slet gedraagt, maar het windt me ook erg op. Ik vraag me af hoe geluidsdicht de kamers zijn. De buren zullen wel denken. “Ooh ja, ik ga klaarkomen” hijgt Mark. Ik zie hoe hij diep in haar stoot en dat zijn billen samen krampen als hij zijn zaad in Marianne’s geile kutje spuit. Zo blijft hij voor ongeveer een minuut diep in haar zitten. En dan begint hij haar weer langzaam te neuken. Ik zie zijn sperma langs de schacht van zijn lul zitten als hij in en uit haar beweegt. Na een paar stoten trekt hij zijn krimpende pik uit haar kutje terug. “Jezus dat was nog eens een heerlijke neukpartij” zegt hij. Hij geeft Marianne een kus op haar voorhoofd, staat op en loopt naar de badkamer toe. Ik zie de kut van mijn vrouw. Hij staat een beetje open en er lekt sperma uit op het laken. Marianne heeft haar ogen dicht en hijgt nog wat na.

Dan trekt Raymond de rest van zijn kleren uit. Hij gaat op zijn knieën op het bed zitten vlakbij het hoofdkussen. Hij pakt haar hand vast en begeleidt haar hand richting zijn pik. Ze opent haar ogen en kijkt verschrikt opzij. Zijn pik is zo ontzettend dik. Zoiets heeft ze nog niet eerder gezien. Zachtjes trekt ze hem af. Dan draait ze zich op haar zij en likt met het puntje van haar tong over zijn eikel. Vervolgens cirkelt ze met haar tong rond zijn eikel. Raymond kreunt en kijkt mij aan. Ik lach een beetje schaapachtig naar hem. Hij laat zijn linkerhand over haar lichaam glijden tot hij bij haar opgezette clitoris komt. Ze drukt haar kutje omhoog als hij haar daar aanraakt. Haar benen spreidden zich en ze sluit haar ogen weer. Hij begint haar te vingeren. Met zijn pik half in haar mond kreunt ze. En het duurt niet lang of ze gaat alweer klaarkomen. Haar lichaam schokt spastisch en wild. Ze kromt haar rug en komt klaar. Dan verslapt ze en ze zakt weer terug op bed. “Oké, nu is het tijd dat je eens echt geneukt gaat worden” zegt hij.

Hij kruipt tussen haar benen en ik zie hoe hij zijn enorme dikke staaf voor haar kutje positioneert. Dan glijdt zijn pik in haar, ik kijk en zie hem steeds verder verdwijnen. Marianne duwt haar billen omhoog tot hij helemaal in haar zit. Haar billen zijn los van het bed gekomen en ze kijkt met grote ogen naar Raymond. Zo is ze nog nooit opgevuld. Dan begint hij langzaam in haar te bewegen. “Mijn hemel zoiets heb ik nog nooit meegemaakt” kreunt ze. “Dat vindt je zeker wel lekker hè zo’n dikke pik in je” zegt Raymond grijnzend tegen haar. “Ohhhhhhhhhhhhh…………” kreunt ze. “Heerlijk, maar doe alsjeblieft rustig aan” Raymond leunt over mijn vrouw heen en neukt haar heel rustig. Zo gaat hij een minuut of 10 door. “Oh ja, ik kom alweer” gilt Marianne. “Ooh mijn god, wat is dit heerlijk” Ze grijpt de lakens van het bed vast en balt haar vuisten. Haar hoofd beweegt van links naar rechts en ze komt voor de zoveelste keer gillend klaar. Raymond stopt met neuken en blijft stil in haar zitten om haar even bij te laten komen. Hij kust haar nek en geeft haar een zuigzoen terwijl hij weer begint te stoten in haar kutje. Marianne slaat haar benen om hem heen en ze slaat haar armen om zijn nek. “Ja, neuk me, neuk me” roept ze. “Kom, neuk mijn kutje” Hij begint steeds sneller te neuken. Ik hoor hoe zijn ballen tegen haar billen kletsen. “Neuk me” blijft ze roepen. “Ik ga komen” roept Raymond. “Ik ga je geile kut volspuiten” gaat hij verder. Zijn billen schokken en krampen als ook hij zijn sperma in haar spuit.

Langzaam trekt hij terug uit haar. Als hij helemaal uit haar is zie ik een stroom zaad uit haar kutje lopen. Hij rolt op zijn rug naast haar en kijkt geamuseerd naar mij als ik vol verbazing naar mijn vrouw’s kutje blijf kijken. Ik kleed me ook helemaal uit en loop naar het bed. Ik kniel tussen haar benen en laat mijn pik in haar zaadkut glijden. Ik begin in haar te stoten. Ze is zo glibberig van al dat zaad en haar eigen geil dat ik haar bijna niet voel. Marianne kan niet meer en is helemaal suf geneukt. Ik ben zo geil dat ik binnen de kortste keren mijn sperma in haar spuit. Als ik opsta zie ik dat Mark uit de badkamer is terug gekomen. Hij heeft zich gedoucht en lacht naar me. Ik loop naar de badkamer en sluit de deur achter me. Als ik naar mijn pik kijk zie ik een mix van Mark’s en Raymonds sperma op mijn pik zitten. Ik kruip onder de douche en als ik klaar ben met douchen en me afdroog voel ik me draaierig worden. Al die glazen bier en deze geile opwindende gebeurtenis eisen zijn tol. Ik leun met mijn rug tegen de muur en glij langzaam naar beneden tot ik op de grond zit. Dan wordt het zwart voor mijn ogen.

Een paar uur later open ik mijn ogen weer als een dienstmeisje op de kamerdeur klopt. Ik sla een handdoek om me heen en loop naar de deur toe. Ze vraagt of ze de kamer in mag om het bed op te maken en de handdoeken te verschonen op de badkamer. Ik zeg dat ze later terug moet komen en sluit de deur weer. Dan draai ik me om en kijk naar het bed. Ik ben geschokt. Marianne ligt op het bed te slapen. Haar borsten zijn bedekt met rode plekken. Zo te zien liefdes bijtplekken. Haar kutje is helemaal rood en dik. Haar schaamlippen zien er dik en gezwollen uit. Als ik naar haar toe loop opent ze net haar ogen. “Wat is hier gebeurt” vraag ik.

Ze lacht naar me “Nou toen jij verdween pakte Mark zijn telefoon en belde wat vrienden van hem op om ze hier uit te nodigen. Ik hoef je verder niet uit te leggen wat die vrienden hier kwamen doen. Ik schat dat ze me zo’n 8 keer hebben genomen. Ik ben verbijsterd en kijk haar met open mond aan.

Ze ruikt naar seks en sperma. Ik help haar met douchen en aankleden. Ze heeft overal spierpijn en is doodop. Een maand later heeft ze promotie gemaakt op haar werk. Mark regelt 1x per maand een privé feestje in een hotelkamer waar Marianne de hoofdgast is. Mark en zijn vrienden neuken haar dan de gehele nacht door. Als iedereen weg is, is het mijn beurt. Als ik haar dan zo zie liggen als ze door iedereen is gebruikt. Met sperma dat niet alleen uit haar kutje maar ook uit haar kontje lekt. Dan slaat mijn hart een slag over. Mijn vrouw is een heerlijke geile slet en ik hou ontzettend veel van haar. Het is heerlijk om haar dan zo te neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten