Mijn cuckold inwijding

Mijn cuckold inwijding.

“Ja, dat is goed. Ik zie je zaterdag, om 9 uur. Tot dan!” hoor ik mijn vrouw nog net zeggen, op het moment dat ik de kamer in kom lopen. Een lichte teleurstelling maakt zich van me meester. “Ik dacht dat we zaterdagavond voor ons zelf hadden. Ik had zelf al plannen gemaakt voor ons twee. Met wie heb je nu afgesproken?” vraag ik haar. “Oh, maak je maar niet ongerust schat, je gaat dit echt niet vervelend vinden” zegt ze met een lichte glimlach op haar mond. De rest van de dagen blijf ik met een nieuwsgierig gevoel rondlopen, maar ik krijg geen opheldering van haar. Achteraf gezien nog niet zo’n slecht idee, ik weet niet of ik hetgeen me te wachten stond onder ogen had durven komen als ik het op voorhand geweten had!

De zaterdagavond dient zich aan. Na het eten vleien we ons samen op de bank, de haard aan, lekker loom. “Ik ga me nog even opfrissen” zegt mijn vrouw, “ik stel voor dat jij dat ook zo doet.” De daad bij het woord voegend stapt ze van de bank en gaat naar boven. Ik volg haar na een kwartiertje, net op tijd om haar druipende en glanzende lijf onder de douche vandaan te zien komen. Dat blijft een waanzinnig mooi gezicht, ik geef haar daarom ook een compliment. Een zachte aai over haar ronde billen en een kus op haar schouder doen de rest. We keuvelen wat over koetjes en kalfjes, terwijl zij zich afdroogt en ik me uitkleed. Als ik onder de douche stap zie ik haar in een heel verleidelijk minuscuul lingerie setje stappen. “Mooi hoor, is dat allemaal voor mij?” knipoog ik. “Niet echt” antwoord ze afwezig, “hooguit om naar te kijken. Schiet nu maar op.”

Onder de douche besluit ik mijn lichaam nog even een goede scheerbeurt te geven en ik denk aan mijn mooie vrouw in haar lingerie. Ze mag er zeker nog zijn en ik voel me trots. Ik zeep mezelf in en sta lekker onder de warme straal. Hoor ik daar iets in de hal, was dat de bel? Ik stap onder de straal vandaan om te luisteren, maar hoor niets. Op mijn gemak douche ik verder. Geil van de warme douche en de full body scheerbeurt, speel ik even met mijn pik. Nog maar even niet klaarkomen, tenslotte hebben we een vrije avond.

Ik loop naar de slaapkamer om wat kleren uit de kast te pakken en tot mijn verrassing zit mijn vrouw op het bed. “Zo, ben je eindelijk klaar?” “Euh ja, ik wist niet dat je haast had?” “Hebben we ook niet, we hebben de hele avond de tijd”. Waar gaat dit nou over denk ik. “Lekker geschoren ben je, jezelf ook een beetje opgehitst zie ik?” Het is een meer een mededeling dan een vraag. Omdat ontkennen niet zoveel zin heeft zeg ik maar schaapachtig “een beetje”. “Nou je gaat vast nog geiler worden. Lieve schat kom eens bij het voeteneinde staan?” Dit is een rare wending in het gesprek, maar nieuwsgierig doe ik wat ze me vraagt. “Ga nu op je knieën zitten en leg je polsen op de bedrand”. Ik slik, ineens schieten allerlei gedachten en gevoelens door me heen. Al duizelend van de gedachten doe ik wat ze me vraagt.

Als ik in de positie zit waarin ze me wil hebben, komt ze bij me zitten op het bed en kijkt me diep in mijn ogen. Ik zie aan haar wijd open pupillen dat ze gespannen is. Ze spreekt op zachte, maar besliste toon “Je hebt hier ooit van gedroomd. Het heeft even geduurd, maar na een tijdje was ik aan het idee gewend. Sterker nog, ik heb er over gefantaseerd net zolang tot ik voelde dat ik het ook wilde. Vanavond is de avond waarop je mooiste, geilste, maar waarschijnlijk ook engste droom waarheid gaat worden. Vanavond ontmoet je mijn minnaar en mag jij toekijken!” Op dat moment tovert ze een stuk touw tevoorschijn en bind mijn polsen aan het bed. “Zo, en nu zoet zijn en hier netjes blijven zitten en wachten” zegt ze nog en stapt van het bed, de slaapkamer uit en de trap af naar beneden.

Daar zit ik dan. Op mijn knieën aan het voeteneind van het bed, vastgebonden. Mijn gedachten racen heen en weer. Het is al een tijd geleden dat ik dit droomde, maar het heeft me niet meer losgelaten. En mijn vrouw ook niet blijkbaar. Direct nadat ik het gedroomd had, heb ik mijn vrouw deelgenoot gemaakt van mijn droom en mijn gevoelens erover. Dat ik me schaam, maar dat het me ook ontzettend opwindt en dat ik haar de allerbeste sex gun. En nu gaat het gebeuren! Mijn maag krimpt ineen als ik denk toe te moeten kijken hoe ze door een ander wordt bemind. Maar mijn pik wordt er niet zachter van, zo’n vervelend gevoel is het dus ook weer niet.

De deurbel verstoort mijn wild racende gedachten. Ik hoor mijn vrouw naar de voordeur lopen en hem openen. Ik hoor zachtjes stemmen praten. Was dat het geluid van een zoen? Tering, wil ik dít? Ik trek eens aan mijn geboeide polsen. Geen beweging in te krijgen. Nu moet ik echt afwachten, zwaar klote, dat ben ik helemaal niet gewend. Gefrustreerd probeer ik het nogmaals, maar ze heeft goed opgelet hoe je moet knopen. Muurvast, zonder te knellen, dat is al een compliment waard. Ik zucht en probeer te luisteren of ik iets opvang van wat ze beneden doen. Had ik gezegd dat ik toe wilde kijken en eventueel mee wilde doen? Ik bedenk dat ze het nu ook al beneden kunnen doen, terwijl ik hier zit. Shit! Niet aan denken, het komt vast goed, ze weet zich mijn droom toch te herinneren? Toch? Nou dan!

Na een oorverdovende stilte en het ruisen van mijn bloed in mijn oren hoor ik eindelijk de gangdeur opengaan. Stappen in de gang, op de trap. Ze komen naar boven! Mijn adem stokt Mijn bloed bevriest in mijn aderen. De knoop in mijn maag trekt zichzelf nog strakker aan. Een druppeltje voorvocht loopt langzaam uit mijn eikel. Ik besef me nu pas dat ik naakt ben en een gevoel van schaamte overvalt me. Korte paniek! Ik wil dit niet! Mijn vrouw wil het; ik wil het! Doorbijten nu!

De slaapkamerdeur gaat open en mijn vrouw komt binnen, en aan haar hand trekt ze een man mee naar binnen. Ik herken hem! Hij komt ook op de sportschool waar we beiden sporten. Mooi gespierd, sportief, robuuste kop, paar mooie tatoeages. Echt een stoere knakker, denk ik nog. “Zo, je kent Henk wel he?” vraagt ze. Ik knik bedeesd. Ja, ik ken Henk wel. Ze vertelde me vlak na mijn bekentenis van mijn droom dat hij voor haar wel een geschikte kandidaat zou zijn. Nou blijkbaar heeft ze er werk van gemaakt en dacht hij er net zo over. “Henk gaat mij verwennen tot ik sterretjes zie, en als je heel braaf bent, krijg je misschien ook wat.” Dat gezegd hebbend vleit ze zich tegen hem aan, hij omklemt haar met zijn getrainde armen en ze beginnen hartstochtelijk te zoenen.

Mijn eerste gedachte is om mijn hoofd af te wenden. Ik wil dit niet zien! Mijn vrouw die hartstocht beleefd met een ander. Eentje waar ik het qua stoerheid en uitstraling tegen afleg. Schaamte en minderwaardigheid wisselen zich in mijn hoofd af. Maar ik wend mijn blik niet af. Ik blijf kijken. En als ik aan haar gelaatsuitdrukkingen zie hoe ze geniet, begin ik langzaam op afstand mee te genieten. Ja, dit wilde ik! Ondertussen beginnen de zoenen hartstochtelijker te worden, handen glijden over lichamen. Hij zit aan haar borsten, haar billen, benen en schouders. Langzaam streelt hij haar lichaam overal. Ondertussen laat zij zich ook niet onbetuigd. Ze laat zich betasten, draait haar lichaam wulps in zijn handen en streelt hem ondertussen. Zijn schouders, rug, billen, buik en benen; het is net of ze elke centimeter in zich op wil nemen. Hij pakt haar jurkje vast en in een beweging trekt hij hem over haar hoofd uit. Zo! Die weet van wanten! Daar staat ze dan in haar spannende lingerie setje, wild te zoenen met een of andere sportfiguur. En ik zit hier, gebonden en geboeid te kijken. Ze trekt zijn shirt uit en zijn strakke torso komt tevoorschijn. Ook geschoren, maar dat wist ik al sinds ik hem een keer in de kleedkamer van de sportclub was tegengekomen.

Ze buigt zich wat voorover en begint op zijn tepels te zuigen en te likken. Deed ze dat bij mij maar eens. Aangemoedigd door haar tepelwerk, weet hij met een handige beweging haar BH los te krijgen en gooit hem op de grond. Haar ronde borsten worden zichtbaar. Haar tepels staan strak. Zo’n mooi gezicht, helaas gaat zijn mond eromheen voor ik alles heb kunnen bewonderen. Ze sluit haar ogen, een lichte “Hmmh” komt uit haar mond terwijl hij haar tepels zachtjes in zijn mond zuigt. Ondertussen valt mijn oog op haar rechterhand, die over zijn kruis heen glijdt. Zo aan de beweging te zien heeft ze een behoorlijk oppervlak te beroeren. De geluidjes en het gekreun van beiden wordt al wat duidelijker hoorbaar. Terwijl zij haar tong weer in zijn mond steekt, knoopt ze met beide handen zijn broek los en laat hem over zijn billen glijden. Terwijl hij eruit probeert te stappen, zie ik haar ongeduldige handen in de randen van zijn slip steken. Ze omklemt zijn billen en laat zijn slip naar beneden glijden. Een dikke en glad geschoren pik komt tevoorschijn. Shit, die is groot denk ik. Maar zij heeft er minder moeite mee, ze bukt zich om zijn slip verder uit te trekken, en eenmaal op haar hurken neemt ze zijn eikel in haar mond. Ik zie haar op haar hurken zitten, haar zwarte string steekt mooi af op haar billen. En ondertussen zie ik haar pijpen zoals ze nog nooit heeft gedaan. Henk begint ook in het ritme te raken, zijn heupen bewegen mee. Met zijn handen pakt hij haar hoofd en zo zijn ze een tijdje bezig. Ze trekt met haar hand zijn ballen strak, glijdt met haar tong langs en over zijn pik. Ze krast een beetje met haar nagels, trekt zijn vel naar achteren en bijt op zijn eikel om hem vervolgens volledig in haar mond te nemen. Het is zo’n geil schouwspel. Een echte 3d pornofilm en ik mag kijken! Ik besef me dat ik kijk en dat ik me afvraag of ik nou geil word omdat ik me voorstel hoe het mijn pik is die ze pijpt. Of stiekem toch dat het mijn vrouw is die een andere pik dan de mijne in haar mond heeft. Of, nog stiekemer, wordt ik niet opgewonden van het idee dat ik die pik in míjn mond zou kunnen nemen?

Na een flinke pijpbeurt duwt hij haar hoofd van zijn nu echt harde pik. Hij helpt haar omhoog, draait haar om en gooit haar op het bed. Op haar knieën met haar kont omhoog. Ze legt haar hoofd op het matras en kijkt mij aan. Hij begint ondertussen haar billen te kussen en voor zover ik kan zien tussen haar billen te likken. Op of langs haar string, ze vindt het in elk geval lekker, want ze moedigt hem aan. Geil geworden door haar minnaar en de blik op mij, het zielige naakte hoopje hubby aan het voeteneind, kreunt ze dat het lieve lust is. Ze moedigt hem aan en begint me te vernederen. “Goed zo, jaaaaa, lik me, laat me me weer vrouw voelen, laat hem maar zien hoe het moet, jij geile hengst, wees een echte man en laat die vent eens zien hoe het moet, dat zielige ventje moet maar eens voorgedaan worden hoe je me echt stomend klaar laat komen, hij bakt er niets van de laatste tijd...” Blijkbaar is dit het moment waarop hij gewacht heeft, hij trekt de string van haar billen, klimt op het bed en of het niets is ramt hij zijn pik in een keer bij haar naar binnen!

Ze kreunt. Hij kreunt. Langzaam beweegt hij zijn pik weer uit haar kut en stoot hem er weer in. Zo neukt hij haar, met lange, langzame halen. Precies zoals ik ook altijd graag doe. Alsof hij die gedachten in mijn ogen leest zegt hij. ”Let nu maar eens op ventje, want eigenlijk wil ze zo geneukt worden.” en hij begint meteen hard maar ritmisch te stoten. Hij pakt mijn vrouw bij haar billen en neukt haar in een genadeloos tempo. En zij geniet! O, wat is ze mooi als ze geniet. Warmte en trots voel ik opwellen. Net als het voorvocht, mijn pik staat ook stijf van de opwinding. O, Ze zijn ook zo mooi samen, en super geil! “Ja, neuk me! Laat me die hete staaf van je voelen. Laat hem eens zien hoe hij neuken moet, hij heeft werkelijk geen idee, dat zielige mannetje van me. Jaaaaa, ga door, harder, lekker, hmmmm, harder”. En hij begint ook te wennen aan zijn rol en aan mijn aanwezigheid, want hij begint ook mijn kant op te roepen. “Kijk dan, kijk dan! Zo neuk je jouw vrouw! Dit is een goeie beurt. Let nou op, sukkeltje. Je kan dit lekkere vrouwtje dit toch allemaal niet onthouden?” En ondertussen pompt hij zijn pik hard op en neer in haar soppende kut, want zo kun je die wel noemen als ik het zo hoor. Hij haalt langzaam zijn pik uit haar kut, hij glanst en glimt van het vocht. Hij draait haar op haar rug, legt een kussen onder haar billen. Hij buigt voorover en zegt “hmmm, heerlijk, de geur van een natte, geile kut!” Hij buigt nog iets verder en begint haar te likken. “Hmmm” hoor ik hem, “ze smaakt ook zo heerlijk”. Hij komt omhoog en kijkt mij aan. “Zo, zeg eens kereltje, jij wil vast ook wel het geil van je vrouw ruiken en proeven he?” Ik knik, durf niet te praten, bang dat mijn stem overslaat van de emotie. Henk richt zich tot mijn vrouw: “zullen we hem jouw kutsap laten proeven?” “Ja, laat het hem maar proeven, geil hem maar een beetje op” zegt ze. “Oke”zegt Henk, “maar je mag het alleen maar proeven van mijn lul” en meteen steekt hij zijn pik in haar. “What the fuck” denk ik, als ik een paar keer zijn pik op en neer zie gaan.

Na een paar flinke halen, haalt Henk zijn pik uit mijn vrouw haar kut en komt hij op zijn knieën over het bed naar de rand. Daar zit ik, vastgebonden en hulpeloos terwijl die man met zijn grote pik op weg is naar mij. “Zo, mietje”, zegt Henk, “nou je wilde toch zo graag? Waar wacht je nog op, waardeloos stuk vreten?” terwijl hij zijn pik voor mijn gezicht heen en weer wappert. Voorzichtig ruik ik aan zijn pik. Ik herken de lucht, maar ook niet, het is vermengt met zijn geur. Het stoot me af, maar het windt me zo ontzettend op. Ik snuif, en steek voorzichtig mijn tong uit om hem te proeven. Zijn glibberige pik is sappig van het vocht, en dat vermengt met de geur, maakt me ondanks mijn positie opgewonden. “Goed zo ventje, en nou doe je je best om hem zo hard mogelijk te maken voor je vrouw. Die heeft wel een beetje een lekkere dikke pik verdient. Vind je ook niet?” “Jawel” probeer ik te zeggen, maar halverwege duwt hij zijn eikel al tegen mijn mond. Mijn lippen gaan verder uit elkaar en zijn pik glijdt langzaam in mijn mond. Verder en verder, tot ik begin te kokhalzen. Ik wil terug trekken, maar hij pakt mijn hoofd met zijn handen vast en begint te pompen. “Zo moeten echte sletjes pijpen! Ik heb het je vrouw al geleerd. Nu leer ik het jou ook, geile slet”. Het maakt me erg geil en ik begin verwoed te pijpen en probeer niet te kokhalzen. Mijn vrouw bemoeit zich er nu ook mee, ze moedigt me aan, die schat. “Kom op, schatje, je kunt dat best. Je bent toch niet vies van zo’n lekkere pik? Die is toch duizend maal beter dan die dildootjes die je verstopt hebt? Kom op, laat me eens zien hoe lekker je het vind.” Mijn bloed begint te koken, en ik word echt geil van deze lekkere pik in mijn mond. Ik moet het haar nageven, smaak heeft ze wel.

Na een paar minuten, die mij veel te kort leken, zegt hij: “Zo, nu is ie wel hard genoeg voor haar” en hij haalt zijn pik uit mijn mond. Slierten slijm blijven eraan plakken, hij schuifelt terug naar haar, voelt even of ze nog nat is en duwt zijn harde pik weer in haar kut. Hij kust haar wild en begint te stoten. Zij beantwoordt hem door haar benen over zijn billen te leggen en hem zo nog harder naar binnen te duwen. Gelijk in cadans, zie ik ze harder en harder neuken. Ik hoor haar ook kreunen en praten, ze moedigt hem aan. Ik heb haar nog nooit zo luid gehoord. Hij kreunt ook en langzaam zie ik wat zweetdruppels ontstaan. Terwijl ik dit bekijk, voel ik de touwen om mijn polsen en het kloppen van mijn pik. Ja, ik ben echt geil, ook al schaam ik me enigszins voor mijn gevoel. Is het normaal dat ik hiervan opgewonden raak? Mijn gedachten worden onderbroken door mijn vrouw die luid gillend klaarkomt. Henk stoot nog een paar keer, gromt, gooit zijn hoofd naar achteren en op dat moment roept mijn vrouw: “jaaaaa, spuit me vol, ik kommmmm” Damn, nog een keer? Nee, niet zonder condoom haar volspuiten, denk ik, maar ja, het gebeurd toch. Na een paar laatste schokken, haalt hij zin pik er weer uit en kijkt me aan. Geeft me een knipoog en zegt: “Lekker vrouwtje heb je hoor, fijn dat je me zo laat genieten met haar” en vervolgens tegen haar: “Je had gelijk, hij is echt onderdanig en bi he? Zag je hoe hij pijpte? En hoe hard zijn lul nu is?” Hij komt weer over het bed naar me toe en zegt: “Maak mijn pik eens schoon, wil je?” Ik denk hij zal toch niet likken bedoelen? Dat is toch hartstikke onveilig en vooral vies? Dus ik zeg nog: “Ik heb geen tissues.” “Die heb je ook niet nodig, die mond van je is goed genoeg, nou openen en schoonlikken!” Met tegenzin neem ik zijn pik in mijn mond. De weeë smaak van sperma, vermengt met kutsap, smaakt eigenlijk niet eens zo heel vies. Eigenlijk maakt het me wel geil, ook al walg ik ervan.

“Zo, schoon genoeg. We gaan nu eens wat lol met jou hebben” zegt Henk en hij trekt zijn pik uit mijn mond. Werd ie nou zachter of juist alweer harder door mijn gezuig? Geen idee, maar echt veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken. Mijn polsen werden losgemaakt. “Ga eens op je rug op bed liggen” zegt Henk. Ik volg zijn orders op en ga liggen. “Armen boven je hoofd” en mijn polsen worden weer aan het voeteneinde vastgebonden. “En nu ga je je vrouw ook schoonlikken! Ga maar zitten” Mijn vrouw luistert ook naar hem en hurkt boven mijn gezicht en gaat met haar kut zo’n tien centimeter boven mijn gezicht hangen. Druppels sperma lopen langzaam langs haar schaamlippen naar beneden. “Lik haar schoon slaaf, ik wil geen restanten van mijn eigen spul zien als je klaar bent. En vlug een beetje!” Terwijl hij dat zegt slaat hij met zijn vlakke hand tegen de onderkant van mijn harde pik. Ik kreun, terwijl op dat moment mijn vrouw haar kut op mijn mond neer legt. Ik kokhals, walg van mezelf, maar voel me ook opgewonden en blij. Blij dat ik haar ook mag likken. Stom, maar ik voel me best gemotiveerd en begin haar grondig te likken. Waarbij ik ook regelmatig even over haar clit lik. Henk ziet dat en roept: “Daar is ze niet vies, stop daarmee!” en weer slaat hij op mijn pik. Hij moet van haar weten dat ik dat lekker vind, want hij doet het nog een paar keer.

Mijn vrouw moet zich wel heel lekker voelen, want ze begint langzaam met haar heupen op mijn likbewegingen mee te bewegen. Ze begint zowaar ook te kreunen en dat windt me nog meer op. Henk heeft ondertussen mijn benen iets uit elkaar gedaan. Ik voel dat hij mijn pik en ballen begint af te binden. Hij vraagt aan mijn vrouw: “waar heb je die gozer zijn vieze speeltjes?” “Zijn speelgoedjes liggen onder het bed”, kreunt ze terwijl ik de laatste druppels zaad en vocht tussen haar schaamlippen weg lik. Ik hoor een klik van mijn koffertje en een goedkeurend gemompel, gevolgd door een vinger met glijmiddel die mijn kont invet. Ik zie niets, mijn blikveld word nog steeds volledig gevuld door de kut van mijn vrouw die op mijn tong ritmisch heen en weer beweegt. Wat ik hoop, wordt waar. Ik voel een buttplug in mijn kont glijden. “Tjee, in een keer zonder haperen erin, die oefent vaak” hoor ik bewonderend. “Zo en nu laat je haar maar op je tong klaarkomen, om je een beetje te motiveren.” zegt Henk terwijl hij op de blaasbalg duwt. Hij heeft mijn opblaasbare buttplug gevonden! Terwijl ik dat denk hoop ik. Ja hoor, ook de vibratie zet hij aan! Een heerlijk gevoel maakt zich meester van mijn kont, terwijl de heerlijke kut van mijn vrouw al mijn andere zintuigen bezig houdt. Henk komt over mij heen staan en blijkbaar is mijn vrouw hem weer aan het pijpen geslagen. Dat dit haar enorm opwind voel ik door de toename van kutsap op mijn tong, lippen en neus. Ze kreunt en kreunt, en ik begin haar nog wilder te likken. Een orgasme bouwt zich op en ik voel haar clit kloppen op mijn tong. Nog een paar kreunen en het orgasme zakt weer weg. Mijn afgebonden pik klopt nu ook als een gek, terwijl de opgeblazen plug in mijn kont flink trilt. Ik ben geil, zo verschrikkelijk geil.

Als mijn vrouw van mijn gezicht af gaat, zie ik dat ze Henk’s lul alweer stijf heeft gekregen. Tot mijn eigen, stomme verbazing hoor ik mijn vraag: “Wil je mij alsjeblieft neuken?” beantwoord worden met een luid gelach. “Tjee, hij schaamt zich ook nergens voor he?” zegt Henk. En vervolgens gaat hij op zijn knieën naast mijn schouders zitten. “Zuigen!” en voor ik wat kan zeggen, heb ik zijn lul weer in mijn mond. Ik zuig nu dat het een lieve lust is, want ik hoop hem te overtuigen dat ik zijn pik ook graag in mijn reet wil voelen! Terwijl ik hem pijp, voel ik de lucht uit de buttplug lopen en het trillen stoppen. Blijkbaar is mijn vrouw nu tussen mijn benen in de weer. Ze trekt de buttplug er met een vloeiende beweging uit. Ik zie niks, alleen Henk's buik en gladgeschoren lul, tot zover die niet in mijn mond zit dan. Ik voel weer wat glijmiddel op mijn hunkerende reet worden aangebracht. Mijn kont zuigt de vinger van mijn vrouw haast naar binnen, zo gulzig.

“Is ie klaar?” vraagt Henk aan haar. “Zo klaar als een gewillige slet maar kan zijn” is haar antwoord, wat ik in die bewoording niet van haar had verwacht. “Mooi”” en hij haalt zijn lul uit mijn mond. Hij beweegt zich naar beneden, geeft een goedkeurende kneepje in mijn harde pik, die nu klopt als een gek. Hij schuift een kussen onder mijn billen en zegt: “Nu even doorbijten, dit heb je altijd gewild” en de daad bij het woord voegend voel ik zijn hete eikel tegen mijn kont. Langzaam, maar doeltreffende duwt hij hem erin. Met lange halen begint hij me te neuken. Zo gaaf! Zo wild! Ik weet van geilheid niet waar ik blijf. Tot mijn vrouw zich op mijn borst neervlijt. Haar hand gaat naar achteren, ze pakt mijn lul en schuift langzaam over mijn buik naar mijn middel. Haar kut is nog steeds kletsnat, want ze glijdt zo over mijn pik naar binnen. Met haar gewicht op me en de lul van Henk die mijn reet neukt, kan ik moeilijk bewegen. Wat haar er niet van weerhoudt, om op en neer te gaan met haar heupen. Ik ben zo geil dat ik binnen een paar tellen luid gillend in haar klaar kom.

“Zie je nu wat ik bedoel?” zegt mijn vrouw tegen Henk. “Dit doet ie wel vaker, en ik ben dan nog helemaal niet goed geneukt.” “Los ik zo voor je op” zegt Henk, “laat hem eerst zijn eigen troep even opruimen.” Mijn vrouw laat er geen gras over groeien en verplaats haar hete kut over mijn mond, waar mijn warme zaad langzaam in loopt. Ik lik mijn eigen zaad, dat toch weer anders smaakt uit haar kut, terwijl Henk als een machine mijn kont aan het neuken is. Ik weet niet wat ik geiler vind, maar ik voel me op en top gebruiksslet. Na een paar minuten likken, haalt mijn vrouw een vinger tussen haar schaamlippen door en zegt ”Netjes gedaan, schat.” Henk haalt met een wilde beweging zijn keiharde lul uit mijn kont. Samen maken ze me los. Ik moet van het bed af en mag weer aan het voeteneind plaats nemen. “denk je dat ie nog vast moet?” vraagt mijn vrouw. “Nee, joh, die loopt nooit meer weg” is zijn antwoord. Henk haalt de condoom van zijn lul waarmee hij mij blijkbaar heeft geneukt. Hij zet mijn vrouw op handen en voeten op het bed, zodat ze mij kan aankijken en bestijgt haar van achteren. Wat volgt is een neukpartij van, voor mijn gevoel, minstens een half uur. Wat kan die man het volhouden zeg. Mijn vrouw komt luid kreunend klaar. Nog wel twee of drie keer. Of was dat een heel langgerekt orgasme? Na een hele tijd begint ook Henk te kreunen, zijn volgende orgasme komt eraan. Vlak voor hij komt, trekt hij zijn lul uit haar en glijdt met zijn lul tussen haar billen. Totdat hij komt. Stevige klodders stromen uit zijn pik, op mijn vrouw’s rug. Dat ziet er zo toch weer heel anders uit, dan in slierten stromend uit een sappig kutje, denk ik nog. “Sta daar niet zo te kijken en maak dit nog even schoon wil je?” roept Henk terwijl hij van het bed afstapt. Ik kruip op het bed en begin de rug van mijn vrouw schoon te likken. Ik heb alle remmingen al laten varen en lik gretig al zijn warme zaad van haar rug. Als ik klaar ben, geef ik mijn vrouw een seintje. Waarop zij Henk volgt naar de badkamer. Samen gaan zij douchen, ze kussen elkaar en vragen mij zeep en handdoeken aan te geven. Als ze klaar zijn, mag ik douchen.

Als ik onder de douche vandaan kom, is Henk weg en ligt mijn vrouw al in bed. Vermoeid maar uitermate bevredigd ga ik naast haar liggen. Ze vleit zich tegen me aan. “Hoe vond je het? Was het een beetje zoals je droom?” “Ja, meer dan dat”, zeg ik, “het was geweldig.” “Ik vond jou ook zo geil toen je Henk’s lul in je mond nam”, zei ze ”je kan hem dieper in je keel nemen dan ik”. Al pratend glijdt haar hand over mijn buik naar mijn pik, die door de herinnering aan de geile avond alweer een beetje harder wordt. “je bent echt een geil en onderdanig ventje, Henk en ik zullen nog veel plezier van je hebben, naast het plezier dat we samen al hadden.” Terwijl ze dat zegt, trekt ze nog een keer aan mijn inmiddels harde pik, kust me en zegt: “Slaap zacht.”

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten