Mijn beste vriend op visite.

Het verhaal hieronder is werkelijk gebeurd. Het is inmiddels al weer meer dan 25 jaar geleden gebeurd, maar elke keer als ik er aan denk moet ik mezelf er gewoon weer op aftrekken.

Mijn vrouw en ik waren slechts twee jaar getrouwd toen mijn beste vriend van de middelbare school, Marco, belde om te vragen of hij drie weken bij ons kon doorbrengen. Hij studeerde in Rotterdam en wilde naar huis komen om een aantal van zijn familieleden te bezoeken. Helaas had niemand een kamer voor hem en mijn vrouw en ik hadden een logeerkamer beschikbaar.

We zijn beiden overeengekomen om Marco bij ons te laten blijven voor die drie weken. Marco was eigenlijk een vriend van ons beiden geweest. Toen hij en ik een hechte vriendschap hadden, ging mijn vrouw eerst met Marco. Toen ik later een relatie met mijn vrouw kreeg vertelde Marco mij regelmatig uitgebreid over de dingen die ze samen hadden gedaan. Ik werd altijd behoorlijk opgewonden van zijn verhalen, hoe hij haar tieten had gelikt en haar kutje had gevingerd. Volgens Marco, gaf mijn vrouw hem regelmatig een flinke pijpbeurt en had ze hem ook regelmatig afgetrokken. Volgens Marco had hij haar nog nooit geneukt, hoewel hij het wel vele malen had geprobeerd. Ze was er gewoon nog niet klaar voor, had ze hem verteld.

We gingen ongeveer vier maanden met elkaar, toen Marco erop stond dat ik haar mee zou nemen naar zijn huis waar hij met zijn ouders woonde. Zijn ouders werkten beide in de nachtdienst in een ziekenhuis, dus we zouden het huis voor onszelf hebben. Ze was eerst een beetje bang, maar besloot toch om mee te gaan. Toen we een tijdje in Marco’s kamer zaten, stond hij erop dat ik haar moest kussen. We begonnen er aan en ze kreeg er al snel echt zin in. Onze kussen werden een ware vrijpartij en ze kreeg het zo heet dat ze mijn broekriem los maakte en mijn broek en onderbroek naar beneden trok en mijn gezwollen pik de vrijheid gaf. Ze pakte mijn pik en begon hem te strelen en langzaam af te trekken. Ik knoopte haar blouse open en liet haar tieten er uit hangen, ik streelde ze en zoog aan haar tepels. We zaten op Marco’s bed en hij zocht langzaam zijn weg naar waar wij zaten, hij ging links van haar zitten en ik zat aan haar rechterkant. Terwijl ik haar tepels likte en zij mijn pik streelde keek ik op en zag ik dat Marco haar hartstochtelijk kuste. Hij begon haar nek te kussen en ging langzaam naar beneden tot aan haar linker tepel, waar hij hongerig aan begon te zuigen. Ze kreunde van genot en ik raakte zo opgewonden dat ik gewoon vergat dat dit mijn vriendin was en niet de zijne. Ik begon haar te kussen en ging met mijn tong over haar schouders en borsten. Langzaam ging ik met mijn hand onder haar rokje, maar vond Marco’s hand daar al, diep begraven onder haar slipje en tussen haar benen. Ik tilde haar rok op en zag dat haar slipje doorweekt was met haar sappen en Marco werkte zijn vingers langzaam in en uit haar kutje.

Ze opende zijn gesp en trok zijn broek omlaag en trok zijn lange dikke pik er uit en begon die ook te strelen. Marco’s pik was prachtig, ongeveer drie centimeter langer en bijna twee keer zo dik dan die van mij. We waren alle drie in de zevende hemel het was geweldig om haar te delen met mijn vriend. We speelden met haar kutje terwijl zij onze pikken streelde. Marco was de eerste die klaar ging komen. Toen ze voelde dat hij klaar ging komen liet ze mijn pik los en concentreerde ze zich op Marco’s grote dikke onbesneden pik. Ik bleef spelen met haar kutje en trok haar slipje naar beneden en volledig uit. Ze streelde Marco’s pik met beide handen precies wetende wat ze moest doen om hem lekker klaar te laten komen. Vlak voordat hij zijn hete sperma begon te spuiten lag Marco bijna bovenop haar en richtte hij zijn pik op haar kutje. Toen zijn eerste schot sperma kwam raakte hij haar recht tussen haar schaamlippen, waardoor een lange draad van wit sperma naar beneden gleed over haar kutje naar haar billen. De rest van zijn sperma spoot hij in korte stoten en zo bedekte hij elke centimeter van haar natte kut en de binnenkant van haar dijen. Ik smeerde zijn sperma in en over haar kutje. Toen Marco uiteindelijk zijn ballen leeg had gespoten kon ik zijn sperma zien op haar kutje en tussen haar schaamlippen. Ik was zo geil en ik voelde mijn pik zwellen en mijn ballen begonnen te barsten. Ik klom op haar en gleed met mijn pik tussen haar benen, Marco pakte haar benen en trok ze uit elkaar voor mij om volledige toegang tot haar natte en met sperma doorweekte kut te hebben. Ik duwde mijn pik tussen haar schaamlippen en begon stromen warm zaad in haar kutje te spuiten. Ze lag er hijgend en kreunend van geilheid bij, terwijl Marco en ik uitgeput naar lucht hapten.

Ik keek om en zag dat Marco’s pik weer begon te verstijven en geleidelijk weer tot hetzelfde dikke en lange formaat kwam. Marco begon mijn vrouw (toen nog vriendin) weer te kussen en ze reageerde door hem weer bovenop haar te trekken. Marco kwam langzaam weer op haar liggen en ik dacht dat hij weer klaar was om nog een lading sperma op haar kutje te spuiten. Maar in plaats van klaar te komen begon hij langzaam zijn harde dikke pik in haar natte kut te schuiven. Ik kon zijn pik wit zien worden van al het zaad, het bedekte zijn lul toen hij langzaam verdween in haar wachtende kut. Ik was gebiologeerd door de aanblik. Ze schreeuwde het uit en begon hem weg te duwen en zei dat zijn pik te groot was en het pijn deed aan haar kutje. Maar hij hield haar stevig vast bij haar dijen en wilde haar niet loslaten. Hij duwde harder en begon haar nu echt hard te neuken met diepe lange stoten, waardoor het bed tegen de muur bonkte. Ze begon hem te smeken om van haar af te gaan, omdat het pijn deed, maar hij wilde niet. Zijn aanval op haar kutje werd nog meer verhoogd en ik lag rustig te kijken, hoe mijn vriend bezig was om mijn vriendin haar eerste goede neukbeurt te geven. Dat zou ik moeten zijn dacht ik, maar hij deed het zo goed en ik wist dat ze zou genieten als ze er eenmaal aan gewend zou zijn.

Alsof ze mijn gedachten kon lezen, haar klagen begon af te nemen en werd vervangen door het kreunen van genot. Ze begon langzaam mee te bewegen om zijn paardenpik nog dieper te voelen. Ze hield haar benen omhoog om hem volledig toegang tot haar kutje te geven. Ik kon de aderen op die dikke keiharde pik zien als hij hem er uit trok en hem dan weer hard en diep in haar kutje duwde. Ze begon hem aan zijn dijen te trekken om hem nog dieper in haar geile kutje te krijgen. Ze begon hem te kussen en smeekte hem om zijn pik. Het leek alsof Marco haar urenlang lag te neuken, maar toen zag ik hem wild schokken en hij begon luid te kreunen. Ik zag hem zijn pik langzaam terugtrekken uit haar kut en ik kon zien dat die nog steeds bedekt was met schuimend sperma. Toen hij zijn dikke lul eruit haalde zag ik een enorme dikke straal sperma uit zijn pik komen en die schoot direct in haar kutje. De tweede straal zaad bedekte haar nu rauwe kut. Hij duwde zijn kloppende pik langzaam weer in haar toen hij zijn derde straal sperma spoot. Ze kreunde luid en zei fluisterend dat ze zijn grote pik kon voelen kloppen in haar en hoe zijn warme zaad haar kutje vulde. Marco bleef uitgeput op haar liggen en ik kon het zaad zien lopen tussen zijn pik en haar kutje langs zijn enorme ballen en haar kontje.

Ik was zo geil, mijn pik ging ontploffen. Ik trok aan mijn pik en uiteindelijk kon ik me niet meer bedwingen. Ik duwde Marco van mijn vriendin af en dook bovenop haar, ik voelde mijn ballen bijna exploderen. Ik duwde mijn nu kloppende pik diep in haar en ze gaf een luide zucht. Ze sloeg haar armen om me heen toen ik begon met een ongekende lading van mijn warme sperma in haar kut te spuiten. Alle drie lagen we daarna uitgeput, totdat het bijna tijd was dat Marco’s ouders thuis zouden komen. We kleden ons weer aan en ik bracht mijn vriendin naar huis. Wij bleven haar regelmatig neuken, soms deed maar een van ons tweeën met mijn vriendin, tot we ons verloofden. Vanaf die dag weigerde mijn vriendin seks te blijven hebben met Marco.

Nu zijn we twee jaar getrouwd en komt hij bij ons op bezoek en ik kan niet wachten om te zien of mijn vrouw bereid is om zich weer door ons beiden te laten neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb