Mijn beste vriend neukt haar beter.

Om een uur of vier s’nachts liep ik na een gezellig avondje stappen met mijn beste vriend Lucas terug naar huis. Allebei hadden we flink wat gedronken, maar net niet teveel.

Lucas is 37 jaar, heeft een vriendin en sinds kort een kleine maar is in zijn relatie niet altijd trouw en was dan ook al verschillende keren vreemd gegaan, maar zijn vriendin vond het niet erg als dat gebeurde. Ik had wel eens de neiging om vreemd te gaan, maar had het nog nooit echt gedaan. Ik was eigenlijk wel gelukkig met mijn vrouw Merel en onze twee kinderen.

Zo liepen we onderweg naar huis wat te praten over seks en wat hij en ik hadden gedaan en wat wij wel eens op seksueel gebied zouden willen beleven. Hij zou wel eens door twee vrouwen verwend willen worden, vertelde Lucas mij. Ik antwoordde dat iedere man dat wel zou willen. Zijn vriendin had gezegd dat hij maar eens een vrouwtje mee naar huis moest nemen, maar hij wist niet welke vrouw dat zou doen. “Zou Merel dat willen? Was zijn vraag. Even viel ik stil, “nou ze is niet zo van de vrouwenliefde, dus ik denk het niet. Ik zou ze wel eens met twee mannen willen nemen” was mijn antwoord met mijn dronken kop. “Ach, wie weet” zei hij en we gingen ieder ons eigen weg naar huis.

De volgende dag dacht ik terug aan ons gesprek, shit wat heb ik nu weer gezegd, stel dat hij het meent en dat hij Merel inderdaad wel eens met zijn tweeën zou willen nemen. Maar ja was dat niet waar ik al heel lang een fantasie over had.

De volgende dagen bleef het door mijn hoofd spelen en werd ik er alleen maar geiler van. Toen nam ik het besluit wat ik eigenlijk al gelijk had genomen. Ik besloot om het verder met Lucas te bespreken, zodat het misschien toch een keer zou gebeuren.

De eerst volgende keer toen ik alleen met Lucas was bespraken we alles, hij moest tijdens een avondje stappen eerst maar eens rustig kijken hoe ver hij met haar kon gaan. Ik wist dat ze meestal een outfit met een kort rokje en daarover een lang vest zou dragen, ideaal om ongezien je hand onder haar rokje te laten gaan. Hij zou eerst proberen of hij op die manier een vinger in haar kutje kon krijgen en daarna zouden we wel verder zien.

Een paar weken later ging Merel met ons mee stappen en de stemming zat er lekker in. Zelf geilde ik Merel al op om iedere keer met mijn hand onder haar rokje te gaan en ik was er achter gekomen dat ze haar slipje uit had gelaten. Voorzichtig gleed ik met mijn hand onder haar rokje, steeds verder in de richting van haar kutje, ze plaatste haar benen wat verder uit elkaar en gaf me toegang tot haar grotje. Soepel gleed mijn vinger naar binnen, wat was ze al heerlijk nat. Zo bleef ik haar even vingeren tot ik zei dat ik naar het toilet moest. Ik hoorde een teleurgesteld gekreun en zei haar dan ook dat ze nog wel meer zou krijgen, want ik had gezien dat Lucas ons al door had. Ik liep naar het toilet en toen ik terug kwam zag ik dat Lucas bij haar was gaan staan.

Ik besloot om op een afstandje te blijven kijken, zo zag ik zijn arm onder haar vest gaan, dat liet ze in ieder geval al toe. Met een keiharde lul bleef ik ze observeren tot hij even later weg liep. Merel vertelde mij wel dat hij onder haar rokje had proberen te komen. “Geil hoor, maar je durft hem toch niet verder te laten gaan” antwoordde ik. Met een geile blik in haar ogen keek ze me aan en zei toen “echt wel, wedden.” Zonder een tegenprestatie af te spreken ging ik geil de weddenschap aan. Ik zou op een afstandje staan kijken en op het moment dat hij zijn vinger in haar kutje liet glijden, zou ze me strak aan kijken en ja knikken.

Eigenlijk geloofde ik niet dat ze het zou doen, maar ik twijfelde nu toch wel. Even later stond Lucas weer bij haar. Ze kletsten wat en niet veel later zag ik zijn arm weer onder haar vest verdwijnen. Merel zocht even oogcontact met me en glimlachte geil. Shit, ze gaat het echt doen, schoot het even door me heen. En niet veel later keek ze me strak aan en knikte met een grote glimlach ten teken dat zijn vinger in haar kutje zat. Ik zag haar met haar heupen draaien om zijn vinger dieper te voelen. Merel bleef me strak aankijken en ik zag haar ogen glazig worden. Niet veel later zag ik haar op de vingers van een andere man klaar komen. “Zo en wat durfde ik niet” vroeg ze even later aan me. Ik kuste haar en zei dat ik van haar genoten had. Zo bleven we de rest van de avond elkaar op geilen. Na afloop liepen we met ons drieën naar huis en vroeg ik Lucas om nog wat te komen drinken. Uiteraard ging hij akkoord en niet veel later waren we bij ons huis aangekomen.

Merel trok haar vest uit en had nu alleen nog haar rokje en topje aan Ze klaagde dat het topje wat strak zat. “Dan trek je die toch uit” zei ik. “Maar dan loop ik hier in mijn blote tieten” lachte ze. “Nou en, wat geeft dat, je moet Lucas toch ook nog bedanken omdat die je zo lekker klaar heeft gevingerd” antwoordde ik. Geil keek ze me aan en trok het topje uit. Niet veel later schoof ze ook zonder blozen haar rokje naar beneden “het is alles of niets hè” zei ze.

Heupwiegend liep ze naar Lucas toe en ging voor hem op haar knieën zitten. Met een lustige blik in haar ogen keek ze me aan “ik moet hem toch bedanken hè.” Ze knoopte zijn broek open en haalde zijn grote lul te voorschijn. “Kijk, dat is nog eens een lul en snel sloot ze haar lippen om zijn eikel. Langzaam nam ze zijn lul dieper in haar mond tot ze hem bijna helemaal in haar keel had zitten.Vol verbazing keek ik toe, ze begon hem stevig te pijpen, liet hem uit haar mond ontsnappen om dan weer met haar tong langs heel zijn stam te likken en daarna weer heel die lul in haar mond te nemen. Lucas begon steeds harder te kreunen en gaf aan dat hij klaar ging komen, zonder te stoppen ging ze door, mij daarbij strak aan kijkend terwijl ze het zaad van Lucas door slikte. Mijn maag kromp even samen. Bij mij deed ze dit nooit, maar ja, was dit niet wat ik wilde. Ik zette alles uit mijn hoofd liep naar haar toe en zoende haar.

We gingen met ons drieën naar boven en Merel ging op het bed liggen, Lucas kroop tussen haar benen en likte geil haar kutje, terwijl ik mijn lul in haar mondje liet verdwijnen. Oh heerlijk was dat, het duurde dan ook niet lang voordat ik klaar kwam en ook mijn zaad slikte ze door. Daar werd ik nog geiler van mijn en lul bleef dan ook keihard. Ik wisselde nog een keer met Lucas en likte nu haar geile kutje terwijl ze nog een keer op Lucas zijn lul sabbelde. Het duurde niet lang of ze kwam keihard klaar, ze kwam weer bij haar positieven en duwde mij weg. “Ik wil die grote lul van je voelen Lucas, kom vlug ik mijn kutje” smeekte ze hem bijna.

Ik keek toe hoe Lucas even later zijn lul in haar liet glijden, haar lipjes omspanden zijn grote lul en die werden flink uitgerekt. Al bij de eerste stoten hoorde ik haar kreunen dat ze weer ging komen en zag ik haar schokkend klaarkomen op zijn lul. Nu ging Lucas pas echt tekeer, hij ramde zijn lul diep in haar kutje. Ik liep terug naar haar hoofd en gaf haar mijn lul om op te zuigen. Ze hapte hem verlangend naar binnen en zoog er hard op. In haar ogen zag ik dat ze in een soort trance was. Ik wisselde weer een keer met Lucas en neukte haar ook, het was of ze niet op kon houden met kreunen. Lucas ging op zijn rug liggen en Merel kroop nu boven op hem. Geil keek ik toe hoe zij op hem reed met haar billen naar mij toe. Ik kroop naar hen toe en likte haar sterretje, ze draaide nog wat met haar heupen zodat ik er wat beter bij kon. Het voorvocht droop gewoon uit mijn lul die lekker glad werd. Ik besloot het er op te wagen om mijn lul in haar kontje te laten glijden, wetend dat ze daar niet van houd. Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje en voelde haar gelijk haar kontje naar achteren duwen. Dit had ik dus nooit verwacht en soepel gleed mijn lul naar binnen. Oooh, ze had nu twee lullen in haar, dit ging ik niet lang volhouden. Zij ook niet, want even later hoorde ik haar kreunen dat ze klaar ging komen, Hard schokkend tussen ons in riep ze om ons zaad diep in haar te spuiten. Meteen voldeed ik aan haar verzoek, mijn ballen klapte gewoon en ik spoot mijn zaad diep in haar kontje, ook Lucas hield het niet meer en spoot haar kutje vol. Toen ze van Lucas afkroop zag ik het zaad langs haar benen lopen. Vermoeid vielen we in slaap met Merel tussen ons in.

De volgende ochtend werd ik wakker van een zacht schommelend gevoel in bed, voorzichtig keek ik door spleetjes van mij ogen om te zien wat er gebeurde. Merel lag met gesloten ogen van genot naast me en liet zich nog eens nemen door Lucas, die zich niet veel later leeg spoot in haar kutje. Ik deed of ik net wakker werd en probeerde Merel ook nog te nemen. “Ik heb even genoeg gehad schat” was haar antwoord. Maar ze zei niet dat Lucas haar net had geneukt en toen kreeg ik het gevoel dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze zich door hem liet neuken zonder het te zeggen.

Wat gefrustreerd ging ik douchen, maar ik had de deur van de douche op een kier laten staan. Even later sloop ik terug naar de slaapkamer en zag ik Merel alweer de lul van Lucas in haar mond hebben om hem weer goed stijf te krijgen. Ze duwde Lucas op zijn rug en kroop weer boven op hem en bereed die paal zo hard ze kon. Zijn grote lul rekte haar lipjes tot het maximale uit en die schoof snel in en uit haar spermakutje, zijn eerder gespoten zaad er uitpersend.

“Geil je op mijn lul? Is hij beter als die van je man?” “Ja, ja, echt wel” antwoordde ze. “Die wil je vaker voelen hé” zei Lucas. Even bleef ze stil. Lucas gaf haar nog een paar harde stoten, “nou zeg het dan.” “Ja, ja, ik wil hem veel vaker voelen en je zult wel moeten.” “Hoezo?” was zijn vraag. Ze kreunde dat ze klaar ging komen en ook Lucas begon harder te kreunen, maar hij wilde toch antwoord op zijn vraag. Merel bleef keihard door rijden en toen ze klaar kwam zei ze tegen hem. “Jij hebt de lekkerste lul die ik ooit heb gevoeld, je mag me zo vaak neuken als je maar wilt”. Voor Lucas was dit te veel en grommend spoot hij haar kutje opnieuw vol.

Ik was hier zo geil van geworden dat ik mezelf even af moest trekken in de badkamer en toen ik terug kwam op de slaapkamer waren Lucas en Merel al naar beneden gegaan. Ik kleedde me aan en op het moment dat ik beneden kwam ging Lucas weg en was ik alleen met Merel. Ik vroeg of ze had genoten, ja absoluut antwoordde ze en gaf me een kus. Ik confronteerde haar met de woorden die ze tegen Lucas had gezegd. “Ik kan er niets aan doen dat hij zo goed kan neuken” was haar antwoord. Ik zei haar dat ik vermoede dat ze nog wel vaker met hem zou neuken

“Daar mag je wel op rekenen, jij ging toch de weddenschap aan en het is dus je eigen schuld” zei ze. Een beetje beduusd zat ik op mijn kruk. “Maar jij hebt je fantasie nu toch gehad en ik houd nog veel van je hoor” zei ze. Nog even dacht ik na. Ja, dit was wat ik gewild had en nu moest ik er maar het beste van maken. Lucas komt nog regelmatig langs en dan neuken ze alleen of met ons drieën. Soms gaat Merel naar hem en wordt hij door twee vrouwen verwend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten