Mijn baas komt eten

Mijn baas komt eten.

Een week voordat het zover was herinnerde mijn baas, een jongen van 28, me eraan dat hij bij ons thuis zou komen eten, en dat het een belangrijk etentje voor mijn carrière zou kunnen zijn. Hij lachte er veelbetekenend bij en ik wist van andere collega’s wat dat wilde zeggen. Steven is een aantrekkelijke vrijgezel die geniet van vrouwelijke aandacht. Op kantoor heeft hij al veel vrouwen versierd. En als hij bij je komt eten dan trekt hij alle registers open om je vrouw onder je ogen te versieren. Bij de collega’s waarbij de echtgenote enigszins was ingegaan op zijn avances was er de volgende maand een mooie salarisverhoging gekomen.

Met mijn 43 jaar en 15 jaar ervaring bij het bedrijf heb ik al een aantal bazen gehad, maar Steven was toch wel de meest bijzondere. Omdat ik er tegen op zag om mijn vrouw te vertellen dat mijn baas zou komen eten, en omdat ik wist dat Steven verwachtte dat ze een beetje sexy gekleed was had ik Ingrid nog steeds niet verteld dat hij op bezoek zou komen.

Die avond bracht ik haar op de hoogte. In eerste instantie reageerde ze enthousiast. Dat veranderde toen ik haar vertelde dat het goed voor mijn salaris zou zijn als ze zich sexy kleedde en een beetje met hem flirtte. Dat vond ze maar niks. Ik ga mezelf niet verkopen voor wat extra geld, zei ze.

De hele week hadden we er discussies over. Op de dag dat Steven zou komen eten ging ik wat vroeger naar huis. Ik nam een mooie bos bloemen voor haar mee, en een sexy lingerie setje, een zwart kanten behaatje en een zwarte string. Toen ik thuis kwam was ze boven. Ik schonk een glas wijn voor haar in en ging de trap op met de bloemen in mijn hand. De stemming was meteen goed toen ze de bloemen en de wijn zag. Ach, wat lief, zei ze. Ik ben wel zenuwachtig voor vanavond, zei ze na de eerste slokjes wijn. Niet nodig, je ziet er geweldig uit. Ja, maar ik heb helemaal geen behoefte aan zijn avances. Ach, lieverd, dan ga je er toch niet op in. Dan hebben we gewoon een leuke avond, mijn baas geeft je positieve aandacht en je geniet daar gewoon van. En als je dit onder dat mooie zwarte jurkje van je aan doet dan vind je het allemaal vast nog wel een beetje spannend ook. En dan, als hij weg is... Opgelucht lachte ze naar me. Dat vind ik wel een leuk idee.

Terwijl ze de wijn op dronk kleedde ze zich langzaam aan voor het diner. Jezus wat zag ze er lekker uit in dat zwarte behaatje en string. Ze is dan wel 37, maar ze heeft nog steeds een lekker lijf. Daarna kousen aan en vervolgens het soepel vallende korte zwarte jurkje. Beneden zette ze de oven aan en we dronken nog wat wijn. Ik hoopte dat de wijn haar nog wat losser zou maken. Van de zenuwen dronk ze wel behoorlijk door.

Klokslag acht uur ging de bel, dat moest Steven zijn. Ik deed open. Toen we de kamer binnenkwamen stond Ingrid al klaar om zichzelf voor te stellen. Ze zag er echt prachtig uit. Het beviel Steven ook wel wat hij zag, hij bekeek haar van top tot teen en gaf haar toen een handkus. Ik wist niet dat Mark zo’n mooie vrouw had. Ingrid bloosde meteen. Aan haar ogen kon ik zien dat ze hem aantrekkelijk vond. Hij is ook precies haar type, lang, slank, bruin krullend haar, bruine ogen.

Na nog wat wijn en een gesprek over koetjes en kalfjes gingen we aan tafel. Ingrid had voortreffelijk gekookt en Steven complimenteerde haar er uitgebreid mee. Hij speelde weer volledig zijn charmeursrol en af en toe had ik het gevoel dat ik er net zo goed niet bij kon zitten. Aan de ene kant vond ik dat prima, ik zag de salarisverhoging er al aan komen. Aan de andere kant was ik ook wel wat jaloers. Ingrid’s ogen begonnen steeds meer te glanzen. Ik vroeg me af wat er precies gebeurde. Toen ik bukte om mijn servet van de grond op te rapen zag ik dat Steven’s voet de binnenkant van haar knieën streelde en dat ze haar benen iets uit elkaar had gedaan. Haar jurkje was wat omhoog om haar dijen geschoven en ik kon tussen haar benen haar string zien. Hij had zijn schoen uitgedaan.

Ik wist niet precies wat ik er mee aan moest. Even naar het toilet, zei ik. Terwijl ik even rust had, bedacht ik dat dit toch eigenlijk precies was waar ik op gehoopt had. Maar ik was ook wel wat jaloers dat ze zo snel op zijn avances inging. Maar ach, als het niet verder ging. Ik kon nou ook moeilijk ingewikkeld gaan doen. Toen ik terugkwam aan tafel zag ik dat ze beide verder onderuit gezakt zaten. Ik kon wel raden wat er gebeurde. Hij had zijn voet verder tussen haar benen omhoog geduwd en ongetwijfeld bewoog zijn voet nu tegen haar string. Ze had rode blosjes op haar wangen. Ze spraken nog nauwelijks en keken bijna continu naar elkaar. Ik zal het toetje even klaar maken, sprak ze toen met hese stem. Ik help wel even, zei Steven snel en ze verdwenen samen naar de keuken. Daar zat ik alleen aan tafel terwijl Steven in de keuken bezig was mijn vrouw te versieren.

Op het moment dat de CD was afgelopen en het stil werd in de kamer hoorde ik zacht gekreun uit de keuken komen. Het was Ingrid. Ik besloot voorzichtig te gaan kijken. De keukendeur stond op een kiertje. Toen ik naar binnenkeek zag ik dat Ingrid op het aanrecht zat met haar benen wijd en Steven geknield op de vloer er tussen. Haar jurkje zat hoog om haar billen en Steven’s hoofd zat tussen haar dijen. Ik kon zien hoe hij haar string opzij had geschoven en hoe hij haar likte. Oohh.. nee..., kreunde ze, Steven.. stop, niet hier.. Maar ik zag ook hoe haar dijen heen en weer bewogen tegen zijn mond. Zijn handen gleden naar boven en schoven de bandjes van haar jurkje opzij. Haar zwarte behaatje werd zichtbaar. Ze kromde haar rug en duwde haar borsten vooruit. Ze zag er enorm geil uit.

Vervolgens ging zijn hand tussen haar benen. Op het moment dat ik haar diep hoorde kreunen wist ik dat hij een vinger in haar schoof, terwijl hij haar bleef likken. Oohh.. mmmm.., kreunde ze. Ze legde nu een hand op zijn achterhoofd en trok zachtjes aan zijn haar. Ze duwde zijn hoofd harder tussen haar benen. Haar dijen bewogen heen en weer tegen zijn tong. Oohh.. wat lekker.., kreunde ze. Steven hield even op met likken. Ga door, fluisterde ze. Toen keek hij even opzij en zag mij staan. Hij grijnsde en terwijl hij maar mij keek schoof hij een tweede vinger erbij. Ooooohh.. jaaaa, kreunde Ingrid hard. Ik zag hoe mijn jonge baas mijn vrouw met twee vingers neukte. Na een tijdje ging hij staan en maakte zijn broek los. Hij stond tussen haar benen. Zijn lul sprong uit zijn broek. Ik had nog nooit zo’n grote lul gezien, zeker 22 cm, en dik. Oohh.. mijn God, kreunde Ingrid. Vind je hem mooi, schatje?, vroeg Steven haar. Ik zag haar alleen ja knikken.

Hij haalde zijn vingers uit haar kutje, keek mij weer aan en duwde zijn vingers tegen haar lippen. Hij grijnsde triomfantelijk toen ze zijn vingers in haar mond nam en er aan begon te zuigen. Snel schoof hij haar string van haar billen. Haar stringetje viel op de keukenvloer. Tegelijk plaatste hij zijn lul tegen haar kutje. Het was ongelofelijk. Mijn jonge baas stond op het punt mijn 37 jarige vrouw in onze keuken te gaan neuken met zijn 22 cm paal. En van enige aarzeling was bij haar geen sprake.

Plagerig streelde hij haar kutje met zijn lul. Oohh.. toe.., kreunde ze, en ze duwde haar heupen naar voren. Toe wat?, zei hij. Neuk me. Langzaam zag ik zijn lul in mijn vrouw schuiven. Ze keek hem in zijn ogen terwijl hij centimeter voor centimeter in haar schoof. Oohh.. mmm, oohh.. zo groot, oohh. Toen zat hij helemaal in haar. Met trage stoten begon hij haar te neuken. Schuif je jurkje naar beneden en laat me je tieten zien, gromde hij. Ze gehoorzaamde meteen. Haar jurkje schoof ze naar beneden en ze maakte haar beha los. Zo had ik vol zicht op haar en haar geile lichaam. Steven neukte haar met langzame stoten. Haar tieten dansten op zijn ritme.

Ze leunde achterover en gaf zo zijn hand de ruimte om haar clitoris te strelen terwijl hij haar neukte. Oohh.. Steven, jaa.. oohh, bijna.. Mijn vrouw was op weg naar een orgasme, onder de diepe stoten van mijn jonge baas. Hij keek nog eens opzij naar mij en verhoogde zijn tempo. Met harde stoten werd mijn vrouw geneukt en ze kreunde en kermde onophoudelijk. Kom maar klaar, schatje, zei Steven. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Oohh.. jaa, ik kom.. oohh, mmm... aaaaaaahhhhh. Schokkend en kermend kwam ze klaar. Op hetzelfde moment zag ik hoe Steven begon te schokken. Hij spoot zijn zaad diep in haar kutje, terwijl ze maar bleef komen.

Dat was voor mij het teken om snel terug te gaan naar de tafel. Een paar minuten later kwamen ze samen met het toetje binnen. Ingrid durfde me niet aan te kijken, Steven grijnsde. Toen ze zaten zag ik dat ze haar behaatje niet meer had aangedaan en ik vroeg me af waar haar stringetje zou zijn.

Steven at snel zijn toetje op en zei toen dat hij naar huis moest. Ik kom graag binnenkort weer eens eten, zei hij terwijl hij Ingrid aankeek. Ik liet hem uit en bij de deur haalde hij nog iets uit zijn broekzak. Het was de string van Ingrid. Terwijl hij hem weer wegstopte zei hij grijnzend. Die salarisverhoging is er door hoor Mark, en hij vertrok.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten