Mijn avond

 

Mijn avond. 

Hallo, ik ga jullie vertellen wat er gebeurde op een avond afgelopen zomer. Het was “mijn” avond, en ik had zin om lekker uit te gaan. Voordat ik verder ga, zal ik jullie eerste iets over mijzelf vertellen. Ik ben 1.74 m, weeg 54 kilo, ben slank met volle borsten, en vrij lange benen, en ik heb blond haar tot op mijn schouders.

Nou, ik had dus zin om lekker te stappen, en had voor de gelegenheid een wit kort jurkje aangetrokken, dat lekker strak om mijn lichaam zit. Het was een erg warme avond, dus dat zou voldoende moeten zijn. Mijn man, ik zal hem Henk noemen, en ik namen een taxi, en gingen de stad in om eerst een hapje te gaan eten. Wat hij niet wist, was dat dat jurkje echt het enige was dat ik aanhad! Nadat we gegeten hadden, en in een barretje wat drankjes hadden gedronken, zei ik tegen Henk dat ik naar een leuke nachtgelegenheid wilde gaan, om lekker wat te dansen en zo. Wat ik niet zei, was dat ik ondertussen in een ontzettend geile bui was, en dat als ik een slipje aan had gehad, dat al helemaal nat geweest was. Zo gezegd, zo gedaan.

Eenmaal binnen, zei Henk tegen me dat hij eerst naar het toilet wilde, en dat ik maar een plaatsje moest zoeken waar we konden gaan zitten. Er waren nog een paar tafeltjes vrij, en ik legde mijn tasje op een van hen. Ik was echt in de stemming, en liep daarom meteen naar de dansvloer om alvast lekker wat te dansen. Ik was daar niet onopgemerkt! Ik werd door een flink aantal mannen van top tot teen opgenomen, en tijdens het dansen wreef er regelmatig een “verdwaalde” hand over mijn lichaam. Ik moet zeggen dat ik genoot, en hoe langer hoe geiler werd, dat moet ook wel te zien zijn geweest want mijn tepels waren enorm hard geworden, en waren goed te zien door mijn jurkje.

Het was mij opgevallen dat een van de jongens op de dansvloer ook alleen aan het dansen was, en buitengewoon veel aandacht voor mij had. Ik moet zeggen dat hij zelf heel erg lekker was om te zien. Na een paar platen werd er een slow-nummer opgezet, en die knul maakte aanstalten om te gaan zitten. Ik dacht, dat laat ik me niet gebeuren, en liep naar hem toe en vroeg of ie zeker wist dat hij niet meer wilde dansen. Hij stond mij aan te kijken alsof hij water zag branden, waarop ik zijn hand pakte, en met hem weer naar de dansvloer liep. Ik zag dat Henk ondertussen aan het tafeltje was gaan zitten, en ik gaf onopgemerkt een knipoog aan hem. Het was tenslotte mijn avond!

Ik vroeg aan die jongen hoe hij heette, waarna ik tegen hem zei: Kom Simon, ik heb zin om lekker te dansen. Hij nam mij in zijn armen, en drukte mij stevig tegen zich aan. Tijdens het dansen voelde ik goed hoe die bobbel in zijn broek groter werd. Terwijl zijn handen over mijn jurkje over mijn billen gleden, keek ik hem aan en drukte mijn lippen op de zijne. Ik wist gewoon dat ik hem moest hebben. Ik was echt zo ontzettend geil geworden. Toen het nummer was afgelopen, vroeg hij me terwijl hij mij nog steeds in zijn armen hield of ik iets wilde drinken. Ik zei dat ik wel trek had in een lekker drankje, en dat hij alvast naar de bar moest gaan terwijl ik mijn tasje zou halen. Ik liep naar het tafeltje waar Henk zat, pakte mijn tasje en zei tegen Henk dat ik waarschijnlijk niet thuis zou zijn vannacht, waarop hij een glimlach liet zien, en ik naar de bar liep.

Simon en ik dronken en praatten wat, terwijl hij zijn ogen niet van mijn borsten kon afhouden. Op een gegeven moment vroeg ik hem of we misschien ergens anders heen zouden kunnen gaan. Hij zei oké, en bukte zich om mijn tasje voor mij op te pakken. Ik zat op de barkruk, en terwijl hij opkeek en vroeg waar ik heen wilde gaan, spreidde ik mijn benen een beetje zodat hij onder mijn jurkje keek, en mijn kale poes zag. Ik glimlachte naar hem, en zei: “Misschien naar jouw huis?” Hij liet zich dat geen tweemaal zeggen!! Bij hem thuis gekomen pakte Simon mij in zijn armen, en terwijl hij mij zoende gingen zijn handen over mijn hele lichaam. Op een gegeven moment waren we in zijn slaapkamer, hoe precies kan ik mij niet echt meer herinneren, maar ik was bezig zijn kleren uit te trekken, en mijn jurk lag al op de grond. Het leek wel of hij tien handen had, ze waren overal!

Ik pakte zijn lul beet (niet zo’n kleintje ook), boog mij voorover en begon met mijn tong rond zijn eikel te draaien, af en toe die grote paal tot in mijn keel mijn mond in nemend. Daarop ging Simon op zijn rug op het bed liggen, pakte mij beet en plaatste mij met mijn ontzettend natte kutje bij zijn gezicht, en begon met zijn tong mijn geil op te likken, af en toe zacht in mijn klitje bijtend of met zijn tong bij mij naar binnen gaand. Zo ging het nog even door, en ik dacht, ik moet die dikke paal in mijn kutje hebben! Ik draaide mij dus om en zette mij boven zijn lul zodat die lekkere eikel van hem tegen mijn natte lippen drukte. En langzaam maar zeker zakte ik zo over hem heen. Ik voelde die zalige pik van Simon langzaam maar zeker naar binnen gaan, eerst die grote eikel, en toen centimeter voor centimeter die hele lul. Ik dacht echt dat ik gek werd!!!

Terwijl Simon met mijn borsten en tepels bezig was, schoof ik langzaam op en neer over die paal, mijn spieren gespannen om hem heen. Hij ging met een hand naar mijn kutje en begon mijn klitje te strelen, en toen ontplofte ik! Ik ging als een razende op een neer. Simon zei: ik kom, ik kom, ik wil je vol spuiten! Waarop ik meer gilde dan zei: spuit me helemaal vol. Kom!! We kwamen allebei op een gigantische manier klaar! Die nacht heb ik nog een paar maal ontzettend genoten van Simon en zijn geile paal, waarna ik in de ochtend naar huis ben gegaan om nog wat slaap in te halen!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb