MFC

Met vreemden in het bos neuken.

Vorige week was het fantastisch mooi weer en mijn vrouw Erica en ik hadden besloten om er een leuke dag van te maken. We gingen naar een bos waarvan we weten dat er op bepaalde plekken gewoon in het openbaar stelletjes met elkaar liggen te rotzooien. Maar het was al laat in de middag en we hadden dorst gekregen. We besloten op een terrasje te gaan zitten aan de rand van het bos om wat te drinken. We zochten een mooi plekje waar we ook nog eens goed om ons heen konden kijken. Het was druk op het terras en er zaten veel mensen om ons heen.

Ik bestelde twee biertjes bij de jongen die bediende en het duurde niet lang of we hadden allebei een lekkere koude klets voor onze neus. We genoten van de warmte van de laagstaande zon en van het koude bier. Erica had een dunne lichte zomerrok aan en daarboven een luchtig bloesje. Door de dunne stof was haar beha goed zichtbaar. Onder haar rok zag ik een deel van haar blote benen. Erica ging iets verzitten, waardoor we recht tegenover elkaar kwamen te zitten. Ze stroopte haar rok iets verder omhoog en liet me een groter deel van haar benen zien. Ze steunde met haar voeten op de rand van mijn stoel en ze zat dus met haar benen omhoog. Ik kreeg daarbij een mooie blik onder haar rok. Ze zag me kijken en deed haar benen nog een beetje verder uit elkaar. Ik keek zo tegen haar roze spleetje aan! Ik vond dit een heerlijk heet spelletje, zo midden op een terras met veel mensen om ons heen. Ik speelde lekker mee en bleef kijken naar wat ze me nog meer wilde laten zien. Op mijn beurt ging ik meer wijdbeens zitten en liet ik haar mijn duidelijk groeiende pik door mijn broek heen zien. Ik pakte door de stof heen mijn lul vast en maakte trekkende bewegingen. Dit vond Erica wel lekker volgens mij, want ze keek eerst naar wat ik deed en dan keek ze me weer geil aan. Met haar hand ging ze nu naar haar kruis en wreef door de stof heen over haar blote spleetje. Ze sloot haar ogen even en trok een verheerlijkt gezicht. Het terras was te druk en het zou erg aanstootgevend zijn om daar verder te gaan, hoewel ik de neiging had om haar ter plekke te pakken en alle hoeken van het terras te laten zien.

We stonden op en liepen weer het bos in en zochten een mooie plek aan de rand van een groot grasveld. Daar waren ook wel veel mensen, maar we hadden daar net iets meer ruimte voor geile dingen. We zochten een bankje op en gingen zitten. Erica sloeg haar armen om me heen en ik begon haar te zoenen. Ze beantwoordde me met open mond en haar tong cirkelde lekker om de mijne. Met mijn hand ging ik nu onder haar rok. Ik had haar heerlijke kutje al vaak genoeg gezien, maar om haar kutje te voelen blijft altijd lekker. Met mijn vingers ging ik zachtjes door haar spleetje en voelde ik hoe nat ze al was. Ze was lekker geil! Ik duwde twee vingers bij haar naar binnen en begon haar te vingeren. Erica begon te kreunen en keek me geil aan. Zij maakte op haar beurt mijn rits los en ging met haar hand om mijn pik heen. Ze begon te trekken en ik voelde mijn pik kloppen. Rond mijn vingers voelde ik haar kutje strak worden van genot en een straaltje vocht liep er langs. Ik drukte met mijn duim op haar harde klitje en Erica slaakte een klein kreetje. Ze kneep als antwoord hard in mijn pik en begon iets harder te trekken. Ik wilde haar blote kutje zien en ook ruiken, dus trok ik haar rok nog verder omhoog. Erica hielp me daarbij door iets omhoog te wippen. Met haar blote kontje zat ze nu op het bankje en ik keek tegen een wel heel mooi nat kutje aan. Ze had haar kutje pas weer geschoren en op haar schaamheuveltje stond een mooi donker streepje haar. Ik ging op mijn hurken voor haar zitten om haar te kunnen beffen. Het kon me helemaal niets schelen dat iedereen het zou kunnen zien. En Erica ook niet, anders liet ze dit niet met zich doen. Seks in het openbaar is gewoon supergeil!

Ik rook haar heerlijke geurtje en likte langzaam door haar gleufje. Ik proefde haar sap en duwde mijn tong ver naar binnen. Ik duwde weer twee vingers er bij naar binnen en drukte in een keer diep door. Terwijl ik Erica vingerde zoog ik op haar klitje en likte over haar roze lipjes. Ik voelde haar kutje strak worden en ze begon klaar te komen. Ik ging heel snel in en uit haar kutje en bleef op haar klitje zuigen. Diep zuchtend kwam ze nu klaar en het vocht liep over mijn hand op het bankje. Ik gaf haar geen moment rust en knoopte mijn broek los. Ik liet hem een beetje zakken en gaf mijn stijve lul de ruimte. Op mijn knieën kwam ik voor haar zitten en duwde mijn pik tegen haar kutje, meteen gleed ik heerlijk diep bij haar naar binnen. Erica kreunde hard en keek me aan met haar mooie ogen. Ik begon haar te neuken en ik voelde haar warme kutje om mijn pik. Heerlijk nat was ze en ik gleed heel soepel in en uit haar.

Achter Erica was opeens een man komen staan! Ik had hem niet opgemerkt, omdat ik te intensief bezig was met Erica en mezelf te verwennen. Hij had zijn wel heel dikke pik uit zijn broek hangen en maakte het gebaar naar Erica dat ze hem in haar mond moest nemen. “Ik ben Paul” zei de man. “En ik wil graag meedoen. Ik heb een tijdje staan kijken en werd me toch geil!” Erica bleek voor alles in en aarzelde geen moment! Ze pakte zijn lul en nam de dikke eikel in haar mond. Ze keek hem heet aan en begon te zuigen. Rond mijn pik, diep in haar hete sneetje, voelde ik het krampen van genot. Dit maakte mijn geile vrouwtje nog eens een stuk geiler! Ik bleef haar neuken in een stevig tempo en Paul maakte neukbewegingen terwijl zijn pik diep in en uit de mond van Erica ging. Ze had haar hand stevig rond zijn dikke lul en ze trok aan zijn pik terwijl ze hard zoog. Ze kreunde nu hard, met die dikke pik in haar mond! Ik neukte haar nog harder en haar heupen begonnen te schokken. Erica kwam nu voor de tweede keer klaar, met een pik in haar natte kut en een dikke pik in haar mond. Ze moest nu even adem halen en liet even de lul van Paul uit haar mond. Dit was een mooi moment om van plaats te wisselen. Ik wilde graag zien hoe Erica genomen werd door deze onbekende.

Ik haalde mijn pik uit haar krampende kutje en stond op. De man begreep het en wisselde met mij van plaats. Hij duwde in een keer zijn hele geval bij Erica naar binnen en ze gilde het uit! Ze was nog gevoelig van haar tweede orgasme en ik zag haar gezwollen lippen strak rond de pik van Paul en haar klitje hard en glimmend daar boven. Erica nam mijn pik in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Ze beet een beetje in mijn eikel en een rilling van genot ging door me heen. Stond ik hier met mijn vrouw en een vreemde te neuken in het bos! Van achter werd ik beetgepakt door twee armen, die zich zacht om mijn nek gleden. In mijn oor hoorde ik fluisteren: “Jullie zijn lekker bezig! Is er voor mij ook nog plaats?” Ik haalde mijn pik uit de mond van Erica en draaide me om. Ik zag een blonde vrouw van begin dertig staan, met alleen een dun zomerjukje aan, met een wel heel kort rokje. Erica zag haar nu ook en uit haar geile blik maakte ik op dat deze vrouw ook mee kon doen. “Ik ben Chantal” zei ze, alsof dat ook maar iets uitmaakte. “Weten jullie wel dat iedereen het kan zien?” Natuurlijk wisten we dat wel, dat was toch het spannende? Chantal ging nu over Erica heen zitten, met haar kutje ter hoogte van Erica’ s gezicht. Erica stak haar tong uit en begon Chantal te beffen. Chantal maakte schuivende bewegingen met haar spleetje over het gezicht van Erica en begon te zuchten. Ondertussen neukte Paul in een hoog tempo het kletsnatte kutje van Erica. Ik ging achter het bankje staan, zodat Chantal mij kon pijpen. Mijn keiharde lul stond recht overeind. Ze pakte mijn pik beet en boog zich naar voren. Terwijl ze zelf gelikt werd door Erica nam ze mijn pik in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Ze keek me met haar grote blauwe ogen aan en kreunde gesmoord. Ondertussen maakte ze neukbewegingen met haar heupen, tegen het gezicht van Erica aan. Die genoot intussen van de dikke pik van Paul die in en uit haar kutje beukte. Het begon een leuke orgie te worden!

Ik keek vanaf mijn positie recht tegen het geschoren kutje van Chantal aan. Ze was helemaal glad en haar klitje stond hard overeind. Ze reed er mee over de zachte lippen van Erica. Met een hand trok ze haar jurkje verder omhoog zodat een van haar tieten zichtbaar werd. Met dezelfde hand begon ze haar borst te masseren en kneep ze af en toe in haar tepel. Voor Chantal was het een beetje een moeilijke positie en ze stapte van het bankje af. Ze kwam aan mijn kant staan en leunde met haar kontje tegen de leuning. Ze spreidde haar benen en keek me geil aan. Ik nam mijn pik in mijn hand en drukte mijn eikel tegen haar uitnodigende spleetje aan. Ik haalde mijn eikel van beneden naar boven door de natte gleuf van Chantal, en zoende haar op haar mond. Ze zoog mijn tong naar binnen en kreunde. Ik duwde mijn pik verder naar binnen en begon dit heerlijke blonde ding te neuken. Erica keek opzij naar wat er zich vlak naast haar hoofd afspeelde en ze kon zien dat mijn pik in en uit de natte kut van Chantal gleed. Met haar rechterhand kwam ze richting het kutje van Chantal en ze kon er net bij. Met twee vingertoppen begon Erica over het klitje van Chantal te wrijven. Paul neukte intussen onverminderd snel het kutje van Erica. Chantal kermde toen ze de vingers van Erica over haar knopje voelde glijden. Ik verhoogde het neuktempo en drukte mijn pik steeds zo ver ik kon bij Chantal naar binnen. Ik voelde de vingers van Erica over mijn pik schuiven als ik in en uit ging. Voor Chantal werd dit te veel en een eerste orgasme diende zich aan. Rond mijn pik voelde ik de krampjes en het geluid van mijn pompende pik werd soppiger. Chantal werd kletsnat en hevig kreunend kwam ze klaar. Erica zag dit van dichtbij gebeuren en ook voor haar werd het te veel. In alle hevigheid begon ook zij aan haar inmiddels derde orgasme, met de pik van Paul diep in haar natte, nauwe kutje. Gierend kwam ze klaar en de toch al niet droge pik van Paul begon behoorlijk te glimmen van de grote hoeveelheid vocht die nu uit het kutje van Erica stroomde. Paul haalde zijn machtige lul uit de natte gleuf van Erica en kwam aan mijn kant staan. Hij draaide Chantal om en trok haar kontje achteruit. Hij drukte zijn nog kletsnatte pik tegen het sterretje van Chantal. Die keek achterom wat er gebeurde en gaf aan dat het goed was. Ze ging voorover staan en duwde haar kontje zo ver mogelijk achteruit.

Paul duwde zijn eikel voorzichtig naar binnen en Chantal was ontspannen genoeg om hem te ontvangen. Heel langzaam drukte hij door en zijn pik verdween helemaal in het kontje van Chantal! “Oooh, dat wil ik ook!” riep Erica. “Neuk me in mijn kontje, alsjeblieft!” Erica stond op en ging aan haar kant van het bankje voorover staan met haar gezicht naar Chantal toe. Ik kwam achter haar staan en greep haar bij haar heupen. Mijn pik stond stijf naar voren en ik maakte hem goed vochtig met mijn eigen speeksel. Ik drukte mijn eikel tegen haar aarsje en duwde zachtjes door. “Ja, toe maar, helemaal!” gilde Erica. Ik drukte door tot ik niet meer verder kon. Toen haalde ik mijn pik weer langzaam terug en begon Erica in haar kontje te neuken. Chantal pakte Erica bij haar gezicht en begon haar te zoenen. Erica antwoordde direct en zoog de tong van Chantal diep naar binnen. Met open mond draaiden de twee vrouwen de tongen om elkaar heen. Ik zag de lul van Paul in het kontje van Chantal beuken en mijn eigen pik gleed in en uit het erg strakke kontje van Erica. Even haalde ik mijn pik uit haar kontje en duwde hem in haar kletsnatte maar strakke kutje. Ik duwde hard en diep door en haalde een paar keer flink in en uit. Toen pakte ik mijn pik weer vast en drukte hem weer in het kontje van Erica. Nu was mijn pik nog natter en soepel gleed hij in en uit. Ik boog over Erica heen en pakte haar klitje tussen mijn vingers. Erica op haar beurt stak haar arm uit en kon net bij het spleetje van Chantal. Met haar vingers begon ze het knopje te bewerken en Chantal kermde luid. Ze kon het niet meer hebben en begon voor de tweede keer te komen. Met de pik van Paul in haar kont en de gladde vingers van Erica over haar klitje trok het orgasme krampend door haar lichaam. Ze schokte met haar heupen en kon amper blijven staan. Paul hield haar overeind door haar bij haar heupen vast te houden.

Chantal's kontje werd zo strak van het krampen dat Paul het nu ook niet meer hield. Met een diepe brul kwam hij klaar en spoot zich leeg in het kontje van Chantal. Deze voelde het warme zaad, waardoor haar eigen orgasme nog heftiger werd. Erica op haar beurt zag wat er allemaal gebeurde vlak bij haar gezicht en van zoveel genot kwam ook zij nu voor de vierde keer gillend klaar. Ik voelde haar kontje om mijn pik heen erg strak worden. Ik boog iets verder voorover en duwde twee vingers in haar natte kut. Ook die voelde ik krampen. Ik drukte mijn pik zo ver mogelijk naar binnen en voelde het zaad stromen. Heel heftig kwam ik nu ook zelf klaar en spoot Erica vol. Ik voelde dikke stralen door mijn pik gloeien toen ik me leegspoot. Erica boog haar hoofd naar voren en schudde met haar donkere haar. Diep zuchtend voelde ze de laatste krampen door haar buik trekken. Ook Chantal hing nu voorover over de leuning van het bankje, met de nu kleiner wordende pik van Paul in haar kontje. Paul trok hem terug en een golfje sperma kwam naar buiten. Ik trok ook mijn pik uit Erica en moest even gaan zitten. Erica kwam naast me zitten en gleed tegen me aan. “Dat was fantastisch!” zei ze. Chantal schoof aan naast Erica en zuchtte: “Geweldig, wat was dat lekker!” Ook Paul kwam nu zitten en zuchtte diep. Alle vier tegelijk keken we op en we zagen dat er in een kring rond het bankje wel vijftien mensen waren komen staan!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten