Met mijn vrouw naar een parkeerplaats

Klaas mijn man 47 jaar en ik 43 jaar vinden het geil om op een parkeerplaats bij een benzinepomp in de auto te geilen en ons te laten bekijken door geile mannen. Klaas zou het erg geil vinden als ik mij door die geile kerels zou laten neuken, maar dat gaat mij te ver daar ben ik nog niet aan toe, soms laat ik mij wel betasten of trek ik iemand af. Klaas gaat dan helemaal uit zijn bol.

Gisterenavond was ik lekker geil en tegen 22.00 uur ben ik naar boven gegaan en heb ik mijn jurkje aangetrokken die ik altijd aantrek als wij iets geils gaan doen. Het is een kort zwart doorschijnend jurkje met een rits die ik dan open kan doen en zo mijn borsten eruit kan halen, daaronder draag ik dan een netpanty met een open kruis en kaplaarzen. Toen ik beneden kwam keek Klaas mij blij verrast aan en zei, “ben je geil?” “Ja,” zei ik, “laten we een eindje gaan rijden.” “Ja gezellig,” zei hij en ging naar boven. Ik weet dat hij dan een whats-app stuurt naar geile kerels uit de buurt dat we weer op stap zijn. Na 10 minuten kwam hij naar beneden met een plastic tasje, “hierin zit standaard een dildo en masker omdat ik niet wil dat ik herkend wordt “ en rond 22.40 uur waren we bij een parkeerplaats, Klaas parkeerde de auto achter een heg op de parkeerplaats, hij laat de motor altijd draaien want anders beslaan de ramen. Ik pakte de tas en zette mij masker op.

Na een paar minuten stopte er een auto achter ons die eerst verder terug op de parkeerplaats stond. Even later kwam er een man naast de auto staan aan mijn kant, hij groette mij en ik groette terug. Klaas legde een hand op mijn bil en kneep er in, de man bukte zich om het wat beter te kunnen zien. Nu zag ik hem ook beter, ik schatte hem tegen de veertig. Klaas voelde aan mijn kutje, “wat ben je nat” zei hij. “Ja,” zei ik, “en erg geil,” en ik trok de rits van mijn jurkje omlaag en liet mijn borsten zien aan de man die stond te kijken. Mijn tepels stonden vooruit en mijn kut was erg nat. Klaas begon mij te vingeren en pakte een borst van mij vast, en prees mijn “dikke tieten en geile tepels “ zoals hij ze altijd noemt. “Kijk,” zei Klaas, “een grote lul naast je.” Ik keek naar buiten en zag dat de man zijn lul aan het aftrekken was, Klaas weet dat ik dat erg geil vind om te zien. Terwijl ik keek vingerde Klaas mij klaar, het geil liep over zijn vingers. Nu kwam er een tweede man bij staan en even later haalde hij ook zijn lul uit zijn broek. Ik keek gespannen naar zijn lul en zag hem groeien, het was een jonge man van ongeveer 25 jaar, maar met een enorme grote lul. Doe je benen ver uit elkaar zei Klaas, ik deed het en voelde dat Klaas een kunstlul in mijn kut prikte, ik keek hem vragend aan? “Verrassing, ” zei hij, “je vind het toch heerlijk om dat grote ding in je kut te voelen” (dat ding is zwart en 25 cm). De mannen buiten de auto kwamen nu nog dichter tegen het glas om te zien hoever Klaas hem in mijn kut stopte. Ik werd erg geil en keek weer naar buiten, nu stonden er 2 hitsige mannen met blote lullen naar mij te kijken. De pikken wezen dreigend in mijn richting en ik zag de eikels blinken in het maanlicht. “Geil he,” zei Klaas, ik knikte, het geil liep mijn kut uit. Nu neukte Klaas mij heerlijk geil met die grote kunstlul die steeds dieper mijn kut in schoof. Klaas deed het raampje half open, “kunnen ze je horen klaar komen,” zei hij. “Maar niet verder,” zei ik. Nu pompte Klaas hard met die kunstlul in mijn kut en ik kwam kreunend klaar.

“Kom op je knieën en pijp me,” zei hij, ik kwam op mijn knieën op de stoel met mijn kont en kut naar het raam, maakte Klaas zijn broek los en begon hem te pijpen. Terwijl ik hem pijpte zei Klaas tegen mij, “de heren kijken nu allemaal hoe je mijn lul pijpt met hun pikken op jou kutje gericht.” Ik keek om en ja, allebei stonden ze daar met hun stijve lullen tegen het glas. “Wil je ze aftrekken” vroeg Klaas aan mij? “Nee,” zei ik “nu niet. ” Klaas pakte mijn kont en kneep er in, af en toe gleed hij met een vinger over mijn natte kut, ik genoot er van terwijl ik hem pijpte. “Ik heb het erg warm zal ik het raam verder open zetten,” vroeg hij mij? Ik keek om, ze stonden er nog steeds, “toe maar” zei ik. Mijn raam ging verder open, ik voelde de koude lucht op mijn kont, Klaas kneep en wreef verder over mijn kont. “Pijp mij verder” zei Klaas. Terwijl ik verder aan die heerlijke lul zoog voelde ik een vinger mijn kut in glijden en tegelijk pakte Klaas met twee handen mijn borsten, toen besefte ik dat er iemand anders aan mijn kut zat. “Ga door,” zei Klaas, “ik kom zo.” Ik pijpte toen maar door en liet het maar, ik genoot er ook wel van. Klaas spoot mijn mond vol sperma terwijl ik ook klaar kwam. Ik slikte alles door, de man die achter mij stond haalde zijn vingers uit mijn kut. Toen ik weer op de stoel zat zag ik de man met een grote lul staan die mijn kutje had gevingerd. Hij pakte mijn borst, duwde zijn lul naar mij en vroeg, “wil je even voelen?” “Nee,” zei ik, “nu niet, ik moet naar de wc.” Klaas keek mij vragend aan en zei, “moet ik even naar de benzinepomp rijden?” ”Ja,” zei ik, ik groette de mannen, Klaas startte de auto en reed terug.

Ik stapte uit, Klaas zei, “ik haal even wat te drinken en stapte ook uit.” De wc was aan de achterkant van de pomp, ik liep er heen, toen ik op de wc zat hoorde ik nog iemand binnen komen en de lamp ging uit, ik spoelde door en op het moment dat ik de deur open deed werd ik terug naar binnen geduwd en omgedraaid en voorover gedrukt. Ik hield mezelf staande door mijn handen tegen de muur te zetten en voelde meteen een stijve lul tussen mijn benen. Nu is het zo dat Klaas mij regelmatig thuis ook zo onverwachts in het donker doggy style pakt als ik in bed lig, dus ik spreidde mijn benen en voelde de lul mijn kut inglijden. “Ja,” zei ik, “neuk mijn geile kut maar je bent zeker erg geil geworden van die vent die mij klaar vingerde?” Ik hoorde niks maar werd lekker hard geneukt en ik werd ook weer ontzettend geil. “Ja,” zei ik, “neuk mijn geile kut maar, spuit mij maar lekker vol.” Even later voelde ik de lul opzwellen en schokkend een hete straal zaad diep mijn kut in spuiten. Ik voelde de lul uit mijn kut glijden, hij draaide zich om en liep naar buiten, ik voelde hoe het sperma uit mijn kutje liep. En ging weer op de wc zitten om mijn kutje schoon te maken .

Even later liep ik naar de auto waar Klaas op mij wachtte, hij keek mij aan en zei, “wat duurde dat lang?” “heb je nog wat gedaan op de wc”? vroeg hij en hij keek mij vragend aan. Ik vertelde hem wat er was gebeurd en dat ik dacht dat hij het was en het dus toe liet en dat die man dus nu mijn kutje vol gespoten had terwijl ik ook klaar was gekomen. “Laat mij eens voelen,” zei hij, en Klaas voelde aan mijn kut. “Ja,” zei Klaas, “sperma, ik wou dat ik het had gezien” zei hij. Ik keek hem verbaasd aan en zei, “had je dan niets gedaan?” “Nee,” zei hij tegen mij, “je genoot er toch van?” “Ja dat wel,” zei ik, en ik voelde dat hij met zijn vingers diep in mijn sperma lekkende kut gleed. Hij keek mij aan en vroeg, “mag ik je nu neuken?” “Ja,” zei ik, “maar niet hier.” Klaas reed weer terug naar de plaats achter de heg, trok mijn jurkje omhoog, draaide de stoel achterover en kwam op mij liggen, zijn lul gleed soepel in mijn kut. Klaas was erg geil, dat merkte ik duidelijk aan hem, “heerlijk zo’n volgespoten kut,” zei hij tegen mij. Hij neukte mij erg lekker en zelf werd ik ook weer erg geil en ik voelde hoe zijn lul sopte in mijn volgespoten kut. Klaas neukte door en ik zag dat er weer iemand bij ons kwam staan kijken.

Het was weer die jonge man van ongeveer 25 jaar, met die grote lul die eerder ook al stond te kijken. Hij haalde weer zijn lul uit zijn broek en liet hem weer aan mij zien terwijl Klaas mij hard neukte. “Vind je het geil om in het zaad van een ander te neuken,” zei ik tegen hem? “Ja,” zei hij, “ik wil wel een keer zien hoe je door een ander geneukt word.” Ik zei niets en liet het raampje zakken. De jonge man kwam dichterbij, ik pakte zijn lul en trok eraan en ik werd nu nog geiler en zei tegen Klaas, “ga iets omhoog er wil iemand bij mijn tieten.” Klaas keek op en zag toen pas dat het raam open stond en dat ik een lul aan het aftrekken was. Hij keek mij geil en verbaast aan. “Dit wil je toch,” zei ik tegen hem, hij knikte en richtte zijn bovenlichaam omhoog zodat mijn borsten bloot kwamen. De jonge man pakte mijn borst en kneep in mijn tepel. Ik duwde zijn hand weg en zei tegen hem dat hij de deur open moest doen. Hij trok de deur open en ik pakte zijn lul weer en begon hem te pijpen. Klaas zag dit en werd erg geil om dat te zien terwijl hij mij neukte, hij ramde nu erg hard in mijn kut. “Niet klaarkomen,” zei ik tegen hem en ik kneep mijn benen dicht zodat hij niet meer kon stoten.

Ik keek naar de jonge man en vroeg hem, “wil je mij neuken?” “Ja graag,” zij hij, Klaas keek mij geil aan. “Er af,” zei ik tegen hem, Klaas kroop van mij af. “Kom,” zei ik tegen de jonge man, “stop je lul maar in mijn geile kut.” Hij keek mij aan en zei, “ik heb geen condoom bij me.” “Hoeft ook niet,” zei ik, “neuk mij zo maar en spuit mij maar lekker vol,” hij kwam op mij liggen en stopte zijn lul in mijn kut en begon te neuken. Klaas genoot er van en wilde mijn borsten pakken, “afblijven,” zei ik tegen hem, “jij mag straks weer.” De jonge man neukte lekker hard en kreunde dat hij klaar ging komen. “Ja,” zei ik, “spuit mijn kut maar lekker vol,” en tegelijk kwamen we klaar. “En nu jij,” zei ik tegen Klaas, het sperma liep langzaam mijn kut uit. Klaas kwam op mij liggen en begon mij nu echt hard te neuken in mijn volgespoten kut en even later spoot hij zijn zak ook leeg in mijn kutje, heerlijk. Klaas kwam naast mij liggen, het vermengde zaad liep mijn kut uit. “Geweldig,” zei hij tegen mij. “Ja echt wel,” zei de jonge man, ik lachte en zei, “ja jongens het was heerlijk.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Flirten is niet alleen voor singles