Met mijn vriend naar het bos.

Mijn vriend en ik zijn allebei dol op seks. We zijn ook allebei exhibitionistisch en in voor nieuwe dingen. Vandaag is het erg lekker weer en ik lig in mijn nakie te zonnen op het balkon als mijn vriend thuis komt van een voetbalwedstrijd.

“Mmm… wat lig je er weer lekker bij,” zegt hij “en ik zie dat je je heerlijke kut weer lekker kaal geschoren hebt.” Hij trekt me van mijn ligbed af en zet me tegen de balustrade aan. Vervolgens trekt hij zijn kleren uit en ik buk zodat hij achterlangs zijn pik in mijn kutje kan schuiven. Mijn borsten raken de koude reling van de balustrade en mijn tepels worden hard. We wonen op drie hoog en hebben niet meteen inkijk, maar kunnen toch zeker wel gezien worden. De balustrade bestaat grotendeels uit doorzichtig kunststof, dus iedereen die toevallig omhoog kijkt ziet daar doorheen mijn naakte lichaam en waarschijnlijk ook dat ik heerlijk geneukt wordt. Mijn vriend voert het tempo op, terwijl ik mijn klitje verwen. Al gauw kom ik klaar. Beneden ons wordt luidt getoeterd en uit een autoraampje wordt gejoeld. Dat maakt me nog geiler en mijn vriend ook, want hij komt kreunend klaar.

Nadat we lekker lang gedoucht hebben en elkaar nog meer verwend, besluiten we naar het bos te gaan. Ik trek slechts een kort wit jurkje en teenslippers aan. De bovenkant van het jurkje zit strak om mijn lijf en omdat de bovenste twee knoopjes open zijn, is de aanzet van mijn borsten goed te zien. Het rokje van het jurkje valt wijd uit en reikt net over mijn billen. Ik weet al dat de wind vrij spel met mijn rokje gaat krijgen en dus ook met mijn kutje. In het bos aangekomen merken we dat veel mensen van het goede weer komen genieten. Des te beter, want dat maakt het alleen maar spannender. We lopen door het bos en ik ben me ervan bewust dat mijn rokje regelmatig opwaait. Mijn vriend heeft zijn digitale fotocamera meegenomen en maakt daar foto’s van, zodat we er thuis nog lekker van kunnen nagenieten. Regelmatig zien we dat de mensen mij nakijken en ik word daar ontzettend geil van.

We komen bij een omgevallen boomstam en mijn vriend wil dat ik daar wat sexy poses aanneem voor nog meer geile foto’s. Ik doe de laatste drie knoopjes van mijn jurkje los en plant mijn ellebogen achter me op een boomstam. Hierdoor floepen mijn grote stevige borsten bijna uit het jurkje. De wind doet mijn rokje steeds opwaaien, waardoor mijn kale venusheuvel zichtbaar wordt. Mijn kutje wordt steeds natter en ik spreid mijn benen. Mijn vriend blijft ondertussen gewoon foto’s maken. Een man fluit naar me en krijgt een por van de vrouw die naast hem loopt. Ik draai me om en steun met mijn handen op de boomstam terwijl ik wijdbeens mijn billen naar achter duw. Het rokje reikt nu niet meer over mijn billen en mijn kale natte kut is duidelijk te zien. Ik breng een hand tussen mijn benen en laat twee vingers diep in mijn kutje glijden. Terwijl ik mezelf sta te vingeren hoor ik een mannenstem roepen: “Dat kan ik veel beter hoor!” Ik hoor mijn vriend zeggen dat hij dat dan maar eens moet laten zien. Als ik een hand op mijn billen voel trek ik mijn eigen hand terug. De hand streelt mijn billen en vindt zijn weg naar mijn kutje. Een vinger glijdt tussen mijn lipjes en vindt mijn klitje. Ik kreun en kronkel terwijl mijn klitje verwend wordt. De andere hand van de man heeft inmiddels ook mijn kutje gevonden en duwt twee vingers diep in mijn kut. Van verschillende kanten hoor ik dat mensen me zien. Een deel moedigt ons aan en een ander deel vindt het schandalig. Het kan me niet schelen als ik een derde vinger in mijn kut voel glijden. De man verhoogd het tempo in mijn kut en op mijn klitje en gillend kom ik klaar. De handen worden weggenomen en als ik me omdraai is de man van wie die handen waren ook alweer verdwenen.

Ik ga op mijn rug languit op de boomstam liggen om bij te komen. Mijn benen bungelen aan weerskanten van de boomstam en mijn rokje is omhoog gekropen. Ik zie dat mijn vriend nog steeds foto’s staat te maken. Hij wil mijn borsten helemaal zien en ik schuif de bovenkant van mijn jurkje omlaag naar mijn middel en ik ga weer liggen. Ik zie mijn borsten en harde tepels fier de lucht in steken. Mijn vriend is blijkbaar even buiten mijn gezichtsveld, want ik zie hem niet meer. Even later zie ik hem in gezelschap van een man. De man trekt zijn broek uit en er komt een flinke stijve paal tevoorschijn. Ik kijk mijn vriend vragend aan en hij knikt geruststellend naar me. De man helpt me van de boomstam af en zet me met mijn rug tegen een andere boom aan. Hij trekt mijn jurkje helemaal uit en vraagt me mijn benen uit elkaar te zetten. Ik aarzel, want ik voel wat er gaat gebeuren en dat heb ik nog nooit gedaan. Flirten, kijken, spelen, aanraken, oké, maar alleen mijn vriend heeft tot dusver zijn pik in me mogen stoppen. Ik kijk nog een keer naar hem en zie dat hij foto’s staat te maken. Het idee met een andere man te neuken en dan ook nog zo midden in het bos maakt me echter wel geil en gewillig doe ik mijn benen uit elkaar. De man brengt zijn pik tussen mijn benen en duwt hem rustig mijn kletsnatte kut in. Ik zie dat er verschillende mensen zijn blijven staan om te kijken, terwijl anderen slechts een afkeurende blik tonen. De man stoot eerst langzaam diep in mijn kut en voert vervolgens het tempo op. Hij pakt me onder mijn billen vast en tilt me op. Even later laat hij me op het gras zakken en neukt me diep. Ik kom alweer klaar en even later voel ik dat hij ook klaar gaat komen. Hij trekt zijn pik uit mijn kut en spuit zijn zaakje op mijn buik. Uitgeput blijf ik liggen, terwijl de man zijn broek aantrekt en verdwijnt.

Mijn vriend maakt de laatste foto’s voordat hij met wat gras mijn buik schoon maakt en me in mijn jurkje helpt. “Vanavond is het mijn beurt weer,” zegt hij en neemt me mee naar huis. We genieten nog regelmatig van de geile foto’s die hij die dag gemaakt heeft.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb