Met mijn toestemming

Met mijn toestemming. 

Hoi mijn naam is Stef en ik ben 38 jaar oud. Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met Kim zij is 28 jaar oud. Ik heb niks te klagen over Kim. Ze vind veel goed en is voor veel in. Sex is altijd lekker en ze gaat altijd me als ik wat nieuws wil proberen. Ik zal proberen haar hier te omschrijven, ze is dus 28 jaar oud en heeft lang donker bruin haar. Mooie witte huidskleur (daar val ik op) Mooie ronde 75c borsten met kleine tepels. Slank figuur en heerlijk billen en benen. Lekker koppie en slank figuur en altijd een heerlijk kaal klein dicht gevouwen kutje. Diverse tattoos en een geile tong piercing. Ik heb haar leren kennen toen ze 19 jaar oud was en bijna 20. Ze was toen nog op sex gebied een groen blaadje. Ik zelf was toen net uit een lange relatie en tja wie wil er nu niet een leuke jonge meid.

Sex was voor haar een grote ontdekkingsreis. Langzaam deed ze steeds meer en gaf al snel aan dat ze spanning en leuke sex spel wel een erg grote voor keur had. Toen we net gingen samen wonen was ons huisje 1 grote sex huis voor ons tweeën. Speeltjes spannende kleding en leuke buiten plekken steeds een stap verder. Maar nooit met anderen. Waar sex voor mij al een hobby was maakte Kim daar ook haar hobby van. Ondertussen twee huisjes verder ging onze sex ook steeds verder. Afgelopen zomer lekker naar Spanje. We hebben een caravan staan in Spanje aan het strand. Lekker drie weken niks doen en lol hebben. De eerste paar dagen was het niet heel mooi weer. Gelukkig hebben we een tv met schotel in de caravan en een dvd speler. Ik had wat sex films mee en die werden in de avond dan ook vaak gedraaid zodat we er lekker geil bij zaten in Spanje. Ik had een nieuwe dvd mee met groep sex en vele sex scènes waarop een meid het doet met meerdere mannen. Ik kwam er achter dat Kim dit toch wel erg leuk vond en erg spannend. We zaten in een bar lekker aan de borrel en ik vroeg haar hier naar. Bleek dat ze dit wel erg geil vond en spannend leek om eens te doen.

Tja wie ben ik dan om nee te zeggen. We kletste hier over en keken wat wel en niet kon. Eigenlijk kon alles zolang het maar lekker was en Kim wilde wel eens weten hoe het was met meerdere lullen en helemaal hoe het voelde om een twee lullen te gelijk in haar beide gaatjes te krijgen van plaats een dildo en een lul. Anaal vind ze heerlijk en dat gebeurt dan ook bijna altijd. Zodra ze ongesteld is hebben we dan ook anale sex. Want ze wilt altijd.

De volgende dag op strand. Lekker kleuren en kletsen over dit soort sex. Ze draagt altijd een string bikini en dat geeft toch wel een geil uitzicht. Op een gegeven moment lag te pitten op strand op haar rug. Haar benen lagen uit elkaar, iets wat ze waarschijnlijk niet door had. Het broekje zat strak om haar kutje heen en liet zelfs een stukje schaamlip zien. ik lachte en klikte er een paar foto’s van. Ik was niet de enige op het strand die het zag. Ik had door dat er verschillende heren maar ook dames keken haar hoe ze erbij lag. Topless met een string broekje welke toch iets prijs gaf. Toen ze wakker werd schrok ze hoe ze lag. Ik lachte maar was niet de enige. Dit was toch wel een begin van een geil en spannend avontuur in Spanje.

We aten die avond bij de caravan en ik liet de foto’s zien en wat ze prijs gaf. Ze lachte en zei, oké dan was jij niet de enige die dit gezien had. Ik lachte en zei nee. Geil lachte ze en zei ze. We besloten op de camping wat te gaan drinken, dit omdat er op zaterdag altijd een live band of disco bus is. De bus was er en het was gezellig en druk. Kim droeg een zwart jurkje met leuke slippers. Het jurkje liet zien dat ze een kleine string droeg aangezien hij strak zat. Ze dronk lekker Malibu cola en had lol en danste wat. Ik merkte dat er een tweetal oudere heren hij helemaal van top tot teen bekeek. Ik gaf er niet heel veel aandacht aan maar Kim dus wel. Die had het door en ging steeds uitdagender dansen. Ze zat naast me en zei, shit ik ben boter geil. Ik lachte en zei hoe komt dat. Ze vertelde van die twee heren en dat ze het leuk vond hun op te winden. Ze bleek ook reactie terug te krijgen van die twee. Ik lachte en zei, oké wel oudere heren. Ze lachte en zei, tja geil toch.

Ze ging steeds een stapje verder. Ze zat weer en nu in hun richting en zat iets wijdbeens. Hierdoor gaf ze uitzicht op haar bovenbenen en bijna iets hoger. De buiten muziek was afgelopen. ik haalde nog wat te drinken en Kim ging plassen. Langzaam liep het buiten leeg. Ik keek terwijl ik stond te wachten op mijn drinken rond en zag dat Kim bij die twee heren stond. Daarna kwam ze lachend mijn kant op. Ik vroeg waarom en ze zei, ze bedankte me voor het mooie warme dansen. Ik lachte en zei wat nu. Ze lachte en zei, straks neuken. We lachten beide en dronken nog wat. Ze bleef soms oogcontact zoeken met de heren en ik moest er wel om lachen. Toen ik terug kwam van de wc, stonden deze heren naast haar. Ze stelde zich voor, Hans en Pim. Twee goede vrienden die samen weg waren aangezien hun relatie beide stuk was gelopen. Beide heren waren 48 jaar oud. De bar ging dicht en ze stelde voor om bij hun caravan nog wat te drinken. Kim stemde toe en tja dan ik ook maar. Ze was al lichtjes aangeschoten en dat was te zien. Ze stonden echt helemaal achter op de camping in een hoek aan het strand. Hun twee caravans stonden in een hoek vorm en keken naar het strand en de kleine duinen. We plofte neer en we dronken bier.

Kim kreeg complimenten en ik kreeg te horen dat ik een mooie vriendin had. Ze dachten alleen dat ze jonger was dan 28. Begin 20 dachten ze. Dat gebeurt wel vaker aangezien ze er jonger uit ziet. Hoe hun caravans stonden en hun auto er achter waren we compleet uit het zicht van het pad. Er stond een kleine strand stoel en Kim lachte en zei, he die moeten we ook halen makkelijk voor op het strand. Ik lachte en dacht huh maar die hebben we. Ze plofte erin en zat zo zodat de heren uit keken op haar kleine witte string. Hans lachte en zei, je kunt de leuningen verschuiven waardoor je bijna ligt. Kim deed dit en nu was haar string perfect in beeld. Ik lachte en dacht oké Kim doet het met opzet. Wat is ze van plan. Wilde ze echt sex met hun. Beide heren droegen een korte broek en daarin was duidelijk zichtbaar dat ze een stijve kregen. Kim had het ook door aangezien ze haar benen wat meer uit elkaar zette.

Nu ging ze weer staan en lachte en zei, oh sorry en trok haar jurkje weer goed. Te zien was dat ze geen bh droeg en dat haar tepels stijf stonden. Oké ze was dus geil dat was duidelijk te zien aan haar ogen en borsten. Ze plofte weer in een stoel en bekeek Hans die naast haar zat. Ik zag dat ze met haar ogen bleef hangen bij zijn kruis. Oké wat ging ik doen. Ik lachte naar haar en zei, ik ga plassen en dan slapen ik ben moe. Kim lachte en had het gelijk door. Oké ik drink er nog 1 en dan kom ik ook. Ik liep weg en wandelde het strand op. Liep met een grote bocht en kwam achter een duin terecht. Ik had perfect uitzicht op hun plek en zag ze dan ook zitten.

Hans was dichter bij Kim gaan zitten en keken beide naar het strand. Ze zagen mij niet en ik kon zien dat hij zijn hand op haar boven been had en deze streelde. Shit ik had zojuist mijn vriendin toestemming geven om vreemd te gaan. Hans streelde langs haar benen omhoog en duwde haar benen wijd. Zijn hand ging onder haar rokje en hij trok haar string opzij. Ik hoorde hem zeggen, wauw jij bent nat. Kim lachte en zei niks en pakte zijn bult in zijn korte broek vast en kneep erin. Zo jij heb een stijve zei ze lachend. Hans lachte en trok zijn broek uit en daar was zijn stijve vriend. Kim sloot haar handje om deze toch wel grote lul en trok eraan. Hans trok haar jurkje uit en greep haar borsten en speelde met haar stijve tepels. Pim trok ook zijn kleding uit en ging aan de andere kant van Kim staan. Ze draaide haar hoofd en liet zijn lul in haar mond glijden.

Ik keek met grote ogen hoe mijn meisje een vreemde lul in haar mond liet glijden. Shit dit was best een heel geil gezicht. Ze zoog en likte deze harde kwijlende lul en liet zich betasten door Hans. Hij duwde haar benen wijd en begon haar kutje te vingeren. Duidelijk was dat ze klets nat was aangezien hij best wild vingerde en zij er van genoot. Zo zoog ze nu beide mannen die speelde met haar borsten. Na een kleine 5 min liep Kim mee naar een caravan. Shit hoe kon ik nu kijken. Ik liep dichterbij en kon naar binnen kijken aangezien het gordijn open stond. Het licht was aan en Kim lag wijdbeens op bed en Pim was haar aan het likken. Zij zoog hans die speelde met haar borsten. Het was te zien dat ze het naar haar zin had. Ik hoorde haar hijgen en klaar komen. Ze lag flink te trillen.

Pim kroop omhoog en hield haar benen wijd en wreef zijn eikel langs haar kletsnatte kutje. Heel rustig duwde hij zijn eikel bij haar naar binnen en begon haar dus te neuken. Damm ik had een stijve lul van het kijken. Pim duwde zijn lul zonder rubber in mijn jonge meisje. Hij pakte haar heupen en begon haar stevig te neuken en likte haar tepels. Kim had moeite met pijpen en genot zichtbaar. De heren ruilden van plek en Hans stak zijn grote gevaarte in haar. Wauw ze liet zich heerlijk neuken door twee oudere heren zonder rubber terwijl ze ze net kon. Hans ging steeds dieper en steeds sneller in haar. Nu werden de standjes afgewisseld en had ze steeds een lul in haar kut en mond. Ze genoot er onwijs van en was lekker wild bezig. Al snel gleed er een lul in haar kontje en werd ze zo om en om anaal, vaginaal en in haar mondje genomen. Ze zat boven op Pim met zijn lul diep in haar kontje en keek naar het raam.

Ik zag haar kutje openstaan en die was kletsnat. Hans kroop tussen haar benen en wreef zijn lul door haar kut en duwde deze langzaam in haar kutje en zei, wauw wat heerlijk krap en nat hier. Kim hijgde en zei, neuk me dubbel lekker. Oké ze genoot er dus van. Spuit me vol riep ze, ik wil jullie zaad in me. Beide heren voerden na een tijdje het tempo op en Kim kwam met een lichte gil klaar, iets wat blijkbaar de heren te veel werd en beiden spoten ze haar beide gaatjes vol. Hans stapte af en ik zag zijn zaad uit haar kutje glijden en de lul van Pim nog diep in haar kont zitten met wit zaad er omheen. Wauw ik liep weg en ging richting onze caravan.

10 minuten later kwam Kim lachend binnen en zei, wauw wat geil. ik lachte en zei, dat was het zeker. Heb je het gezien dan lachte ze. Ik knikte ja en liet mijn stijve vriend zien. Ik kon alles zien via het raam. Ze kroop naakt op bed en duwde haar kut op mijn mond en zei, hier hebben net twee geile lullen in zitten duwen. Ik rook hun lullen en zaad gewoon en likte haar kut terwijl ze zei, lekker he hier zijn net twee lullen in klaar gekomen. Oké ze had haar kutje en kontje schoon gemaakt maar toch. Ze wreef haar kut en kont over mijn mond en zoog mijn lul tot ik kwam.

De volgende dag spraken we hierover en die middag op het strand zagen we beide heren. Ze lachte en kwamen bij ons en Kim vertelde dat ik had staan kijken door het raam. Ze lachten en zeiden, oké geil. Nog een keer. 10 min later een flink stuk verder op het strand ver van de camping lag ze beide heren te pijpen en ik zag het nu van dichtbij. De heren naaiden haar flink hard op het strand en duwde hun lullen weer in elk gaatje en namen haar flink dubbel. Totdat ze hun zaad over en tegen haar kut, mond en borsten spoten. Die vakantie heeft ze het best wel vaak gedaan met hun, soms met Pim alleen en dan weer met Hans alleen en soms heerlijk met z'n vieren.

De hele camping werd gebruikt als heerlijke neuk plekken. Nu weer thuis hebben we nog steeds contact met de heren en komen ze soms hier heen om mijn kleine kanjer het hele huis door te neuken en lekker te misbruiken. Ach het is gewoon heerlijk haar bezig te zien met hun lullen en sinds kort heb ik de heren liggen pijpen terwijl ze eerst haar kutje hadden uit gewoond. Totdat ze hun zaad tegen mijn mond en haar kut op spoten. hahhahaha ik ben nu ook een beetje een sletje van hun. Nou geil vond ik het echt wel en ik denk dat we nog wel een paar stappen verder gaan.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten