Met mijn man naar de sekssauna.

Een paar weken terug ben ik samen met mijn man naar een sekssauna geweest. Mijn man en ik hadden afgesproken dat we op een woensdagavond zouden gaan.

Bij aankomst zag ik dat er veel parkeerplaatsen leeg waren. Ik zei tegen mijn man “Het is niet druk, het wordt vanavond niets denk ik”. Mijn man zei: ”We gaan gewoon even wat eten en we maken er dan een relaxavondje sauna van. Bij binnenkomst zaten er twee stellen aan de bar en drie mannen. We kregen onze handdoeken en de sleutels van de kledinglockers. Met onze handdoeken om gingen we aan de bar zitten, namen een drankje en bestelden ons eten. We raakten met de barman aan de praat over de gewone dagelijkse dingen. We hoorden ook dat er toch nog ongeveer een kleine twintig personen binnen waren, waarvan twee stellen. Ook hij vond het een rustige avond.

Na wat gegeten te hebben besloot ik even naar de rokersruimte te gaan. Aan de grote tafel zaten vijf mannen die ik allen begroette. De mannen maakte een plaatsje voor mij vrij, ook kreeg ik van een man op de hoek van de tafel een stoel aangeboden. “Ik ga wel daar achter zitten” zei hij. Ik lachte en zei: “Wat lief van je”. Een andere man aan de tafel zei: “Je bent vanavond ook de enige vrouw hier die met ons single mannen praat”. Het ijs was gebroken en het werd een zeer gezellig onderonsje. Ondertussen kwamen er meer mannen de rokersruimte binnen. Het waren allen wel leuke vrouwvriendelijke mannen, zonder enige vorm van haantjesgedrag. Ook mijn man kwam de rokersruimte binnen gelopen en hij had mijn drankje meegenomen. “Zo hier staat veel rook binnen” zei hij waarop iemand de schuifdeur naar de tuin opendeed. De rook was snel weer weg getrokken en mijn man ging weer aan de bar zitten. Ook zei hij tegen alle aanwezige mannen “Passen jullie goed op Bianca”. “Ja hoor, wij zorgen wel voor haar”.

We raakten weer met zijn allen aan de praat en ik kreeg alle aandacht van deze mannen. Het werd toch wel wat koud met die schuifdeur open en ik vroeg “Kan die deur niet even dicht, ik krijg het koud hier”. De deur werd ook gelijk dichtgemaakt en een man die achter mij stond pakte mij vast en zei: “Zo je bent ook helemaal koud Bianca” en hij masseerde mijn beide bovenarmen tot ik warm was. Een andere man zei: “Zo te zien heb je het nog steeds koud”. “Je hebt harde tepels” hoorde ik een andere man zeggen. “Ze kan ook opgewonden zijn”. Ik lachte ondeugend en zei: “Wie weet mannen”. De man achter mij voelde achterlangs aan mijn stevige borsten. ”Nee hoor die lekkere tieten van Bianca zijn gewoon koud”. Hij vroeg ook gelijk aan mij of hij wel aan mij mocht komen. “Ja hoor, leuke mannen mogen dat wel”. Terwijl hij mijn borsten verder aan het masseren was, vroeg die andere man die eerder voor mij op was gestaan “Zijn wij die leuke mannen?” Ik keek iedere man even ondeugend aan en zei: “Ja hoor, zo te zien zijn jullie wel die leuke mannen”. Ik kreeg van alle mannen vrouwvriendelijke reacties en ik genoot daar behoorlijk van. “Ik ga jullie weer verlaten, ik ga even naar mijn man en een warm bubbelbad opzoeken”.

Ik stond op en mijn handdoek viel op de vloer. De man die naast mij zat voelde aan mijn billen. Ik keek de man aan en lachte ondeugend naar hem en liet het zonder enige schaamte gewoon toe. Van achter kwam een andere man met zijn harde pik tegen mijn billen aan staan en pakte van achterlangs met zijn warme zachte handen mijn borsten vast. De man voor mij wilde mijn kutje voelen. Ik keek hem geil aan en ik ging zonder iets te zeggen uitnodigend met mijn benen wijd staan. Al snel had ik zijn vingers ik mijn kut zitten. Ik genoot er intens van en ik begon te kreunen van genot. Ik boog voorover met mijn handen tegen de tafel aan. De man die achter mij stond was nog steeds met zijn harde lul tegen mijn kontje aan het rijden. Ik begon met mijn gevoelige kutje om zijn pik geil heen en weer te draaien. Beetje bij beetje kwam die harde joekel eindelijk langzaam tegen mijn gevoelige kut aan.

Enkele mannen vroegen: “Vind je het lekker Bianca, je kijkt zo geil uit je ogen”. Ik keek de mannen aan en zei: “Jullie zijn gemeen” ik lachte naar ze en ging verder met mijn geile kont naar achteren. Ik boog wat dieper voorover met mijn armen op de tafel, met de bedoeling dat die harde pik in mijn kutje zou komen. De man achter mij durfde niet zo goed, waarop enkele mannen tegen hem zeiden: “Ze is geil man, Bianca wil geneukt worden, haar kutje is nat van het geil en zie haar ogen eens”. Hij pakte eindelijk mijn heupen vast en stootte zijn harde pik in een stoot diep in mijn kut. Als een wilde begon hij mij te neuken. “Vind je het geil Bianca?” “Ja, heerlijk ga door”. Toen hoorde ik een zeer luide mannelijke kreun en de man stopte gelijk. Zijn pik zat nog diep in mijn kut en ik voelde zijn pik diep in mijn kut kloppend klaarkomen.

Ik stond weer rechtop, draaide mij om en gaf de man een kus en zag dat zijn condoom gevuld was met veel geil zaad. Ik keek hem weer aan “Mmmm, zo dat is veel, ziet er geil uit zoveel zaad”. Een andere man zei: “Had je er wat anders mee willen doen dan?” Ik keek hem lachend aan en zei: “Wat denk je zelf?” “O wilde je ondergespoten worden?” “Ja, dat had ook gemogen en zelfs nog meer dan alleen dat”. Inmiddels had ik weer wat handen aan mijn kontje zitten. Ook mijn borsten en kutje werden betast. Ikzelf ging weer voorover op de tafel hangen met mijn kontje naar achteren. De stoelen werden aan de kant geschoven en de man waar ik mee in gesprek was ging rukkend achter mij staan. Ik keek om en zei: “Waar blijf je nu, of durf je niet meer?” iedereen lachte. Hij pakte mij met twee handen beet en stopte zijn lul diep in mijn hete kut en begon mij teder te nemen, het was heerlijk.

De mannen gaven mij geile complimentjes en opmerkingen “Is het lekker Bianca?”. “Wat een geil neukkutje heb je toch”. “Kom neuk haar maar eens goed”. Een andere man zei: “Wil je ook volgespoten worden?” “Ja graag, spuit mijn kut maar goed vol” zei ik met een geile toon. Ik werd nu steeds harder geneukt en ik voelde dat hij bijna klaar kwam. “Kom laat het maar komen” zei ik kreunend. Plots voelde ik zijn pik in mijn kut klaarkomen. Tot de laatste druppel bleef zijn pik in mijn kut zitten. Hij trok dan ook zijn slappe pik uit mijn kut. Ik ging weer rechtop staan, deed mijn benen uit elkaar en alle mannen zagen een klodder zaad uit mijn kut druipen. “Zo die is geil” zeiden enkele mannen. “Lieverds bedankt, ik ga nu echt mijn man en een warm badje opzoeken”. “Zien we je nog Bianca?” “Ja hoor als jullie willen gaan we straks weer verder”. Twee mannen bedankte mij met een kus en tongzoen. Ik keek de rest aan en ze bedankten mij ook. “Ooo, doen we niet meer aan kussen?” zei ik, waarop ik ook iedere man een korte tongzoen gaf.

Onderweg naar mijn man aan de bar drupte het zaad verder uit mijn kutje. Mijn man vroeg aan mij “En was het gezellig in de rokersruimte? Volgens mij waren alle singles daar”. “Ja, het was gezellig en lekker. Ik heb me net heerlijk laten neuken in de rokersruimte, mijn zaadkut sopt nog wat na”. Hij lachte en voelde aan mijn kut. “Het valt wel mee schat er is niet zo veel gespoten. Ik gaf mijn man een kus en nam hem mee naar een bubbelbad. “Eerst ga ik me maar even in de douche afspoelen” zei ik tegen mijn man.

We zaten heerlijk met ons tweetjes in het warme bubbelbad samen te relaxen. Ik zat op mijn man zijn schoot met zijn lul in mijn kut, die ik ook heerlijk aan het neuken was. Even later kwamen twee mannen bij het bad en vroegen of ze erbij mochten. “Ja hoor kom er maar bij” en ik neukte mijn man gewoon verder en dat hadden de mannen ook in de gaten. De bubbels van het bad gingen weer even automatisch uit. Ik kon nu goed zien dat deze twee mannen aan het rukken waren. Ze stopten met rukken en gingen in het midden van het bad rechtop staan. De mannen betastten gelijk mijn kontje en kutje. Ik zakte weer verder onder water en pakte een harde lul vast. Van achter voelde ik een andere joekel tegen mijn kontje aan. Zonder te vragen verdween deze in mijn kut. “Mmm, lekker” zei ik.

De man die voor mij met mijn borsten aan het spelen was zei “Word je nu geneukt?” “Ja” zei ik. Ik keek hem aan “Vind je dat ook geil als een vrouw geneukt wordt?” “Ja” zei hij. “Zou je mij ook willen neuken?” “Ja als dat mag”. Ik merkte dat deze man op springen stond. Ik draaide mij om. “Even wisselen” zei ik en ging bij hem op schoot zitten. Zijn harde pik verdween langzaam mijn geile kut in. “Sorry” zei hij “Ik ben al klaar gekomen”. “Maakt niet uit als het maar geil en lekker was”. Ik ging rechtop staan. Met mijn kut boven water draaide ik naar die andere man toe. Hij kwam naar mij toe. Ik pakte zijn hoofd vast en liet hem mijn kut heerlijk leeg likken. Opeens kwam er ongevraagd een beetje vreemde man in bad. Ik keek die man aan en stopte gelijk. “Ik neem even een korte pauze” zei ik en vertelde de likkende man in zijn oor dat het niet aan hem lag. Hij lachte: “Dat had ik al door”.

Ik ging uit het bad en zei: “Ik ga even douchen en wat te roken pakken”. Niet veel later zat ik alleen in de rokersruimte. Al snel kwamen er weer enkele mannen in de rokersruimte. Het was weer een gezellig onderonsje. Ik hoorde ook dat er al een stel naar huis was gegaan en het ander stel met een man in een afgesloten badruimte zat en ik nu als enige vrouw binnen was. Waarop ik zei: “Als de mannen geen haantjes zijn vind ik het niet erg hoor”. De aanwezige mannen gingen gelijk met mij in discussie zo van “nee is nee” en “Dan stoppen die foute mannen toch Bianca”. “Mijn ervaring is toch heel anders” en ik vertelde “De meeste foute mannen kennen geen nee en dan stop ik gelijk”. “Groot gelijk heb je Bianca”. Mijn man was er inmiddels ook bij komen zitten, het was gewoon gezellig aan de grote tafel. De rokersruimte zat nu helemaal vol met mannen. Ik zei: “Dit is nog nooit voorgekomen, dat er geen haantjes binnen zijn”.

Mijn handdoek was flink nat geworden in de doucheruimte. Ik stond op en zei tegen mijn man dat ik wat kleding aan ging trekken en dat ik niet meer in bad zou gaan. “Gaan jullie naar huis, het is pas negen uur?” “Nee, ik ga even wat makkelijks aantrekken” en ik liep richting de kleedruimtes. Ik hoorde nog wel iemand aan mijn man vragen wat ik ging doen, mijn man zei: “Ze gaat zich omkleden in wat geils”. In de kleedruimte stonden twee mannen zich aan te kleden: “Ooo, gaan jullie al naar huis?” “Ja” zeiden ze “Er is vanavond niet veel te doen en er is ook helemaal geen sfeer of zo”. “Ja, dat klopt” zei ik “Het is een rustige avond en niet eens zo druk”. Ik pakte mijn knielaarzen en een kinky rokje uit mijn locker. De mannen keken mij aan toen ik me omkleedde. Ik ging voor de spiegel staan om mijn outfit goed te doen. De twee mannen kleedde zich gelijk weer uit. Ik keek ze aan en lachte uitdagend naar deze twee mannen en vroeg “Kan iemand helpen, mijn rits zit van achteren vast” Eén van die mannen kwam naakt naar mijn toe en deed mijn ritsje dicht en hij gaf me een tikje op mijn billen.

In deze outfit bestelde ik twee drankjes aan de bar en nam deze mee naar de rokersruimte. De twee mannen volgden mij naar de rokersruimte. Ik deed de deur open en ik kreeg gelijk vele complimentjes. Ook werd er midden in deze ruimte een stoel aangereikt. Het gesprek kwam al snel weer op gang, het was gewoon echt gezellig en natuurlijk was ik het middelpunt. Ik zat wat ongemakkelijk op die stoel. Een man vroeg “Wil je van stoel ruilen?” “Ja graag” zei ik, ik stond op en ik moest langs enkele mannen om bij de andere stoel te komen. De mannen waar ik langs kwam zaten gelijk aan mijn kontje. Ik stopte even bij elke man die mij betastte en gaf ze een kus en keek naar hun opgezwollen pikken. Een man zei: “Zo Bianca jij hebt een heerlijk nat kutje” waarop een andere man zei: “Is het sperma of is dat het geile kutsap van jezelf”. “Wil je het even checken” zei ik en ik ging ondeugend met mijn benen wijd voor hem staan. Er verdwenen twee vingers in mijn kut en de man likte zijn vingers af. “Nee, het is van Bianca zelf”. Iedereen lachte en daagde mij uit of ik mij door allen durfde te laten nemen. Ik zag dat vele mannen aan het rukken waren en keek naar een man die spontaan klaar kwam. Al zijn zaad spoot hij in zijn handdoek. “Zo de druk was hoog” zei ik. Iedereen lachte en enkele zeiden: “Dat had je aan Bianca moeten geven en het niet zomaar moeten verspelen”. De man voelde zich wat ongemakkelijk. Ik ging naar hem toe, gaf hem een kus en zei: “Volgende keer beter”.

Ik dronk mijn drankje op en vroeg mijn man mee te gaan naar de speelruimtes. Ik zette mijn lege glas op de bar waar ook het ander stel aan zat. Ik zag ook dat ze over mij afwijzend aan het roddelen waren, dit samen met een andere saunabezoeker, die man die ongevraagd bij mij in bad kwam. Inmiddels waren ook de mannen uit de rokersruimte aan de bar rondom mij komen staan. Ik draaide mij om naar de mannen en begon ieder geil en overdreven te tongen. Ik deed mijn benen wijd uit elkaar en liet mij in deze positie door meerderen gulzig tongen en vingeren. “Kom mannen” zei ik luid “Ik wil me nu door jullie laten nemen” en nam in iedere hand een man mee naar achter en gaf de vrouw aan de bar een knipoog. In de speelruimte aangekomen ging ik voorover tegen een bed aan staan met mijn kontje naar achteren en begon wat geil met mijn kontje op en neer te draaien. De mannen stonden allen om mij heen te rukken.

De eerste harde pik had ik al snel in mijn neukkut zitten. Hij neukte mij heerlijk en spoot ook heel mijn kut vol met dik zaad. Zijn pik was er nog niet uit of in mijn neukkut zat gelijk een andere harde joekel. Zo werd ik in colonne goed doorgeneukt. “Even stoppen mannen” zei ik en ging weer rechtop staan: “Wauw, dat was heerlijk mannen”. Twee mannen maakten de vloer schoon want daar lag veel zaad op de vloer. Ik boog weer voorover tegen het bed aan en deed mijn billen uit elkaar. Mijn man stopte zijn harde lul diep in mijn zaadkut en begon mij stevig door te neuken. Ikzelf kreunde steeds harder en harder. Ik merkte aan mijn man dat hij bijna klaar kwam. Ik ging op de mijn knieën zitten en begon zijn harde pik heerlijk diep te pijpen. Ja, hij kwam met veel zaad in mijn mond klaar. Ik deed mijn hoofd naar achteren zodat het zaad in mijn mond voor iedereen goed zichtbaar was. Langzaam liet ik het geile zaad uit mijn mond druipen. Twee mannen die voor me stonden te rukken pakte ik bij hun benen vast en ik trok ze naar mij toe. Ik maakte met mijn open mond kenbaar wat ze moesten doen. Ze begonnen steeds harder te rukken en ik bleef maar geil met mijn mond extra wijd open naar hen kijken. Ja, al snel kwam de eerste pik tegen mijn mond aan. Hij spoot met veel kracht zijn ballen in mijn mond leeg. De andere man kwam ook klaar en spoot mijn gezicht vol warm zaad. Mijn gezicht was al flink ondergespoten. Inmiddels kwam er een derde man bij. Ook hij kwam al rukkend voor mijn gezicht klaar. Hij spoot alles over mijn haren en gezicht heen.

“Zo Bianca, je lijkt nu wel een sneeuwpopje”. De mannen hielpen mij op te staan en namen mij nog onder het zaad mee naar de doucheruimte. Mijn haren, gezicht, borsten en benen zaten echt geheel onder het geile sperma. De mannen hielpen mij om mijn laarzen en rokje uit te doen. Onder de douche werd ik door twee mannen ontdaan van al het sperma. Een van de mannen had ook mijn laarzen en rokje schoongemaakt. Ik bedankte ze aan de bar en nam nog wat te drinken voor wij weer naar huis gingen. Ondanks dat het niet druk was, was het toch nog een geslaagd geil avondje sekssauna geworden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten