Met mijn man mee.

Ik moest er maar eens aan geloven. Voor de zoveelste keer ging Bart, mijn man, met zijn vrienden naar de kroeg om voetbal op een groot scherm te kijken. Regelmatig vroeg hij me of ik mee wilde, maar omdat ik niet zo van voetbal houd, bedankte ik telkens voor de eer. Maar nu was het anders. Hij daagde mij uit mee te gaan en beloofde daarbij dat als ik hem zou kunnen afleiden, we naar de bar van de kroeg zouden gaan om daar gezellig wat te drinken.

Met stoute plannen in mijn hoofd en een glimlach op mijn gezicht zei ik hem de uitdaging aan te accepteren. Ik besloot mijn strakke witte, iets doorzichtige jurkje aan te trekken, omdat ik weet dat hij daar zo op geilt. Een paar flinke hakken erbij en hij zou volgens mij de rust niet eens halen.

In de kroeg aangekomen was het al behoorlijk druk zodat we aan een statafel achterin plaats moesten nemen. Toen de wedstrijd begon, liep ik naar het toilet om mijn slipje uit te trekken. Ik had het plan opgevat om Bart mijn slipje te geven zodat hij zijn gedachte niet meer bij het voetballen kon houden.

Terug lopend van het toilet met mijn string nog in mijn hand zag ik dat er nog meer mensen waren binnengekomen en aan een statafel naast ons stonden. En ineens herkende ik een van hen. Anton, mijn allereerste echte vriendje, stond daar en mijn adem stokte even. Wat zag hij er geweldig uit. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar en hij liep onmiddellijk op mij af. We begroetten elkaar met een paar brave kussen en bespraken onze verwondering elkaar hier te treffen. Na over en weer complimenten over elkaar te hebben uitgedeeld zag ik hem kijken naar mijn hand en hij vroeg wat ik daar had. Ongemakkelijk fluisterde ik in zijn oor dat het mijn string was en vertelde hem wat ik er eigenlijk mee van plan was. Hij lachte en bood aan om mij gezelschap te houden mocht het niet lukken. Daar houd ik je aan, glimlachte ik terug.

Weer bij de tafel aangekomen tikte ik Bart op zijn schouder en gaf hem mijn string die hij lachend aannam. Ik stelde hem voor aan Anton en vertelde hem wie hij was. Na even met z’n drieën te hebben gebabbeld viel er een doelpunt en een gejuich barstte los. Weg was de aandacht.

Nou Anton, zei ik, ik geloof dat ik dan maar van je aanbod gebruik moet maken. We haalden herinneringen op aan vroeger en ik vertelde hem dat ik nog regelmatig aan hem dacht. Hij bekende ook met regelmaat aan mij te denken en vooral aan onze seksuele uitspattingen. Het gesprek werd steeds intiemer en om anderen daarvan buiten te sluiten, gingen we steeds dichter tegen elkaar staan. Hij legde zijn hand op mijn billen en fluisterde graag op herhaling te willen gaan. Ik keek om naar Bart, maar die had zijn aandacht bij het scherm. Mijn hand op zijn borstkas leggend trok ik met mijn andere hand zijn hoofd naar me toe en zei zachtjes ook naar hem te verlangen. Hierop keek hij mij verlangend aan en gaf me een kus op mijn mond, iets langer dan eigenlijk normaal is. Weer keek ik om, nog steeds geen aandacht. Ik omhelsde Anton en legde zijn handen om mijn middel. Zonder schaamte kusten we elkaar op de mond waarbij onze tongen elkaar streelden. Zijn handen zakten af naar mijn billen en ik voelde kriebels in mijn onderbuik. Ik voelde dat ik natter en natter werd en omdat ik geen string droeg voelde ik een druppel geil langs de binnenkant van mijn dij naar beneden lopen.

Ik draaide me om naar Bart en zei hem dat ik met Anton naar de bar ging om daar wat bij te praten. Over mijn antwoord op zijn vraag of ik het vervelend vond als hij bleef kijken, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk vond ik dat niet erg. Nog even bleef hij ons nakijken, net lang genoeg om ons als een verliefd stel, hand in hand weg te zien lopen richting bar. Hij glimlachte.

Bij de bar zelf was het toch nog drukker dan verwacht en er was nog maar een barkruk over. Anton ging er half op zitten en trok mij tegen zich aan. Ondanks dat Bart in de verte nog wel in het vizier was, kronkelden we in elkaars armen en zoenden elkaar, heet en langdurig. Ik besloot me helemaal af te sluiten voor de mogelijkheid dat Bart ons zou kunnen zien. Dan had hij maar mee moeten gaan. Ik stapte over het linkerbeen van Anton en drukte zijn dij tegen mijn gezwollen kutje. Mijn God, wat was dit spannend en geil. We betastten elkaar dat het een lieve lust was en de sfeer werd alsmaar losser en geiler. Opeens voelde ik zijn hand onder mijn jurkje op zoek naar mijn natte lippen. Beseffend dat ik mij die middag nog helemaal had geschoren, liet ik hem zijn gang gaan. Hij duwde mijn gezwollen schaamlippen uit elkaar en begon me te vingeren. Kreunend spreidde ik mijn benen ietsje om hem er nog beter bij te laten en stopte mijn tong in zijn oor. Ik herinnerde mij dat hij dat vroeger ook altijd al opwindend vond. Ik ging met mijn hand naar zijn kruis en voelde een enorme erectie. Helemaal losgeslagen door geilheid bevrijdde ik zijn genotstaaf uit zijn broek en trok hem langzaam af. Of mensen het doorhadden weet ik niet, ik had er geen aandacht voor. Anton hijgde en stamelde op knappen te staan. Toen hij met het voorstel kwam om samen naar het toilet te gaan, hoefde ik niet lang na te denken. Ik moest en zou vanavond gevuld worden door zijn pik en snel ook. De wedstrijd zou immers nog maar een half uur duren.

Omarmd liepen we naar het toilet en even zag ik Bart ons nog nakijken. In het toilet liet Anton er geen gras over groeien. Hij knoopte mijn jurkje half open, liet zijn broek tot op zijn enkels zakken, tilde me op en liet me vervolgens over zijn heerlijke keiharde lul heen glijden. Zonder veel weerstand voelde ik hem dieper en dieper in me pompen. Ik kreunde, hijgde en zuchtte en werd gek van genot. De spanning betrapt te worden terwijl ik helemaal uit elkaar werd getrokken werd me teveel. Gillend kwam ik klaar. Hij tilde me van zijn kloppende pik af en gulzig bukte ik me om zijn staaf heerlijk te pijpen. Terwijl ik zijn ballen masseerde door er zachtjes in te knijpen, voelde ik zijn pik dikker worden. Ik zag dat hij begon te schokken met zijn heupen en wist dat het niet lang meer ging duren. Ik kneedde zijn ballen nog wat harder en zoog zijn hele pik tot diep in mijn keel.

Oh Geertje, ik ga je helemaal volspuiten, gromde hij dierlijk. Plotseling voelde ik een warme straal sperma in mijn keelgat schieten en probeerde ik om alles door te slikken. De ene straal na de andere spoot hij in mijn mond en ik genoot ervan. Nadat ik hem helemaal had leeg gezogen, stond ik op en we zoenden elkaar heftig.

Bezweet en voldaan gingen we weer terug naar ons plekje aan de bar en zagen we Bart staan. Op zijn vraag waar we waren, heb ik niet gelogen. We waren even naar de wc. Nog even nababbelend heb ik Bart en Anton beloofd vaker mee te gaan. Ik vond het toch leuker dan dat ik dacht, daarbij Anton een knipoog gevend.

Ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb