Met haar neef op vakantie

 

Met haar neef op vakantie.

Deze zomer zijn mijn vrouw, haar neef en ik op vakantie geweest naar Kroatië en deze vakantie zullen we niet snel vergeten. De eerste avond was het al raak.

Mijn vrouw haar neef, ging laat die nacht naar zijn bed en toen wij hem ‘s morgens aan het ontbijt weer zagen, vertelde hij erg goed te hebben geslapen. Dat gold ook voor ons. Mijn vrouw liep met een heel tevreden gezicht rond en zei tegen ons dat ze benieuwd was wat deze dag ons zou brengen. Haar neef vroeg of het oké was, als hij nog een tijdje bleef. Hij had al naar huis gebeld en daar was geen bezwaar. Na het ontbijt zijn we de omgeving gaan verkennen, eerst met de auto, later zijn we een stuk gaan wandelen. Nu zijn die bossen daar, heel anders dan bij ons in Nederland, groter en vooral rustiger.

Je kunt uren lopen en geen mens tegenkomen. We kwamen op een heuvel uit met een prachtig uitzicht over de bossen. We gingen daar op een omgevallen boom zitten. De zon scheen, de temperatuur was lekker, kortom een heerlijk moment. Mijn vrouw vroeg haar neef wat hij van gisteravond vond. Hij begon te glimlachen en zei, dat hij nooit had verwacht dat dit ooit zou gebeuren. De afgelopen jaren had hij vaak naar haar gekeken en was dan jaloers op mij. Ik ging ‘s avonds met haar naar bed. Hij had een keer op het op punt gestaan om te vragen of zij hem aantrekkelijk vond. maar durfde dat toch niet aan. In gedachten was hij al een paar keer gepijpt door haar en had hij haar van achteren geneukt. Maar gisteren overtrof zijn fantasie. Het moment dat zij haar warme mond over zijn eikel liet zakken, maakte hem gek. Zo warm en vochtig. Haar tong langs zijn eikel en het feit dat zij, zijn sperma had doorgeslikt, dat zou hij nooit meer vergeten. Dat was zo geil en had hij nog nooit meegemaakt. Aan de reactie van mijn vrouw was duidelijk te merken, dat zij weer opgewonden raakte. Ze vroeg wat hij het liefste zou willen? Hij antwoordde dat op zijn hondjes neuken zijn favoriete standje was. Mijn vrouw antwoordde dat zij dat ook een lekker standje vond en dat zij dan van voor en van achteren genomen wilde worden.

Dus een pik in haar mond en een in haar kut. Ze trok haar kleren uit en vroeg of we nog energie hadden. Haar neef was binnen no time uitgekleed en zijn pik stond al in de aanslag. Mijn vrouw zat al op handen en knieën, hij ging achter haar zitten en pakte zijn lul vast om deze in haar kutje te stoppen. Mijn vrouw deed haar kutje wijd open, zodat hij er zo in kon schuiven. Hij schoof er in een keer helemaal in, hij kreunde zachtjes en mijn vrouw had haar ogen dichtgedaan, ze genoot van de harde pik in haar kut. Ik had ondertussen plaats genomen en hield mijn pik voor haar mond. Ze keek me aan en begon terwijl ze naar me keek aan mijn pik te zuigen. Het was een geil moment om je vrouw zo in het daglicht geneukt te zien worden door iemand anders. Naast de vogels hoorde je alleen het soppen van een natte kut en een pik die er in en er uit gaat, Ik haalde mijn pik uit haar mond en liep naar de tas en haalde mijn videocamera eruit. Haar neef schrok, straks zien de anderen de video en wat dan? vroeg hij. Ik stelde hem gerust en zei dat ik alleen zijn pik en haar kut zou filmen en wanneer ze hem zou pijpen. Hij was gerustgesteld en ging weer door met het neuken van mijn vrouw.

Het licht was perfect en ik kon heel goed zijn pik in en uit mijn vrouw haar kutje zien gaan. Mijn vrouw kreeg last van haar knieën en wilde bovenop hem zitten. Terwijl hij op zijn rug lag, nam ze zijn pik zover als het kon in haar mond. Hij kreunde luid en vroeg om door te gaan, ze keek naar mij en knipoogde naar me, alles wat ze deed filmde ik. Ze neukte hem met haar mond en dat is iets wat zij goed kan. Ik filmde ze nu alles, ook zijn gezicht, want mijn vrouw moest thuis ook kunnen zien hoe zijn gezicht vertrok toen ze zo aan het zuigen was. Na een tijdje stopte ze en ging ze bovenop hem zitten en liet zich helemaal over hem heen zakken. Nu kon ik goed zien hoe haar kut strak om zijn pik zat. Iedere keer als zij omhoog ging werden haar kutlippen langer en dikker. Zijn pik glom van haar vocht, Ze begon met langzame bewegingen te neuken, dit vindt zij zelf lekkerder en ze kan dan gemakkelijker klaarkomen. Het duurde ook niet lang toen hij haar diep hoorde zuchten en schokkend op zijn pik klaar kwam.

Hij stootte een paar keer hard in haar kut en met een vertrokken gezicht loosde hij zijn sperma in haar. Ik filmde hun van achteren en zag zijn witte sperma uit haar kut lopen. Ze bleven op elkaar liggen en zijn pik bleef hard overeind staan, ze begon weer te bewegen en langzaam begonnen ze weer te neuken.

Op dat moment had ik de camera achter hun op de grond gelegd, op het beeldscherm kon je haar gevulde kut goed zien. Mijn lul was keihard en ik ging achter haar staan en schoof mijn lul over zijn pik heen in haar kut. Later was op de tv goed te zien hoe haar kutje uitrekte en mijn pik er helemaal in verdween. Doordat haar kut al vol zat met zijn sperma en wij haar in een hoog tempo neukten, begon alles aardig te schuimen. Ik kwam al snel klaar en mijn geil liep langs zijn ballen naar beneden. Tijdens dit alles werd er niets gezegd. Ik stond op en pakte de kamera weer op en op dat moment ging mijn vrouw van zijn pik af en nam zijn lul in haar mond. Ze pijpte hem tot hij in haar mond klaarkwam. Op het beeldscherm zag ik zijn sperma in haar mond zitten, ze slikte het even later door en likte de druppels van zijn eikel af. Haar neef keek er met grote ogen naar en zuchtte een paar keer. Ze stond op en zei dat zij nu ook wel eens uitgebreid door hem wilde worden verwend en dat hij haar vanavond in het hotel maar eens lekker een paar keer moest klaar likken. Ze trok haar kleren weer aan en even later liepen we richting het dorpje waar we logeerden.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten